2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bende Allah bozmasın deli gibi oldum sürekli gülesim geliyor mutluyum normalde depresif bir insanımdır doğuma yakın olan var mı böyle inşallah lohusalıkta böyle geçer hepimizin
Ben varim herseye guluyorum aglanacak halime bile gülüyorum

Allah sana güç ve sabır versin canım emin ol bu kadar zorluğun sonu çok güzel olacak çocuklarınla bi arada olacaksın
Canım bi ara bende de oluyodu sadece sabahları kalktığımda. Parmakları bükemiyodum çok acıyodu. Drun tavsiyesiyle tuz kullanımını sıfıra yakın yaptım neredeyse şuan hiç şişmiyo gibi bişey. Tuz da ödemi çok artırıyormuş

Malesef tansiyon problemi var alfamet kullanıyorum. Henüz korkulacak düzeyde bir yükseklik yok ama takipteyim 5. Aydan beri. Geçen hafta idrar tahlili yaptırdım protein çıkmadı çok şükür…

Tuz kullanımını sıfıra indirmek cok zor ya her dakika bir şey yeme isteği var zaten hangi birisi tuzsuz olsun hahaha

Benimde elim ayağım şişiyor. Doktora söyledim eşit mi tek taraflı mı diye sordu. Eşit dedim normal ama tek taraflı olursa bana yaz demişti. Neden diye sormadım kafama takmamak için Doktorunu haberdar etmen iyi olacak gibi

Sen şimdilik kızınla ilgilen, oğlun nasılsa emin ellerde kuzum. Geçecek merak etme,başka bi sıkıntısı yok,cok erken de değildi, kilosu yerinde... e daha ne olsun buna şükür öyle değil mi?

Küçük çocuklara da covid testi yapıyorlar mı yaaa ahhh kıyamam…size de geçmiş olsun canım, test yaptınız mı ? Siz ne durumdasınız ?
8 yaşında benimki yapıyorlar çünkü belirti çoktu ve sınıfta 4 kişi pozitifti maalesef bütün sınıf dökülmeye başladı.
Bu arada hepinize tşk ederim kızlar tek tek yazamadım affedin ne olur.biraz ateşli geçiriyoruz bu süreci sadece benim için dua edin doğuma bir hafta kalmıştı inşlh bana da bulaşmamıştır

eşim kızıyor bana böyle söyleyince ama bebek son 4-5 akşamdır 4 dönüyor içimde, kordon dolayacak kendine, burada kontrol bile edilmiyor kordon dolanmış mı. İlki normal doğum ben yine normal doğururum diye düşündüğümüz için ne kendim sezaryen araştırdım ne doktor bu alternatiften bahsetti.

Malesef tansiyon problemi var alfamet kullanıyorum. Henüz korkulacak düzeyde bir yükseklik yok ama takipteyim 5. Aydan beri. Geçen hafta idrar tahlili yaptırdım protein çıkmadı çok şükür…

Çok geçmiş olsun, takipte oldugunuz sürece bir problem olmasina izin vermemiş olcaksiniz inşallah. Allahim sorunsuz tamamlamamiza yardimci olsun

Galiba anormal bir sey o zaman. Doktoruma hemen sorayim, insallah cok önemli değildir, sagolun

Bu kadar üst üste korkunc kabuslar
Artık yeter daaaa
Her kabus sonunda kendime gelip
Ohooooo daha sabaha çok var diyip tekrar dalıp kabus görüyorum
Peki uyuyor muyum hayır, ama yarı uyanık kabus görüyorum
Çok şükür ben görmedim fazla ama son zamanlarda normal herhalde gören çok var duyduğum. Bol dua oku canım üçini ferahlat

Nasil oldun canim iyimisin?

Hayırlı haberlerle gel kuzum ❣

Kızlar doğum kararı alındı.
Ameliyathanede uygun saati öğrenip bilgi verecekler. Duanızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım
Platinlerim olduğu için belden uyuşma yapmazlar dedi doktor. Komple uyutulacakmışım.
Çok heyecanlıyım ya. Sağ salim kucagima almak istiyorum kızımı. 34+1 bugün

hayırlı olsun canım benim, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
yüreğini ferah tut güzel bir şekilde kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…