2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu aynı gün içinde mi oldu canım. Ben sabahtan beri öyleyim ama şiddetlenmiyor öyle ben burdayım diyen bir ağrı. Doktora felan da gitmedim Çarşamba kontrol var. Gitsem mi acaba beklesem mi bilemedim

dün zaten kontroldeydim her şey ok idi nst falan da bağlanmıştı. Bugün çok sert hareket etmiyor hani hareket var hissediyorum belirli aralıklarda ama hep hafif hafif narin narin. Normal midir

Bu aynı gün içinde mi oldu canım. Ben sabahtan beri öyleyim ama şiddetlenmiyor öyle ben burdayım diyen bir ağrı. Doktora felan da gitmedim Çarşamba kontrol var. Gitsem mi acaba beklesem mi bilemedim
Gecmiyorsa gitme imkanin varsa git istersen kafan rahat olur en azindan

Amin amin canim
Ya ayni günmüş cnm saat kacta benim 14.00 da
Bende bugun hep alt tarafa baski var bugun biraz yürüdüm ondan oldu galiba kizlar kardesleri adina suwenden yatak pijamasi aldim
Doğuran olmadi galiba cnm
Sabahtan benim canim. Cok iyi yapmissin canim gule gule giysin prensesler yurumeyip yurumeyip yuruncede oluyor evet

Canım benim çok sağol Trendyol’da var canım lohusa şerbeti, sıvı olarak da katı olarak da

Canım sen de haklısın ama oğluşun şu an emin ellerde , sen kendine bak şu an bol bol dinlen ki oğlun eve döndüğünde enerjiye çok ihtiyacın olacak…Güzel şeyler düşün, sütün kesilir bak ağlama daha fazla..kilosu da maşallah iyiydi

Biz de şerbet karanfilden yapılır, ben çok severim ilk doğumda yapmıştım ama bunda gelen giden olmayacak yapsam mı bilmiyorum
Valla ben tam şerbetçiyim ramazan şerbeti bile kaç kez aldırıyordum çok severim karanfili de bize de gelen pek olmayacak ama canım ister

He bendim o ama evdeki hesap çarşıya uyumadı bugün oğlumun covid testi pozitif çıktı.
Evde karantinadayız.
Keratin olmaz cnm zaten kuaför de yapmaz.ama kiprik yaptırabilirsin

He bendim o ama evdeki hesap çarşıya uyumadı bugün oğlumun covid testi pozitif çıktı.
Evde karantinadayız.
Geçmiş olsun cnm insllah sağlıkla atlatirsiniz bu süreci bol bol.meyve yedir kuzuya insllah

Evde karantinadayız.
Ayy kıyamam çok çok geçmiş olsun hafif atlatır inşallah sana da bulaşmadan geçip biter saol canım benim

Bir de aynı ben. Herkeste ortak şeyler oluyorsa süreç demo ki bu şekilde

Doktora kalsa beni aç gezdirecek ama direniyorum olmuyor bi yerden sonra elim gidiyor
Cnm su haftalarda sanırım hepimiz öyleyiz, bende dikkat ediyodum oğlum için sağlıklı şeyler yemeliyim diyodum ama su sıra geceleri bile bişeyler yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…