- 28 Eylül 2015
- 5.424
- 15.286
- 248
Sağlıkla gelsin paşa inşallah cnm28 Ocak cuma sabah 09:00 a doğum randevumu aldım
Bana doktorum 2 gün önce kalkmadı dedi.Kızlar doğum öncesi pcr testi zorunluluğu kalktı mı bilgisi olan var mı?
Valla iki gün önce doktorum pcr demedi ama hızlı test yapacaklar dedi hastanede ücretli olacakmış testler . Planlı sezeryanlar için hala pcr var dediKızlar doğum öncesi pcr testi zorunluluğu kalktı mı bilgisi olan var mı?
10 dakikada 3 kere kasılma oluyorsa doktora gitmelisin, onun dışında normal .Bugün özellikle yattığımda karnım çok sertleşiyor, kasılıyor. İlk gebeliğim. Ama öyle bir ağrı hissetmiyorum. Normal midir
Ya neden bilmiyorum şu test olayına stres yapıyorum keske kalksa.Bana doktorum 2 gün önce kalkmadı dedi.
Sağım solum önüm arkam covit. Vallahi korkuyorum doğum öncesi test pozitif çıkarsa diye,keske kalksaValla iki gün önce doktorum pcr demedi ama hızlı test yapacaklar dedi hastanede ücretli olacakmış testler . Planlı sezeryanlar için hala pcr var dedi
Sağlıkla kızınına kavuş inşallah canımKızlar doğum kararı alındı.
Ameliyathanede uygun saati öğrenip bilgi verecekler. Duanızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım
Platinlerim olduğu için belden uyuşma yapmazlar dedi doktor. Komple uyutulacakmışım.
Çok heyecanlıyım ya. Sağ salim kucagima almak istiyorum kızımı. 34+1 bugün
İnşallah tutar canım sonra da en yakın zamanda beraber evinize dönersinizKızlar hepinizden bol bol dua bekliyorum, hastaneden aradılar ilk defa emzirmeye çağırdılar eğer emerse büyük ihtimalle çarşamba taburcu olacak. Göğüslerim yara bere içinde inşallah oğlum memeyi tutar inşallahhh aklım çıkıyor tutmayacak diye
Hayırlı olsun canım inşallah28 Ocak cuma sabah 09:00 a doğum randevumu aldım
Kaç kilo doğmuş bebek biliyor musun?Hayırlısıyla kavuş yavruna cnm.arkadaşım 3 ay önce 34 te doğurdu küveze bile girmeden ertesi gün eve geldiler
Biraz karar vermesi zor bir durum senin durumunne yazıkki öyle devlete gittiğimde her seferinde farklı doktor bakıyor özel evime yakın yenidogan uniteside var sonrası piskolojik olarak benim için iyi olur diye dusunuyorum eşim oğlum yanıma gelebilir ama malesef 36 da kararlı benim için riskli görüyor normal doğum baslangici olabilir diye ama diğer yandanda sırf para uğruna rahim alırsa diye korkuyorum tekrar çocuk düşünmüyorum ama yaşım bunun için daha çok genç erken yaşta menopoza girmek istemiyorum
Enabizdan kadın doğum kontrol bilgilerini görebiliyorlar. Sen gitmeyince sağlık ocağı doktor hesabıyla giriş yapıp bilgilerini güncelliyolar o zaman gitmişsin gibi görünüyor. Benim de öyle oluyor.Kulak burun boğaz doktorundan randevu alayım diye e-nabıza girdim , 11 ocakta sağlık ocağına gitmediğim halde gitti görüyorum
Telefona baktım o gün beri aramış beni de sisteme geldi diye kaydetmiş
Yok cnm sormadım.ama o kadar çabuk toparladıki maaşallahKaç kilo doğmuş bebek biliyor musun?
Çok sevindim. Bana umut oluyor böyle hikayeleri okuyunca. Erken doğarsa sorun yaşar mıyız korkusundan diken üstündeyim. 35+2'yi gördük bakalım ne kadar daha duracak beyefendiYok cnm sormadım.ama o kadar çabuk toparladıki maaşallah
Ben bayağı düz, büyük boy buzdolabı poşetlerine koydum. Onlarla çantaya yerleştirdimkızlar bazılarınız bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete falan koyduğunu yazmış, bildiğimiz buzluk için kullanılanlardan mı ? Boyutu ne ? Foto atarsanız sevinirim
Kuzum oğlum 35+1 de dünyaya geldi. İnan hiç bir sıkıntı çekmedik sadece 2 kilo doğduğu için 3 gün kuvezde kaldi , emzirme saatlerinde hep gidip emzirdim. Solunum sıkıntısı yoktu,emme refleksi son derece iyiydi ilk defada emdi maşallah. Ne meme reddi ne bisey. En ufak bi sıkıntı yaşamadık. Artık hiç korkmana gerek yok.Çok sevindim. Bana umut oluyor böyle hikayeleri okuyunca. Erken doğarsa sorun yaşar mıyız korkusundan diken üstündeyim. 35+2'yi gördük bakalım ne kadar daha duracak beyefendi
Koroplastin büyük boy kilitli poşetini aldı ben. Onlara koydum çok iyi oldu tavsiye ederimkızlar bazılarınız bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete falan koyduğunu yazmış, bildiğimiz buzluk için kullanılanlardan mı ? Boyutu ne ? Foto atarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?