2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Özel iyi olabilir canım güvenilir ise . Çünkü daha çok ilgileniliyor . Odan herşeyin ayrı

Kızlar doğumdan sonra bebek için özel sağlık sigortası yaptıracak mısınız? Ben yaptırmayı düşünüyorum ama çok fazla bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Ben de başlarda daha yakın diye devlet hastanesinde doğum istiyordum fakat kendi takipli doktorun değil de o an orada kim varsa doğuma o doktorun girdiğini öğrenince vazgeçtim . Artık özeldeyim , 30-40 dakika falan evimize .

Ben olsam özeli tercih ederdim canım. Doktorun belli olacak, kendini daha rahat hissedersin, doktoruna güveniyorsan eminim uğraşacaktir rahmin alınmaması için ayrıca bu onun için de reklam olur. Kendi reklamını yapmış olur.

Devlet hastanesindeki doktorun nasil, ameliyata sadece onun gireceğinin garantisini vermez zannediyorum.
Eminim emecek, haber ver bize. Senin adına çok sevindim ❣
Bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Eskiye göre biraz daha hafif, derinden ve narinleşme var mı? Son 1 gündür çok hafif, derinden ve narin hissediyorum
Eskiye göre daha şiddetli fakat daha düzenli yani belirli saatler hareket ediyor. Mesela qksam saatleri genelde gece ben uyuyana kadar hiç durmuyor ama çok canım yanıyor. Ben çok zayıfım o yüzden hareketleri çok net duyuyormusum. Bak mesela sabah beri tek tük hareket etti eskisi gibi aktif değil.

Rabbim yardımcınız olsun canım. Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Kızlar doğumdan sonra bebek için özel sağlık sigortası yaptıracak mısınız? Ben yaptırmayı düşünüyorum ama çok fazla bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ben de yaptırcam ama ben de bilmiyorum nedir ne değildir

ilk cocukta ilk 3 yıl yaptırmıştım, şimdide öyle yapmayı planlıyorum.
yıllık bir ücret ödüyorsun, şehrinde ki belli başlı hastanelerde yararlanıyorsun
içinde 10 muayene - acil servis. - yoğun bakım ve acil tahliller oluyor
o zaman ray sigorta yapmıştık eşimde öğretmen olduğu için özel indirimden yararlanmıştık
şimdilik daha araştırma yapmadım, nasipse doğumu bekliyorum.

Bizde bilgi alacağız canım arayıp. Daha bende birşey bilmiyorum ama kesin düşünüyoruz .

benimde tam tersi devlet 1 saat uzaklıkta özel evime 10 dk son iki hafta artik hiç heyecan aramayayım hakkımızda hayırlısı olsun

Sağ Salim kucağınıza alın inşallah

Allah yardımcınız olsun inşallah en güzel şekilde tutar memeyi

İnşallah emer canım dualarımız sizinle

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Allahin izniyle dualarimiz seninle. Kizlarda senin icin dua ediyor. Sag salim kucagina alacaksin insaAllah. Cok zorlu bi hamilelik gecirdin Allahin izniyle yavrunu kucagina aldiginda hepsi bitecek insaAllah. Guzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlısıyla kavuş yavruna cnm.arkadaşım 3 ay önce 34 te doğurdu küveze bile girmeden ertesi gün eve geldiler

Ben yaptıracağım hatta doğar doğmaz yapılırsa ekstra şeyler varmış sigortacı yakınım söyledi doğum kağıdı hemen yolla yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…