Bizimkilerin arasında 7.5 yaş olacak kuzum nasipse birde bizi düşün en son oturup konuştuk şükür biraz anladıSeni en iyi ben anlarım canımbiraz pahalıya mal oluyor böyle ama yapacak bir şey yok Kıyamam ben prensesime Yaş farkı az olsa anlamazdı da işte tam 5 yaş olacak araları, herşeyin farkında Onun yanında bile çok sevmeyelim diyoruz eşimle düşün
Çok iyi yapmışsın canım bir şekilde idare etmemiz lazım. Yapı olarak genel huyumuz toplumca küçük bebek olunca büyüğe bakmıyoruz gittiğimiz yerlerde o yüzden anne baba olarak üstlerine bizim düşmemiş lazım dışarıdan insanlar pek anlamıyorBende öyleyim küçük kullanmadigi arabaları sakladım şimdi bebeğe hediye aldiklarinda gelenler o arabalari yeni gibi çıkarıp vereceğim sana da bunu almışlar diye annemler ona ayrı oyuncak almışlar dogdugunda verecekler ama yine diğer büyükler çok anlamaz oyle şeylerden muhtemelen
Fitilin adi ne acabaHadi geçmiş olsunGönüşünü yerim onun, tam öpmelik göbüşü olmuştur sıcacık yumuşacık
Bana da doktor geçen hafta hafif yanma kaşıntı var diye fitille krem verdi şu an kupkuruyumNormal doğum yapıcam umarım bir şeyleri bozmadık
Benim beyde böyle rahat hiçbir şey olmayacak sonuna kadar beklicez diyor gel bir de bana sor diyorumBenimki de tam tersi daha var merak etme zamanında gelicek diyor, bak diyorum karnım sert cevap normal
Bebek hareketli mi önemli olan o benceHadi geçmiş olsunGönüşünü yerim onun, tam öpmelik göbüşü olmuştur sıcacık yumuşacık
Bana da doktor geçen hafta hafif yanma kaşıntı var diye fitille krem verdi şu an kupkuruyumNormal doğum yapıcam umarım bir şeyleri bozmadık
Tecrübeli anneler anlamamanız imkansiz diyor, yine de bir tedirginlik oluyor. Sertlik bende de çok sık oluyor ve genelde yukarı tarafta ama ağrı yapmiyordu.Bende ya bende korkuyorum sancı gelip de anlamazsam diye.. Karnım da bu sıra daha cok sertleşiyor, ağrılarım da oluyor, Allah'tan yarın kontrolüm var..
Ya benimki de aslında çok rahat değildi ama su doktorum yok mu herşey normal olucak sancılar diye diye normallestirdik herşeyiBenim beyde böyle rahat hiçbir şey olmayacak sonuna kadar beklicez diyor gel bir de bana sor diyorum
Canım solgarin takviyesi var emzirenler için eczaneden bi sor istersen birde besstlak damla diyorlar birde sagma sıklığını artır istersen bebeğin emdiği ve makineye sagilan miktar her zaman farklı oluyor sen makineyle sürekli uyar ki artsınAz önce kalbimden seni geçirmiştimçok şükür size darısı başımıza inşallah. Benim sütüm çok az çıkıyor napicam bilmuyorum
İnsalalh cnm bi sıkıntı olmaz ama olursa anlarız.. İnsalalh cnm inşallah hepimiz güzel haberler alalım, sağlıkla zamanında kavuşalımTecrübeli anneler anlamamanız imkansiz diyor, yine de bir tedirginlik oluyor. Sertlik bende de çok sık oluyor ve genelde yukarı tarafta ama ağrı yapmiyordu.
Yarın güzel haberler alırsın inşallah
Kesinlikle en çok korkum o ben lohusayken odadan çok cikamazsam büyüklerle başbasa bırakmaktan bile korkuyorum büyüğü ters bisey derlerse diyeÇok iyi yapmışsın canım bir şekilde idare etmemiz lazım. Yapı olarak genel huyumuz toplumca küçük bebek olunca büyüğe bakmıyoruz gittiğimiz yerlerde o yüzden anne baba olarak üstlerine bizim düşmemiş lazım dışarıdan insanlar pek anlamıyor
Benim troid problemimde var kaçırdığım an hop haftada bi kiloKac kilo aldın bu listeyle cnm? Bende iyi gidiyodum aslında ama su 4 5 gündür cok açıldı iştahım, bide geceleri uyumadikca atistiriyorum
Aa aynı benKızlar benim 2 3 gündür sabahları alt karnım ağrıyor, şiddetli değil ama adet ağrısı gibi. Bir de sürekli açım, mide gurultusuna uyanıyorumBu hafta kontrolüm vardı sancı fln çıkmadı. Gece olunca korkuyorum artık aniden doğum başlarsa diye. İlk doğum bilgisizliği biraz strese sokuyor :/
Sakın sütüm yetmiyor diye düşünme, benim 3-4 gün bi şırınga sütüm zor çıktı oğluma süt bile çıkaramıyorum diye çok üzüldüm. Sonra topladım kendimi ve 3 saatte bir düzenli sağarak artırdım. Boza iç bol bol İnan süteçok faydası var. Ve hep İnan sütün olduğuna çünkü sütü vücudumuz değil beyin ve hormonlar üretiyor. Ne kadar olumlu mesaj gönderirsen o kadar süt olur. Sağlığı nasıl bebeğinin oksijen desteği için mi tutuyorlar?Az önce kalbimden seni geçirmiştimçok şükür size darısı başımıza inşallah. Benim sütüm çok az çıkıyor napicam bilmuyorum
Allahtan annem geldide bakımını o yapıyo.Canım benim üzülme 1 hafta uzun bir süre. Odasına girmen gerekiyorsa n95 üstü cerrahi maske tak. Yemeğini suyunu ver ilacını içir odayı bi havalandır hemen geri çık. En azından ilk 3-4 gün sen çok ilgilenmesen, olur mu?
Canım ağrıyı anlamaman neredeyse imkansız benim oğlumda gece uyandım ishal ağrısı gibi wc ye gidip geldim geçti geri uyudum 15 dk sonra aynı ağrı ile tekrar uyandım sonra bi geçer gibi oldu sonrasında 10 dk sonra daha şiddetlisi derken arası azaldı şiddeti arttı üzerimi zor giyindim bide normalde benim şuan ağrım oturunca falan azalıyor o ağrı oturma yatma pozisyon değiştirme ile falan geçmiyorBende ya bende korkuyorum sancı gelip de anlamazsam diye.. Karnım da bu sıra daha cok sertleşiyor, ağrılarım da oluyor, Allah'tan yarın kontrolüm var..
Teşekkür ederim canımSelam kızlar,Mutlu pazarlar...
livelong geçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız. Benimde annem ve babam karantina da,oldukça zor geçiyor özellikle annemin. Kalp,şeker,tansiyon var ve çok üzülüyorum. Rabbim acil şifalar versin bütün hastalara içlerinde benim canlarıma da Evin içinde o kadar çok yapilacak iş var ki,odaların yeri değişecek mobilyalar yer değiştirecek falan,hepsi gözümde o kadar büyüyor ki anlatamam. Bazen bakıyorum şöyle evin haline oturup ağlayasım geliyor
Dr iyi yapmış aslında rahat olmak en güzeliYa benimki de aslında çok rahat değildi ama su doktorum yok mu herşey normal olucak sancılar diye diye normallestirdik herşeyi
Bizimkiler bir iki defa bebeği sevcez falan dediler lafı ağızlarına tıkadım sakın bir daha böyle şeyler konuşmayın diyeKesinlikle en çok korkum o ben lohusayken odadan çok cikamazsam büyüklerle başbasa bırakmaktan bile korkuyorum büyüğü ters bisey derlerse diye
Ay aynisi ya iyi biz başka cocuk alalimBizimkiler bir iki defa bebeği sevcez falan dediler lafı ağızlarına tıkadım sakın bir daha böyle şeyler konuşmayın diyenasıl baş ederim bilemiyorum allahtan çocuk okula gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?