2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Arkadaşlar bahsettiğim "Penti emzirme atleti" kendi sitesinde tükenmiş ama mağzaya falan uğrarsanız bulursunuz ben mağzadan aldım.

Mama Emzirme Colors Atlet | Penti

Yada Trendyol, Hepsiburadaya vb bakın. İçinde göğüs altında lastikli bir kısım var bu yüzden bir beden büyüğü daha rahat oluyor. L bana tam oldu ama XL ile rahat ettim.

Ah cnm çok geçmiş olsun. İnşallah bulaş olmamıştır. Planlı bi doğum mu olacaktı 1 hafta sonra?

Çoğu Kez doğup kaybettiğimi de gördüm, cok kotu uykularim ya, amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım

Kızlar teşekkür ederim
Dün ikinci veterinere gitti ultrasonla bakmışlar icerisiy tertemiz demişler usutmus yada bizler gibi bir mikrop vs demiş
Şu içip yemek yemeyi bırakırsa yada işte yanınıza gelmez vs o zaman kan tahlili yapılacak.ultrasonla herseyine bakmışlar eşim sana özendi diyor çok kızdı ama karnı tras olunca küçücük yer olsada
Gece koynuma geldi uyudu bu arada

Benimde sarı akıntı oluyordu durmuştu stres den olur mu bugün öyle birgelmis anlatamam

Sağol cnm,sezeryan yaptı. Her hastane farklı prosedür uyguluyor olabilir.

Umutsuzluk değil de,artık tükenmişlik hissediyorum ben

Hamilelikte çok normal bu tarz rüyalar. Hiç üzerinde durupta kendini üzme
Öyle cnm cok sık görüyorum ben kabus..

Demek hepimiz Aynıyız cnm cok etkisinde kaldım dün ama bugün iyiyim cok şükür

Bende sabahları iki dilim ekmek kaçamağı yapıyorum yalan değil Aslında herşeyi yiyorum da işte hamur işi, tatlı, fazla meyve yasak. İki yumurtadan omlet, 10 zeytin yada 2 ceviz içi, yeşillik, bir biber domates, bir bardak sütle kahvaltı, arada ayran, öğlen sebze yemeği 8- 10 yemek kaşığı max yanına yoğurt salata bir kase çorba, arada 1 meyve (küçük meyve) 1 bardak süt ve kavrulmamış kuru yemiş bir avuç içim kadar, akşam et, tavuk,balık 120-150gr, bol salata bir kase çorba yada et yemiceksen kurubaklagil yemeği haftada 3 kere, gece 9bucuk 10gibi 4 kaşık yoğurdun içine 2 gün kurusu kayısı + yeni öğüttüğüm 1 tatlı kaşığı keten tohumu + çok az tarçın. Benim listem özetle bu şekilde.

Evet evet öyle biliyorum. İnşallah uzun değildir. Daha öncesinde farklı bi topikte bi kullanıcıyla tartışmıştık. Polemik sebebiyle bende ban yemiştim 3 gün. Ordan biliyorum
Yaa inşallah bi kac gün uzak kalır gelirler

Hadi geçmiş olsun Gönüşünü yerim onun, tam öpmelik göbüşü olmuştur sıcacık yumuşacık
Bana da doktor geçen hafta hafif yanma kaşıntı var diye fitille krem verdi şu an kupkuruyum Normal doğum yapıcam umarım bir şeyleri bozmadık

Bende de bu dediğiniz hep oluyor ama nst de sancım.cikmoyor hiç. Açıklığın var mı yok mu bilmiyorum. Doktor da sadece nst ye bakıyor

Kızlar size de bazen bi umutsuzluk hissi çöküyor mu ya. Yoruldum sanki beklemekten. Aylardır göbegimizle konuşuyoruz kıyafetler falan alıyoruz hâlâ daha bebe yok bazen diyorum acaba hayal mi kuruyorum kafamda
doğdugunu görene kadar aynen öyle hissediyorum ben de. çok iyi anlatmıssın

Aa evet bunun yorumlarında görmüştüm lastiği sıkıyor diye. Ben de Şahinler'inkini almıştım. Büyük beden almama rağmen onun da lastiği biraz sıkı geldi bana
Çoğu Kez doğup kaybettiğimi de gördüm, cok kotu uykularim ya, amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım
Benim doğum sonrası gördüğüm hallerinde hep bebeği unutuyormuşum, beslememişim altını değiştirmemişim falan günlerce. Uyanınca da insan etkisinden çıkamıyor ama rüya işte... Amin inşallah

Oğlumun kapı süsü hazır kızlar , nasıl olmuş 4,5 yaşındaki kızıma da yaptırdım, onunki ışıklı değildi zamanında yaptırdığım, kıskançlık olmasın dedim

Eklentiler

• 3FB10031-C24D-44ED-8CB8-439126CAF991.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 85
  • C119B526-9514-41CA-9927-9D4CB2A7067E.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…