2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizimkilerin arasında 7.5 yaş olacak kuzum nasipse birde bizi düşün en son oturup konuştuk şükür biraz anladı ama yine de kıyamıyorum elimden geldiğince ona da yapıyorum bişeler. Birde oğlumun odası yok evimiz küçük izin ffaln istiyorum odasına bir şeylerini koymak için ki önemli hissedip kardeşini kıskanmasın

Çok iyi yapmışsın canım bir şekilde idare etmemiz lazım. Yapı olarak genel huyumuz toplumca küçük bebek olunca büyüğe bakmıyoruz gittiğimiz yerlerde o yüzden anne baba olarak üstlerine bizim düşmemiş lazım dışarıdan insanlar pek anlamıyor

Fitilin adi ne acaba

Bebek hareketli mi önemli olan o bence
Banada direk sezeryanla dedi hangisi iyi bilmiyorum ki inşallah çok canım yanmaz bebeğime bakabilirim

Bende ya bende korkuyorum sancı gelip de anlamazsam diye.. Karnım da bu sıra daha cok sertleşiyor, ağrılarım da oluyor, Allah'tan yarın kontrolüm var..
Tecrübeli anneler anlamamanız imkansiz diyor, yine de bir tedirginlik oluyor. Sertlik bende de çok sık oluyor ve genelde yukarı tarafta ama ağrı yapmiyordu.

Yarın güzel haberler alırsın inşallah

Benim beyde böyle rahat hiçbir şey olmayacak sonuna kadar beklicez diyor gel bir de bana sor diyorum
Ya benimki de aslında çok rahat değildi ama su doktorum yok mu herşey normal olucak sancılar diye diye normallestirdik herşeyi

Az önce kalbimden seni geçirmiştimçok şükür size darısı başımıza inşallah. Benim sütüm çok az çıkıyor napicam bilmuyorum
Canım solgarin takviyesi var emzirenler için eczaneden bi sor istersen birde besstlak damla diyorlar birde sagma sıklığını artır istersen bebeğin emdiği ve makineye sagilan miktar her zaman farklı oluyor sen makineyle sürekli uyar ki artsın

Tecrübeli anneler anlamamanız imkansiz diyor, yine de bir tedirginlik oluyor. Sertlik bende de çok sık oluyor ve genelde yukarı tarafta ama ağrı yapmiyordu.

Yarın güzel haberler alırsın inşallah
İnsalalh cnm bi sıkıntı olmaz ama olursa anlarız.. İnsalalh cnm inşallah hepimiz güzel haberler alalım, sağlıkla zamanında kavuşalım

Kesinlikle en çok korkum o ben lohusayken odadan çok cikamazsam büyüklerle başbasa bırakmaktan bile korkuyorum büyüğü ters bisey derlerse diye

Kac kilo aldın bu listeyle cnm? Bende iyi gidiyodum aslında ama su 4 5 gündür cok açıldı iştahım, bide geceleri uyumadikca atistiriyorum
Benim troid problemimde var kaçırdığım an hop haftada bi kilo çok sabit tutanadım kilomu ama şekerim iyi. Hiç kilo sölemiim
Aa aynı ben Kaburgamın altı boşaldı. Elimle batırıyorum boş, bebek aşağıda kaldı gibi. Ama karnım aşağı inmedi de hala sivri öne doğru. Valla nolcak ne zaman olcak hiç idrakında olamıcm gibi

Az önce kalbimden seni geçirmiştimçok şükür size darısı başımıza inşallah. Benim sütüm çok az çıkıyor napicam bilmuyorum
Sakın sütüm yetmiyor diye düşünme, benim 3-4 gün bi şırınga sütüm zor çıktı oğluma süt bile çıkaramıyorum diye çok üzüldüm. Sonra topladım kendimi ve 3 saatte bir düzenli sağarak artırdım. Boza iç bol bol İnan süteçok faydası var. Ve hep İnan sütün olduğuna çünkü sütü vücudumuz değil beyin ve hormonlar üretiyor. Ne kadar olumlu mesaj gönderirsen o kadar süt olur. Sağlığı nasıl bebeğinin oksijen desteği için mi tutuyorlar?

Allahtan annem geldide bakımını o yapıyo.

Bende ya bende korkuyorum sancı gelip de anlamazsam diye.. Karnım da bu sıra daha cok sertleşiyor, ağrılarım da oluyor, Allah'tan yarın kontrolüm var..
Canım ağrıyı anlamaman neredeyse imkansız benim oğlumda gece uyandım ishal ağrısı gibi wc ye gidip geldim geçti geri uyudum 15 dk sonra aynı ağrı ile tekrar uyandım sonra bi geçer gibi oldu sonrasında 10 dk sonra daha şiddetlisi derken arası azaldı şiddeti arttı üzerimi zor giyindim bide normalde benim şuan ağrım oturunca falan azalıyor o ağrı oturma yatma pozisyon değiştirme ile falan geçmiyor

Teşekkür ederim canım

Kesinlikle en çok korkum o ben lohusayken odadan çok cikamazsam büyüklerle başbasa bırakmaktan bile korkuyorum büyüğü ters bisey derlerse diye
Bizimkiler bir iki defa bebeği sevcez falan dediler lafı ağızlarına tıkadım sakın bir daha böyle şeyler konuşmayın diye nasıl baş ederim bilemiyorum allahtan çocuk okula gidiyor

Bizimkiler bir iki defa bebeği sevcez falan dediler lafı ağızlarına tıkadım sakın bir daha böyle şeyler konuşmayın diye nasıl baş ederim bilemiyorum allahtan çocuk okula gidiyor
Ay aynisi ya iyi biz başka cocuk alalim siz kimsiniz diye cingar cikarasim geliyor

Kızlar NST’te haftada 1 girmeye başladınız mı? Benim doktor dün tam 35 + 0’ken dedi ki artık her hafta NST’ye gel. Biraz erken değil mi? Acaba erken doğum riski gördü de ben heyecanlanmiyim diye demedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…