Canım geçsin olsun,doktoruna sor bencede ona göre kullanırsın ilaçlarını.az önce KBB den çıktım, sağ kulağım su toplamış
sol kulağımda iltihap oluşmuş
antibiotik ve sprey verdi, 4 gün kullan geçer dedi
cuma da kontrolüm var, antibiotik için ona danışsam mı kullansam mı bilemedim ya
Allah korusun Allah a emanetiz kuzum hepimiz az kaldi zatennEşimle ikimizin ödü kopuyor doğumda hasta olursak diye. Söyleye söyleye başımızda bitecek yani tövbe tövbe
Amin cnm hayırlısı ile bi dogursaydikAllah korusun Allah a emanetiz kuzum hepimiz az kaldi zatenn
Sen normal mi dogum yapcaksinn ? Valla oynuyo saolsun soylenmiyelim bence oynamio diye stres yapmaktansaİnşallah ya sorma sorma aklımızı bir aldı bıraktı. Bakalım ne zaman gelmeye karar verecek. Bak bu arada sana müjde. Doktorun bugün ilk sorduğu soru: "Hareketleri nasıl?" oldu. Çok hareketli olduğunu söyleyince yine "İyi güzel" dedi. Canımız acıyor falan ama bebişler açısından bu iyiye işaret kabul ediliyor
Evet bakalım inşallah sağlıkla vaktinde gelir. Her şeye de kendi karar veriyor gibi zaten. Biz artık ondan haber bekliyoruz
Ziyaretçi ben de istemem aslında ama eve geleceklerine hastanede maskeyle gelip kısa sürede görmüş olurlardı. Ev daha riskli. Yine gelmeyin diyeceğim de kime ne kadar engel olabilirim bakalım :/
Gelemicekler dedi yonetici ama bilemem tabiBuraların tadı eskisi gibi kalmadı cnm malesef WhatsApp grubu kurdukları için gittiler ben hala bekliyorum inşaAllah gelirler bian öncetam 2 haftamız kaldı bizim cnm artık baya ağırlasma oldu zorlanıyorum, senin yakışıklı da yoruyomus baya seni, ama ilk zamanlar normalmiş cnm zamanla düzene girer inşallah
Uzulmeeee sen cok guclu bir anne olursun eminimkiiBen de artık günü belli olunca korkmaya başladım . Tek olucam çünkü hep annem en fazla 3-4 gün kalabilir yanımda , belki daha da az . Napıcam yalnız diye düşünüyorum hep
Sağlıkla kucağınıza alın, en mühimi bu. Bu süreçte tatlı, basit karbonhidratlar tüketimini azaltırsanız kilo alımına etkisi olur belki. Ama değer mi bilmem. Bence daha iyi olan kendinizi sezaryen ihtimalline de hazırlamanız. Gerekirse doğuma kadar psikolog ile görüşüp sezaryen olmayı da içinize sindirin. Zira mühim ooan hangi yolla değil sağlıkla bebeği kucağa almak. Doğum sezaryen olursa aylarca bunun hesaplaşmasını yaşamanızı istemem. Benim sezaryen olmayı kabullenemeyen arkadaşlarım oldu, çok zorlandılar.Merhaba kızlar,
Dün kontroldeydim. 36+2 günlük hamileyim. ölçümlerde 10-15 gün önden gidiyor, kilosu 3300 gram çıktı, yanılma payıyla 3100 falandır dedi. Böyle devam ederse sezaryen planlayabiliriz önümüzdeki hafta kontrolde bakacağız deyince benim moralim çok bozuldu, sezaryenden çok korkuyorum… her şey normal ama bu kilosunu fazla buldu henüz çatı muayenesi olmadım. Son haftalarda bebeğin kilosunu kontrol altına almanın bir yolu var mıdır?
Normalde gorumcede kalıyorsa aslında o eve dönme istediği kendi düzeninw dönme isteği gibi düşündüm ben. Yani hepimiz en rahat kendi evimizde oluyoruz. O nedenle kişisel algılamayın bence.K.validem normalde gorumcemde kalıp onun çocuklarına bakiyor kışın. Geçen hafta benim ağrım olduğu için bize geldi 5 gün kaldı ama aklı kızının evinde kaldı. Halbuki gorcemin k.validesi de var çocuklarına bakacak ama istemiyormuş onu çocuklar. Biri 10 biri 16 yaşında çocukların. Neyse ben gideyim bu hafta okul tatil olunca gelirim dedi k.validem. Gorumcem de hasta , pcr testide yaptırmadı. Eşim gitme anne bak ablam hasta buraya hastalik taşıma dedi.
Şimdi telefon ile konuştuk k.validem de hasta olmuş cuma günü kalkıp buraya gelmekten bahsediyor. Ya deli olucam... kabul etmiycem iyileşmeden gelmesin ya sinir oldum.
Oraya yazdığım gibi bu ilk olmadığı İçin artık sinir oldum bu yüzden sitemimGenellemeniz cok kotu olmus, dediginiz gibi hepimiz hamileyiz ve hassas durumdayiz birbirimize yazdigimiz her kelimeye dikkat ediyoruz. Soruyu sorali 1 saat olmus hemen cvp gelmio diye mi siteminiz ? Kimse bencil degil goren yazardi zaten ki yazmislar bu mesaji gormesem ben de cevap verirdim ama simdi ne diyeyim madem benciliz
İnşallah yaNedirYani canım geçen hafta doktorum şunu dedi, özellikle sezeryan doğumlarda sütün gelmesi en az bir haftayı buluyor. Bu yüzden stres yapma, ters etki yapmasın. Rahat ol. Bir haftaya kalmaz sütün gelir inşallah
Geçmiş olsun canım bence bi arayıp sor doktoruna da sıkıntı olur mu diye sonra başla ilaçlara en azından aklında kalmasın
Geçmiş olsun. Doktora sorup öyle kullan istersen riske atma
HıçkırıyorBenimkinde de geceleri oluyor genelde bayağı da aşağılarda
Çok geçmiş olsun cnm. Bence vücutta iltihap olması daha kötü tabi Dr un ne der bilemedim
Ayy cok uzuldum basit bisey olur benimki gibi diye dusundum gecmis olsundoktorunuza sormadan kullanmayin benimki bi tek gliserin e izin vermisti
Canım geçsin olsun,doktoruna sor bencede ona göre kullanırsın ilaçlarını.
Benimkinin de başı yukarıda ve ben de bayağı aşağılarda hissediyorum. Belki aşağıda tam o noktaya yaslandığı bir yerden hissediyoruzdur çünkü çok belli oluyor ritmik bir atış pıt pıt gidiyor. Uzun da sürüyor bazenBende de çok sık oluyor hıçkırık diye tahmin ediyordum ama bebeğimin başı yukarda nasıl aşağıda hissediyorum anlamadım
K.validem normalde gorumcemde kalıp onun çocuklarına bakiyor kışın. Geçen hafta benim ağrım olduğu için bize geldi 5 gün kaldı ama aklı kızının evinde kaldı. Halbuki gorcemin k.validesi de var çocuklarına bakacak ama istemiyormuş onu çocuklar. Biri 10 biri 16 yaşında çocukların. Neyse ben gideyim bu hafta okul tatil olunca gelirim dedi k.validem. Gorumcem de hasta , pcr testide yaptırmadı. Eşim gitme anne bak ablam hasta buraya hastalik taşıma dedi.
Şimdi telefon ile konuştuk k.validem de hasta olmuş cuma günü kalkıp buraya gelmekten bahsediyor. Ya deli olucam... kabul etmiycem iyileşmeden gelmesin ya sinir oldum.
Haber verdim eşime,test yaptırmadan asla getirmeyiz merak etme dedi. Normal gripse bile iyileşsin öyle gelsin.
Normal doğum zamaninda doğdu bak,bekledi akıllı kuzum
Yaa evet, doğum yapıyorsun ve hersey otomatik yükleniyor sana resmen. Bak boşuna kaygilandin, cok sevindim
Ben de aynı şeyi yazacaktım ama hallolmuş zaten mesele. Ben hastaneden çıktığımdan beri annemler, ablalarım hepsi hasta. Annem ısrarla test yaptırmak istemiş, gerek yok demişler. Kardeşiminki negatif ama sonuçta ortada bir hastalık var ne olduğu da belli değil diye hepsiyle görüşmeyi kestik mecburen. Yemeği annemden alırım, o konuda kafamız rahat olur en azından diyordum ama hiç o riske girmeye değmez. En doğrusunu yapmışsınızKuzum yaa sakin gelmesin falan diye yazcaktim ki esin de noktayi koymus testtiz almayiz diye , canini sikma kimsenin kirilmaya hakki yok bu konuda kendi anamiz babamiz da dahil
Yok canım. Bebek reyiz hala ters. Başına buyruk gidiyor. Zorunlu sezaryen olacak. Çok ilginç yalnız. Hastane zorunlu sezaryen olması tıbbi bir nedene bağlı olmasına rağmen tüp bebek merkezinden epikriz raporu istedi özel sağlık sigortasına göndermek için. Ayyyynen öyle, güzel güzel oynasınlar, büyüsünlerSen normal mi dogum yapcaksinn ? Valla oynuyo saolsun soylenmiyelim bence oynamio diye stres yapmaktansa
Yok yok gitmek istemesini yanlış anlamadım,sadece gorumcem hasta oradan buraya yeniden gelecek ya hastalık taşıma ihtimaline kızdım.Sağlıkla kucağınıza alın, en mühimi bu. Bu süreçte tatlı, basit karbonhidratlar tüketimini azaltırsanız kilo alımına etkisi olur belki. Ama değer mi bilmem. Bence daha iyi olan kendinizi sezaryen ihtimalline de hazırlamanız. Gerekirse doğuma kadar psikolog ile görüşüp sezaryen olmayı da içinize sindirin. Zira mühim ooan hangi yolla değil sağlıkla bebeği kucağa almak. Doğum sezaryen olursa aylarca bunun hesaplaşmasını yaşamanızı istemem. Benim sezaryen olmayı kabullenemeyen arkadaşlarım oldu, çok zorlandılar.
Normalde gorumcede kalıyorsa aslında o eve dönme istediği kendi düzeninw dönme isteği gibi düşündüm ben. Yani hepimiz en rahat kendi evimizde oluyoruz. O nedenle kişisel algılamayın bence.
Cok heyecanlı bi bekleyiş gerçekten cnm amin inşallah sağlıkla kavuşalım bizde2 hafta dediğin su gibi geçer canım insallah hayırlısıyla sağlıklı kolay doğumlarınız olurheyecan basıyor insan düşününce
Çok şükür canım Allah beterinden korusun atlatırız insallah bu sarılığıda. Sizlerde yenidoğduğunda mutlaka her saat emzirin boşlamaya gelmiyormuş
Olur mu cnm yanlış anladın, gidenleri merak ediyorum nasıllar diye, keske böyle bişey yaşanmasaydı da doğumlarımizi hep birlikte yaşasaydık..Niye böyle diyorsunuz yahu , biz kalanlar sıkıcı mıyız
Evet okuyorlar msjlari onlar, bencede inşallah gelirler cnmGelemicekler dedi yonetici ama bilemem tabiBenim anladigim ozel den de mesaj atarak gruba istediklerini davet etmisler yani burda kalanlar gruba alinmayanlar yonetici ozel mesajlari da okuyabiliyomus yani.. saglik olsun ama insallah gelirler guzel bir akis vardi ama yine de burda olanlarla da guzel
İnşallah zamanla yoluna girecek.Dur daha bismillah 2-3 gün ağladım nerde bu sütler diye. Sağdıkça pes etmedikçe geliyor
Daha önce bir ameliyat geçirdiğim için sezaryen denilince beni bir korku sarıyor. Normal doğum da hiç kolay değil bunu biliyorum… yine de dediğiniz gibi kabullenme sürecini henüz tamamlayamadım. Sağlıklı bir normal doğum yapmayı diliyorum sürekli. Umarım korkumu yenerimSağlıkla kucağınıza alın, en mühimi bu. Bu süreçte tatlı, basit karbonhidratlar tüketimini azaltırsanız kilo alımına etkisi olur belki. Ama değer mi bilmem. Bence daha iyi olan kendinizi sezaryen ihtimalline de hazırlamanız. Gerekirse doğuma kadar psikolog ile görüşüp sezaryen olmayı da içinize sindirin. Zira mühim ooan hangi yolla değil sağlıkla bebeği kucağa almak. Doğum sezaryen olursa aylarca bunun hesaplaşmasını yaşamanızı istemem. Benim sezaryen olmayı kabullenemeyen arkadaşlarım oldu, çok zorlandılar
Aşağıdalar ondan herhalde benimki de ters döndü iyice karnım düştü genital üstünde ağırlık var derim geriliyor aşağı acıyorBenim 2 gündür alt karnım ağrıyor kızlar çok hafif. Doğuracak olsam daha şiddetli bir ağrı olur demi
En az günde 10 hareket sayman gerekiyor tedirginsen mutlaka nst gir benceKızlar merhaba bişey sormak istiyorum 36+2 günlük hamileyim bebeğimin hareketleri iki gündür azaldı gibi çok dikkat edersem hissediyorum normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?