- 13 Nisan 2021
- 501
- 1.117
- 28
- 31
Özel iyi olabilir canım güvenilir ise . Çünkü daha çok ilgileniliyor . Odan herşeyin ayrıne yazıkki öyle devlete gittiğimde her seferinde farklı doktor bakıyor özel evime yakın yenidogan uniteside var sonrası piskolojik olarak benim için iyi olur diye dusunuyorum eşim oğlum yanıma gelebilir ama malesef 36 da kararlı benim için riskli görüyor normal doğum baslangici olabilir diye ama diğer yandanda sırf para uğruna rahim alırsa diye korkuyorum tekrar çocuk düşünmüyorum ama yaşım bunun için daha çok genç erken yaşta menopoza girmek istemiyorum
ne yazıkki öyle devlete gittiğimde her seferinde farklı doktor bakıyor özel evime yakın yenidogan uniteside var sonrası piskolojik olarak benim için iyi olur diye dusunuyorum eşim oğlum yanıma gelebilir ama malesef 36 da kararlı benim için riskli görüyor normal doğum baslangici olabilir diye ama diğer yandanda sırf para uğruna rahim alırsa diye korkuyorum tekrar çocuk düşünmüyorum ama yaşım bunun için daha çok genç erken yaşta menopoza girmek istemiyorum
Ben de yaptırcam ama ben de bilmiyorum nedir ne değildirKızlar doğumdan sonra bebek için özel sağlık sigortası yaptıracak mısınız? Ben yaptırmayı düşünüyorum ama çok fazla bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ben olsam özeli tercih ederdim canım. Doktorun belli olacak, kendini daha rahat hissedersin, doktoruna güveniyorsan eminim uğraşacaktir rahmin alınmaması için ayrıca bu onun için de reklam olur. Kendi reklamını yapmış olur.kizlar kafam cok karişik vakit yaklaştıkça strese giriyorum.Plesenta previam olduğu için özelde ki doktorum 36. hafta yani 1 şubata doğum için gün verdi aynı zamanda devlete de gidiyorum acil bir durum olursa diye çünkü hamileliğimi hep kanama ile geçirdim ordaki perinatologlar tarafından kontrol ediliyorum. Devletteki doktorlar 37. haftaya gün veriyor bu arada ameliyat riskli 3 ünite kanla ameliyata girilecek plesentada yapışıklık olduğu için rahimin alınma ihtimali çok fazla özeldeki doktorum kanamayı durdurmaya çalışacağını en son rahim alınma ihtimalini söylüyor ama özel iste para koparmak için herseyi yaparlar düşüncesindeyim (kanamam olduğunda 1 gece özelde kalmıştım serum nst ve kan tahlili için 5bine yakın para almislardi) devletteki doktorlar tamamen sır küpü alınabilir diyor başka bilgi verilmiyor sadece. Bebeğimin kuvezde kalma ihtimali de fazla siz benim yerimde ne yapardınız.
Eminim emecek, haber ver bize. Senin adına çok sevindim ❣Kızlar hepinizden bol bol dua bekliyorum, hastaneden aradılar ilk defa emzirmeye çağırdılar eğer emerse büyük ihtimalle çarşamba taburcu olacak. Göğüslerim yara bere içinde inşallah oğlum memeyi tutar inşallahhh aklım çıkıyor tutmayacak diye
Eskiye göre daha şiddetli fakat daha düzenli yani belirli saatler hareket ediyor. Mesela qksam saatleri genelde gece ben uyuyana kadar hiç durmuyor ama çok canım yanıyor. Ben çok zayıfım o yüzden hareketleri çok net duyuyormusum. Bak mesela sabah beri tek tük hareket etti eskisi gibi aktif değil.Bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Eskiye göre biraz daha hafif, derinden ve narinleşme var mı? Son 1 gündür çok hafif, derinden ve narin hissediyorum
Rabbim yardımcınız olsun canım. Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar doğum kararı alındı.
Ameliyathanede uygun saati öğrenip bilgi verecekler. Duanızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım
Platinlerim olduğu için belden uyuşma yapmazlar dedi doktor. Komple uyutulacakmışım.
Çok heyecanlıyım ya. Sağ salim kucagima almak istiyorum kızımı. 34+1 bugün
Kızlar doğumdan sonra bebek için özel sağlık sigortası yaptıracak mısınız? Ben yaptırmayı düşünüyorum ama çok fazla bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ben de yaptırcam ama ben de bilmiyorum nedir ne değildir
Bizde bilgi alacağız canım arayıp. Daha bende birşey bilmiyorum ama kesin düşünüyoruz .Kızlar doğumdan sonra bebek için özel sağlık sigortası yaptıracak mısınız? Ben yaptırmayı düşünüyorum ama çok fazla bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
benimde tam tersi devlet 1 saat uzaklıkta özel evime 10 dk son iki hafta artik hiç heyecan aramayayım hakkımızda hayırlısı olsunBen de başlarda daha yakın diye devlet hastanesinde doğum istiyordum fakat kendi takipli doktorun değil de o an orada kim varsa doğuma o doktorun girdiğini öğrenince vazgeçtim . Artık özeldeyim , 30-40 dakika falan evimize .
Sağ Salim kucağınıza alın inşallahKızlar doğum kararı alındı.
Ameliyathanede uygun saati öğrenip bilgi verecekler. Duanızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım
Platinlerim olduğu için belden uyuşma yapmazlar dedi doktor. Komple uyutulacakmışım.
Şu ataklar çok zor oluyor heralde gözüm korkmaya başladı
Allah yardımcınız olsun inşallah en güzel şekilde tutar memeyiKızlar hepinizden bol bol dua bekliyorum, hastaneden aradılar ilk defa emzirmeye çağırdılar eğer emerse büyük ihtimalle çarşamba taburcu olacak. Göğüslerim yara bere içinde inşallah oğlum memeyi tutar inşallahhh aklım çıkıyor tutmayacak diye
İnşallah emer canım dualarımız sizinleKızlar hepinizden bol bol dua bekliyorum, hastaneden aradılar ilk defa emzirmeye çağırdılar eğer emerse büyük ihtimalle çarşamba taburcu olacak. Göğüslerim yara bere içinde inşallah oğlum memeyi tutar inşallahhh aklım çıkıyor tutmayacak diye
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar doğum kararı alındı.
Allahin izniyle dualarimiz seninle. Kizlarda senin icin dua ediyor. Sag salim kucagina alacaksin insaAllah. Cok zorlu bi hamilelik gecirdin Allahin izniyle yavrunu kucagina aldiginda hepsi bitecek insaAllah. Guzel haberlerini bekliyoruzKızlar doğum kararı alındı.
Hayırlısıyla kavuş yavruna cnm.arkadaşım 3 ay önce 34 te doğurdu küveze bile girmeden ertesi gün eve geldilerKızlar doğum kararı alındı.
Ben yaptıracağım hatta doğar doğmaz yapılırsa ekstra şeyler varmış sigortacı yakınım söyledi doğum kağıdı hemen yolla yapalım dediKızlar doğumdan sonra bebek için özel sağlık sigortası yaptıracak mısınız? Ben yaptırmayı düşünüyorum ama çok fazla bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?