2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hayatta en nefret ettiğim şey insanlara zaten düşünmesi gereken şeyleri söylemem bence hiç sinir olma kocana söyle büyük risk sana

Benim 2 gündür alt karnım ağrıyor kızlar çok hafif. Doğuracak olsam daha şiddetli bir ağrı olur demi
Seninki de tersti değil mi ya :/ Ben bugün doktora yine sordum. Kasıklarımda iki gündür acayip bir dolgunluk ve baskı hissediyorum. Zaten ayaklarıyla mesanemi tepikleyip duruyor. Doktor da dedi ki ters olduğu için seni böyle zorluyor. Her seferinde kadınla aynı konuşmayı yapıyoruz ilk defaymış gibi

Caninizi sikmayin gun icinde on hareket sayiyosaniz, tatli yiyin sol a yatin karniniza dokunun bakalim ne olcak… Allah a emanet hareket hissetmezseniz hemen gidersiniz doktora

Ben de artık günü belli olunca korkmaya başladım . Tek olucam çünkü hep annem en fazla 3-4 gün kalabilir yanımda , belki daha da az . Napıcam yalnız diye düşünüyorum hep
Canım bak ben de aynı senin gibiydim. Sadece ağladığı zaman elim ayağıma karısıyor. Anneme o zaman ihtiyacım oluyor . O da gazını çıkaramadığım için. Geri kalan herseyi gerçekten hissediyorsun. En fazla 3 gün. Sonrası alışacaksın. Çiş kaka takibi yapacaksın emzirme saatlerini ayarlayacaksın. Geriye giydirme soyundurma banyosu kalıyor inan ki zor değil. Sevgini ver onunla konus sağlığı iyi olsun da

Evet canım. Kuvozde süt götürüyoruz yarım saat emzirme izni var. İnşallah çabucak gelir
Sen nasıl oldun toparlandın mi dikiş ağrılarım var diyordu.

İnşallah zamanla yoluna girecek.
İnsallah gelir canım Çok çabuk toparlıyorlar. Benm ki doğumdan beri 300 gr vermiş. Emzirmeleri çoğaltınca 100 gr birden aldı hemen. Bebekler çok çabuk toparlıyorlar insallah kavusacaksınız tez zamanda Dikişlerim ağrıyor canım doğrulamıyorum fazla ama idare ediyorum işte allahım kötüsünden korusun hepimizi

Ayy nasil duygulandım ya ne güzel anne mi olduk biz peki ev işlerini napıyosun cnm, benim annem baya dururum sen basa çıkamazsın diyo

Cok heyecanlı bi bekleyiş gerçekten cnm amin inşallah sağlıkla kavuşalım bizde evet ya yengem çocuk hastanesinde çalışıyor şimdiden mama aldırdı gerek olursa mutlaka kullan sarılık olmasın dedi
Evet canım ben de almıştım iyikide almısım doktorum günde 3 kez mamaya basla dedi. Golden goat aldım ben keçi sütlü proteinli. Şimdilik gaz vs yapmadı fazla. Geri kalan hep emziriyorum

Doğunca ikna oluyor muymuş insan? Bana hala çok inanılmaz geliyor. Yani orada evet biliyorum ama buralara o kadar zor yoldan geldik ki doğumu ve sonrasını hayal edemiyorum. Çok şükür sen sağlıkla kavuştun oğluna, darısı hayırlısıyla başımıza inşallah

Burun tıkanıklığını hiç sorma canım yaaa…viks sürüyorum burnumun kenarında ve nane yağı kokluyorum peçeteye döküp, bunlar bir nebze rahatlatıyor

Kizlar benim de yüzün yara gibi oldu.cenemin etrafı burnunun etrafı kabuk bağlıyor gibi. Kese yapıp krem suruyorum kızarıyor yanıyor su felan yakmaya başladı. Gebellikle alakalı mıdır sizce .Hiç dışarıya felan da çıkmıyorum hani soğuk hava çarptı kuruttu desem

Millet kilolu doğsun ister sen de kilo almasın diye mi uğraşacaksın sağlıklı doğsun da sezaryen doğumdan korkma , asıl normalden korkulur hatta…sezaryende bir şey hissetmiyorsun zaten, çabuk toparlarsın merak etme İlk doğumun spinal epidural sezaryendi, 39+3’te sıfır sancıyla doğurdum geldim ve doğumdan 1 hafta sonra neredeyse tamamen iyileşmiştim

Gebelikteki hormon değişimiyle alakalı canım, ilk bebeğime hamileyken ağzımın çevresi kuruyup kabuk bağlıyordu, endişelenme, krem sür , geçici bir durum. Bu gebeliğimde de hafif var kızarıklık

Epikriz mi istedi allah allah cok enteresan Vardir demek ki bi bildiklero hic duymadim boyle bisey. Aman prosedurleri bosver saglikla alalim da kucagimiza

@Gofret_ canım geçen hafta doktorum şunu dedi, özellikle sezeryan doğumlarda sütün gelmesi en az bir haftayı buluyor. Bu yüzden stres yapma, ters etki yapmasın. Rahat ol. Bir haftaya kalmaz sütün gelir inşallah
Benim sütüm ilk günden gelmişti, bol su içmek sütü çoğaltıyor , haberiniz olsun

Gebelikteki hormon değişimiyle alakalı canım, ilk bebeğime hamileyken ağzımın çevresi kuruyup kabuk bağlıyordu, endişelenme, krem sür , geçici bir durum. Bu gebeliğimde de hafif var kızarıklık
Sen aldın mi cnm doğum tarihi

Ahhh canım taze anne… ilk gebeliğimdeki hallerim geldi aklıma , sarılık olayını yaşamamıştık ama uykusuz geceler, bir bebeğin sorumluluğu zor gelmişti inşallah yakında daha da alışır, yeni düzene adapte olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…