2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oyy cnm ben bile heyecan yaptım.
Sağlıkla kavuşun inşallah, haftan gayet güzel .
Kendini iyi hissedince bize bilgi ver olur mu? Allah'a emanet

Allah yardımcınız olsun canım sağ salim al inşallah kucağına dualarımız sizinle

Hayırlı, uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın

İnşallah ciğer geliştiriciler etki etsin kendisi nefes alsın
Tabii ki etki etmiştir iğneleri canım hiç merak etme. Beni "İki doz ciğer geliştiricin tamamlandı zaten" diyerek ona güvenip taburcu ettiler ben çıkmak istemediğimde. Her şey yolunda gitsin, sağ salim girip çıkın inşallah

Allah kavustursun canım bebegine. çok güzel geçsin inşallah doğumun

Sağlık afiyetle kucağına al cnm inşallah

Kızlar günaydın. Ben dün biraz perine masajı yapayım dedim kendime hindistan cevizi yağı ile. Yalnız orası bana elimle iyice baktığımda küçücük bir yuvarlak yani gece Allah'ım burdan nasıl çıkacak çocuğun kafası diye düşünmekten kafayı yedim Nasıl olacak kızlar ya? Açılırken orası aciliyor mu yoksa nasıl çıkacak. İlk Bebek tecrubesizligi valla zormus

Güzel düşün canım, dualarımız seninle..Sağ salim kavuş inşallh bebeğine

Orasi çok esnek bir yapıya sahip , bebeğin kafası çıkarken esneyecek. Çıkış en kolayı bence,önemli olan kanaldan geçmesi.

Canım benim sağlıkla gelsin inşallah yavrun

dualarımız sizinle, sağ salim kucağına al bebeğini

kizlar kafam cok karişik vakit yaklaştıkça strese giriyorum.Plesenta previam olduğu için özelde ki doktorum 36. hafta yani 1 şubata doğum için gün verdi aynı zamanda devlete de gidiyorum acil bir durum olursa diye çünkü hamileliğimi hep kanama ile geçirdim ordaki perinatologlar tarafından kontrol ediliyorum. Devletteki doktorlar 37. haftaya gün veriyor bu arada ameliyat riskli 3 ünite kanla ameliyata girilecek plesentada yapışıklık olduğu için rahimin alınma ihtimali çok fazla özeldeki doktorum kanamayı durdurmaya çalışacağını en son rahim alınma ihtimalini söylüyor ama özel iste para koparmak için herseyi yaparlar düşüncesindeyim (kanamam olduğunda 1 gece özelde kalmıştım serum nst ve kan tahlili için 5bine yakın para almislardi) devletteki doktorlar tamamen sır küpü alınabilir diyor başka bilgi verilmiyor sadece. Bebeğimin kuvezde kalma ihtimali de fazla siz benim yerimde ne yapardınız.

Kızlar hepinizden bol bol dua bekliyorum, hastaneden aradılar ilk defa emzirmeye çağırdılar eğer emerse büyük ihtimalle çarşamba taburcu olacak. Göğüslerim yara bere içinde inşallah oğlum memeyi tutar inşallahhh aklım çıkıyor tutmayacak diye

Sağlıkla gelecek merak etme

İnşallah ciğer geliştiriciler etki etsin kendisi nefes alsın
Alır merak etme benim oğluma vurdukları an doğum başladı etki edemedi sana önceden vurmuşlar herşey yolunda olur merak etme. Belki tedbir amaçlı 2-3 gün tutmak isteyebilirler beslenmesinde falan sıkıntı olmasın diye oda dert değil sende hastanede olursun zaten 2 gün

Kuzucum Doğum oldu mu? Gözün aydın inşallah emer de taburcu olursunuz bebecikler neyi yapmaları gerektiğini gayet iyi bilir annesi inşallah dualarım seninle

Bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Eskiye göre biraz daha hafif, derinden ve narinleşme var mı? Son 1 gündür çok hafif, derinden ve narin hissediyorum

Gözün aydın. Her şey yoluna girecek inşallah. Oğlunla geçireceğin bu anın tadını çıkar, iyi olacağınıza inan, bebeğin de hisseder bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…