2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm, evden çalışıyordun, nasıl oldu nerede üşüttün bu kadar

Ne güzeel. O dikişlerle iki hafta sürünülüyor falan diyen var. Duydukça geriliyorum
Epikriz mi istedi allah allah cok enteresan Vardir demek ki bi bildiklero hic duymadim boyle bisey. Aman prosedurleri bosver saglikla alalim da kucagimiza
Ayy amin amin inşallah

Ne güzeel. O dikişlerle iki hafta sürünülüyor falan diyen var. Duydukça geriliyorum

Ayy amin amin inşallah
Canım herkesin bünyesi farklıdır ama benimki çok rahattı, ameliyattan sonra 3.gün bebeğimin bezini kendim değiştiriyordum , düşün. Dikişlerim yapıştırma dikişti, belki ondan çabuk iyileştim , doktorum da çok iyiydi, o da var İnşallah senin de her bakımdan olumlu geçer sezaryen olursan
Oh oh ağzından bal damlıyor. Başka?
2 sene de emzirebildim , 4 kere mastit olmama rağmen azmettim

Oyy maşallah. Mastit can sıkıcı tabii ama gerisi hep güzel geçmiş Bizim bebek reyiz ters, mecburi sezaryen olacak. İnşallah benim dikişler de çabuk iyileşir, sütüm iyi gelir ve bebeğim de alır

Kese yapmanız tetikliyor olabilir buhar tutup nemlendirici sürün derim. Kese tahriş eder

Ya kızlar mesajları okuyorum da doğum yapanlar,gün sayanlar... bizim tarihimiz belli değil henüz, şu kadar kaldı diyemiyorum. 25 Ocakta randevum var inşallah o zaman tarihimiz de netleşecek. Bende 2 şubat istiyorum ama doktorumuzun ameliyat gününe denk gelir mi bilmiyorum. Bakalım hayırlısı...

Bu arada 2 gündür felaket şekilde bulantı ve kusma yaşıyorum(afedersiniz) Halâ prilam kullanıyorum buna rağmen devam ediyor. Yediklerime de dikkat ediyorum ama...

O gün belli olur canım sen her şeyini hazırla da

Bana da Dr um önce 10 şubat dedi sonra ki kontrolde 39. Haftada alırız dedi net söylemedi acilde gelirsen sorun yok falan dedi öyle bekliyoruz

Napim insanlar sezaryen konusunda o kadar korkuttu, normal doğumu göklere çıkarttı ki elimde değil korkmamak doktor da çok kilo almasını önermedi, 36 haftalık 3300 çıktı bakalım çatı muayenesinde ne diyecek haftaya. Gerçi çatı muayenesi yapcam da demedi henüz. Kaçıncı haftada yapılıyor bilen var mı?

Riskli durum gerçekten, şu son haftalar kalmış. Eşin de anlayışlı güzel bir dille gelmemesini söyler, en azından iyileşene kadar.

Benim kizkardesim 2 haftadır öksürüyor Corona değil ama annem yinede onlara gitmeme müsade etmiyor, ne olur ne olmaz yani.
Aşağıdalar ondan herhalde benimki de ters döndü iyice karnım düştü genital üstünde ağırlık var derim geriliyor aşağı acıyor
Benimki dönmemesine rağmen aşağıda baskı var çözdüm artık, kafası solda, vücudu sağda arada ayaklariyla alt tarafa vuruyor.
Evt benimkide ters, hatta ben çözdüm artık yan yatıyor beyefendi ters bile değil kafası solda olduğu için mesaneme pek baskı olmuyor. Sağ alt tarafa vuruyor ve arada sağ üst karnım birden taş gibi oluyor şişiyor. Doktorum demişti orda vücuduyla toplanıyor sanki bı dönme çabası var ama dönmüyor/donemiyor. Neden bilmiyorum
Benimde oluyor canım. özellikle burun ve ağız çevresinde kabuklanma oluyor ve dudaklarım çok kuruyor. Kese yakar. ben sadece su ile yıkayıp kremliyorum geçiyor yara olmadan.

Ben de nedenini merak ediyorum ama doktor hiçbir şey demedi. Ben de sormadım. Bir ara internette biraz bakındım. Pek hoş olmayan şeyler yazıyordu, moralim daha da bozulmasın diye kapattım. Belki de keyifleri öyle istemiştir. Benimkinin kafa sağ kaburgamın altında hala, hissediyorum

Sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum ve bugün acayip yukarı baskı yapıyor nefesss alamıyorum Buda baş ağrısı ve gerginlik olarak geri dönüyor.yalvarıyorum annem aşağı in diye
Bende bugün öyleyim ya yukarılarda dolaşıyor nefes alamıyorum, asagiya gitse Habire tuvalete gidiyorum valla zormus son günler bide sürekli bişeyler yiyesim var, böyle yukarılarda olunca da cok baskı yapıyor yediklerim, şuan mesela acıktım ama yesem daha fena olucam

37 bitince yapılıyor canım ama bence çok düşünme sezeryan yada normal diye sezeryanda da normalde de kişinin bünyesine göre değişiyor iyileşme süreci. Arkadaşlarım arasında sezeryandan sonra 2 gün içinde düzelende var 1 aydada. Normal doğumda da öyle bi arkadaşım doğum sonrası diğer gün ayaklandı başka arkadaşım 45 gün toparlanamadı. Belli olmuyor.

Grubun yarısı 2 şubat, sende gelsene
37 de yapılıyor diye biliyorum.
Sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum ve bugün acayip yukarı baskı yapıyor nefesss alamıyorum Buda baş ağrısı ve gerginlik olarak geri dönüyor.yalvarıyorum annem aşağı in diye
Aşağıda olmasida ayri dert... tuvaletten cikamiyorsun ve bel ağrısı oluyor

Bebeğin kafa ölçümü de büyük çıkıyor sanırım o da etkili olabilir sezaryen kararında… yavaş yavaş bu fikre de alıştırmam gerek kendimi. Artık doğuralım da bitsin bu son haftalar ne çileymiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…