2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oğlumun kapı süsü hazır kızlar , nasıl olmuş 4,5 yaşındaki kızıma da yaptırdım, onunki ışıklı değildi zamanında yaptırdığım, kıskançlık olmasın dedim
Çok güzeller canım sağlıkla kullanalım inşallah ben de bu model yaptırdım

Merhabalar bu fitili kullandınız mı işe yaradı mı sarı akıntı var doktor vermişti sizin haftalarda kullanmadım ama
Ben de kullanmadım sanki kendi kendine azalır gibi oldu. Benim ki su gibiydi sarı değildi. Hala devam ediyorsa kullanın bence sarı akıntı enfeksiyon diye biliyorum

Canım benim üzülme 1 hafta uzun bir süre. Odasına girmen gerekiyorsa n95 üstü cerrahi maske tak. Yemeğini suyunu ver ilacını içir odayı bi havalandır hemen geri çık. En azından ilk 3-4 gün sen çok ilgilenmesen, olur mu?

20 dkda ölçülmez canım ilk lokmadan 1 saat sonra önemli olan şekerin yükseklmesi degil vucudun 1 saat sonra şekere ne tepki verdiği. yine de pek yememeye calış. son haftalar önemliymiş. ben diyeti iyice sıktım. doğunca yeriz inşallah

Oğlumun kapı süsü hazır kızlar , nasıl olmuş 4,5 yaşındaki kızıma da yaptırdım, onunki ışıklı değildi zamanında yaptırdığım, kıskançlık olmasın dedim
Çok güzel olmuş kuzum sağlıkla huzurla kullanın bende senin gibiyim oğlana ne yapıyorsam araya bir tane kızıma iliştiriyorum üzülmesin diye anahtarlık süs yaptırdım bir tane kıza yaptırdım başka bir hedşyrliğin üstüne de kızın adı ile de bir şey yazdırdım kıyafet alırken ona da küçük bir şey alıyorum

Neleri yemiyorsun canım mesela? Atıyorum; tatlı, makarna, pilav, patates, beyaz ekmek gibi ürünleri mi? Ben 24. Haftada yaptırmıştım testi 75’lik. Açlık 87, 1 saat sonrası 147 1 saat sonrası 127 çıkmıştı. Doktor sorun yok demişti. Ama korktum şimdi bi siz konuşunca yine de. Günde 2-3 kare bitter çikolata işte 2-3 dilim tost ekmeği, öğlenleri bazen makarna falan yiyorum çünkü :/ yemesem mi acaba

Selam kızlar,Mutlu pazarlar...
livelong geçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız. Benimde annem ve babam karantina da,oldukça zor geçiyor özellikle annemin. Kalp,şeker,tansiyon var ve çok üzülüyorum. Rabbim acil şifalar versin bütün hastalara içlerinde benim canlarıma da Evin içinde o kadar çok yapilacak iş var ki,odaların yeri değişecek mobilyalar yer değiştirecek falan,hepsi gözümde o kadar büyüyor ki anlatamam. Bazen bakıyorum şöyle evin haline oturup ağlayasım geliyor

Ben taburcu oldum bebeğim hala kuvezde...
Sütünü sağ bol bol benim oğlumda küvezde. Kavuşucaz inşallah ağlamaktan gözümde yaş kurudu ama neyseki onlar iyi yarın sanırım emzirmeme müsade edecekler, emerse çarşamba taburcu olabiliriz.. Dualarım benimle birlikte tüm yavrusuna kavuşmayı bekleyenlerle …

İnşallah güzel haberi verirsin en kısa zamanda

Allahin izniyle birsey olmaz insaAllah Allah buyuktur. Oglunda tez zamanda atlatir insaAllah. Kac yasinda. Antibiyotik verecek yastaysa tez toparlar insaAllah. Cok gecmis olsun canim dualarimiz seninle

İnsaAllah bol bol emerde carsamba kavusursun yavrunla

Gerçekten bilinçaltı ya, bide uykusu da kaçıyor insanın, ay bi kac gündür iyice gitti uykularim ya

Kac kilo aldın bu listeyle cnm? Bende iyi gidiyodum aslında ama su 4 5 gündür cok açıldı iştahım, bide geceleri uyumadikca atistiriyorum

Az önce kalbimden seni geçirmiştimçok şükür size darısı başımıza inşallah. Benim sütüm çok az çıkıyor napicam bilmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…