- 24 Ağustos 2016
- 3.758
- 6.304
- 158
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm, evden çalışıyordun, nasıl oldu nerede üşüttün bu kadaraz önce KBB den çıktım, sağ kulağım su toplamış
sol kulağımda iltihap oluşmuş
antibiotik ve sprey verdi, 4 gün kullan geçer dedi
cuma da kontrolüm var, antibiotik için ona danışsam mı kullansam mı bilemedim ya
Ayy arka arkaya deseneEvet cnm bizim de 2 şubat, sağlıkla kavuşalım inşallah
Ne güzeel. O dikişlerle iki hafta sürünülüyor falan diyen var. Duydukça geriliyorumMillet kilolu doğsun ister sen de kilo almasın diye mi uğraşacaksınsağlıklı doğsun da sezaryen doğumdan korkma , asıl normalden korkulur hatta…sezaryende bir şey hissetmiyorsun zaten, çabuk toparlarsın merak etme İlk doğumun spinal epidural sezaryendi, 39+3’te sıfır sancıyla doğurdum geldim ve doğumdan 1 hafta sonra neredeyse tamamen iyileşmiştim
Ayy amin amin inşallahEpikriz mi istedi allah allah cok enteresanVardir demek ki bi bildiklero hic duymadim boyle bisey. Aman prosedurleri bosver saglikla alalim da kucagimiza
Oh oh ağzından bal damlıyor. Başka?Benim sütüm ilk günden gelmişti, bol su içmek sütü çoğaltıyor , haberiniz olsun
Aynen cnm çoğumuz şubat başı kavusucak sankiAyy arka arkaya deseneamin canım inşallah
Canım herkesin bünyesi farklıdır ama benimki çok rahattı, ameliyattan sonra 3.gün bebeğimin bezini kendim değiştiriyordum , düşün. Dikişlerim yapıştırma dikişti, belki ondan çabuk iyileştim , doktorum da çok iyiydi, o da varNe güzeel. O dikişlerle iki hafta sürünülüyor falan diyen var. Duydukça geriliyorum
Ayy amin amin inşallah
2 sene de emzirebildim , 4 kere mastit olmama rağmen azmettimOh oh ağzından bal damlıyor. Başka?
Oyy maşallah. Mastit can sıkıcı tabii ama gerisi hep güzel geçmişCanım herkesin bünyesi farklıdır ama benimki çok rahattı, ameliyattan sonra 3.gün bebeğimin bezini kendim değiştiriyordum , düşün. Dikişlerim yapıştırma dikişti, belki ondan çabuk iyileştim , doktorum da çok iyiydi, o da varİnşallah senin de her bakımdan olumlu geçer sezaryen olursan
2 sene de emzirebildim , 4 kere mastit olmama rağmen azmettim
Kese yapmanız tetikliyor olabilir buhar tutup nemlendirici sürün derim. Kese tahriş ederKizlar benim de yüzün yara gibi oldu.cenemin etrafı burnunun etrafı kabuk bağlıyor gibi. Kese yapıp krem suruyorum kızarıyor yanıyor su felan yakmaya başladı. Gebellikle alakalı mıdır sizce .Hiç dışarıya felan da çıkmıyorum hani soğuk hava çarptı kuruttu desem
O gün belli olur canım sen her şeyini hazırla daYa kızlar mesajları okuyorum da doğum yapanlar,gün sayanlar... bizim tarihimiz belli değil henüz, şu kadar kaldı diyemiyorum. 25 Ocakta randevum var inşallah o zaman tarihimiz de netleşecek. Bende 2 şubat istiyorum ama doktorumuzun ameliyat gününe denk gelir mi bilmiyorum. Bakalım hayırlısı...
Bana da Dr um önce 10 şubat dedi sonra ki kontrolde 39. Haftada alırız dedi net söylemedi acilde gelirsen sorun yok falan dediYa kızlar mesajları okuyorum da doğum yapanlar,gün sayanlar... bizim tarihimiz belli değil henüz, şu kadar kaldı diyemiyorum. 25 Ocakta randevum var inşallah o zaman tarihimiz de netleşecek. Bende 2 şubat istiyorum ama doktorumuzun ameliyat gününe denk gelir mi bilmiyorum. Bakalım hayırlısı...
Napim insanlar sezaryen konusunda o kadar korkuttu, normal doğumu göklere çıkarttı ki elimde değil korkmamakMillet kilolu doğsun ister sen de kilo almasın diye mi uğraşacaksınsağlıklı doğsun da sezaryen doğumdan korkma , asıl normalden korkulur hatta…sezaryende bir şey hissetmiyorsun zaten, çabuk toparlarsın merak etme İlk doğumun spinal epidural sezaryendi, 39+3’te sıfır sancıyla doğurdum geldim ve doğumdan 1 hafta sonra neredeyse tamamen iyileşmiştim
Riskli durum gerçekten, şu son haftalar kalmış. Eşin de anlayışlı güzel bir dille gelmemesini söyler, en azından iyileşene kadar.K.validem normalde gorumcemde kalıp onun çocuklarına bakiyor kışın. Geçen hafta benim ağrım olduğu için bize geldi 5 gün kaldı ama aklı kızının evinde kaldı. Halbuki gorcemin k.validesi de var çocuklarına bakacak ama istemiyormuş onu çocuklar. Biri 10 biri 16 yaşında çocukların. Neyse ben gideyim bu hafta okul tatil olunca gelirim dedi k.validem. Gorumcem de hasta , pcr testide yaptırmadı. Eşim gitme anne bak ablam hasta buraya hastalik taşıma dedi.
Şimdi telefon ile konuştuk k.validem de hasta olmuş cuma günü kalkıp buraya gelmekten bahsediyor. Ya deli olucam... kabul etmiycem iyileşmeden gelmesin ya sinir oldum.
Benimki dönmemesine rağmen aşağıda baskı varAşağıdalar ondan herhalde benimki de ters döndü iyice karnım düştü genital üstünde ağırlık var derim geriliyor aşağı acıyor
Evt benimkide ters, hatta ben çözdüm artık yan yatıyor beyefendi ters bile değilSeninki de tersti değil mi ya :/ Ben bugün doktora yine sordum. Kasıklarımda iki gündür acayip bir dolgunluk ve baskı hissediyorum. Zaten ayaklarıyla mesanemi tepikleyip duruyor. Doktor da dedi ki ters olduğu için seni böyle zorluyor. Her seferinde kadınla aynı konuşmayı yapıyoruz ilk defaymış gibi
Benimde oluyor canım. özellikle burun ve ağız çevresinde kabuklanma oluyor ve dudaklarım çok kuruyor. Kese yakar. ben sadece su ile yıkayıp kremliyorum geçiyor yara olmadan.Kizlar benim de yüzün yara gibi oldu.cenemin etrafı burnunun etrafı kabuk bağlıyor gibi. Kese yapıp krem suruyorum kızarıyor yanıyor su felan yakmaya başladı. Gebellikle alakalı mıdır sizce .Hiç dışarıya felan da çıkmıyorum hani soğuk hava çarptı kuruttu desem
Ben de nedenini merak ediyorum ama doktor hiçbir şey demedi. Ben de sormadım. Bir ara internette biraz bakındım. Pek hoş olmayan şeyler yazıyordu, moralim daha da bozulmasın diye kapattım. Belki de keyifleri öyle istemiştir. Benimkinin kafa sağ kaburgamın altında hala, hissediyorumEvt benimkide ters, hatta ben çözdüm artık yan yatıyor beyefendi ters bile değilkafası solda olduğu için mesaneme pek baskı olmuyor. Sağ alt tarafa vuruyor ve arada sağ üst karnım birden taş gibi oluyor şişiyor. Doktorum demişti orda vücuduyla toplanıyor sanki bı dönme çabası var ama dönmüyor/donemiyor. Neden bilmiyorum
Bende bugün öyleyim ya yukarılarda dolaşıyor nefes alamıyorum, asagiya gitse Habire tuvalete gidiyorum valla zormus son günlerSürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum ve bugün acayip yukarı baskı yapıyor nefesss alamıyorumBuda baş ağrısı ve gerginlik olarak geri dönüyor.yalvarıyorum annem aşağı in diye
37 bitince yapılıyor canım ama bence çok düşünme sezeryan yada normal diye sezeryanda da normalde de kişinin bünyesine göre değişiyor iyileşme süreci. Arkadaşlarım arasında sezeryandan sonra 2 gün içinde düzelende var 1 aydada. Normal doğumda da öyle bi arkadaşım doğum sonrası diğer gün ayaklandı başka arkadaşım 45 gün toparlanamadı. Belli olmuyor.Napim insanlar sezaryen konusunda o kadar korkuttu, normal doğumu göklere çıkarttı ki elimde değil korkmamakdoktor da çok kilo almasını önermedi, 36 haftalık 3300 çıktı bakalım çatı muayenesinde ne diyecek haftaya. Gerçi çatı muayenesi yapcam da demedi henüz. Kaçıncı haftada yapılıyor bilen var mı?
Grubun yarısı 2 şubat, sende gelseneYa kızlar mesajları okuyorum da doğum yapanlar,gün sayanlar... bizim tarihimiz belli değil henüz, şu kadar kaldı diyemiyorum. 25 Ocakta randevum var inşallah o zaman tarihimiz de netleşecek. Bende 2 şubat istiyorum ama doktorumuzun ameliyat gününe denk gelir mi bilmiyorum. Bakalım hayırlısı...
37 de yapılıyor diye biliyorum.Napim insanlar sezaryen konusunda o kadar korkuttu, normal doğumu göklere çıkarttı ki elimde değil korkmamakdoktor da çok kilo almasını önermedi, 36 haftalık 3300 çıktı bakalım çatı muayenesinde ne diyecek haftaya. Gerçi çatı muayenesi yapcam da demedi henüz. Kaçıncı haftada yapılıyor bilen var mı?
Aşağıda olmasida ayri dert... tuvaletten cikamiyorsun ve bel ağrısı oluyorSürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum ve bugün acayip yukarı baskı yapıyor nefesss alamıyorumBuda baş ağrısı ve gerginlik olarak geri dönüyor.yalvarıyorum annem aşağı in diye
Bebeğin kafa ölçümü de büyük çıkıyor sanırım o da etkili olabilir sezaryen kararında… yavaş yavaş bu fikre de alıştırmam gerek kendimi. Artık doğuralım da bitsin bu son haftalar ne çileymiş ya37 bitince yapılıyor canım ama bence çok düşünme sezeryan yada normal diye sezeryanda da normalde de kişinin bünyesine göre değişiyor iyileşme süreci. Arkadaşlarım arasında sezeryandan sonra 2 gün içinde düzelende var 1 aydada. Normal doğumda da öyle bi arkadaşım doğum sonrası diğer gün ayaklandı başka arkadaşım 45 gün toparlanamadı. Belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?