2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum ve bugün acayip yukarı baskı yapıyor nefesss alamıyorum Buda baş ağrısı ve gerginlik olarak geri dönüyor.yalvarıyorum annem aşağı in diye
Burun tıkanıklığı için ben burnumun kenarına viks sürüyorum canım Nane yağı varsa onu da kullan iyi oluyor

Tuvalete gitmeye razıyım nefes alamamak çok daha zor bende yiyemiyorum ayağını ağzımdan çıkaracak sanki eşşek

Kizlarrr napiyosunuzz bisey sorcam simdi ben dr a 34+6 da gidicem artik beni her hafta cagirip nst ye sokar mii, bir de sez icin tarih verir mi erken mi acaba ?? Ben 17.02 icin dedim 38+4 oluyo ama, simdi diorum belki 12.02 ye verir 37+6 oluyo kafam da deli sorularrr

Yapıyorum bende ama bugün baya tek buruna düştüm serum fizyolojik te uyguladım gene açılmadı
Ben çok kötü olunca bir su bardağı suya bir çay kaşığından biraz az tuz koyup iyice karıştırıp burnumu onunla yıkıyorum. Tam açmasa da iyi geliyor

Muhtemelen haftada bir nst der artık. Tarihi bırak doktor belirlesin bence. Bizimki erken gelmezse ben doktor ne derse o güne tamam diyeceğim çünkü içeride geçirdikleri bir gün bile gelişimleri için önemli. Bir risk vs görürlerse de zaten ona göre kendileri erkene çekiyor

Ben çok kötü olunca bir su bardağı suya bir çay kaşığından biraz az tuz koyup iyice karıştırıp burnumu onunla yıkıyorum. Tam açmasa da iyi geliyor
Evet cnm o da yapılabilir ama bugün bana hiçbir şey kar etmedi

Allahin gucune gitmesin diyorum ama cok yoruldum kuzum ya en basindan beri tup bebek sureci yok igneler yok bilmem ne zor geldi yalan solemicem esim ikinciyi yapmazsin sen dio hakkimizda en hayirlisi olsun insallah

Tuvalete gitmeye razıyım nefes alamamak çok daha zor bende yiyemiyorum ayağını ağzımdan çıkaracak sanki eşşek
Evet gerçekten zor nefes alamamak, gerçekten cok zormuş son günler ya zorluyor insanı

Beni 34 de almadı nstye 36de aldı ama 27.haftadan beri adalat kullanıyorum kasılmalar için belki ondan almamıştır, benim tam 38 haftalık olucak doğumun olduğu gün

Bu sefer 2 haftada gitmiş olucam ben, risk görmezse 2 hafta sonra çağırır sanırım.
Doktoruna bırak tarihi de çok erkene kabul etmez sanki,38+ haftalarda alır.

Ben 35. Hafta itibariyle nstye girmeye başladım. 36. Haftada da çağırdı girdim. Her hafta çağırmaya başladı evet

Allahin gucune gitmesin diyorum ama cok yoruldum kuzum ya en basindan beri tup bebek sureci yok igneler yok bilmem ne zor geldi yalan solemicem esim ikinciyi yapmazsin sen dio hakkimizda en hayirlisi olsun insallah
Benimde oyle 10 aydır hamile gibiyim dondurulmuş embriyo transferydi. 2 ay önce başladım ilaclara

Ayy internette yazılanlara hiç bakma. Tembellik olabilir de geç. Bende dönmemişim son haftaya kadar, oğlum da bana çekmiş demekki diyorum.
Sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum ve bugün acayip yukarı baskı yapıyor nefesss alamıyorum Buda baş ağrısı ve gerginlik olarak geri dönüyor.yalvarıyorum annem aşağı in diye
Yukarda olsalar ayrı dert, aşağıda olsalar ayrı dert. Her türlü bir şeyler sıkıntı, bu da hamileliğin olmazsa olmazları

Evet kilo alınca çok hızlı alıyorlar çok şükür
İnşallah ben de eve getireceğim zamanı bekliyorum.
Beni de uzanıp kalkmak çok zorluyor.
Senin de dışardaki dikiş yapıştırma mı yapıldı canım?

Ben 34 ten beri her hafta gidiyorum cnm nst ye giriyorum. Bşr problem yoksa 38 i geçirir cnm ki öylesi çok daha iyi

Haklısın canım. Kolay şeyler değil yaşadıklarımız. Hem fiziken hem ruhen yıpratıcı ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, öyle düşün. Bir de biz çok da anlamayız sonuçta doktor en doğru kararı verecek kişi diye düşünüyorum. Amaaan zaten şöyle de bir şey var. Bazen doktor tarih veriyor. Bir bakıyorsun bebek ondan önce gelmeye karar vermiş, hop sezaryen tarihi de erkene kaymış oluyor mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…