Whatsapp grubu kurmak istenmiş , kızlar konuşmuşlar kuralım diye, yasakmış ama kurulması o yüzen pasif oldu durumlarıNoldu kızlar ? Bir dün girmedim ortalık karışmış
Harika olmuş kuzucuk canımBurayı birazcık renklendireyim istedim. Eşimin LCWaikiki de görüp istediği uyku arkadaşını bitirdim
Aaa üzüldüm kötü olmuş, hangi kızlar, kaç kişiler ?Whatsapp grubu kurmak istenmiş , kızlar konuşmuşlar kuralım diye, yasakmış ama kurulması o yüzen pasif oldu durumları
Çok güzeller canımOğlumun kapı süsü hazır kızlar , nasıl olmuş4,5 yaşındaki kızıma da yaptırdım, onunki ışıklı değildi zamanında yaptırdığım, kıskançlık olmasın dedim
Ben de kullanmadım sanki kendi kendine azalır gibi oldu. Benim ki su gibiydi sarı değildi. Hala devam ediyorsa kullanın bence sarı akıntı enfeksiyon diye biliyorumMerhabalar bu fitili kullandınız mı işe yaradı mı sarı akıntı var doktor vermişti sizin haftalarda kullanmadım ama
Sağol canımÇok güzeller canımsağlıkla kullanalım inşallah ben de bu model yaptırdım
Canım benim üzülme 1 hafta uzun bir süre. Odasına girmen gerekiyorsa n95 üstü cerrahi maske tak. Yemeğini suyunu ver ilacını içir odayı bi havalandır hemen geri çık. En azından ilk 3-4 gün sen çok ilgilenmesen, olur mu?Oğlum dün gece hastalandısınıfta vaka çıkmış bizimkinede bulaşmış
O çocuk çabucak düzelir bilmiyorum kendim için moralim çok bozuk doğuma 1 hafta kaldı
Şuan için bir belirtim yok dua edin bana bulaşmamış olsun
20 dkda ölçülmez canım ilk lokmadan 1 saat sonra önemli olan şekerin yükseklmesi degil vucudun 1 saat sonra şekere ne tepki verdiği. yine de pek yememeye calış. son haftalar önemliymiş. ben diyeti iyice sıktım. doğunca yeriz inşallahMerhabalar şeker problemi yaşayanlara bi sorum olacaktı. Ölçüm Yemek yedikten 1 saat sonra olması mı en doğru sonucu veriyor? Ben diyet yapıyordum sadece ilaç kullanmıyorum. Daha önce canım çok istediği için 2-3 adet bisküvi yeyip 1 saat sonra ölçüm yaptım normal çıktı ve dr um normal çıktıysa sorun olmayacağını sınırlı şekilde tüketebileceğimi söylemişti. Biraz önce yine 2-3 adet yedim ve 20 dk sonra ölçüm yaptım acayip yüksek çıktıen iyisi tabiki tüketmemekmiş ama dr öyle dedi diye rahat davrandım aklımı karıştıran şey ise proteinde yesem bu kadar süre içinde ölçüm yaptığım için yine yüksek çıkarmıydı
Çok güzel olmuş kuzum sağlıkla huzurla kullanınOğlumun kapı süsü hazır kızlar , nasıl olmuş4,5 yaşındaki kızıma da yaptırdım, onunki ışıklı değildi zamanında yaptırdığım, kıskançlık olmasın dedim
Neleri yemiyorsun canım mesela? Atıyorum; tatlı, makarna, pilav, patates, beyaz ekmek gibi ürünleri mi? Ben 24. Haftada yaptırmıştım testi 75’lik. Açlık 87, 1 saat sonrası 147 1 saat sonrası 127 çıkmıştı. Doktor sorun yok demişti. Ama korktum şimdi bi siz konuşunca yine de. Günde 2-3 kare bitter çikolata işte 2-3 dilim tost ekmeği, öğlenleri bazen makarna falan yiyorum çünkü :/ yemesem mi acaba20 dkda ölçülmez canım ilk lokmadan 1 saat sonra önemli olan şekerin yükseklmesi degil vucudun 1 saat sonra şekere ne tepki verdiği. yine de pek yememeye calış. son haftalar önemliymiş. ben diyeti iyice sıktım. doğunca yeriz inşallah
Evet evet öyle biliyorum. İnşallah uzun değildir. Daha öncesinde farklı bi topikte bi kullanıcıyla tartışmıştık. Polemik sebebiyle bende ban yemiştim 3 gün. Ordan biliyorum
Sütünü sağ bol bol benim oğlumda küvezde. Kavuşucaz inşallah ağlamaktan gözümde yaş kurudu ama neyseki onlar iyi yarın sanırım emzirmeme müsade edecekler, emerse çarşamba taburcu olabiliriz.. Dualarım benimle birlikte tüm yavrusuna kavuşmayı bekleyenlerle …Ben taburcu oldum bebeğim hala kuvezde...
İnşallah güzel haberi verirsin en kısa zamandaSütünü sağ bol bol benim oğlumda küvezde. Kavuşucaz inşallah ağlamaktan gözümde yaş kurudu ama neyseki onlar iyi yarın sanırım emzirmeme müsade edecekler, emerse çarşamba taburcu olabiliriz.. Dualarım benimle birlikte tüm yavrusuna kavuşmayı bekleyenlerle …
Allahin izniyle birsey olmaz insaAllah Allah buyuktur. Oglunda tez zamanda atlatir insaAllah. Kac yasinda. Antibiyotik verecek yastaysa tez toparlar insaAllah. Cok gecmis olsun canim dualarimiz seninleOğlum dün gece hastalandısınıfta vaka çıkmış bizimkinede bulaşmış
O çocuk çabucak düzelir bilmiyorum kendim için moralim çok bozuk doğuma 1 hafta kaldı
Şuan için bir belirtim yok dua edin bana bulaşmamış olsun
İnsaAllah bol bol emerde carsamba kavusursun yavrunlaSütünü sağ bol bol benim oğlumda küvezde. Kavuşucaz inşallah ağlamaktan gözümde yaş kurudu ama neyseki onlar iyi yarın sanırım emzirmeme müsade edecekler, emerse çarşamba taburcu olabiliriz.. Dualarım benimle birlikte tüm yavrusuna kavuşmayı bekleyenlerle …
Gerçekten bilinçaltı ya, bide uykusu da kaçıyor insanın, ay bi kac gündür iyice gitti uykularim yaAa evet bunun yorumlarında görmüştüm lastiği sıkıyor diye. Ben de Şahinler'inkini almıştım. Büyük beden almama rağmen onun da lastiği biraz sıkı geldi bana
Benim doğum sonrası gördüğüm hallerinde hep bebeği unutuyormuşum, beslememişim altını değiştirmemişim falan günlerce. Uyanınca da insan etkisinden çıkamıyor ama rüya işte... Amin inşallah
Kac kilo aldın bu listeyle cnm? Bende iyi gidiyodum aslında ama su 4 5 gündür cok açıldı iştahım, bide geceleri uyumadikca atistiriyorumBende sabahları iki dilim ekmek kaçamağı yapıyorum yalan değilAslında herşeyi yiyorum da işte hamur işi, tatlı, fazla meyve yasak. İki yumurtadan omlet, 10 zeytin yada 2 ceviz içi, yeşillik, bir biber domates, bir bardak sütle kahvaltı, arada ayran, öğlen sebze yemeği 8- 10 yemek kaşığı max yanına yoğurt salata bir kase çorba, arada 1 meyve (küçük meyve) 1 bardak süt ve kavrulmamış kuru yemiş bir avuç içim kadar, akşam et, tavuk,balık 120-150gr, bol salata bir kase çorba yada et yemiceksen kurubaklagil yemeği haftada 3 kere, gece 9bucuk 10gibi 4 kaşık yoğurdun içine 2 gün kurusu kayısı + yeni öğüttüğüm 1 tatlı kaşığı keten tohumu + çok az tarçın. Benim listem özetle bu şekilde.
Az önce kalbimden seni geçirmiştimSütünü sağ bol bol benim oğlumda küvezde. Kavuşucaz inşallah ağlamaktan gözümde yaş kurudu ama neyseki onlar iyi yarın sanırım emzirmeme müsade edecekler, emerse çarşamba taburcu olabiliriz.. Dualarım benimle birlikte tüm yavrusuna kavuşmayı bekleyenlerle …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?