2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar günaydın. Ben 3 4 gündür surekli yiyorum bu normal mi ya aç uyanıyorum yiyorum yine açımşeker falan mi var ki ya yoksa artik bebisler büyüdü normal mi
Günaydın valla gece aynı şeyi düşündüm yatarken. Yedim yedim yedim doymadım neden acaba ya

beni büyük değil de küçük tuvalet çok yoruyor, özellikle tam yatacağım zaman, wc git odaya gel, tam yatacakken tekrar wc git odaya gel, tekrar wc oda, yeter artik gitmiycem de yat, uyuyama kalk tekrar wc oda, tamaaaaam gitmiycem dur kızım vurma artik de, o sırada bide hapşırık gelsin en sonunda yorgunluktan koridorda uyuyakalacagim bi gün

Abisinin ismiyle uyumlu olsun,anlamı güzel olsun,duyunca işte bu diyeyim demiştim.
Oğlumun adı Ali efe,kızımın adı da Alina olacak...asil,soylu,dürüst ve adil demek. İsmi gibi biri olur inşallah
Çok güzel ismiyle büyüsün Alina
Aaah ah benim yavrumda ayni
Baksana bebeler gelmeye başladı bir an önce bulsak iyi olacak
Ben ilk cocugumda keske dogduktan sonra koysaydik adini diye dusundum bir sure :)
Bence cok daha mantıklı

Canııım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Beliz cok güzel bence bayıldım
bizim de adımız yok
kız bebeğim olaydı daha hızlı bulacaktım sanki
Acilen bulmalıyız bence korktum ben 4. Bebegimiz yolda

Canııım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Beliz cok güzel bence bayıldım

Acilen bulmalıyız bence korktum ben 4. Bebegimiz yolda

ilk cocugun isimini doğdu gün koymuştuk, bu da böyle olacak sanırım
karar veremiyoruz , anlaşamıyoruz devami gelmiyor

Evet kuzum doğuma yakın bağırsak hareketleri artıyor ama nekadar yakın diyelim ki belki 2 hafta bile olabilir doğuma çok yakın diye düşünme bir süre öyle çok sık tuvalete çıkılıyor

Şimdi ben kahvaltıdan sonra ki 1 saatimi baz akacağım
2 saati mi baz alacağım, bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…