Amin canimAllah kabul etsin canim bende seni etiketlicektim nasil oldun
Benimde persembe kontrol. İyiyim Allaha sukur. Agri sanci hepsi kayboldu derken demin yine karnimin alt tarafindan belime siddetli bi agri olmustu gene gecti. Hayirlisiyla bi dogursakta kucagimiza alsak hepimizde insaAllah. Bugun doguran oldumu sitede kacirdigimAmin canim
Yaa o gün ki stresim hiç geçmedi heran aklima kötü şeyler geliyordu şükür düzelttim kendimi cnm
Salak hemsirenin yüzünden stres oldum bu perşembe yine kontrol var inşallah o hemşire olmaz nst odasinda
Senin dedigin gibi artik doğmasını istiyorum valla hayirla saglikla kucagimiza alip evimize getirmeyi nasip etsin bizlere rabbim
Sen nasilsin cnm
Kızlar siz sabırsız davranıp doğuralım artık yazıyorsunuz ben burada perişan oluyorum okudukça. Vaktinde doğurabilmek için nelerimi verirdim. Doğum yapıp bebeksiz eve dönmek öyle acı ve kötü ki lütfen şükredin ve vaktinde sağlıkla doğması için dua edin lütfen. Ne kadar durursalar o kadar iyi.Amin canim
Yaa o gün ki stresim hiç geçmedi heran aklima kötü şeyler geliyordu şükür düzelttim kendimi cnm
Salak hemsirenin yüzünden stres oldum bu perşembe yine kontrol var inşallah o hemşire olmaz nst odasinda
Senin dedigin gibi artik doğmasını istiyorum valla hayirla saglikla kucagimiza alip evimize getirmeyi nasip etsin bizlere rabbim
Sen nasilsin cnm
Benim de okurken içim bi fena oluyor ya. Yatarak evde gününü doldurmasını bekliyorum. İlaçlarla ne kadar duracağı belli değil. Gerçekten içeride ne kadar kalsalar kardır. Sen de en kısa zamanda kucağında bebeğinle döneceksin inşallahKızlar siz sabırsız davranıp doğuralım artık yazıyorsunuz ben burada perişan oluyorum okudukça. Vaktinde doğurabilmek için nelerimi verirdim. Doğum yapıp bebeksiz eve dönmek öyle acı ve kötü ki lütfen şükredin ve vaktinde sağlıkla doğması için dua edin lütfen. Ne kadar durursalar o kadar iyi.
Evet canım 35ten beri haftalık giriyorumKızlar NST’te haftada 1 girmeye başladınız mı? Benim doktor dün tam 35 + 0’ken dedi ki artık her hafta NST’ye gel. Biraz erken değil mi? Acaba erken doğum riski gördü de ben heyecanlanmiyim diye demedi mi?
Aynen canım evimin yakınında aktarda var o şekilde tarif etti. Bi de lohusa şerbeti var su ile karıştırıyosun ben ondan slayım istiyorum ama hangisi daha iyidir bilemiyorumÇikolatamı hacışeriften sipariş verdim sonunda :) bir de lohusa şekeri diye birşey varmış ondan aldım inşallah güzel gelirlerŞekeri suyla karıştırıp şerbeti yapıyormuşsun
Amin amin canimBenimde persembe kontrol. İyiyim Allaha sukur. Agri sanci hepsi kayboldu derken demin yine karnimin alt tarafindan belime siddetli bi agri olmustu gene gecti. Hayirlisiyla bi dogursakta kucagimiza alsak hepimizde insaAllah. Bugun doguran oldumu sitede kacirdigim
Haklisin kuzum beimde bu kontrolde korkum oluştu doktor suyu fazla dedi nst beğenmeyince 2 defa girdim zaten 3 haftadan da az kaldi insllah saglikla kavuşuruzKızlar siz sabırsız davranıp doğuralım artık yazıyorsunuz ben burada perişan oluyorum okudukça. Vaktinde doğurabilmek için nelerimi verirdim. Doğum yapıp bebeksiz eve dönmek öyle acı ve kötü ki lütfen şükredin ve vaktinde sağlıkla doğması için dua edin lütfen. Ne kadar durursalar o kadar iyi.
ahh canım ya kocanı alsaydın bari yanına mutfaga. yardım istemezsen etmezlerDoğuma ortalama 3 hafta kaldı, ben mi abartıyorum acaba
Yurt dışına gidecek olan kv beni görmeye gelmedi
Gece de ani bi Ankara işi çıkınca bana gelmeye mecbur kaldı
Geldiğinden beri ayaktayım
Mutfağa girdim; dolma biber - yoğurt çorbası - makarna - salata yaptım
İşim bitti kocamla ikisi öyle mutfağa geldi yardım lazım mı diye, bitirdim dedim peki diyip çıktılar
Şimdi de diyor dayım gelecek yemeğe, bunlar az yanına ne koysak
Yahu bi ben mi 3 haftalık hamileliği abartıyorum
Aynen canım yapamıyorum yapar mısın diyeceksin valla bunu da bana eşim söyledi gebeliğin başındafotograf
ahh canım ya kocanı alsaydın bari yanına mutfaga. yardım istemezsen etmezler
2 gündür yemeği eşim yapıyo annemle babam da var evde ama sağolsun evdeyken yapar yapmasa da söyle yapayım der herşeyi akıl edemeyebilir. söylemek nazlanmak lazım. ama herkesin huyu farklı bazıları nazlanamıyo kendi görsün yapsın istiyo. ama kv hele kadın kadının halini anlar 9 aylık hamilr kız mutfakta öyle bırakılır mıAynen canım yapamıyorum yapar mısın diyeceksin valla bunu da bana eşim söyledi gebeliğin başındabiraz nazlan yapamıyorum de dedi biz alışmışız ırgat gibi çalışıp koşturmaya ben artık çamaşır sepetini bile kaldırmayıp ona söylüyorum sürece katılabilsin diye bana kalsa hiç söylemezdim bende ama bence de söylemek gerekiyor
Çok şaşırdım cidden, doğuma 3 hafta kala özellikle, hadi erkekler çoğu odun anlayamayabiliyor ama bir kadının bu durumu anlaması gerekir. Ben senin yerinde olsam hasta numarası yapardım, yani yapmama gerek kalmazdı aslında çünkü senin yaptıklarını yapsam zaten yerimden kalkamadım. Bir çeşit yemek ve salata ancak yapabiliyorum o da basit yemekler. Geçen bi hamur işi yaptım Heveslendim, 2 gün kendime gelemedimDoğuma ortalama 3 hafta kaldı, ben mi abartıyorum acaba
Yurt dışına gidecek olan kv beni görmeye gelmedi
Gece de ani bi Ankara işi çıkınca bana gelmeye mecbur kaldı
Geldiğinden beri ayaktayım
Mutfağa girdim; dolma biber - yoğurt çorbası - makarna - salata yaptım
İşim bitti kocamla ikisi öyle mutfağa geldi yardım lazım mı diye, bitirdim dedim peki diyip çıktılar
Şimdi de diyor dayım gelecek yemeğe, bunlar az yanına ne koysak
Yahu bi ben mi 3 haftalık hamileliği abartıyorum
Ben yatmadan sürekli sesli dualar, sureler okuyorum. Dediğin gibi hem mental olarak iyi hissetme hemde bana güç kuvvet veriyor cidden. Ağrım olduğunda özellikle Allah'ın rahman, rahim, gafur, latif sıfatlarını zikrediyorumDoğumu kolaylaştırsın diye neler okuyorsunuz Kuran dan surelerden kuzular ? Ben 41 yasin okumaya çabalıyorum hem nazardan korusun hem de doğumu kolaylaştırsın hepimizin diye fetih suresi de okuyacağım 7 tane hurmayamaksat mental olarak da hazır olalım
Kenzül arş duası hem okunması kolay, hemde gerçekten tüm zor zamanlarimda ilaç gibi gelen bir duaBende okuyorum cnm hep burda yasin grubuna katıldım, kendim fırsat buldukça fetih suresi ismi azam kenzul arş duası okuyorum
Ay o bende de var gülmeye başlayınca duramıyorum sonra da ağlamaya başlıyorumKızlar bende Allah bozmasın deli gibi oldum sürekli gülesim geliyor mutluyum normalde depresif bir insanımdırdoğuma yakın olan var mı böyle inşallah lohusalıkta böyle geçer hepimizin
Canım benim evimin yakınındaki aktarda var hem lohusa şekeri hem de lohusa şerbeti. Trendyolda falan da vardır belkikızlar lohısa şerbetini nerden alabiliriz aktarlarda var mı eminönünden almıstım geçen sefer ama şimdi o kalabalıga girmem imkansız.
PinkMermaid kapı süsleri çok güzel olmuş canım güle güle kullansınlar inşallah
emilyinpariss inşallah yakında koynuna alacaksın canım kuzunu dualarım seninle
Evet canım vicdan yok yani eğer öyle yapıyorsa . Biz çok şükür öyle muamele görmedik Allah vicdan versin2 gündür yemeği eşim yapıyo annemle babam da var evde ama sağolsun evdeyken yapar yapmasa da söyle yapayım der herşeyi akıl edemeyebilir. söylemek nazlanmak lazım. ama herkesin huyu farklı bazıları nazlanamıyo kendi görsün yapsın istiyo. ama kv hele kadın kadının halini anlar 9 aylık hamilr kız mutfakta öyle bırakılır mı
Ay ben bugün bir sezeryan çekimi gördüm full makyaj artı takma kirpikKızlar ben de başka bir soruyla gelcem size acaba saça keratin botox/bakım gibi birşey yaptırabilir miyim bilginiz var mı hiç ?? Brezilya fönü gibi ilaçlı olan değil de daha bakım gibi olanlar var onfan bahsediyorumBir de ipek kirpik yaptırcam diyen bir arkadaş vardıı sankiii onu da yapbiliyor muyduk
Ayyy yok öyleee takma kirpik makyaj falan hiç istemem ben de ama natural ipek kirpik oluyo doğal duruo ağlasanda bişey olmuyo falan makyaja gerek kalmıo yani rimeldi kalemdi bilmem neAy ben bugün bir sezeryan çekimi gördüm full makyaj artı takma kirpikyapana saygı duyarım ama doğallık daha güzel gibi Hani o anlar tam anlamıyla fotoğraflara yansısın isterim gözyaşım aksın zaten bende makyaj kalmaz . Çok da ağlarım :) saçta keratin de yaptırrken çok kötü kokuyor falan diye biliyorum canım kimyasal değil miymiş o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?