2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben normalde corapsiz yatmazdim cok sicakliyor ayaklarım, çıkartınca üşütüyorum hemen ya

35te banada yaptılar canım tedbir amaçlı. Bizim bebişin kilosu falan normal ama karın çevresi bi hafta geriden geliyor ondan dolayı baktı doktor.

Bende de oluyor arada canım yorulunca da artıyor yalancı kasılmalar bir de bu haftalarda bebek yağ depoladığından sanıyorum bende de açlık oldu hafif geçirmeye çalışıyorum

şekerlü gıdalar makarna pirinç beyaz ekmek yemiyorum. tam bugday ekmegi günde en fazka yarım dilim ben wasa yiyorum ekmek yerine çavdar unundan yapılma. patates yemiyorum. sebze ve et agırlıklı besleniyorum. meyveyi pek tüketmiyorum. şekeri az meyve tüketiyorum yiyeceksem de ve üstüne tarçın koyuyprum. tarçınlı su içiyorum. züberin hurma toplarından yiyorum kahvenin yanına çok şekerli bişey çekerse canım.

Benimde aynı canım 37+1 den sonra haftada 1 e düşecek inşallah

Bende de oluyor arada canım yorulunca da artıyor yalancı kasılmalar bir de bu haftalarda bebek yağ depoladığından sanıyorum bende de açlık oldu hafif geçirmeye çalışıyorum
Evt olabilir gecen hafta yeni yeni yürüyüş ve egzersizlere başladım. Onun etkiside olabilir belki yeni cikiyor ağrısı.

Evet bikac gecedir cok rahat uyuyordum maşallah. Sadece tuvalet ihtiyacım artti, onun dışında kaburga ağrısı,nefes darlığı hepsi geçti.
Bende ayni gundeyim karnim inmedi hala yani bence oyle, ama oyle nefes darligi sirt agrisi falan da yaşamıyorum, indigini nasil anlicam

Çikolatamı hacışeriften sipariş verdim sonunda :) bir de lohusa şekeri diye birşey varmış ondan aldım inşallah güzel gelirler Şekeri suyla karıştırıp şerbeti yapıyormuşsun
Benimde annem almış lohusa şerbeti. Sabun kalıbı gibi duruyor. Yapılışıni bilmiyorum araştırmadım. Ama dediğin gibi suyla kaynatiyosun galiba şerbet yapıyosun:)

Doğuma ortalama 3 hafta kaldı, ben mi abartıyorum acaba
Yurt dışına gidecek olan kv beni görmeye gelmedi
Gece de ani bi Ankara işi çıkınca bana gelmeye mecbur kaldı
Geldiğinden beri ayaktayım

Mutfağa girdim; dolma biber - yoğurt çorbası - makarna - salata yaptım
İşim bitti kocamla ikisi öyle mutfağa geldi yardım lazım mı diye, bitirdim dedim peki diyip çıktılar

Şimdi de diyor dayım gelecek yemeğe, bunlar az yanına ne koysak

Yahu bi ben mi 3 haftalık hamileliği abartıyorum

Sonuna kadar haklısın cnm yok tabi ağırlarsın ama en azından yapmasana gğrle derler bir şey yapmıyorsan da gel yanında dur son dk bir şey lazım mı yerinde olsam sofrayı kuru verin bir zahmet derdim ama tabi karşı tavrının ne olacağını bilemiyorum,

Benimde annem almış lohusa şerbeti. Sabun kalıbı gibi duruyor. Yapılışıni bilmiyorum araştırmadım. Ama dediğin gibi suyla kaynatiyosun galiba şerbet yapıyosun:)
Bizde kaynar yaparlar. 40 çeşit baharatlı şekerle kaynatırlar bol süt yapar hemde çok faydalı aslında kış içeceği tam. Üstüne de ceviz döverler

Ben dersem Yapmasına yapar da neden böyle demek zorunda kalıyorum, sonra bi tartışma çıktığı zaman başıma kakılıyor.

Ben olsam hiçbir şey yapmazdım. Corona yüzünden eve kimseyi sokmadık zaten hamileliğim boyunca. Ailesiyle de dışarıda açık havada görüştük. Hele bir de son haftalar artık ağırlaştığın zamanlar. Bir de hizmet mi bekliyorlar

Ben senin yerinde olsam ayy sırtım ay sancı mı girdi falan diye atarım kendimi koltuğa ya da yatağa görsünler bakalım kiii eminim ağrıların olmuştur mutfakta bu kadar saat, iki hareket ediyoruz da perişan oluyoruz artık 9 aylık hamileyiz her an herşey olcak pozisyonda sen önüne hizmet alcağına bi de bekliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…