2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kulak burun boğaz doktorundan randevu alayım diye e-nabıza girdim , 11 ocakta sağlık ocağına gitmediğim halde gitti görüyorum

Telefona baktım o gün beri aramış beni de sisteme geldi diye kaydetmiş

Kızlar doğum öncesi pcr testi zorunluluğu kalktı mı bilgisi olan var mı?
Valla iki gün önce doktorum pcr demedi ama hızlı test yapacaklar dedi hastanede ücretli olacakmış testler . Planlı sezeryanlar için hala pcr var dedi

Sağlıkla kızınına kavuş inşallah canım
İnşallah tutar canım sonra da en yakın zamanda beraber evinize dönersiniz
28 Ocak cuma sabah 09:00 a doğum randevumu aldım
Hayırlı olsun canım inşallah

Biraz karar vermesi zor bir durum senin durumun dediğin gibi erken yaşta menapozu yaşamakta sıkıntı ama sanırım devlette net bişey demiyor rahmin alınmasıyla ilgili dimi

Kulak burun boğaz doktorundan randevu alayım diye e-nabıza girdim , 11 ocakta sağlık ocağına gitmediğim halde gitti görüyorum

Telefona baktım o gün beri aramış beni de sisteme geldi diye kaydetmiş
Enabizdan kadın doğum kontrol bilgilerini görebiliyorlar. Sen gitmeyince sağlık ocağı doktor hesabıyla giriş yapıp bilgilerini güncelliyolar o zaman gitmişsin gibi görünüyor. Benim de öyle oluyor.
Seninle haftalarimiz aynı. Ben geçen hafta gittim bu son kontroldu doğum yapınca haber ver bilgi vericem bebek 3 günlükken TC kimlik numarası ile gel sisteme kaydedip topuk kanı alacağım aşı takvimi yapilacak dedi. Gitmiyceksen haberin olsun sana da bunları diyecektir

Ne kadar sessiziz bi kac gündür ya kızlar bian önce gelirsiniz inşallah aksiyon da yok ağrılar sancılar ben bugün kontrole gittim kızlar ilk kez doktorum nstye aldı cok az sancı çıktı, karnım sertti su sıra doktorum normal sert olur zaten dedi, evdeki yaşadığım ağrıyı yaşadım bi ara en fazla 40a çıktı sancı, demek yalanci sanciymis.. Haftaya da son kontrol icin gidicem inşallah sonra 02.02.2022 de küçük paşam gelicek

Çok sevindim. Bana umut oluyor böyle hikayeleri okuyunca. Erken doğarsa sorun yaşar mıyız korkusundan diken üstündeyim. 35+2'yi gördük bakalım ne kadar daha duracak beyefendi
Kuzum oğlum 35+1 de dünyaya geldi. İnan hiç bir sıkıntı çekmedik sadece 2 kilo doğduğu için 3 gün kuvezde kaldi , emzirme saatlerinde hep gidip emzirdim. Solunum sıkıntısı yoktu,emme refleksi son derece iyiydi ilk defada emdi maşallah. Ne meme reddi ne bisey. En ufak bi sıkıntı yaşamadık. Artık hiç korkmana gerek yok.
kızlar bazılarınız bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete falan koyduğunu yazmış, bildiğimiz buzluk için kullanılanlardan mı ? Boyutu ne ? Foto atarsanız sevinirim
Koroplastin büyük boy kilitli poşetini aldı ben. Onlara koydum çok iyi oldu tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…