Hayatta en nefret ettiğim şey insanlara zaten düşünmesi gereken şeyleri söylemem bence hiç sinir olma kocana söyle büyük risk sanaK.validem normalde gorumcemde kalıp onun çocuklarına bakiyor kışın. Geçen hafta benim ağrım olduğu için bize geldi 5 gün kaldı ama aklı kızının evinde kaldı. Halbuki gorcemin k.validesi de var çocuklarına bakacak ama istemiyormuş onu çocuklar. Biri 10 biri 16 yaşında çocukların. Neyse ben gideyim bu hafta okul tatil olunca gelirim dedi k.validem. Gorumcem de hasta , pcr testide yaptırmadı. Eşim gitme anne bak ablam hasta buraya hastalik taşıma dedi.
Şimdi telefon ile konuştuk k.validem de hasta olmuş cuma günü kalkıp buraya gelmekten bahsediyor. Ya deli olucam... kabul etmiycem iyileşmeden gelmesin ya sinir oldum.
Seninki de tersti değil mi ya :/ Ben bugün doktora yine sordum. Kasıklarımda iki gündür acayip bir dolgunluk ve baskı hissediyorum. Zaten ayaklarıyla mesanemi tepikleyip duruyor. Doktor da dedi ki ters olduğu için seni böyle zorluyor. Her seferinde kadınla aynı konuşmayı yapıyoruz ilk defaymış gibiBenim 2 gündür alt karnım ağrıyor kızlar çok hafif. Doğuracak olsam daha şiddetli bir ağrı olur demi
Teşekkür ederimEn az günde 10 hareket sayman gerekiyor tedirginsen mutlaka nst gir bence
Caninizi sikmayin gun icinde on hareket sayiyosaniz, tatli yiyin sol a yatin karniniza dokunun bakalim ne olcak… Allah a emanet hareket hissetmezseniz hemen gidersiniz doktoraOraya yazdığım gibi bu ilk olmadığı İçin artık sinir oldum bu yüzden sitemim
Ben yazdım ardına üst üste başka şeyler yazıldı yani görenler vardı soruyu yinede bir Allah’ın kulu bile cevaplamadı sitemimin nedeni bu neyse.
İyi günler.
Canım bak ben de aynı senin gibiydim. Sadece ağladığı zaman elim ayağıma karısıyor. Anneme o zaman ihtiyacım oluyor . O da gazını çıkaramadığım için. Geri kalan herseyi gerçekten hissediyorsun. En fazla 3 gün. Sonrası alışacaksın. Çiş kaka takibi yapacaksın emzirme saatlerini ayarlayacaksın. Geriye giydirme soyundurma banyosu kalıyor inan ki zor değil. Sevgini ver onunla konusBen de artık günü belli olunca korkmaya başladım . Tek olucam çünkü hep annem en fazla 3-4 gün kalabilir yanımda , belki daha da az . Napıcam yalnız diye düşünüyorum hep
İnsallah gelir canımEvet canım. Kuvozde süt götürüyoruz yarım saat emzirme izni var. İnşallah çabucak gelir
Sen nasıl oldun toparlandın mi dikiş ağrılarım var diyordu.
İnşallah zamanla yoluna girecek.
Ayy nasil duygulandım ya ne güzel anne mi olduk bizCanım bak ben de aynı senin gibiydim. Sadece ağladığı zaman elim ayağıma karısıyor. Anneme o zaman ihtiyacım oluyor . O da gazını çıkaramadığım için. Geri kalan herseyi gerçekten hissediyorsun. En fazla 3 gün. Sonrası alışacaksın. Çiş kaka takibi yapacaksın emzirme saatlerini ayarlayacaksın. Geriye giydirme soyundurma banyosu kalıyor inan ki zor değil. Sevgini ver onunla konussağlığı iyi olsun da
Evet canım ben de almıştım iyikide almısım doktorum günde 3 kez mamaya basla dedi. Golden goat aldım ben keçi sütlü proteinli. Şimdilik gaz vs yapmadı fazla. Geri kalan hep emziriyorumCok heyecanlı bi bekleyiş gerçekten cnm amin inşallah sağlıkla kavuşalım bizdeevet ya yengem çocuk hastanesinde çalışıyor şimdiden mama aldırdı gerek olursa mutlaka kullan sarılık olmasın dedi
Doğunca ikna oluyor muymuş insan? Bana hala çok inanılmaz geliyor. Yani orada evet biliyorum ama buralara o kadar zor yoldan geldik ki doğumu ve sonrasını hayal edemiyorum. Çok şükür sen sağlıkla kavuştun oğluna, darısı hayırlısıyla başımıza inşallahCanım bak ben de aynı senin gibiydim. Sadece ağladığı zaman elim ayağıma karısıyor. Anneme o zaman ihtiyacım oluyor . O da gazını çıkaramadığım için. Geri kalan herseyi gerçekten hissediyorsun. En fazla 3 gün. Sonrası alışacaksın. Çiş kaka takibi yapacaksın emzirme saatlerini ayarlayacaksın. Geriye giydirme soyundurma banyosu kalıyor inan ki zor değil. Sevgini ver onunla konussağlığı iyi olsun da
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsunCaninizi sikmayin gun icinde on hareket sayiyosaniz, tatli yiyin sol a yatin karniniza dokunun bakalim ne olcak… Allah a emanet hareket hissetmezseniz hemen gidersiniz doktora
Burun tıkanıklığını hiç sorma canım yaaa…viks sürüyorum burnumun kenarında ve nane yağı kokluyorum peçeteye döküp, bunlar bir nebze rahatlatıyorAynı valla hatta son bi kaç gündür gündüz de baskı yapıyo nefes alırken zorlanıyorum bi de burun tıkanıklığı var mahfetti beni
Gözünaaydın canımmkendini toplayınca emer mutlaka şırınga ile de olsa bol anne sütü herşeyin ilacı
Sırtüstü yatınca belin ağrımıyo mu canım benim ikiye ayrılacak gibi hissediyorum
Millet kilolu doğsun ister sen de kilo almasın diye mi uğraşacaksınMerhaba kızlar,
Dün kontroldeydim. 36+2 günlük hamileyim. ölçümlerde 10-15 gün önden gidiyor, kilosu 3300 gram çıktı, yanılma payıyla 3100 falandır dedi. Böyle devam ederse sezaryen planlayabiliriz önümüzdeki hafta kontrolde bakacağız deyince benim moralim çok bozuldu, sezaryenden çok korkuyorum… her şey normal ama bu kilosunu fazla buldu henüz çatı muayenesi olmadım. Son haftalarda bebeğin kilosunu kontrol altına almanın bir yolu var mıdır?
Gebelikteki hormon değişimiyle alakalı canım, ilk bebeğime hamileyken ağzımın çevresi kuruyup kabuk bağlıyordu, endişelenme, krem sür , geçici bir durum. Bu gebeliğimde de hafif var kızarıklıkKizlar benim de yüzün yara gibi oldu.cenemin etrafı burnunun etrafı kabuk bağlıyor gibi. Kese yapıp krem suruyorum kızarıyor yanıyor su felan yakmaya başladı. Gebellikle alakalı mıdır sizce .Hiç dışarıya felan da çıkmıyorum hani soğuk hava çarptı kuruttu desem
Epikriz mi istedi allah allah cok enteresanBenimkinin de başı yukarıda ve ben de bayağı aşağılarda hissediyorum. Belki aşağıda tam o noktaya yaslandığı bir yerden hissediyoruzdur çünkü çok belli oluyor ritmik bir atış pıt pıt gidiyor. Uzun da sürüyor bazen
Ben de aynı şeyi yazacaktım ama hallolmuş zaten mesele. Ben hastaneden çıktığımdan beri annemler, ablalarım hepsi hasta. Annem ısrarla test yaptırmak istemiş, gerek yok demişler. Kardeşiminki negatif ama sonuçta ortada bir hastalık var ne olduğu da belli değil diye hepsiyle görüşmeyi kestik mecburen. Yemeği annemden alırım, o konuda kafamız rahat olur en azından diyordum ama hiç o riske girmeye değmez. En doğrusunu yapmışsınız
Yok canım. Bebek reyiz hala ters. Başına buyruk gidiyor. Zorunlu sezaryen olacak. Çok ilginç yalnız. Hastane zorunlu sezaryen olması tıbbi bir nedene bağlı olmasına rağmen tüp bebek merkezinden epikriz raporu istedi özel sağlık sigortasına göndermek için. Ayyyynen öyle, güzel güzel oynasınlar, büyüsünler
Benim sütüm ilk günden gelmişti, bol su içmek sütü çoğaltıyor , haberiniz olsun@Gofret_ canım geçen hafta doktorum şunu dedi, özellikle sezeryan doğumlarda sütün gelmesi en az bir haftayı buluyor. Bu yüzden stres yapma, ters etki yapmasın. Rahat ol. Bir haftaya kalmaz sütün gelir inşallah
Sen aldın mi cnm doğum tarihiGebelikteki hormon değişimiyle alakalı canım, ilk bebeğime hamileyken ağzımın çevresi kuruyup kabuk bağlıyordu, endişelenme, krem sür , geçici bir durum. Bu gebeliğimde de hafif var kızarıklık
Ahhh canım taze anne…Aaa gofret doğurdumuuu çok sevindimmm@Gofret_ canım hayırlı olsun
Benim gecem gündüzüme karışmış durumda canım, çok güzel birşey ama ben mahfolmus durumdayım. Doğumdan sonra eve geldik sarılığı artmıştı kuzumun. Sürekli uyuyordu annemler normal deyip durdu. Ben anlamıstım sarılıj uyutuyor dedikçe annemler uyur normal dedi. Çok aç kalmış yavrum ağlamıyordu da. 4. Günü kontrole gittiğimizde ışın tedavisi önerdi doktor 1 gece kaldık evimize geçtik tekrar insallah tekrarlamaaz.şimdi uyandırma derdi çok yoruyor. Uyanıyor emmiyor şırınga ile deniyorum parmağımı emdiriyorum.böyle böyle uykusuz kalıyorum ne yazık ki. Düzene girecek inanıyorum . Sadece ben baya çöktüm bu 6 günde
Evet canım benim kısmetse 4 ŞubatSen aldın mi cnm doğum tarihi
Evet cnm bizim de 2 şubat, sağlıkla kavuşalım inşallahEvet canım benim kısmetse 4 Şubatseninki belli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?