Ay ne bileyim şimdide bakıyorum yukarda. Sanırım pozisyon değiştirdi ondan öyle geldi normal yerinde şuanda. Çok panik olmuştum.Bende ayni gundeyim karnim inmedi hala yani bence oyle, ama oyle nefes darligi sirt agrisi falan da yaşamıyorum, indigini nasil anlicam
Yaa hadi grubun yarısı 2 subatYaa bizim de 2 şubat
Zıkkım yesinler tobe yarabbim ya artık yemek yapmak bile zor bize, bi zahmet beğenmiyorsa disardan söylesinlerDoğuma ortalama 3 hafta kaldı, ben mi abartıyorum acaba
Yurt dışına gidecek olan kv beni görmeye gelmedi
Gece de ani bi Ankara işi çıkınca bana gelmeye mecbur kaldı
Geldiğinden beri ayaktayım
Mutfağa girdim; dolma biber - yoğurt çorbası - makarna - salata yaptım
İşim bitti kocamla ikisi öyle mutfağa geldi yardım lazım mı diye, bitirdim dedim peki diyip çıktılar
Şimdi de diyor dayım gelecek yemeğe, bunlar az yanına ne koysak
Yahu bi ben mi 3 haftalık hamileliği abartıyorum
Hiç abartmiyorsun . Bu kadar da acımasızlık olmaz yani pes artık. Bi makarna yapsaydın yeter artardi.Doğuma ortalama 3 hafta kaldı, ben mi abartıyorum acaba
Yurt dışına gidecek olan kv beni görmeye gelmedi
Gece de ani bi Ankara işi çıkınca bana gelmeye mecbur kaldı
Geldiğinden beri ayaktayım
Mutfağa girdim; dolma biber - yoğurt çorbası - makarna - salata yaptım
İşim bitti kocamla ikisi öyle mutfağa geldi yardım lazım mı diye, bitirdim dedim peki diyip çıktılar
Şimdi de diyor dayım gelecek yemeğe, bunlar az yanına ne koysak
Yahu bi ben mi 3 haftalık hamileliği abartıyorum
Çok güzel canım bizde yapacak kimse yok öyle uzun uzunBizde kaynar yaparlar. 40 çeşit baharatlı şekerle kaynatırlar bol süt yapar hemde çok faydalı aslında kış içeceği tam. Üstüne de ceviz döverler
Benim de 4 şubatHayır cnm 2 şubat sezeryan günüm.
Canim kurana baslamistim devamini getiredim cocuklardan dolayiDoğumu kolaylaştırsın diye neler okuyorsunuz Kuran dan surelerden kuzular ? Ben 41 yasin okumaya çabalıyorum hem nazardan korusun hem de doğumu kolaylaştırsın hepimizin diye fetih suresi de okuyacağım 7 tane hurmayamaksat mental olarak da hazır olalım
Kuzum basit bunu yapmak baharatları hepsi bir kapta satılıyor yıkayıp bir tülbentle suyun içine katıp kaynamaya bırakıyorsun kaynayınca şekerini ayarlayıp bırakıyorsun. Doğumdan önce sıcak yapıp kavanoza vakumlarsan sonra tüketebilirsinÇok güzel canım bizde yapacak kimse yok öyle uzun uzunbizde tadımlık olsun dedim
Canim senin ilk dogum benim ucuncu dogum olacak ayni stres valla degisen birsey yokKızlar benim 2 3 gündür sabahları alt karnım ağrıyor, şiddetli değil ama adet ağrısı gibi. Bir de sürekli açım, mide gurultusuna uyanıyorumBu hafta kontrolüm vardı sancı fln çıkmadı. Gece olunca korkuyorum artık aniden doğum başlarsa diye. İlk doğum bilgisizliği biraz strese sokuyor :/
Allah kabul etsin canim bende seni etiketlicektim nasil oldunCanim kurana baslamistim devamini getiredim cocuklardan dolayi
Ama hergun yasin okuyamazsam bile dinlemeye çalışıyorum
Hamile kalmdan once daha aktiftim dua gruplarinda falanda şimdi cok zorlaniyorum
Hz ibrahimin duasini tesbih olarak cok çekiyorum
Tecrübeli anneler anlamamanız imkansiz diyor, yine de bir tedirginlik oluyor. Sertlik bende de çok sık oluyor ve genelde yukarı tarafta ama ağrı yapmiyordu.
Yarın güzel haberler alırsın inşallah
Bende okuyorum cnm hep burda yasin grubuna katıldım, kendim fırsat buldukça fetih suresi ismi azam kenzul arş duası okuyorumDoğumu kolaylaştırsın diye neler okuyorsunuz Kuran dan surelerden kuzular ? Ben 41 yasin okumaya çabalıyorum hem nazardan korusun hem de doğumu kolaylaştırsın hepimizin diye fetih suresi de okuyacağım 7 tane hurmayamaksat mental olarak da hazır olalım
Benide her hafta cagiriyor artikKızlar NST’te haftada 1 girmeye başladınız mı? Benim doktor dün tam 35 + 0’ken dedi ki artık her hafta NST’ye gel. Biraz erken değil mi? Acaba erken doğum riski gördü de ben heyecanlanmiyim diye demedi mi?
Ay kızlar benim karnım düşmüş geceden sabaha. Bayağı aşağıda ama ağrım sızım yok hiç.
Çok panik oldum
Allah kabul etsin niyetimizi canım en güzel zamanlar dualar inşallah kabul olurCanim kurana baslamistim devamini getiredim cocuklardan dolayi
Ama hergun yasin okuyamazsam bile dinlemeye çalışıyorum
Hamile kalmdan once daha aktiftim dua gruplarinda falanda şimdi cok zorlaniyorum
Hz ibrahimin duasini tesbih olarak cok çekiyorum
Allah kabul etsinBende okuyorum cnm hep burda yasin grubuna katıldım, kendim fırsat buldukça fetih suresi ismi azam kenzul arş duası okuyorum
Deneriz inşallah canım bulabilirsek annem bir gelsin deKuzum basit bunu yapmak baharatları hepsi bir kapta satılıyor yıkayıp bir tülbentle suyun içine katıp kaynamaya bırakıyorsun kaynayınca şekerini ayarlayıp bırakıyorsun. Doğumdan önce sıcak yapıp kavanoza vakumlarsan sonra tüketebilirsin
Kendi dogum agrin ayni ishal seklinde gibi baslayip araliklari azalip siddetlenmeye baslayinca dogum basliyor. Benim ilki oyleydi iste. Ne rahat bi dogumdu. Suni sanci vermediler. 4cm aciklik ve gram agrisiz yatisim yapildi. Bundan 6saat sonra ishal seklinde basladi yarim saat arayla ama tam dayanamayacagim noktaya geldiginde kesiliyordu. 5dk da bire dusunce dogum olduAyy canım benim de karnım ağrıyor sabahtan beri İshal ağrısı gibi mesajını okuyunca panik oldumgelip gitmiyor da kaç saattir ufak ufak devam ediyor. Gelip gitmesi lazım heralde demi doğum ağrısı olması icin
Deneriz inşallah canım bulabilirsek annem bir gelsin deteşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?