2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayy canım benim de karnım ağrıyor sabahtan beri İshal ağrısı gibi mesajını okuyunca panik oldum gelip gitmiyor da kaç saattir ufak ufak devam ediyor. Gelip gitmesi lazım heralde demi doğum ağrısı olması icin

Ay anlaşılıyor mu öyle ya ben de anlayabilcek miyim bilen biri yazsın süreç nasıl olcak
Beni gören yaşça büyük teyzeler de diyor karnın çok yukarda daha dogurmazsin diye. Aşağı indikçe doğuma kalan süre kısalıyor heralde. İnince kasıklara yük binse de nefes olarak organlar olarak çok rahatlarmisiz

Ben 35 te girdim şimdi 37 de giricem canım. bende sıfır sancı çıktı kağıt duruyosa sen de anlarsın aslında. Ama kimden duyduysam her hafta çağırmış nst icin bence sıkıntı yok takip etmek icin cağırmıstır

Anladım canım tamamdır. Benim sancımın gözüktüğü rakamlı alanda genelde hep 19 - 25 arası rakamlar oluyor... hafif sancı mı demek bu

Karın düştüğünde nefes almanız falan daha da kolaylaşır rahatlamış hissedersiniz diyordu bi yerde okumuştum sanki
Evet bikac gecedir cok rahat uyuyordum maşallah. Sadece tuvalet ihtiyacım artti, onun dışında kaburga ağrısı,nefes darlığı hepsi geçti.

Anladım canım tamamdır. Benim sancımın gözüktüğü rakamlı alanda genelde hep 19 - 25 arası rakamlar oluyor... hafif sancı mı demek bu
Canım bana 40 ın altı sancı değil normal dedi hemşire Öksürünce bi anda 35 lere bile çıktı hemen indi falan çok takılma Bu cumartesi gidicem bende 34+6 da bakalım her hafta nst dicek mi görcez

Evet bikac gecedir cok rahat uyuyordum maşallah. Sadece tuvalet ihtiyacım artti, onun dışında kaburga ağrısı,nefes darlığı hepsi geçti.
Ben nasıl anlıycam ya ben sürekli tuvalete gidiyorum zaten kaburga ağrısı geçti dediğiniz göğüsün hemen altında bazen ayaklarını hissediyordum o gitti şimdi daha aşağıda tekmeleri benimde düştü mü acaba

Doyurucu güzel bi liste olmuş. Sağlıkla kucaklarımıza alır bi an evvelde şeker derdinden kurtuluruz inşallah.

36 dan itibaren inmeye başlarmış zaten gayet normalmis. Göğüs kafesinde 4 parmak boşluk var mı ona bakın.

Herkes öyle diyor cnm hem şiddetli hem gidip geliyomus, mesela benim başlayınca ağrılarım baya sürüyor, sanırım bide üşütüyorum yada gaz sancısı da oluyor

Ben de 35+1 iken ilk NST’ye girdim. Hiç sancı çıkmadı ama haftaya yine çağırdı. Sık sık görüşcez bu haftadan sonra demişti zaten.

Evet evet canım doğum sancısı tamamen geçiyor sonra tekrar aralarındaki süre de eşit oluyor

Kaburgalarim boşaldi ve rahatladı resmen.
Artık yakında doğum olur diye düşünüyorum. Ağrı filan başlarsa giderim doktora şimdilik hiç birseyim yok
Normal mi istiyosun cnm sen

Herkes öyle diyor cnm hem şiddetli hem gidip geliyomus, mesela benim başlayınca ağrılarım baya sürüyor, sanırım bide üşütüyorum yada gaz sancısı da oluyor
Benim de üşütünce çok oluyor bide ilk ağrı böyle 3-5 dakika anca oluyor çok şiddetli olmuyor karın ağrısı gibi sonrakiler belden girip karında doğru kasıklara doğru inen bi ağrı iki doğum yaptım ikiside öyleydi benim

Günlük işleri o şekilde yapıyorum canım zaten. İşte oda değiştirmemiz gerek falan onlar sıkıntı. Neyse Rabbim başka dert vermesin hallederiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…