2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
az önce KBB den çıktım, sağ kulağım su toplamış
sol kulağımda iltihap oluşmuş
antibiotik ve sprey verdi, 4 gün kullan geçer dedi

cuma da kontrolüm var, antibiotik için ona danışsam mı kullansam mı bilemedim ya

Geçmiş olsun canım bence bi arayıp sor doktoruna da sıkıntı olur mu diye sonra başla ilaçlara en azından aklında kalmasın

Geçmiş olsun. Doktora sorup öyle kullan istersen riske atma
Kızlar ya benim arada karnımın alt tarafında pıt pıt bişeyler oluyor kalp atışı gibi sizdeyse olan var mı ? Hatta şuanda biraz öyle oluyor
Hıçkırıyor Benimkinde de geceleri oluyor genelde bayağı da aşağılarda

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum 36+2 günlük hamileyim bebeğimin hareketleri iki gündür azaldı gibi çok dikkat edersem hissediyorum normal mi sizce?

Kızlar ya benim arada karnımın alt tarafında pıt pıt bişeyler oluyor kalp atışı gibi sizdeyse olan var mı ? Hatta şuanda biraz öyle oluyor
Bende de çok sık oluyor hıçkırık diye tahmin ediyordum ama bebeğimin başı yukarda nasıl aşağıda hissediyorum anlamadım

Bugün kontrole gittim geldim alttan muayene etti açılma yumuşama vs. Hiç birşey yok sağlığı gayet iyi Ben anlamadım o kadar çatı ağrısı çekiyorum neden açılma yumuşama olmadı
Bol yürüyüş ve pilates dedi doktor hakkımızda hayırlısı inşallah kanala girer

Buradaki hamileler ne kadar bencil sanki tek kendileri hamile sorulan soruya bir cevap vermiyorlar daha önceden de yaşadım yazık.. kendileri de yaşadığımı yaşamaz umarım..
Şimdi gördüm mesajınızı, tam alıntı yaptım cevap verecektim ki bu mesajınızı görüp vazgeçtim ...

Burada size prim verecek kimse yok hanımefendi, sağlıklı doğumlar.

Ah darısı bize inşallah
Çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanırım, hele şu 37. hafta öyle uzun sürdü kii
Ben de 2 Şubatcıyım gün aldık bugün
Yaa hadi hayırlı olsun ,sağlıkla doguralim hepimizz

Buradaki hamileler ne kadar bencil sanki tek kendileri hamile sorulan soruya bir cevap vermiyorlar daha önceden de yaşadım yazık.. kendileri de yaşadığımı yaşamaz umarım..
Becillikle alakası yok. Kendi adıma cevaplayayım. Okuyorum cevap verebileceğim bir soru ise cevap veriyorum. Örneğin sizin durumunuza cvp veremiyorum çünkü bilgim yok. Doktorunuza danışın demekten başka bir öneri de veremem.

Şimdi gördüm mesajınızı, tam alıntı yaptım cevap verecektim ki bu mesajınızı görüp vazgeçtim ...

Burada size prim verecek kimse yok hanımefendi, sağlıklı doğumlar.
Kendi niyetin prim yapmak demek ki.. belirttiğim gibi yalnız şuan değil daha öncede yaşadığım bir durum olduğu İçin bunu yazmıştım.

Teşekkür ederim

Kendi niyetin prim yapmak demek ki.. belirttiğim gibi yalnız şuan değil daha öncede yaşadığım bir durum olduğu İçin bunu yazmıştım.
Benim mi

Bende her soruma cevap alamıyorum, kimseye sitem etmedim bugüne kadar.
Ki elinde telefon biri soru sorsun cevap vereyim diye beklemiyor kimse. Gördüğümüz zaman bilgimiz de varsa emin olun cevap alırsınız.

Benim mi

Bende her soruma cevap alamıyorum, kimseye sitem etmedim bugüne kadar.
Ki elinde telefon biri soru sorsun cevap vereyim diye beklemiyor kimse. Gördüğümüz zaman bilgimiz de varsa emin olun cevap alırsınız.
Ben anlatmak istediğimi anlatamadım galiba neyse umarım bir gün benim gibi bişey yaşayıp strese girmezsin. Ve aynısını yaşayan var mı diye merak edip telaşlanmazsın. Buraya yazma sebebim hepimiz aşağı yukarı aynı haftalardayız ve belki aynısını yaşayan arkadaşlar varsa içim rahatlar diyeydi.
İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…