2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bugün kontrolüm vardı. 36+1 2700 dedi kilosuna. Nasıl sizce kızlar. 34+0 da 2490 di. 2 haftada az kilo almış. Kasari biraktim 10 gundur nerdeyse. Yiyemiyorum artık. Ama tekrar baslim ben yemeye. En azından bi 3 dogsun. Nst den anlamıyorum. Anlayan bakabilir mi? Doktor bisey demedi. Ben de hayatta sormam. ha bide tansiyonum 13/8 çıktı. Bu da normal sanırım. Doktor olumsuz bisey söylemedi.

Eklentiler

• 16420651993261846935754290134764.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 53
Benim de iki üç gündür öyle sürekli mutfakta buluyorum kendimi aşırı bir iştahım var Allahtan midem izin vermiyo göğüs ağrım oldu dün öyle bir tatlı yedim ki
Ben hamileliğin basindan beri sürekli yiyorum ona rağmen bebeğin kilosu hep düşük. Bugün kontrolüm var, heyecandan mi anlamadim gece uyuyamadim kalktım ekmek arası biseyler yapip yedim saat gece 3te

Kızlar sabah 9dan beri sadece 1 tane zayıfca bir hareket hissettim sizce doktora yazsam mi? Kahvaltı ettim çikolatalı ekmek yedim su içtim vs ama hiçbir hareket olmadı. Birde bağırsaklarımdan sesler geliyor

35+5 te 2750 ydi. Hemen hemen ayni kiloları . Doktor gayet iyi , 3300 filan dogar dedi.
Nst de ise sancı yok
Kızlar sabah 9dan beri sadece 1 tane zayıfca bir hareket hissettim sizce doktora yazsam mi? Kahvaltı ettim çikolatalı ekmek yedim su içtim vs ama hiçbir hareket olmadı. Birde bağırsaklarımdan sesler geliyor
Kuzum rahatsiz et biraz dürtükle. Uyuyordur uyanır sen rahat edersin

Hepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer

Ayy gözün aydın olsun cnm sağlıkla büyüsün oğluşun maşallah annesi o agrida geçer insllah cnm

Yaa maşallah cnm Allah analı babalı büyütsüninşallah ağrıların da geçer en yakın zamanda

Ahh canım gözün aydın kilosu ,haftası harika maşallah. Kokla hepimizin yerine onu

Gözün aydın canım mahallah paşaya ağrıların da zamanla geçer inşallah

Çok sevindim canım hadi gözünüz aydın bebisde iyiymis.sezeryandan sonra hastanede agri cok olmaz derler ama istersen agri kesici iste ki yapiolardir bence ne guzel bebisine kavuştun darisi başımıza

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Duygulandım valla

Ahhh kuzum yaaa kıyamam….Herşey bir anda gelişmiş anlaşılan. Bilgehan doğdu demek annesi, kilosu da erken gelmesine rağmen çok iyi bence , benim kızım 39+3’te 3400gr doğmuştu, maşallah annesi Dinlen güzelce, bizim yerimize de kokla öp oğluşunu

Oyy Allah bağışlasın çok sevindim gözünüz aydın olsun güle güle büyütün bazen normal doğum diye zorlamamak lazım iyi bir doktormuş geçmiş olsun canım inşallah toparlarsın

Kizlar okuyamadim üstleri simdi damardan kan takviyesi alicam.
27 ocağa gün verdi sezeryan icin ne kadar israr etsemde 25 ocak olsun diye kabul.etmedi ne kadar kalsa o kadar iyi dedi.
Takviyeden sonra benim bebiş taklalar atmıştı çok hareketlenmisti, az kalmış kavuşmanıza canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…