2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende suwenden takım aldım mavili çiçekli alt üst kollarında yakasında detay var dantel ama günlük de giyilir beyaz takım almadım yani giyilmiyor da kanamalar falan çekimde mavi giyeceğim inşallah
Büyük ihtimal sen benimkinin mavisini aldin kuzum lacivert gibi mi benimki de pembe dantelleri var onu giycem aman yeter onemli olan saglikla kucagimiza bebeğimizi almak gerisi teferruat

Bende geceliği doğumda giyerim diye eski vardı onu giyeceğim boydan . Leke kan olursa atarız dedim

Büyük ihtimal sen benimkinin mavisini aldin kuzum lacivert gibi mi benimki de pembe dantelleri var onu giycem aman yeter onemli olan saglikla kucagimiza bebeğimizi almak gerisi teferruat
Açık mavi canım pembesi de vardı baya güzel ama bedeni abartıp xxl almışım değiştirmedim ya neyse dedim biraz bol . İlk günler ödem falan giyilir de sonra biraz daraltırım değiştirmekle uğraşmadım

Bende alicam kart sıkıntı verdi kod gelmio ayar oldum esimin dönmesini bekliyorum onun karttan alcam hippi sma dan vazgeçtim herkes hipp almis bi bildikleri vardir die
Sma bazı bebeklere çok iyi gelmiş bazılarında kusma falan yapmış tedirgin oldum aptamil de içinde katkı çokmuş

Ben onceden ayni kumaş vardi xl ondan dolayi aldim ikisini de oldular cok da iyi oldu olsun kuzum aynen daraltirsin

Her işi yaptırsak ertesi gün eve gelmezler iyi bi insan ama işte bi şu huyu var misafir misafir misafir ben çok severim aslında ama gerçekten bu dönem çok zor oluyor

Mesela yarında misafirim var

Kızlar hareket çok az sayıda ve seyrek olduğu için ve karnımda sertleşme olduğu için doktor normal değil gel hemen nst bakalım dedi. Hastaneye gideceğim eşimin gelmesini bekliyorum. Dua edin nolur
Naptin kuzum?
Ayy bu adamlar biseye elini sürme bırak herseyi kendi yapsın. Yan gel otur sen dönsünler ayağına.

hipp combiotic aldım canım ben de yanıma alıcam ilk günler vericem

Kızlar ya esim bugun nobetciydi nobeti devraldigi kişi covid çıkmış ben simdi napayim bilemedim yarinda gelecek eşim 3 gün ne guzel evde diodum
Canım üzme kendini 2 hafta önce görüştüğüm bi arkadaşım pozitif çıktı ama bizde hiç bişey olmadı. İnşallah olmaz bişey ama önlemini al tabi sen yine de
Kızlar hareket çok az sayıda ve seyrek olduğu için ve karnımda sertleşme olduğu için doktor normal değil gel hemen nst bakalım dedi. Hastaneye gideceğim eşimin gelmesini bekliyorum. Dua edin nolur
İnşallah bi sıkıntı yoktur canım

Canım geçen benimde bebek çok az hareket ediyordu hemen gittim bende akşam çok şükür iyi çıktı ama korkuttu bizi ogün.
Üzme kendini güzel çıkar İNŞALLAH.

Gozunuz aydin :) allah saglik, mutlulukla buyutmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…