İçinde kalmasın canım dikkat et ama üşütme sakınBugün fotoğraf çekimim var,
Bana özel kıyafet dikildi , kuaför ayarlandı, fotoğrafçı arkadaşlar, mekan planlandı ammmaaa gel gör ki ankarada yoğun kar başlandı
Gitsek mi gitmesek mi arada kaldı
Bugün yaptık yaptık, yapmadık daha da kalır o
Şimdi çıktım drdan bebekle ilgili sıkıntı yok şükür Pazartesi sabahtan gitcem hastaneye dr beklersek test isterler tekrar pozitif çıkarsa 1 hafta ertelememiz gerekir dedi. Hastane almıyomuş pozitif olunca. Şimdi de toplandım anneme gidiyorum aynı evde kalmayın her ihtimale karşı dedi dr.güzel haberini bekliyorum canım
İnşallah bebeğin de en kosa zamanda toparlanıp annesine kavuşacak canım tüm dualarımız seninle ve bebeğinleAh canım çok büyük gelmiş geçmiş olsun , allahım inşallah bana da hayırlısla çocuma kavuşmayı nasip etsin , gün gece gördüm ağzından hortum salmışlar ciğerine solunum desteğine bağlanmış , bugün bi ara çıkarırız kendi nefes çalışmasını yaptırırız demişler eşime . Sabah dek uyuyamadım, sabaha katlı kapıdan sanırım bir bebek geçti bişey oldu bebek ağlama sesi duyunca ağlamaya başladım derken tutamadım kendimi bağıra bağıra ağladım karnım acıya acıya alayım acısını yaşatma yavruma diye diye bugün taburcu olucam ben o burda kalacak . Dualarınızı bekliyorum
Dr ile bi görüş canım bence gel derse git hemenKızlar dün akşamdan beri düzensiz bir şekilde karnım toplanıp gerilip tekrar gevşiyor. Sancı hissetmiyorum. Sadece ara ara karnımın içinde gaz sancısı gibi bir acı oluyor. Gece de oldu bu toplanmalar. Ne kadar sürdüğüne bakmadım. Düzenli değil gibi. Bebek de hareketli. Sizce gitmeli miyim?
Bende de oluyor aynı şekilde cnm ama dün sabah nst ye girdim bir şey çıkmadıKızlar dün akşamdan beri düzensiz bir şekilde karnım toplanıp gerilip tekrar gevşiyor. Sancı hissetmiyorum. Sadece ara ara karnımın içinde gaz sancısı gibi bir acı oluyor. Gece de oldu bu toplanmalar. Ne kadar sürdüğüne bakmadım. Düzenli değil gibi. Bebek de hareketli. Sizce gitmeli miyim?
10 dk da 3 kasılma olursa önemli diye biliyorum ama kuzum belki hissetmediğin sancida vardır bi nst cektirmekte fayda var.Kızlar dün akşamdan beri düzensiz bir şekilde karnım toplanıp gerilip tekrar gevşiyor. Sancı hissetmiyorum. Sadece ara ara karnımın içinde gaz sancısı gibi bir acı oluyor. Gece de oldu bu toplanmalar. Ne kadar sürdüğüne bakmadım. Düzenli değil gibi. Bebek de hareketli. Sizce gitmeli miyim?
Geçmiş olsun. Son haftalar gerçekten çok zorluyor artık.Gece herkese zor gecmis demekki kızlar. Ben de şiddetli baş agrisi 13/9tansiyonla acile gittim. İdrarda protein çıkmayınca gönderdi doktor onemsemedi.Önümüzdemi cts doğum olacaktı. Her şey iyi pazartesi saliyi da bekleriz bu cuma gel gün netlestirelim dedi. Böyle giderse 40 kadar durucak heralde
Bana doktorum bi tarafa toplanma normal dedi cnm cok fazla olmamak kaydıyla, benim paşam da geceleri hep öyle ya sola toplanıyorKızlar dün akşamdan beri düzensiz bir şekilde karnım toplanıp gerilip tekrar gevşiyor. Sancı hissetmiyorum. Sadece ara ara karnımın içinde gaz sancısı gibi bir acı oluyor. Gece de oldu bu toplanmalar. Ne kadar sürdüğüne bakmadım. Düzenli değil gibi. Bebek de hareketli. Sizce gitmeli miyim?
İçini ferah tut ciğerleri için ilaçlar tedaviler var bunu bebeğin adaptasyon süreci olarak düşün iyi olacak bebeğinAh canım çok büyük gelmiş geçmiş olsun , allahım inşallah bana da hayırlısla çocuma kavuşmayı nasip etsin , gün gece gördüm ağzından hortum salmışlar ciğerine solunum desteğine bağlanmış , bugün bi ara çıkarırız kendi nefes çalışmasını yaptırırız demişler eşime . Sabah dek uyuyamadım, sabaha katlı kapıdan sanırım bir bebek geçti bişey oldu bebek ağlama sesi duyunca ağlamaya başladım derken tutamadım kendimi bağıra bağıra ağladım karnım acıya acıya alayım acısını yaşatma yavruma diye diye bugün taburcu olucam ben o burda kalacak . Dualarınızı bekliyorum
Yok canım ortada toplanıyor sertleşip. Bu çok oluyordu da böyle arka arkaya tekrarlı şekilde pek olmuyorduBana doktorum bi tarafa toplanma normal dedi cnm cok fazla olmamak kaydıyla, benim paşam da geceleri hep öyle ya sola toplanıyor
Anladım cnm o zaman doktoruna ulaşabilirsin sor bakalım ne dicekYok canım ortada toplanıyor sertleşip. Bu çok oluyordu da böyle arka arkaya tekrarlı şekilde pek olmuyordu
Canım ben bu siteden yaptırdım, 3 gün içinde siparişim elimdeydi çok hızlılar :) geç kalmış sayılmazsın bencebenim eşimde en son ne istiyosan o olsun dedi ama öyle de olmuyor, illa onunda gönlü olsun istiyoruminşallah en kisa zamanda hallederiz,hastaneye kapı süsü yaptırmak istemiştim ama artik olmaz muhtemelen
Bazen uykudayken hareket etmeyebiliyorlar kuzum bazen de hemşire kalp atışını yakalayamayabiliyor. Bende dün girdim önce Dr un yanına geçmiştim sonra nst ye bağlandık hemşire kalbi bulamadı hareketten dedi. İçini ferah tutmaya çalış bol bol dua edicez artık son dönemeçlere girdikKizlar ya omrumden omur gitti nerdeyse 1 saat e yakin nst de bagli tutti cunku gicik kizim bir gram hareket etmedisonra tatli yedim yurudum biraz oyle harekrt etti ona ragmen yine dr um tuttu her hafta gelceksin artik bebek buyudu dedi, nst yi begenmedim ilk basta eger hareket etmeseydi korkma ama seni birakmicaktim dedi benim butun sinir sistemim bozuldu tabi eve gelene kadar agladim cok korktum , haftaya persembe gitcem bi daha Allah a emanetiz hep hissediyorum hareket ama niye boyle oldu hic anlamadim
Dr numarası varsa en azından mesaj at canım. Aklında kalmasınKizlar dün gece ilk defa uyuyamadım ağrıdan. Alt karnım aşırı ağrıyordu, karnında taş gibiydi. Bebek komple yukarda toplanmış gibi sagli sollu ne dönebiliyor um ne rahat uzanabildim. Aynı anda da aşırı hareketliydi 2 gündür hiç durmuyor sanki, sürekli uyanık. Haftasonuna girdik tam doktoru da arayamiyorumşu an iyiyim bir şeyim yok ama gece bir an acaba doğuracam mi diye düşündüm
Canım bazen keyiflwri biraz fazla yerinde oldukları için uyuyolar ondan oluyodur içini ferah tutKizlar ya omrumden omur gitti nerdeyse 1 saat e yakin nst de bagli tutti cunku gicik kizim bir gram hareket etmedisonra tatli yedim yurudum biraz oyle harekrt etti ona ragmen yine dr um tuttu her hafta gelceksin artik bebek buyudu dedi, nst yi begenmedim ilk basta eger hareket etmeseydi korkma ama seni birakmicaktim dedi benim butun sinir sistemim bozuldu tabi eve gelene kadar agladim cok korktum , haftaya persembe gitcem bi daha Allah a emanetiz hep hissediyorum hareket ama niye boyle oldu hic anlamadim
Uyku saatine denk gelmiştir. Bebekler de anlıyor mu nedir. Benimkide bekleme oda süresince hareketli, muayeneye girdiğim an duruyordu, bilerek yapıyor gibiKizlar ya omrumden omur gitti nerdeyse 1 saat e yakin nst de bagli tutti cunku gicik kizim bir gram hareket etmedisonra tatli yedim yurudum biraz oyle harekrt etti ona ragmen yine dr um tuttu her hafta gelceksin artik bebek buyudu dedi, nst yi begenmedim ilk basta eger hareket etmeseydi korkma ama seni birakmicaktim dedi benim butun sinir sistemim bozuldu tabi eve gelene kadar agladim cok korktum , haftaya persembe gitcem bi daha Allah a emanetiz hep hissediyorum hareket ama niye boyle oldu hic anlamadim
Uyku zamanına denk gelmiştir. Dün aynı sebeple apar topar hastaneye gittim orada hareketlendi. Artık daha az ve güçlü hareket ederlermis. Sende sakin ol artık hiç mi uyumasın bu bebeler annesiKizlar ya omrumden omur gitti nerdeyse 1 saat e yakin nst de bagli tutti cunku gicik kizim bir gram hareket etmedisonra tatli yedim yurudum biraz oyle harekrt etti ona ragmen yine dr um tuttu her hafta gelceksin artik bebek buyudu dedi, nst yi begenmedim ilk basta eger hareket etmeseydi korkma ama seni birakmicaktim dedi benim butun sinir sistemim bozuldu tabi eve gelene kadar agladim cok korktum , haftaya persembe gitcem bi daha Allah a emanetiz hep hissediyorum hareket ama niye boyle oldu hic anlamadim
Ağlama ya hissediyorlar onu da. Çok şükür iyiymiş bak hareketlerini de hissediyorsun. En çok baktıkları şey o zaten. Muhtemelen uyuduğu ana denk geldi. Bir şeyler yiyip gidersin tatlı da ye olmadı. Bir de eğer sırtüstü yatırdılarsa bir dahakine soluma yatsam olur mu diye de sorarsınKizlar ya omrumden omur gitti nerdeyse 1 saat e yakin nst de bagli tutti cunku gicik kizim bir gram hareket etmedisonra tatli yedim yurudum biraz oyle harekrt etti ona ragmen yine dr um tuttu her hafta gelceksin artik bebek buyudu dedi, nst yi begenmedim ilk basta eger hareket etmeseydi korkma ama seni birakmicaktim dedi benim butun sinir sistemim bozuldu tabi eve gelene kadar agladim cok korktum , haftaya persembe gitcem bi daha Allah a emanetiz hep hissediyorum hareket ama niye boyle oldu hic anlamadim
Benimde öyle şuan bende hissediyorum düştüğünü göğsüm ve karnımın üst tarafı atası aralıklı baya küçüldü de baya karnımKarnım benim küçüldü gibi herkes düştüğünü söylüyor aşağı genital üstü sertleşti gibii bende
Kilo alımı durmadı hareketlerini de hissediyorum ama karın çevresinde gerilik var malesef sizin durumunuz nasılBende aynı sorunu yaşıyorum kilo alımı durdumu bebeğin hareketleri nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?