Seni en iyi ben anlarım canımÇok güzel olmuş kuzum sağlıkla huzurla kullanınbende senin gibiyim oğlana ne yapıyorsam araya bir tane kızıma iliştiriyorum üzülmesin diye anahtarlık süs yaptırdım bir tane kıza yaptırdım başka bir hedşyrliğin üstüne de kızın adı ile de bir şey yazdırdım kıyafet alırken ona da küçük bir şey alıyorum
Evet benim son güne kadar çok güzel bir hamilelik yaşıyordum hayal gibi... Son gün altın vuruşu oldu. Aman dikkatli olunNazar değdi bize kızlar ya sıkıntılar bizi buldu su sıra, Kimimiz ağrılar kimimiz yakınlarınızın sıkıntıları.. Erken doğumlar, kuvezde bebekler.. Bide su WhatsApp grubu durumu.. İnşallah bian once gelir kızlar.. Rabbim şu günleri atlatmayi nasip etsin..
Geçmiş olsun canım iyi olsun da bebiş kavuşursunuz inş sütün olmasa da sağ mutlaka ama elektrikli pompa ile sağ diğeri çok yıpratıyor bide süt arttırıcı karışım çaylar var aktarlarda onlardan iç bol bol ben önceki doğumlarımda hep içtim çok faydasını gördümSütünü sağ bol bol benim oğlumda küvezde. Kavuşucaz inşallah ağlamaktan gözümde yaş kurudu ama neyseki onlar iyi yarın sanırım emzirmeme müsade edecekler, emerse çarşamba taburcu olabiliriz.. Dualarım benimle birlikte tüm yavrusuna kavuşmayı bekleyenlerle …
Bundan sonrası da güzel olacak inşallah. Bu nazar boncuğunuz olsun. Bir an evvel bebeğin de toparlasın daha da iyiye gitsin her şeyEvet benim son güne kadar çok güzel bir hamilelik yaşıyordum hayal gibi... Son gün altın vuruşu oldu. Aman dikkatli olun
Bende sabahları iki dilim ekmek kaçamağı yapıyorum yalan değilAslında herşeyi yiyorum da işte hamur işi, tatlı, fazla meyve yasak. İki yumurtadan omlet, 10 zeytin yada 2 ceviz içi, yeşillik, bir biber domates, bir bardak sütle kahvaltı, arada ayran, öğlen sebze yemeği 8- 10 yemek kaşığı max yanına yoğurt salata bir kase çorba, arada 1 meyve (küçük meyve) 1 bardak süt ve kavrulmamış kuru yemiş bir avuç içim kadar, akşam et, tavuk,balık 120-150gr, bol salata bir kase çorba yada et yemiceksen kurubaklagil yemeği haftada 3 kere, gece 9bucuk 10gibi 4 kaşık yoğurdun içine 2 gün kurusu kayısı + yeni öğüttüğüm 1 tatlı kaşığı keten tohumu + çok az tarçın. Benim listem özetle bu şekilde.
Demek hepimiz Aynıyız cnm cok etkisinde kaldım dün ama bugün iyiyim cok şükür
Nasip böyleymiş cnm doğum zamanını değiştiremiyoruz malesef rabbim ne yazdıysa o oluyor.. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bian önceEvet benim son güne kadar çok güzel bir hamilelik yaşıyordum hayal gibi... Son gün altın vuruşu oldu. Aman dikkatli olun
Benimki de tam tersi daha var merak etme zamanında gelicek diyor, bak diyorum karnım sert cevap normalBenim eşim çok görüyor . Hep de doğurmuşum , göre göre doğurtacak beni
Şu an en son düşündüğüm şey ev ve temizlik. Aşırı takintiliyim normalde hiç dağınıklığı kirliliğe gelemem, iş ertelemeyi sevmem. eşim bile diyor hamilelik seni aşırı rahat bı insan yaptıSelam kızlar,Mutlu pazarlar...
@livelong geçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız. Benimde annem ve babam karantina da,oldukça zor geçiyor özellikle annemin. Kalp,şeker,tansiyon var ve çok üzülüyorum. Rabbim acil şifalar versin bütün hastalara içlerinde benim canlarıma daEvin içinde o kadar çok yapilacak iş var ki,odaların yeri değişecek mobilyalar yer değiştirecek falan,hepsi gözümde o kadar büyüyor ki anlatamam. Bazen bakıyorum şöyle evin haline oturup ağlayasım geliyor
Canım geçenlerde konusmustuk burada nst biraz sıkı baglamalari lazım yoksa sancı görmüyor geçen çok gevşekti arada 10 dk var iki nst nin gevşek olanda 10dan yukarı çıkmadı sancı halbuki ilkinde baya vardiBende de bu dediğiniz hep oluyor ama nst de sancım.cikmoyor hiç. Açıklığın var mı yok mu bilmiyorum. Doktor da sadece nst ye bakıyor
Tanesi ne kadara geldi fiyat olarak canımSağol canımAminnn…Güle güle kullanalım sağlıkla inşallah
Amin canım amin. Muhakkak ki sağlığımız daha önemli ama işlerde kendiliğinden toparlanmıyorŞu an en son düşündüğüm şey ev ve temizlik. Aşırı takintiliyim normalde hiç dağınıklığı kirliliğe gelemem, iş ertelemeyi sevmem. eşim bile diyor hamilelik seni aşırı rahat bı insan yaptışu an için saglimiz daha önemli canım, düşünüp yorma kendi, hepsi 1 2 güne hallolacak şeyler.
Tüm hastalara da şifalar diliyorum. Inşallah kolay geçirirler bu süreci
Bende öyleyim küçük kullanmadigi arabaları sakladım şimdi bebeğe hediye aldiklarinda gelenler o arabalari yeni gibi çıkarıp vereceğim sana da bunu almışlar diye annemler ona ayrı oyuncak almışlar dogdugunda verecekler ama yine diğer büyükler çok anlamaz oyle şeylerden muhtemelenÇok güzel olmuş kuzum sağlıkla huzurla kullanınbende senin gibiyim oğlana ne yapıyorsam araya bir tane kızıma iliştiriyorum üzülmesin diye anahtarlık süs yaptırdım bir tane kıza yaptırdım başka bir hedşyrliğin üstüne de kızın adı ile de bir şey yazdırdım kıyafet alırken ona da küçük bir şey alıyorum
Küçük kucuk yapıyorum işleri. Mesela bir iş yqpiyorsam 2 saat dinleniyorum. Yoruldugum an bırakıyorum. Belim çok hassas, biraz yüklendim mi 2 3 gün ağrısıni çekiyorum. Damlaya damlaya göl olur misali. Sende kendini çok yormadan az az yapabilirsin.Amin canım amin. Muhakkak ki sağlığımız daha önemli ama işlerde kendiliğinden toparlanmıyor
Bende ya bende korkuyorum sancı gelip de anlamazsam diye.. Karnım da bu sıra daha cok sertleşiyor, ağrılarım da oluyor, Allah'tan yarın kontrolüm var..Kızlar benim 2 3 gündür sabahları alt karnım ağrıyor, şiddetli değil ama adet ağrısı gibi. Bir de sürekli açım, mide gurultusuna uyanıyorumBu hafta kontrolüm vardı sancı fln çıkmadı. Gece olunca korkuyorum artık aniden doğum başlarsa diye. İlk doğum bilgisizliği biraz strese sokuyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?