Bakın siz bi soru sordunuz ben görmedim, gördükten sonra cevap verecektim ki bencil demişsiniz bize bilip bilmeden. Şimdide sizde yaşayın bebeğinizle ilgili stres diyorsunuz bana. Ne diyeyim Allah gönlünüze göre versinBen anlatmak istediğimi anlatamadım galiba neyse umarım bir gün benim gibi bişey yaşayıp strese girmezsin. Ve aynısını yaşayan var mı diye merak edip telaşlanmazsın. Buraya yazma sebebim hepimiz aşağı yukarı aynı haftalardayız ve belki aynısını yaşayan arkadaşlar varsa içim rahatlar diyeydi.
İyi günler.
Çok geçmiş olsun cnm. Bence vücutta iltihap olması daha kötü tabi Dr un ne der bilemedimaz önce KBB den çıktım, sağ kulağım su toplamış
sol kulağımda iltihap oluşmuş
antibiotik ve sprey verdi, 4 gün kullan geçer dedi
cuma da kontrolüm var, antibiotik için ona danışsam mı kullansam mı bilemedim ya
2 hafta dediğin su gibi geçer canım insallah hayırlısıyla sağlıklı kolay doğumlarınız olurBuraların tadı eskisi gibi kalmadı cnm malesef WhatsApp grubu kurdukları için gittiler ben hala bekliyorum inşaAllah gelirler bian öncetam 2 haftamız kaldı bizim cnm artık baya ağırlasma oldu zorlanıyorum, senin yakışıklı da yoruyomus baya seni, ama ilk zamanlar normalmiş cnm zamanla düzene girer inşallah
Sen iyi misin? Doğru mu okumuyorsun acaba nerede sizde yaşayın yazmışım sizde yaşamazsın inşallah yazmışım ya Allah aşkına güzel okuyun iki üç kere sonra cevaplayın Allah hepimizin gönlüne göre versin..Bakın siz bi soru sordunuz ben görmedim, gördükten sonra cevap verecektim ki bencil demişsiniz bize bilip bilmeden. Şimdide sizde yaşayın bebeğinizle ilgili stres diyorsunuz bana. Ne diyeyim Allah gönlünüze göre versin
Buraların tadı eskisi gibi kalmadı cnm malesef WhatsApp grubu kurdukları için gittiler ben hala bekliyorum inşaAllah gelirler bian öncetam 2 haftamız kaldı bizim cnm artık baya ağırlasma oldu zorlanıyorum, senin yakışıklı da yoruyomus baya seni, ama ilk zamanlar normalmiş cnm zamanla düzene girer inşallah
Yahu bunu kinayeli olarak yazdığınızı anlamayacak kadar salak miyim sizce?Sen iyi misin? Doğru mu okumuyorsun acaba nerede sizde yaşayın yazmışım sizde yaşamazsın inşallah yazmışım ya Allah aşkına güzel okuyun iki üç kere sonra cevaplayın Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Buradaki hamileler ne kadar bencil sanki tek kendileri hamile sorulan soruya bir cevap vermiyorlar daha önceden de yaşadım yazık.. kendileri de yaşadığımı yaşamaz umarım..
Ne diyelim insanın fikri neyse zikri de odurYahu bunu kinayeli olarak yazdığınızı anlamayacak kadar salak miyim sizce?
Ya neyse ...
K.validem normalde gorumcemde kalıp onun çocuklarına bakiyor kışın. Geçen hafta benim ağrım olduğu için bize geldi 5 gün kaldı ama aklı kızının evinde kaldı. Halbuki gorcemin k.validesi de var çocuklarına bakacak ama istemiyormuş onu çocuklar. Biri 10 biri 16 yaşında çocukların. Neyse ben gideyim bu hafta okul tatil olunca gelirim dedi k.validem. Gorumcem de hasta , pcr testide yaptırmadı. Eşim gitme anne bak ablam hasta buraya hastalik taşıma dedi.
Şimdi telefon ile konuştuk k.validem de hasta olmuş cuma günü kalkıp buraya gelmekten bahsediyor. Ya deli olucam... kabul etmiycem iyileşmeden gelmesin ya sinir oldum.
Diyeceğimi zaten, tam doğum üstü olacak iş değil yani gercektenAçık açık hastayken gelmeyin istemiyorum deyin , çekinmeye hiç gerek yok .
Eşinize haber verin valla konuşsun negatifi görüp gelsin, hasta olup da teste gitmeyenlere sinir oluyorum. Covid olmasa bile influenza salgını var şuanda o da tehlikeli.K.validem normalde gorumcemde kalıp onun çocuklarına bakiyor kışın. Geçen hafta benim ağrım olduğu için bize geldi 5 gün kaldı ama aklı kızının evinde kaldı. Halbuki gorcemin k.validesi de var çocuklarına bakacak ama istemiyormuş onu çocuklar. Biri 10 biri 16 yaşında çocukların. Neyse ben gideyim bu hafta okul tatil olunca gelirim dedi k.validem. Gorumcem de hasta , pcr testide yaptırmadı. Eşim gitme anne bak ablam hasta buraya hastalik taşıma dedi.
Şimdi telefon ile konuştuk k.validem de hasta olmuş cuma günü kalkıp buraya gelmekten bahsediyor. Ya deli olucam... kabul etmiycem iyileşmeden gelmesin ya sinir oldum.
Ayy su gibi geçer insallahAh darısı bize inşallah
Çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanırım, hele şu 37. hafta öyle uzun sürdü kii
Yaa hadi hayırlı olsun ,sağlıkla doguralim hepimizz
Ayy su gibi geçer insallahben 37+0 da doğurdum o kadar dua etmişimki 37 den önce gelmesin diye bu arada dediğin gibi canım annelik otomatik yükleniyor bu bünyeye
Herseyi anlıyorsun derdini vs. Henüz yeniyim ama herseyini kendim yapıyorum oyuncak bebek gibibir de cazgır olmasa
Haber verdim eşime,test yaptırmadan asla getirmeyiz merak etme dedi. Normal gripse bile iyileşsin öyle gelsin.Eşinize haber verin valla konuşsun negatifi görüp gelsin, hasta olup da teste gitmeyenlere sinir oluyorum. Covid olmasa bile influenza salgını var şuanda o da tehlikeli.
Normal doğum zamaninda doğdu bak,bekledi akıllı kuzumAyy su gibi geçer insallahben 37+0 da doğurdum o kadar dua etmişimki 37 den önce gelmesin diye bu arada dediğin gibi canım annelik otomatik yükleniyor bu bünyeye
Herseyi anlıyorsun derdini vs. Henüz yeniyim ama herseyini kendim yapıyorum oyuncak bebek gibibir de cazgır olmasa
Kuzum yaa sakin gelmesin falan diye yazcaktim ki esin de noktayi koymus testtiz almayiz diye , canini sikma kimsenin kirilmaya hakki yok bu konuda kendi anamiz babamiz da dahilK.validem normalde gorumcemde kalıp onun çocuklarına bakiyor kışın. Geçen hafta benim ağrım olduğu için bize geldi 5 gün kaldı ama aklı kızının evinde kaldı. Halbuki gorcemin k.validesi de var çocuklarına bakacak ama istemiyormuş onu çocuklar. Biri 10 biri 16 yaşında çocukların. Neyse ben gideyim bu hafta okul tatil olunca gelirim dedi k.validem. Gorumcem de hasta , pcr testide yaptırmadı. Eşim gitme anne bak ablam hasta buraya hastalik taşıma dedi.
Ayy cok uzuldum basit bisey olur benimki gibi diye dusundum gecmis olsunaz önce KBB den çıktım, sağ kulağım su toplamış
sol kulağımda iltihap oluşmuş
antibiotik ve sprey verdi, 4 gün kullan geçer dedi
cuma da kontrolüm var, antibiotik için ona danışsam mı kullansam mı bilemedim ya
Eşimle ikimizin ödü kopuyor doğumda hasta olursak diye. Söyleye söyleye başımızda bitecek yani tövbe tövbeKuzum yaa sakin gelmesin falan diye yazcaktim ki esin de noktayi koymus testtiz almayiz diye , canini sikma kimsenin kirilmaya hakki yok bu konuda kendi anamiz babamiz da dahil
Genellemeniz cok kotu olmus, dediginiz gibi hepimiz hamileyiz ve hassas durumdayiz birbirimize yazdigimiz her kelimeye dikkat ediyoruz. Soruyu sorali 1 saat olmus hemen cvp gelmio diye mi siteminiz ? Kimse bencil degil goren yazardi zaten ki yazmislar bu mesaji gormesem ben de cevap verirdim ama simdi ne diyeyim madem bencilizBuradaki hamileler ne kadar bencil sanki tek kendileri hamile sorulan soruya bir cevap vermiyorlar daha önceden de yaşadım yazık.. kendileri de yaşadığımı yaşamaz umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?