- 28 Eylül 2015
- 5.424
- 15.286
- 248
Cnm su haftalarda sanırım hepimiz öyleyiz, bende dikkat ediyodum oğlum için sağlıklı şeyler yemeliyim diyodum ama su sıra geceleri bile bişeyler yiyorum
Küçük çocuklara da covid testi yapıyorlar mı yaaaHe bendim o ama evdeki hesap çarşıya uyumadıbugün oğlumun covid testi pozitif çıktı.
Evde karantinadayız.
Keratin olmaz cnm zaten kuaför de yapmaz.ama kiprik yaptırabilirsin
sagol canım bulamazsam aktarda burdan alayımKIRMIZILIKUCUKKIZ
Naturpy Lohusa Şerbeti Şekeri 500 G - Fiyatı, Yorumları
Naturpy Lohusa Şerbeti Şekeri 500 G yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Canım trendyolda aratınca ilk iki sırada bunlar çıkıyorAli Ünyazıcı Lohusa Şerbeti 1 Lt Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ali Ünyazıcı Lohusa Şerbeti 1 Lt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Doktorun da elbet seni düşünür ama insanın cani çekince de yememek zor hele ki hamilelikte..Gebelik şekeri var bu sebeple çok sıkı diyet yapmalısın diyor, 1 - 2 öğün uyuyorum ama sonrası kabus. Abur cuburu kesmekte yetmiyor
Eee ben meyve değil kuru ekmek istiyorum
Anca o kesiyor, son 3 hafta diren direnebildğin kadar
Bende bu gece çok acıktım wasa üstüne avokado sos yedim peynirliGebelik şekeri var bu sebeple çok sıkı diyet yapmalısın diyor, 1 - 2 öğün uyuyorum ama sonrası kabus. Abur cuburu kesmekte yetmiyor
Eee ben meyve değil kuru ekmek istiyorum
Anca o kesiyor, son 3 hafta diren direnebildğin kadar
ben de çok açım bu gece ya. süt içtim öncesinde tarçınlı elma yedim. ama hiçbişey tutmuyoBende bu gece çok acıktım wasa üstüne avokado sos yedim peynirlihayırlısı olsun
Oğlumla aramızda 80 km yol var. İçim almıyor bunu. 5 dk güzel düşünsem 45 dk bu durumun acısı çöküyor içime. Kızımın psikolojisi bozulmuş tuvalete gitsem anne beni bırakmıcaksın demi diyor sabaha kadar uyumuyor boynuma sarılı yatıyor sadece of bilmiyorum Allah büyük bende kendi duygularım içinde kayboldum.Canım sen de haklısın ama oğluşun şu an emin ellerde , sen kendine bak şu an bol bol dinlen ki oğlun eve döndüğünde enerjiye çok ihtiyacın olacak…Güzel şeyler düşün, sütün kesilir bak ağlama daha fazla..kilosu da maşallah iyiydi
geçecek bitecek inşallah canım Allah sana güç kuvvet versin. Bugünleri de unutturacak güzel günlerin olaın inşallahOğlumla aramızda 80 km yol var. İçim almıyor bunu. 5 dk güzel düşünsem 45 dk bu durumun acısı çöküyor içime. Kızımın psikolojisi bozulmuş tuvalete gitsem anne beni bırakmıcaksın demi diyor sabaha kadar uyumuyor boynuma sarılı yatıyor sadece of bilmiyorum Allah büyük bende kendi duygularım içinde kayboldum.
Sabah doktor gelince yaz bize de. İyi haberler ver inşallahSancılar ara ara yine çıkıyor canım.
Bekliyorum pazartesi doktor ne diyecek diye.
Benim ellerim ve yüzüm hıc şişmedı ama bzen ayak bıleklerım ve ayagımın uzerı şişiyor gece dinlensem bıle sabah ınmemıs oluyor son zamanlar dıye boyle heralde idrar tahlılındede proteın fln cıkmadı cunkuSelamlar hanimlar
Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin, uzun zamandir buraya yazmiyorum ama hep okuyorum sinsi sinsi36.haftamdayim.
Hamilelikte ödemi olan var mi aranizda? Mesela iki el ya da iki ayağiniz mi şişiyor? Sabah uyandigimda tek elim nerdeyse iki katina cikmişti, digeri ise normaldi. Biraz tuhaf geldi banasizin ödemler nasil oluyo?
Çok heyecanlı ciddenBugün hamile çekimi yaptık. çok güzel fotograflar oldu doğru düzgün aile fotografımız da yoktu. çok içime sindi. kızım eşim ve doğmamış kızımla. ama çok yoruldum cok cok. yarın artık eksikleirmi tamamalayıp çantamı kapatmam lazım. sonra kalıyor tam 1 haftatarih kesinleşip bu kadar az kalınca heyrcan tavan oluyormus
Üstüne falan mı yattın acaba tek el degil iki el şişer diye düşünüyorum canımSelamlar hanimlar
Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin, uzun zamandir buraya yazmiyorum ama hep okuyorum sinsi sinsi36.haftamdayim.
Hamilelikte ödemi olan var mi aranizda? Mesela iki el ya da iki ayağiniz mi şişiyor? Sabah uyandigimda tek elim nerdeyse iki katina cikmişti, digeri ise normaldi. Biraz tuhaf geldi banasizin ödemler nasil oluyo?
İşte çok garip geldi bana daÜstüne falan mı yattın acaba tek el degil iki el şişer diye düşünüyorum canım
Benim de son 2 haftadır özellikle sabah uyandığımda ellerim ödemli oluyor… henüz doktora bilgisini vermedim bir dahaki kontrolde söyleyeceğim. Ayaklarımda bariz bir ödem görmedim. Ellerimde olunca her ikisinde de oluyor. Bükmeye çalıştığımda acıyo ve tam kapanmıyo sonrasında gün içeresinde düzeliyor.Selamlar hanimlar
Haber veririm canımSabah doktor gelince yaz bize de. İyi haberler ver inşallah
Benim de son 2 haftadır özellikle sabah uyandığımda ellerim ödemli oluyor… henüz doktora bilgisini vermedim bir dahaki kontrolde söyleyeceğim. Ayaklarımda bariz bir ödem görmedim. Ellerimde olunca her ikisinde de oluyor. Bükmeye çalıştığımda acıyo ve tam kapanmıyo sonrasında gün içeresinde düzeliyor.
Canim herkesin yasadigi korku farklidir. Cokta acikca yazmak istemedim hep ama eger erken dogurmus olmasaydim oglumu kaybetmistim. Simsiyahti dogdugunda. Doktor bile Allahin mucizesi degildir de bu nedir dedi. Şok yasadı. 32. Hafta dogdu ama cok sukur ne kuveze girdi ne sarilik oldu. Yarisi gün taburcu olduk. Kordonu kısa ve boynuna dolanmis şekilde dogdu. Bir saat kadar sonra falan rengi yerine gelmeye basladi. Bende bunu atamiyorum kafamdan hep aynisi olacak korkusu. Seninde kuveze alinmasaydi keske ozaman sende cok sukur diyecektin. Dedigim gibi hepimizin sınavi farkli. Ama inan geciyo. Rabbim sana sabrini versin. Bir an once yavrularina kavus. Doya doya kokla. Bugunlerini unuttursun en kisa zamanda insaAllah saglicakla evinize kavusunKızlar siz sabırsız davranıp doğuralım artık yazıyorsunuz ben burada perişan oluyorum okudukça. Vaktinde doğurabilmek için nelerimi verirdim. Doğum yapıp bebeksiz eve dönmek öyle acı ve kötü ki lütfen şükredin ve vaktinde sağlıkla doğması için dua edin lütfen. Ne kadar durursalar o kadar iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?