- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
evet evet, bekle sen dur daha var, papatyayi görünce an itibariyle hemen isim bulma çalışmalarını hizlandirdim
Kapı süsü yaptırmayan bacılar benim kızımın daha adı bile yok
Günaydın valla gece aynı şeyi düşündüm yatarken. Yedim yedim yedim doymadım neden acaba yaKızlar günaydın. Ben 3 4 gündür surekli yiyorum bu normal mi ya aç uyanıyorum yiyorum yine açımşeker falan mi var ki ya yoksa artik bebisler büyüdü normal mi
beni büyük değil de küçük tuvalet çok yoruyor, özellikle tam yatacağım zaman, wc git odaya gel, tam yatacakken tekrar wc git odaya gel, tekrar wc oda, yeter artik gitmiycem de yat, uyuyama kalk tekrar wc oda, tamaaaaam gitmiycem dur kızım vurma artik de, o sırada bide hapşırık gelsinKızlar ben 2 gündür o kadar çok tuvalete çıkıyorum ki karnım küçülmüş gibi artık bugün yediğim miktar aynı ama sürekli büyük tuvalet ihtiyacı hissediyorum ishal falanda değilim ama çok rahatsızım bu durumdan karnım ağrıyor çıkmadan önce çıktıktan bi süre sonra sürekli hareket halinde karnimdan sesler geliyor acaba doğum yakin mi o yüzden mi oluyor bu hareketler
Abisinin ismiyle uyumlu olsun,anlamı güzel olsun,duyunca işte bu diyeyim demiştim.
Oğlumun adı Ali efe,kızımın adı da Alina olacak...asil,soylu,dürüst ve adil demek. İsmi gibi biri olur inşallah
Baksana bebeler gelmeye başladı bir an önce bulsak iyi olacakAaah ah benim yavrumda ayni
Bence cok daha mantıklıBen ilk cocugumda keske dogduktan sonra koysaydik adini diye dusundum bir sure :)
Canııım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBiz 11 yıllık evliyiz, ilk evlendiğimizde hemen çocuk istiyorduk ama 11 sene sonra kısmet oldutaa o zaman kızımız olursa adı Beliz olsun demiştik, kız olacağını öğrenince çok kararsız kaldım, çok isim düşündüm emin olamadım ama ikimiz için de hiç bi isim Beliz'in önüne geçemedi, onu içten içe koymuşuz zaten, bizim isim verme hikayemiz böyle, umarım siz de biran önce en en içinize sinen isme karar verirsiniz canım
Acilen bulmalıyız bence korktum ben 4. Bebegimiz yoldabizim de adımız yok
kız bebeğim olaydı daha hızlı bulacaktım sanki
Amin cnm çok teşekkür ederimÇok güzel ismiyle büyüsün Alina
Baksana bebeler gelmeye başladı bir an önce bulsak iyi olacak
Bence cok daha mantıklı
Canııım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBeliz cok güzel bence bayıldım
Acilen bulmalıyız bence korktum ben 4. Bebegimiz yolda
Aynıilk isimi doğdu gün koymuştuk, bu da böyle olacak sanırım
karar veremiyoruz , anlaşamıyoruz devami gelmiyor
aynen kesinlikleBaksana bebeler gelmeye başladı bir an önce bulsak iyi olacak
Allah yardımcınız olsun inşallah canımKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Kontrole gittin mi canımKızlar bütün gece gaz sancısı, adet sancısı gibi ağrım oldu ve bebeği resmen çok aşağıda hissediyorum... Normal mi acaba bu haftalarda
Evet kuzum doğuma yakın bağırsak hareketleri artıyor ama nekadar yakın diyelim ki belki 2 hafta bile olabilir doğuma çok yakın diye düşünme bir süre öyle çok sık tuvalete çıkılıyorKızlar ben 2 gündür o kadar çok tuvalete çıkıyorum ki karnım küçülmüş gibi artık bugün yediğim miktar aynı ama sürekli büyük tuvalet ihtiyacı hissediyorum ishal falanda değilim ama çok rahatsızım bu durumdan karnım ağrıyor çıkmadan önce çıktıktan bi süre sonra sürekli hareket halinde karnimdan sesler geliyor acaba doğum yakin mi o yüzden mi oluyor bu hareketler
Allah kolaylık versin. Sağ salim kucağına almışsındır/alırsın inşallah bebişi. Güzel haberlerle gelKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Canımm inşallah sağlıkla çabucak kavuşun dualarımız seninleKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Şimdi geldim nst de sancım çıktı ilaç serum vs ile engellenmeye çalışılacak... Yoksa bugün yatisim yapilacakKontrole gittin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?