2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hay masallah canim ağrılar normal geçer insallah .
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah

Gözün aydın canım MAŞALLAH bebişe İNŞALLAH ağrılarında kısa sürede geçer

MasaAllah canım. Rabbim analı babalı büyütsün

Maşallah gözünüz Aydın canım inşallah en kısa sürede toparlanırsın

Ben hamileliğin basindan beri sürekli yiyorum ona rağmen bebeğin kilosu hep düşük. Bugün kontrolüm var, heyecandan mi anlamadim gece uyuyamadim kalktım ekmek arası biseyler yapip yedim saat gece 3te
Ya benim de öyle bu hafta covidim diye her gün portakal suyu içtim ama bebek çok da almamış yani

Oyy maşallahhhh çok şükür sağlıkla geldi ve yanında yavrun, ağrılarında geçicek inşallah sağlıkla analı babalı büyütün inşallah darısı bizlerin başına

Allah anali babali büyutsun canim maasallah gayet iyi o agrilar normal insallah bir an once gecer

Ay canım zorlu kısmı atlatmışsın maşallah ona
Ağrın sızın da geçer yarına kadar en kötü çok çok sevindim

Bebeğin hareketli güzel çıkmış 40 bulan bir sancın çıkmış sadece 20 dk içinde 40 ve üstü 3 sancı çıkarsa doğum yaklaşıyor demek oluyor canım

Evet canım aslında böyle olması iyi vücut doğuma hazırlanıyor doğal lavman olmuş oluyor bağırsak hareketleri arttığında doğum yaklaşmış oluyor
Zaten bağırsaklarım hareketini duydukça sancimda geliyor özellikle akşamları ya sanırım 1 hafta 10 günden gelir benimde zaten o kadar günüm var

Zaten bağırsaklarım hareketini duydukça sancimda geliyor özellikle akşamları ya sanırım 1 hafta 10 günden gelir benimde zaten o kadar günüm var
Bencede senin az kaldı gibi hissediyorum
Ebeler de hatta bağırsaklar çalılsın doğum hızlansın kolaylaşsın diye hurmalı bi tarif veriyor canım

Canım gözün aydın,sağ salim kavuştunuz çok şükür o ağrılarda geçecektir Allah in izniyle . Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inş.

Allah analı babalı büyütsün inşallah spinal anestezi ile sezaryen tecrübelerini de bekliyoruz

Yq kıyamam aramızda biri bari aakli selim kalsaydı valla olmaz
Ay nasil kalayim benim sirazem belirsizlik olunca boyle kaydi sonunda error verdimama bugün iyiyim ya bebis de sagolsun cok hareketli ben burda gayet iyiyim anne sen daha cok beklersin edasinda gecinip gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…