Bu aynı gün içinde mi oldu canım. Ben sabahtan beri öyleyim ama şiddetlenmiyor öyle ben burdayım diyen bir ağrı. Doktora felan da gitmedim Çarşamba kontrol var. Gitsem mi acaba beklesem mi bilemedimKendi dogum agrin ayni ishal seklinde gibi baslayip araliklari azalip siddetlenmeye baslayinca dogum basliyor. Benim ilki oyleydi iste. Ne rahat bi dogumdu. Suni sanci vermediler. 4cm aciklik ve gram agrisiz yatisim yapildi. Bundan 6saat sonra ishal seklinde basladi yarim saat arayla ama tam dayanamayacagim noktaya geldiginde kesiliyordu. 5dk da bire dusunce dogum oldu
Gecmiyorsa gitme imkanin varsa git istersen kafan rahat olur en azindanBu aynı gün içinde mi oldu canım. Ben sabahtan beri öyleyim ama şiddetlenmiyor öyle ben burdayım diyen bir ağrı. Doktora felan da gitmedim Çarşamba kontrol var. Gitsem mi acaba beklesem mi bilemedim
Sabahtan benim canim. Cok iyi yapmissin canim gule gule giysin prenseslerAmin amin canim
Ya ayni günmüş cnm saat kacta benim 14.00 da
Bende bugun hep alt tarafa baski var bugun biraz yürüdüm ondan oldu galiba kizlar kardesleri adina suwenden yatak pijamasi aldim
Doğuran olmadi galiba cnm
Canım benim çok sağolkızlar lohısa şerbetini nerden alabiliriz aktarlarda var mı eminönünden almıstım geçen sefer ama şimdi o kalabalıga girmem imkansız.
PinkMermaid kapı süsleri çok güzel olmuş canım güle güle kullansınlar inşallah
@kahvesizasla inşallah yakında koynuna alacaksın canım kuzunu dualarım seninle
Sağol canım benimPinkMermaid cnm kapi susleri cok guzel olmus gule güle kullansin kuzucuklar
@Cihanci cnm senin kuzucukta harika olmus güle güle kullanin insallah
Canım sen de haklısın ama oğluşun şu an emin ellerde , sen kendine bak şu an bol bol dinlen ki oğlun eve döndüğünde enerjiye çok ihtiyacın olacak…Güzel şeyler düşün, sütün kesilir bak ağlama daha fazla..kilosu da maşallah iyiydiKızlar siz sabırsız davranıp doğuralım artık yazıyorsunuz ben burada perişan oluyorum okudukça. Vaktinde doğurabilmek için nelerimi verirdim. Doğum yapıp bebeksiz eve dönmek öyle acı ve kötü ki lütfen şükredin ve vaktinde sağlıkla doğması için dua edin lütfen. Ne kadar durursalar o kadar iyi.
Valla ben tam şerbetçiyim ramazan şerbeti bile kaç kez aldırıyordumBiz de şerbet karanfilden yapılır, ben çok severim ilk doğumda yapmıştım ama bunda gelen giden olmayacak yapsam mı bilmiyorum
He bendim o ama evdeki hesap çarşıya uyumadıKızlar ben de başka bir soruyla gelcem size acaba saça keratin botox/bakım gibi birşey yaptırabilir miyim bilginiz var mı hiç ?? Brezilya fönü gibi ilaçlı olan değil de daha bakım gibi olanlar var onfan bahsediyorumBir de ipek kirpik yaptırcam diyen bir arkadaş vardıı sankiii onu da yapbiliyor muyduk
Geçmiş olsun cnm insllah sağlıkla atlatirsiniz bu süreci bol bol.meyve yedir kuzuya insllahHe bendim o ama evdeki hesap çarşıya uyumadıbugün oğlumun covid testi pozitif çıktı.
Evde karantinadayız.
Keratin olmaz cnm zaten kuaför de yapmaz.ama kiprik yaptırabilirsin
Geçmiş olsun canımHe bendim o ama evdeki hesap çarşıya uyumadıbugün oğlumun covid testi pozitif çıktı.
Evde karantinadayız.
Ayy kıyamam çok çok geçmiş olsun hafif atlatır inşallah sana da bulaşmadan geçip biterHe bendim o ama evdeki hesap çarşıya uyumadıbugün oğlumun covid testi pozitif çıktı.
Evde karantinadayız.
Rica ederim cnm aktarlarda satılırDeneriz inşallah canım bulabilirsek annem bir gelsin deteşekkür ederim
Bir de aynı ben. Herkeste ortak şeyler oluyorsa süreç demo ki bu şekildeBenim troid problemimde var kaçırdığım an hop haftada bi kiloçok sabit tutanadım kilomu ama şekerim iyi. Hiç kilo sölemiim
Aa aynı benKaburgamın altı boşaldı. Elimle batırıyorum boş, bebek aşağıda kaldı gibi. Ama karnım aşağı inmedi de hala sivri öne doğru. Valla nolcak ne zaman olcak hiç idrakında olamıcm gibi
Ah benim de valla yiyip duruyorumKarnım gurulduyor gelde yeme
Çeyrek ekmeğin yarısına maydonoz koyup yedim
Allahım affet yavruma şifa olsun
Allah tez zamanda şifa versin cnmHe bendim o ama evdeki hesap çarşıya uyumadıbugün oğlumun covid testi pozitif çıktı.
Evde karantinadayız.
Ah benim de valla yiyip duruyorumşifa olsun cnm
Cnm su haftalarda sanırım hepimiz öyleyiz, bende dikkat ediyodum oğlum için sağlıklı şeyler yemeliyim diyodum ama su sıra geceleri bile bişeyler yiyorumDoktora kalsa beni aç gezdirecek ama direniyorum olmuyorbi yerden sonra elim gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?