- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Büyük ihtimal sen benimkinin mavisini aldin kuzum lacivert gibi mi benimki de pembe dantelleri var onu giycem aman yeter onemli olan saglikla kucagimiza bebeğimizi almak gerisi teferruatBende suwenden takım aldım mavili çiçekli alt üst kollarında yakasında detay var dantel ama günlük de giyilir beyaz takım almadım yani giyilmiyor da kanamalar falan çekimde mavi giyeceğim inşallah
Bende geceliği doğumda giyerim diye eski vardı onu giyeceğim boydan . Leke kan olursa atarız dedimbende gecelik bulamadım bedenime göre,
ilk doğumdaki geceliğim dar geldi
annem gidip almış, sade düz renk babaanne geceliği
eeee mecburen doğumhaneden çıkar çıkmaz onu giyeceğim,
başlarım güzelliğine
Bende alicam kart sıkıntı verdi kod gelmio ayar oldum esimin dönmesini bekliyorum onun karttan alcam hippi sma dan vazgeçtim herkes hipp almis bi bildikleri vardir dieBende bundan aldım canım
Açık mavi canım pembesi de vardı baya güzel ama bedeni abartıp xxl almışım değiştirmedim ya neyse dedim biraz bol . İlk günler ödem falan giyilir de sonra biraz daraltırım değiştirmekle uğraşmadımBüyük ihtimal sen benimkinin mavisini aldin kuzum lacivert gibi mi benimki de pembe dantelleri var onu giycem aman yeter onemli olan saglikla kucagimiza bebeğimizi almak gerisi teferruat
Sma bazı bebeklere çok iyi gelmiş bazılarında kusma falan yapmış tedirgin oldum aptamil de içinde katkı çokmuşBende alicam kart sıkıntı verdi kod gelmio ayar oldum esimin dönmesini bekliyorum onun karttan alcam hippi sma dan vazgeçtim herkes hipp almis bi bildikleri vardir die
Ben onceden ayni kumaş vardi xl ondan dolayi aldim ikisini de oldular cok da iyi oldu olsun kuzum aynen daraltirsinAçık mavi canım pembesi de vardı baya güzel ama bedeni abartıp xxl almışım değiştirmedim ya neyse dedim biraz bol . İlk günler ödem falan giyilir de sonra biraz daraltırım değiştirmekle uğraşmadım
Aptamili bende iyi duymadım canim.Sma bazı bebeklere çok iyi gelmiş bazılarında kusma falan yapmış tedirgin oldum aptamil de içinde katkı çokmuş
Her işi yaptırsak ertesi gün eve gelmezlerGercekten bazı adamlar kurtlu oluyor benim esimde öyle ben kaç aydır hiç gözünün yaşına bakmadım reddettim asla dedim hiç yüz vermedim ama adam kafaya oyle takıyor ki bunu hayret ediyorum ya gerçekten her işi ona yaptıracağım bakalım napacak
Mesela yarında misafirim varSinir etti beni kac aydır gelen bile gelmeyelim ne gerek var diyor öldü sanki millet bizim evde yemek yemeyince anlamıyor benimki valla napiyim kılımı kimildatmayi düşünmüyorum gelsinler bakalım kendisi mahcup olur ters bi durum olursa da
Naptin kuzum?Kızlar hareket çok az sayıda ve seyrek olduğu için ve karnımda sertleşme olduğu için doktor normal değil gel hemen nst bakalım dedi. Hastaneye gideceğim eşimin gelmesini bekliyorum. Dua edin nolur
Ayy bu adamlarSinir etti beni kac aydır gelen bile gelmeyelim ne gerek var diyor öldü sanki millet bizim evde yemek yemeyince anlamıyor benimki valla napiyim kılımı kimildatmayi düşünmüyorum gelsinler bakalım kendisi mahcup olur ters bi durum olursa da
Yahu pandemi var kocan farkinda degil galiba kuzumMesela yarında misafirim var
hipp combiotic aldım canım ben de yanıma alıcam ilk günler vericemKızlar bu sarılık muhabbetinden dolayi ilk gunumde sütüm cok olmaz die mama almaya karar verdim artik şırınga kasikla veririm bebise ki sarılık olmasin.esim hemen gelemez nöbette olur ne bilim covid falan hic riske atmayayim dedim. Siz mama ne aldiniz? Ben sma alim dedim 1 numara alınıyor dimi?
Canım üzme kendini 2 hafta önce görüştüğüm bi arkadaşım pozitif çıktı ama bizde hiç bişey olmadı. İnşallah olmaz bişey ama önlemini al tabi sen yine deKızlar ya esim bugun nobetciydi nobeti devraldigi kişi covid çıkmışben simdi napayim bilemedim yarinda gelecek eşim 3 gün ne guzel evde diodum
İnşallah bi sıkıntı yoktur canımKızlar hareket çok az sayıda ve seyrek olduğu için ve karnımda sertleşme olduğu için doktor normal değil gel hemen nst bakalım dedi. Hastaneye gideceğim eşimin gelmesini bekliyorum. Dua edin nolur
Bende siparis vercem kuzum herkes bundan almış diye bende eger gelirse dogum yapmadan koyucam inshipp combiotic aldım canım ben de yanıma alıcam ilk günler vericem
Artık öyle yapicam kuzum insCanım üzme kendini 2 hafta önce görüştüğüm bi arkadaşım pozitif çıktı ama bizde hiç bişey olmadı. İnşallah olmaz bişey ama önlemini al tabi sen yine de
İnşallah bi sıkıntı yoktur canım
Canım geçen benimde bebek çok az hareket ediyordu hemen gittim bende akşam çok şükür iyi çıktı ama korkuttu bizi ogün.Kızlar hareket çok az sayıda ve seyrek olduğu için ve karnımda sertleşme olduğu için doktor normal değil gel hemen nst bakalım dedi. Hastaneye gideceğim eşimin gelmesini bekliyorum. Dua edin nolur
Canim ne yaptin nasil oldun gittin miKızlar hareket çok az sayıda ve seyrek olduğu için ve karnımda sertleşme olduğu için doktor normal değil gel hemen nst bakalım dedi. Hastaneye gideceğim eşimin gelmesini bekliyorum. Dua edin nolur
Gozunuz aydin :) allah saglik, mutlulukla buyutmeyi nasip etsinHepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer
Al işte yani benimkinin de tutulmuş riskli hamileliklere alışmış hali bu 1Mesela yarında misafirim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?