2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba hanımlar

Son sağlık ocağı randevumdan geldim . Artık doğumdan sonra bebek için gidecekmişim 5. gün . Kalbini dinledik . Benim meme uçlarındaki sarı kabukları gösterdim , ebe kremini sür artık dedi , sıktı su bile geldi , az daha sıksa süt geliyor yani. Dolmuş bile dedi İlk 2 gün gelmese de uğraş mutlaka bebek mamaya alışmasın sonra daha kolayına gelir memeyi tutmaz dedi .

Yarın da doktor randevumuz var , 3. biontech aşımı da oldum

dün zaten kontroldeydim her şey ok idi nst falan da bağlanmıştı. Bugün çok sert hareket etmiyor hani hareket var hissediyorum belirli aralıklarda ama hep hafif hafif narin narin. Normal midir
Son zamanlara boyları uzadığı için alan daralıyor canım normal o yüzden hareket hissediyorsan sıkıntı yok ama genede gün içinde takip et doktor banada 24 saat içinde hiç hissetmezsen gel dedi

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Özeller malesef biraz pahalı doğum konusunda ama devlette de sezeryan olunca hangi doktorun gireceği belli olmuyor asistan yada doktorlardan biri nöbetçi ise o gün onlardan biri yapar doğumunu. Hangisi tam anlamıyla içine sinerse onu yap ama ben özeldeki derim çıktığında en azından odan falan rahat olur. Bide bence özeldekine sor 37. Hafta olmaz mı en azından diye bide yenidoğan ünitesi var mı hastanede her ihtimale karşı ? Benim bebek dönmediği için benimde mecburen sezeryan olucak ama bende düşünüyorum açıkçası devletteki dediğim durumu ameliyat sonuçta sezeryan da bilmediğim bi doktora yaptırmak istemiyorum açıkçası

Kuzucum Doğum oldu mu? Gözün aydın inşallah emer de taburcu olursunuz bebecikler neyi yapmaları gerektiğini gayet iyi bilir annesi inşallah dualarım seninle
1 hafta önce oldu 35+2 de. O zamandan beri hastanede canım. İnşallah öyle olur teşekkür ederim

Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah cnm dualarımiz seninle

İnşallah emer de kavuşursunuz cnm

Bende bugün sağlık ocağına kontrole gittm canım iyi geçmiş sağlıkla gelsin bebişler

Canım Allah kolaylık versin inşallah bi an önce kavuşursun kuzuya kuvoze falan gerek kalmadan güzel haberlerini bekliyoruz

ayy canım nasıl heyecanlısındır. inşallah emer oğluşun güzel haberleirni bekliyorum

Valla canım ne devlet hastaneleri var aynı özel gibi, ilgi alaka üst düzeyde ve doktorları çok iyi oluyor…Ne özel hastaneler var ki doktoru paracı, hastane yanlısı vs. Kurumsal bir özel hastaneyse ve beğenilen, özeli tercih et derim ama çünkü devlette yoğunluk çok oluyor , rahmini almamak için çok da uğraşmayabilirler. Ama devlette olacaksan da doktorunu iyi araştır derim , işini hakkıyla yapan biri olsun, sor soruştur

Hayirla sağlıkla kavus cnm yavruna dualarimiz sizinle
Sezeryandan çıktıktan sonra kendine geldiginde bizede yaz canim

Merhaba geçmiş olsun sağlıkla gelsin yavrunuz inşallah..ben Mayıs annesiyim takip ediyrm sizleri doğumlariniz yakın olduğu için..ben de ilk oglumi 35 de doğurdum ciğer geliştiriciniz vurulmuş hiç sıkıntı yapmayın bomba gibi doguyolar inşallah kuveze bile girmedi sadece iki saat gözetim altında tuttular o kadar..32 den bir ciğer geliştirici bide dogurdugum gece vurdular 5 saat dayanabildim sancılar öyle bile etki etmiş yanii...bide bişey sorcam benimde sağ kalçada kalça protezi var belden uyuşma bana da yapılmaz mı acaba bende hep bunu düşünüyorum ya sağ taraf uyusmazsa diye..genel olmuştum oğlumda çok ağrılı geçti uyanma aşaması o yüzden spinal istiyorum ama sizin yazınızı okuyunca acaba mi dedim..gidince bende sorucam Dr uma aslında biliyo protez olduğunu ama hiç konu açılmadı..sağlıkla gelsin tekrar yavrunuz bol sütlü az agrili az gazlı inşallah

ne yazıkki öyle devlete gittiğimde her seferinde farklı doktor bakıyor özel evime yakın yenidogan uniteside var sonrası piskolojik olarak benim için iyi olur diye dusunuyorum eşim oğlum yanıma gelebilir ama malesef 36 da kararlı benim için riskli görüyor normal doğum baslangici olabilir diye ama diğer yandanda sırf para uğruna rahim alırsa diye korkuyorum tekrar çocuk düşünmüyorum ama yaşım bunun için daha çok genç erken yaşta menopoza girmek istemiyorum

Benim yaşadığım yerde hani şu reklamlarda makbul makbul diyorlar ya bakliyatçı , onun adı mahsul olanından var Görmüştüm şişede , su karıştırılıp yapılıyor falan yazıyordu , gidip alıcam bu hafta .

hastane çok güzel özel gibi ama doktor olarak kim ameliyata gircek belli değil bende sizin gibi dusunuyorum uğraşmayacaklardır diye. Özelde prof. perinatolog buldum daha önce bunun gibi bir çok ameliyat yapmis ama son kontrolde pek olumlu konuşmadı rahim alınma ihtimalini arttırdı tüm bunların üstüne bebeğim kuvezde de kalırsa nasıl toparlarım bilmiyorum.

İnşallah alınmaz da alınırsa da 2 çocuğun var canım merak etme hormon ilaçları veriyorlar yaşın genç olduğundan ayrıca büyük ihtimal yumurtalıkların kalır rahim alınsa bile . Yani yumurtalık hormon ürettiğinden erken menopozdan korkma

Merhaba arkadaşlar eminin bir çoğunuz hazırlamıştır ama benim hem planlı sezeryan hem de Şubat sonunda olacağı için henüz hastane çıkışımı hazırlamadım. Yıkadım, ütüledim kıyafetleri yerleştirmesi kaldı. Normal standart ürünleri biliyoruz. 2 gece kalacağım için ona göre bir hazırlık yapacağım. İşte kendimize ait pijamalar, emici külotlar, göğüs pedleri. Yedek kıyafetler. Çocuk için hastahane çıkışları, ağız mendilleri, penye ve kalın battaniye,çocuk bezi, ıslak mendil, süt sağıp içirmek için kaşık vs. Hastahane özel de olsa ben ilk doğumumda yastıklarında rahat edememiştim yedek yastık da alacağım yine. İşte tuvalet kağıdı, kağıt havlu, kendi odamız olacağı için çaycı, nescafe çünkü ameliyattan sonra narkozlun atılması için kahve için diyorlar. Ufak tefek atıştırmalıklar. Benim aklıma gelen bunlar, çorap eldiven gibi küçük parçaları kilitli şeffaf buzdolabı poşetlerine koyacağım. Hem görülür şekilde olur hem de toz olmaz. Muhakkak kirliler için poşet de koyun çok lazım oluyor. Benim aklıma gelen ve ilk doğumdan edindiğim tecrübelere göre hazırlayacaklarım bu şekilde. Hem hazırlamayalara fikir olsun diye paylaştım hem de acaba aklıma gelmeyen bir şey var mı diye önerilerinizi bekliyorum. Sağlıkla gelsin yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…