Ben kavga çıkarırım diye kendimden korkuyorum zaten lohusa iken çok aklı selim olmuyorumAy aynisi ya iyi biz başka cocuk alalimsiz kimsiniz diye cingar cikarasim geliyor
Ay anlaşılıyor mu öyle ya ben de anlayabilcek miyimAy kızlar benim karnım düşmüş geceden sabaha. Bayağı aşağıda ama ağrım sızım yok hiç.
Çok panik oldum
Kaburgalarim boşaldi ve rahatladı resmen.Ay anlaşılıyor mu öyle ya ben de anlayabilcek miyimbilen biri yazsın süreç nasıl olcak
Ayy canım benim de karnım ağrıyor sabahtan beri İshal ağrısı gibi mesajını okuyunca panik oldumCanım ağrıyı anlamaman neredeyse imkansız benim oğlumda gece uyandım ishal ağrısı gibi wc ye gidip geldim geçti geri uyudum 15 dk sonra aynı ağrı ile tekrar uyandım sonra bi geçer gibi oldu sonrasında 10 dk sonra daha şiddetlisi derken arası azaldı şiddeti arttı üzerimi zor giyindim bide normalde benim şuan ağrım oturunca falan azalıyor o ağrı oturma yatma pozisyon değiştirme ile falan geçmiyor
Beni gören yaşça büyük teyzeler de diyor karnın çok yukarda daha dogurmazsin diye. Aşağı indikçe doğuma kalan süre kısalıyor heralde. İnince kasıklara yük binse de nefes olarak organlar olarak çok rahatlarmisizAy anlaşılıyor mu öyle ya ben de anlayabilcek miyimbilen biri yazsın süreç nasıl olcak
Ben 35 te girdim şimdi 37 de giricem canım. bende sıfır sancı çıktı kağıt duruyosa sen de anlarsın aslında. Ama kimden duyduysam her hafta çağırmış nst icin bence sıkıntı yok takip etmek icin cağırmıstırKızlar NST’te haftada 1 girmeye başladınız mı? Benim doktor dün tam 35 + 0’ken dedi ki artık her hafta NST’ye gel. Biraz erken değil mi? Acaba erken doğum riski gördü de ben heyecanlanmiyim diye demedi mi?
Harika olmuşşşOğlumun kapı süsü hazır kızlar , nasıl olmuş4,5 yaşındaki kızıma da yaptırdım, onunki ışıklı değildi zamanında yaptırdığım, kıskançlık olmasın dedim
Anladım canım tamamdır. Benim sancımın gözüktüğü rakamlı alanda genelde hep 19 - 25 arası rakamlar oluyor... hafif sancı mı demek buBen 35 te girdim şimdi 37 de giricem canım. bende sıfır sancı çıktı kağıt duruyosa sen de anlarsın aslında. Ama kimden duyduysam her hafta çağırmış nst icin bence sıkıntı yok takip etmek icin cağırmıstır
Karın düştüğünde nefes almanız falan daha da kolaylaşır rahatlamış hissedersiniz diyordu bi yerde okumuştum sankiAy kızlar benim karnım düşmüş geceden sabaha. Bayağı aşağıda ama ağrım sızım yok hiç.
Çok panik oldum
Evet bikac gecedir cok rahat uyuyordum maşallah. Sadece tuvalet ihtiyacım artti, onun dışında kaburga ağrısı,nefes darlığı hepsi geçti.Karın düştüğünde nefes almanız falan daha da kolaylaşır rahatlamış hissedersiniz diyordu bi yerde okumuştum sanki
Canım bana 40 ın altı sancı değil normal dedi hemşireAnladım canım tamamdır. Benim sancımın gözüktüğü rakamlı alanda genelde hep 19 - 25 arası rakamlar oluyor... hafif sancı mı demek bu
Ben nasıl anlıycam ya ben sürekli tuvalete gidiyorum zatenEvet bikac gecedir cok rahat uyuyordum maşallah. Sadece tuvalet ihtiyacım artti, onun dışında kaburga ağrısı,nefes darlığı hepsi geçti.
Doyurucu güzel bi liste olmuş. Sağlıkla kucaklarımıza alır bi an evvelde şeker derdinden kurtuluruz inşallah.Bende sabahları iki dilim ekmek kaçamağı yapıyorum yalan değilAslında herşeyi yiyorum da işte hamur işi, tatlı, fazla meyve yasak. İki yumurtadan omlet, 10 zeytin yada 2 ceviz içi, yeşillik, bir biber domates, bir bardak sütle kahvaltı, arada ayran, öğlen sebze yemeği 8- 10 yemek kaşığı max yanına yoğurt salata bir kase çorba, arada 1 meyve (küçük meyve) 1 bardak süt ve kavrulmamış kuru yemiş bir avuç içim kadar, akşam et, tavuk,balık 120-150gr, bol salata bir kase çorba yada et yemiceksen kurubaklagil yemeği haftada 3 kere, gece 9bucuk 10gibi 4 kaşık yoğurdun içine 2 gün kurusu kayısı + yeni öğüttüğüm 1 tatlı kaşığı keten tohumu + çok az tarçın. Benim listem özetle bu şekilde.
36 dan itibaren inmeye başlarmış zaten gayet normalmis. Göğüs kafesinde 4 parmak boşluk var mı ona bakın.Ben nasıl anlıycam ya ben sürekli tuvalete gidiyorum zatenkaburga ağrısı geçti dediğiniz göğüsün hemen altında bazen ayaklarını hissediyordum o gitti şimdi daha aşağıda tekmeleri benimde düştü mü acaba
Herkes öyle diyor cnm hem şiddetli hem gidip geliyomus, mesela benim başlayınca ağrılarım baya sürüyor, sanırım bide üşütüyorum yada gaz sancısı da oluyorCanım ağrıyı anlamaman neredeyse imkansız benim oğlumda gece uyandım ishal ağrısı gibi wc ye gidip geldim geçti geri uyudum 15 dk sonra aynı ağrı ile tekrar uyandım sonra bi geçer gibi oldu sonrasında 10 dk sonra daha şiddetlisi derken arası azaldı şiddeti arttı üzerimi zor giyindim bide normalde benim şuan ağrım oturunca falan azalıyor o ağrı oturma yatma pozisyon değiştirme ile falan geçmiyor
Ben de 35+1 iken ilk NST’ye girdim. Hiç sancı çıkmadı ama haftaya yine çağırdı. Sık sık görüşcez bu haftadan sonra demişti zaten.Kızlar NST’te haftada 1 girmeye başladınız mı? Benim doktor dün tam 35 + 0’ken dedi ki artık her hafta NST’ye gel. Biraz erken değil mi? Acaba erken doğum riski gördü de ben heyecanlanmiyim diye demedi mi?
Evet evet canım doğum sancısı tamamen geçiyor sonra tekrar aralarındaki süre de eşit oluyorAyy canım benim de karnım ağrıyor sabahtan beri İshal ağrısı gibi mesajını okuyunca panik oldumgelip gitmiyor da kaç saattir ufak ufak devam ediyor. Gelip gitmesi lazım heralde demi doğum ağrısı olması icin
Normal mi istiyosun cnm senKaburgalarim boşaldi ve rahatladı resmen.
Artık yakında doğum olur diye düşünüyorum. Ağrı filan başlarsa giderim doktora şimdilik hiç birseyim yok
Benim de üşütünce çok oluyor bide ilk ağrı böyle 3-5 dakika anca oluyor çok şiddetli olmuyor karın ağrısı gibi sonrakiler belden girip karında doğru kasıklara doğru inen bi ağrı iki doğum yaptım ikiside öyleydi benimHerkes öyle diyor cnm hem şiddetli hem gidip geliyomus, mesela benim başlayınca ağrılarım baya sürüyor, sanırım bide üşütüyorum yada gaz sancısı da oluyor
Günlük işleri o şekilde yapıyorum canım zaten. İşte oda değiştirmemiz gerek falan onlar sıkıntı. Neyse Rabbim başka dert vermesin hallederiz inşallahKüçük kucuk yapıyorum işleri. Mesela bir iş yqpiyorsam 2 saat dinleniyorum. Yoruldugum an bırakıyorum. Belim çok hassas, biraz yüklendim mi 2 3 gün ağrısıni çekiyorum. Damlaya damlaya göl olur misali. Sende kendini çok yormadan az az yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?