Arkadaşlar bahsettiğim "Penti emzirme atleti" kendi sitesinde tükenmiş ama mağzaya falan uğrarsanız bulursunuz ben mağzadan aldım.Fotoğrafını atabilir misin? Etiketi duruyorsa onu da atabilir misin ya da linkini bulabilirsen o da olur
İnşallah bulaşmamıştır. Maske kullanabilir misin evde ya da çocukla ilgilenebilecek başka biri var mı aileden? Oğluna da geçmiş olsun
Öncesinde konuşulduğu için o öyle yazdı. Sonrasında bilmeyenler yazmaya devam etti sanırım. Doğumu yakın olanlar vardı. Onlardan haber alamayacağız, kötü oldu
Ah cnm çok geçmiş olsun. İnşallah bulaş olmamıştır. Planlı bi doğum mu olacaktı 1 hafta sonra?Oğlum dün gece hastalandısınıfta vaka çıkmış bizimkinede bulaşmış
O çocuk çabucak düzelir bilmiyorum kendim için moralim çok bozuk doğuma 1 hafta kaldı
Şuan için bir belirtim yok dua edin bana bulaşmamış olsun
Enteresaannn . Kalıcı mı yani bu pasiflik ?
2 yada 3 gün mü? Ay çok sevindim,cok merak ederdim yoksa doğumlara az kaldı çünküKalıcı değil. 2 ya da 3 gün ban yemişler kural ihlali olduğu için. Ama bilmiyorlarmış sonuçta kötü oldu
Çoğu Kez doğup kaybettiğimi de gördüm, cok kotu uykularim ya, amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımGözümüzle görmeden ikna olamayacağız galiba. Ben de sürekli "Gerçek mi?" diye düşünüyorum
Bilinçaltımızın oyunları hep. Ben de hala hamile kalamadığımı falan görüyorum rüyamda. Zaten hamilelikte kabus da çok görülürmüş. Sanırım organların sıkışmasının da etkisi var. Normal zamanda bile yemek yiyip yatınca mide kalbi sıkıştırıyor diye kabus görüyor insan. İçini ferah tut, bol dua et. Hayırlısıyla, sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize
Benimki çok fenaydı hiç kalkmıyordu yerinden. Kulaklar buz patiler buz burun buz. Pespembe eti soldu beyazlaştı. Kaloriferin önüne plates matı serdim. Bebek hırkası buldum giydirdim. Sıcak su torbasını havluya sardım yanına koydum öyle nöbet tuttum resmen. Meğer çişinde kristalleşme olmuş sistit iltahap yapmış kana karışmış. Ay çok üzücü ya vallaBütceni bilmiyorum ama o tahlili yaptır muhakkak. Ona göre beslenme düzeni mi değişcek ne değişcek takviye mi alcak belli olur. Böbreğe sıçrasaymış kaybedermişim ben Hamilelik boyunca ağlamadım valla ağlıcam şimdi
Kızlar teşekkür ederimYeni gördüm kusura bakmayın , dün giremedim hiç buraya .
Üşütmüştür diyecektim ki baktım ateşlendi , doktora götürdük yazmışsınız .
İnşallah bir an önce toparlar kendini , çok zor onları o halde görmek
Geçmiş olsun .
Öyle cnm cok sık görüyorum ben kabus..Sağol cnm,sezeryan yaptı. Her hastane farklı prosedür uyguluyor olabilir.
Umutsuzluk değil de,artık tükenmişlik hissediyorum ben
Hamilelikte çok normal bu tarz rüyalar. Hiç üzerinde durupta kendini üzme
Ah ah sorma ruyamdan ağlaya ağlaya uyanınca hemen hareketlendi paşam öyle mutlu oldum kiCanım olumsuz düşünme hiç ılık bi süt iç sakince uyutabii bebiş ve tekmeleri izin verirse
Demek hepimiz Aynıyız cnm cok etkisinde kaldım dün ama bugün iyiyim cok şükürUmutsuzluk değil de, yorgunluk evetama az kaldı öyle motive ediyorum kendimi. Ben bir de 3. Aylık düşük yaşadım ondan sonra 3. Ay tekrar hamile kaldım. Geçen sene aralıktan beri hamileyim aşırı uzun geldi bana alıştım artık hamile olmaya
Son iki gündür bende çok saçma rüyalar görüyorum bebekle fln..sona yaklastikca bilinç altının oyunları artıyor, çok düşünmemeye çalış canım ruyalari :)
Inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine canım. Neden kuvezde?
2 yada 3 gün mü? Ay çok sevindim,cok merak ederdim yoksa doğumlara az kaldı çünkü
Bende sabahları iki dilim ekmek kaçamağı yapıyorum yalan değilİşin tuhaf yanı bana diyetisyen bile vermediler koronadan dolayı çalışmıyormuş ben kendim buldum oda pek ilgilenmedi sağolsunneler yiyorsunuz mesela ölçümleriniz nasıl? Tam buğday ekmeği 1-2 dilim kahvaltıda yiyorum sadece. 3 haftam kaldı sıkı tutayım biraz daha kalıcı olmasını istemiyorum kurtuluruz inş bu şeker belasından
Yaa inşallah bi kac gün uzak kalır gelirlerEvet evet öyle biliyorum. İnşallah uzun değildir. Daha öncesinde farklı bi topikte bi kullanıcıyla tartışmıştık. Polemik sebebiyle bende ban yemiştim 3 gün. Ordan biliyorum
Hadi geçmiş olsunKızlar teşekkür ederim
Dün ikinci veterinere gitti ultrasonla bakmışlar icerisiy tertemiz demişler usutmus yada bizler gibi bir mikrop vs demiş
Şu içip yemek yemeyi bırakırsa yada işte yanınıza gelmez vs o zaman kan tahlili yapılacak.ultrasonla herseyine bakmışlar eşim sana özendi diyor çok kızdı ama karnı tras olunca küçücük yer olsada
Gece koynuma geldi uyudu bu arada
Benimde sarı akıntı oluyordu durmuştu stres den olur mu bugün öyle birgelmis anlatamam
Bende de bu dediğiniz hep oluyor ama nst de sancım.cikmoyor hiç. Açıklığın var mı yok mu bilmiyorum. Doktor da sadece nst ye bakıyorBen de cuma günü her ayağa kalktığımda baskı hissediyodum tuvaletten yeni kalktığımda bile çişim var hissi oluyodu hastaneye gittik 1 cm açıklık ve nst de sancılar çıktı çok şükür doğum durduruldu şimdilik bugün taburcu olacağız
doğdugunu görene kadar aynen öyle hissediyorum ben de. çok iyi anlatmıssınKızlar size de bazen bi umutsuzluk hissi çöküyor mu ya. Yoruldum sanki beklemekten. Aylardır göbegimizle konuşuyoruz kıyafetler falan alıyoruz hâlâ daha bebe yokbazen diyorum acaba hayal mi kuruyorum kafamda
Noldu kızlar ? Bir dün girmedim ortalık karışmışYa arkadaşların çoğu 37. -38. Haftada çok kötü oldu pasiflenmeleri :/ nasıl haber alacağız şimdi
çok güzel olmus. büyük kızımın aynısından var hamileyken ben teyzesi yaptırmıstı hala en sevdiği oyuncak. güzel günlerde kullansınBurayı birazcık renklendireyim istedim. Eşimin LCWaikiki de görüp istediği uyku arkadaşını bitirdim
Aa evet bunun yorumlarında görmüştüm lastiği sıkıyor diye. Ben de Şahinler'inkini almıştım. Büyük beden almama rağmen onun da lastiği biraz sıkı geldi banaArkadaşlar bahsettiğim "Penti emzirme atleti" kendi sitesinde tükenmiş ama mağzaya falan uğrarsanız bulursunuz ben mağzadan aldım.
Mama Emzirme Colors Atlet | Penti
Yada Trendyol, Hepsiburadaya vb bakın. İçinde göğüs altında lastikli bir kısım var bu yüzden bir beden büyüğü daha rahat oluyor. L bana tam oldu ama XL ile rahat ettim.
Benim doğum sonrası gördüğüm hallerinde hep bebeği unutuyormuşum, beslememişim altını değiştirmemişim falan günlerce. Uyanınca da insan etkisinden çıkamıyor ama rüya işte... Amin inşallahÇoğu Kez doğup kaybettiğimi de gördüm, cok kotu uykularim ya, amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?