2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım geçsin olsun,doktoruna sor bencede ona göre kullanırsın ilaçlarını.

Sen normal mi dogum yapcaksinn ? Valla oynuyo saolsun soylenmiyelim bence oynamio diye stres yapmaktansa

Gelemicekler dedi yonetici ama bilemem tabi Benim anladigim ozel den de mesaj atarak gruba istediklerini davet etmisler yani burda kalanlar gruba alinmayanlar yonetici ozel mesajlari da okuyabiliyomus yani.. saglik olsun ama insallah gelirler guzel bir akis vardi ama yine de burda olanlarla da guzel

Ben de artık günü belli olunca korkmaya başladım . Tek olucam çünkü hep annem en fazla 3-4 gün kalabilir yanımda , belki daha da az . Napıcam yalnız diye düşünüyorum hep
Uzulmeeee sen cok guclu bir anne olursun eminimkii baska yardima falan gelcek yok muu ?? Ay bi de ne dicem sen le dogum zamani olarak aramizda bes gun var benimki de belki erken tarih soyler bu gittigimizde, sen tam kacta doguruo oluosun (sordum mu kuzum hatirlamiyorum kusura bakma)

Sağlıkla kucağınıza alın, en mühimi bu. Bu süreçte tatlı, basit karbonhidratlar tüketimini azaltırsanız kilo alımına etkisi olur belki. Ama değer mi bilmem. Bence daha iyi olan kendinizi sezaryen ihtimalline de hazırlamanız. Gerekirse doğuma kadar psikolog ile görüşüp sezaryen olmayı da içinize sindirin. Zira mühim ooan hangi yolla değil sağlıkla bebeği kucağa almak. Doğum sezaryen olursa aylarca bunun hesaplaşmasını yaşamanızı istemem. Benim sezaryen olmayı kabullenemeyen arkadaşlarım oldu, çok zorlandılar.
Normalde gorumcede kalıyorsa aslında o eve dönme istediği kendi düzeninw dönme isteği gibi düşündüm ben. Yani hepimiz en rahat kendi evimizde oluyoruz. O nedenle kişisel algılamayın bence.

Oraya yazdığım gibi bu ilk olmadığı İçin artık sinir oldum bu yüzden sitemim
Ben yazdım ardına üst üste başka şeyler yazıldı yani görenler vardı soruyu yinede bir Allah’ın kulu bile cevaplamadı sitemimin nedeni bu neyse.
İyi günler.

İnşallah ya
Önceden süt meselesine kafayı takanlari anlamıyordum sonuçta ellerinde değil diyordum ama hiç öyle değilmiş.
Onun için bir şeyler yapmak istiyorum içim bir kötü oluyor.
Bugün biraz daha iyi çıktı sütüm.
Elektronik süt sağma makinesi kiraladik

Geçmiş olsun canım bence bi arayıp sor doktoruna da sıkıntı olur mu diye sonra başla ilaçlara en azından aklında kalmasın
Geçmiş olsun. Doktora sorup öyle kullan istersen riske atma

Hıçkırıyor Benimkinde de geceleri oluyor genelde bayağı da aşağılarda
Çok geçmiş olsun cnm. Bence vücutta iltihap olması daha kötü tabi Dr un ne der bilemedim
Ayy cok uzuldum basit bisey olur benimki gibi diye dusundum gecmis olsun doktorunuza sormadan kullanmayin benimki bi tek gliserin e izin vermisti
Canım geçsin olsun,doktoruna sor bencede ona göre kullanırsın ilaçlarını.

çok teşekkür ederim kızlar, bizim doktoru aradım maalesef çıkmış, yarın sabah beni arayacakmış
4 tane ilaç yazmış biri antibiotik 3 farklı olan ise pediadri cocuk ilaçları
yarına kadar bekleyip başlayacağım, 1 gün daha yatış yok

Bende de çok sık oluyor hıçkırık diye tahmin ediyordum ama bebeğimin başı yukarda nasıl aşağıda hissediyorum anlamadım
Benimkinin de başı yukarıda ve ben de bayağı aşağılarda hissediyorum. Belki aşağıda tam o noktaya yaslandığı bir yerden hissediyoruzdur çünkü çok belli oluyor ritmik bir atış pıt pıt gidiyor. Uzun da sürüyor bazen
Kuzum yaa sakin gelmesin falan diye yazcaktim ki esin de noktayi koymus testtiz almayiz diye , canini sikma kimsenin kirilmaya hakki yok bu konuda kendi anamiz babamiz da dahil
Ben de aynı şeyi yazacaktım ama hallolmuş zaten mesele. Ben hastaneden çıktığımdan beri annemler, ablalarım hepsi hasta. Annem ısrarla test yaptırmak istemiş, gerek yok demişler. Kardeşiminki negatif ama sonuçta ortada bir hastalık var ne olduğu da belli değil diye hepsiyle görüşmeyi kestik mecburen. Yemeği annemden alırım, o konuda kafamız rahat olur en azından diyordum ama hiç o riske girmeye değmez. En doğrusunu yapmışsınız
Sen normal mi dogum yapcaksinn ? Valla oynuyo saolsun soylenmiyelim bence oynamio diye stres yapmaktansa
Yok canım. Bebek reyiz hala ters. Başına buyruk gidiyor. Zorunlu sezaryen olacak. Çok ilginç yalnız. Hastane zorunlu sezaryen olması tıbbi bir nedene bağlı olmasına rağmen tüp bebek merkezinden epikriz raporu istedi özel sağlık sigortasına göndermek için. Ayyyynen öyle, güzel güzel oynasınlar, büyüsünler

Yok yok gitmek istemesini yanlış anlamadım,sadece gorumcem hasta oradan buraya yeniden gelecek ya hastalık taşıma ihtimaline kızdım.

Cok heyecanlı bi bekleyiş gerçekten cnm amin inşallah sağlıkla kavuşalım bizde evet ya yengem çocuk hastanesinde çalışıyor şimdiden mama aldırdı gerek olursa mutlaka kullan sarılık olmasın dedi

Evet okuyorlar msjlari onlar, bencede inşallah gelirler cnm

Daha önce bir ameliyat geçirdiğim için sezaryen denilince beni bir korku sarıyor. Normal doğum da hiç kolay değil bunu biliyorum… yine de dediğiniz gibi kabullenme sürecini henüz tamamlayamadım. Sağlıklı bir normal doğum yapmayı diliyorum sürekli. Umarım korkumu yenerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…