Ben normalde corapsiz yatmazdim cok sicakliyor ayaklarım, çıkartınca üşütüyorum hemen yaBenim de üşütünce çok oluyor bide ilk ağrı böyle 3-5 dakika anca oluyor çok şiddetli olmuyor karın ağrısı gibi sonrakiler belden girip karında doğru kasıklara doğru inen bi ağrı iki doğum yaptım ikiside öyleydi benim
35te banada yaptılar canım tedbir amaçlı. Bizim bebişin kilosu falan normal ama karın çevresi bi hafta geriden geliyor ondan dolayı baktı doktor.Kızlar NST’te haftada 1 girmeye başladınız mı? Benim doktor dün tam 35 + 0’ken dedi ki artık her hafta NST’ye gel. Biraz erken değil mi? Acaba erken doğum riski gördü de ben heyecanlanmiyim diye demedi mi?
Bende de oluyor arada canım yorulunca da artıyor yalancı kasılmalarKızlar benim 2 3 gündür sabahları alt karnım ağrıyor, şiddetli değil ama adet ağrısı gibi. Bir de sürekli açım, mide gurultusuna uyanıyorumBu hafta kontrolüm vardı sancı fln çıkmadı. Gece olunca korkuyorum artık aniden doğum başlarsa diye. İlk doğum bilgisizliği biraz strese sokuyor :/
şekerlü gıdalar makarna pirinç beyaz ekmek yemiyorum. tam bugday ekmegi günde en fazka yarım dilim ben wasa yiyorum ekmek yerine çavdar unundan yapılma. patates yemiyorum. sebze ve et agırlıklı besleniyorum. meyveyi pek tüketmiyorum. şekeri az meyve tüketiyorum yiyeceksem de ve üstüne tarçın koyuyprum. tarçınlı su içiyorum. züberin hurma toplarından yiyorum kahvenin yanına çok şekerli bişey çekerse canım.Neleri yemiyorsun canım mesela? Atıyorum; tatlı, makarna, pilav, patates, beyaz ekmek gibi ürünleri mi? Ben 24. Haftada yaptırmıştım testi 75’lik. Açlık 87, 1 saat sonrası 147 1 saat sonrası 127 çıkmıştı. Doktor sorun yok demişti. Ama korktum şimdi bi siz konuşunca yine de. Günde 2-3 kare bitter çikolata işte 2-3 dilim tost ekmeği, öğlenleri bazen makarna falan yiyorum çünkü :/ yemesem mi acaba
Benimde aynı canım 37+1 den sonra haftada 1 e düşecek inşallahBen 35 te girdim şimdi 37 de giricem canım. bende sıfır sancı çıktı kağıt duruyosa sen de anlarsın aslında. Ama kimden duyduysam her hafta çağırmış nst icin bence sıkıntı yok takip etmek icin cağırmıstır
Evt olabilir gecen hafta yeni yeni yürüyüş ve egzersizlere başladım. Onun etkiside olabilir belki yeni cikiyor ağrısı.Bende de oluyor arada canım yorulunca da artıyor yalancı kasılmalarbir de bu haftalarda bebek yağ depoladığından sanıyorum bende de açlık oldu hafif geçirmeye çalışıyorum
Hayır cnm 2 şubat sezeryan günüm.Normal mi istiyosun cnm sen
Bende ayni gundeyim karnim inmedi hala yani bence oyle, ama oyle nefes darligi sirt agrisi falan da yaşamıyorum, indigini nasil anlicamEvet bikac gecedir cok rahat uyuyordum maşallah. Sadece tuvalet ihtiyacım artti, onun dışında kaburga ağrısı,nefes darlığı hepsi geçti.
İnsan merak ediyor yine deBenimde aynı canım 37+1 den sonra haftada 1 e düşecek inşallah
Ay hiç sormaİnsan merak ediyor yine de
Tanesi 145’e geldi 2 tane sipariş verdiğim için canım pazarlık yaptım, kargo bedava bir deTanesi ne kadara geldi fiyat olarak canım
Yaa bizim de 2 şubatHayır cnm 2 şubat sezeryan günüm.
Benimde annem almış lohusa şerbeti. Sabun kalıbı gibi duruyor. Yapılışıni bilmiyorum araştırmadım. Ama dediğin gibi suyla kaynatiyosun galiba şerbet yapıyosun:)Çikolatamı hacışeriften sipariş verdim sonunda :) bir de lohusa şekeri diye birşey varmış ondan aldım inşallah güzel gelirlerŞekeri suyla karıştırıp şerbeti yapıyormuşsun
Sonuna kadar haklısın cnm yok tabi ağırlarsın ama en azından yapmasana gğrle derler bir şey yapmıyorsan da gel yanında dur son dk bir şey lazım mı yerinde olsam sofrayı kuru verin bir zahmet derdim ama tabi karşı tavrının ne olacağını bilemiyorum,Doğuma ortalama 3 hafta kaldı, ben mi abartıyorum acaba
Yurt dışına gidecek olan kv beni görmeye gelmedi
Gece de ani bi Ankara işi çıkınca bana gelmeye mecbur kaldı
Geldiğinden beri ayaktayım
Mutfağa girdim; dolma biber - yoğurt çorbası - makarna - salata yaptım
İşim bitti kocamla ikisi öyle mutfağa geldi yardım lazım mı diye, bitirdim dedim peki diyip çıktılar
Şimdi de diyor dayım gelecek yemeğe, bunlar az yanına ne koysak
Yahu bi ben mi 3 haftalık hamileliği abartıyorum
Bizde kaynar yaparlar. 40 çeşit baharatlı şekerle kaynatırlar bol süt yapar hemde çok faydalı aslında kış içeceği tam. Üstüne de ceviz döverlerBenimde annem almış lohusa şerbeti. Sabun kalıbı gibi duruyor. Yapılışıni bilmiyorum araştırmadım. Ama dediğin gibi suyla kaynatiyosun galiba şerbet yapıyosun:)
Sonuna kadar haklısın cnm yok tabi ağırlarsın ama en azından yapmasana gğrle derler bir şey yapmıyorsan da gel yanında dur son dk bir şey lazım mı yerinde olsam sofrayı kuru verin bir zahmet derdim ama tabi karşı tavrının ne olacağını bilemiyorum,
Ben olsam hiçbir şey yapmazdım. Corona yüzünden eve kimseyi sokmadık zaten hamileliğim boyunca. Ailesiyle de dışarıda açık havada görüştük. Hele bir de son haftalar artık ağırlaştığın zamanlar. Bir de hizmet mi bekliyorlarDoğuma ortalama 3 hafta kaldı, ben mi abartıyorum acaba
İşim bitti kocamla ikisi öyle mutfağa geldi yardım lazım mı diye, bitirdim dedim peki diyip çıktılar
Ben senin yerinde olsam ayy sırtım ay sancı mı girdi falan diye atarım kendimi koltuğa ya da yatağa görsünler bakalım kiii eminim ağrıların olmuştur mutfakta bu kadar saat, iki hareket ediyoruz da perişan oluyoruz artık 9 aylık hamileyiz her an herşey olcak pozisyonda sen önüne hizmet alcağına bi de bekliyolarDoğuma ortalama 3 hafta kaldı, ben mi abartıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?