2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim hiç canını sıkma benim de poşetin içinde bir parmak izi kadar az geliyordu şimdi arttı senin de artacak.
Bol sıvı tuket. Pompaları çok yüksek vakumda kullanma yara olursa sonradan çok zor oluyor.
Bende evde kullanabileceğim elektrikli bir pompa cihazı kiraladım.
Sağa sağa arttı.

Sagdiktan sonra sutunle meme ucunu islat.
Ekstradan krem aldım ben birde çok işe yaradı

Amin...
Bende 34+1 de doğum yaptım... Sekizinci gün taburcu oldu bebeğim...bana Dr bir kaç gün kuvezde kalabilir dediğimde "beni düşünmeyin bebek iyi olsun isterse daha çok kalsın" demiştim... Uzulsemde orda emin ellerde olduğunu bilmek rahatlamıştı beni...bende ilk gün emzirememistim...süt sagip gonderiyorduk...taburcudan bir gün önce emzirmeye başlamıştık...siz bu süreçte toparlanmaya çalışın... Hani derler ya düştüğünde bile yerden kalkarken avucuna kum al kalk fırsattan yararlan...bizimki de o hesap...
Çok çok geçmiş olsun hemencecik toparlanirsin inşaallah hepimiz

Aynı haftada doğum yapmışız canım
34+0 benim de.
İnşallah benimki de çok uzamadan gelir.

Benim hastanenin birde bir uygulamasi varmış.
Bebek 2300 görünce normal odaya alıp 2 3 gün orda takip edilecekmiş. Vücut sıcaklığını koruyabiliyor mu anne sütü yarıyor mu adapte olabiliyor mu diye kontrol edilecekmiş onda da sıkıntı olmazsa göndereceklermiş.
Uygulamayı çok beğendim gerçekten en azından bir şey olsa hemen müdahale edilebilir.

Maşallah sizin 39.hafta olmus. Benim 36 yeni bitti. Karar versem yetiştiririm aslinda ama illa bi son dakikaya birakcam
Benim hastane çantam da hazir değil Bu rahatlik nerden geliyo bana bilmiyorum
çantanı hazırla artik canım,onda da illaki eksik çıkıyor hemen kapanmıyor anca olur

Kızlar günaydın, lütfen bize de dua edin, eşim de bi anda öksürük başladı,dun hasta gibiyim diye ayrı odada yattı ama gece çok oksurmus, simdi yanima gelme dedi, dr a gidecek, inşallah bisey yoktur, doğuma az kaldı, aşı olamamıştım, annemlere gidip kalsam aklım burda kalacak 1 saat mesafe.. Hastanede burdan 1 saat esim aşılı ama Allah korusun bisey olsa kendimde gidemem, dua edin üşütmüş falan osun hemen geçsin

Geçmiş olsun, basit bi üşümediğini inşallah kuzum ya tüh... Ne oluyor böyle herkes teker teker hasta oluyor. Ama dikkat edelim kendimize şok zamanlarımız artik

Geçmiş olsun, basit bi üşümediğini inşallah kuzum ya tüh... Ne oluyor böyle herkes teker teker hasta oluyor. Ama dikkat edelim kendimize şok zamanlarımız artik
sağol canım, inşallah..işte grip gibi olan oksuren falan arkadaşların olduğunu ve test yaptirmadiklarini söylüyordu ama esim çok dikkat ediyordu maske mesafe falan ama inşallah öyle bisey değildir, ne yapacagimi bilemedim, bide normal istiyorum günü de belli değil öyle olunca, neyse inşallah hayırlısı olsun

İnşallah basit üşütmedir cnm. Geçende iş yerinde arkadaş ail ailece bu şekilde oldu 2 defa test verdiler negatiflerdi

Tez zamanda yavruna kavuşursun inşlh

Canım çok geçmiş olsun inşallah çıkmaz bişey
D Daisy0805 çok sevindim cnm.ama sen genede dikkat et maskesiz dolaşma evde bile
Çok sağol canım zaten uzun zamandır ayrı yatıyoduk demek ki herşeyde bi hayır varmış. Daha da dikkat ederiz şimdi

Canim cok gecmis olsun insallah negatifdir Allah a emanet olun hayirli haberler insallah

Aynen biz de aynı süreçlerden geçtik...

Canım çok geçmiş olsun inşallah çıkmaz bişey

Canim cok gecmis olsun insallah negatifdir Allah a emanet olun hayirli haberler insallah
sağ olun kızlar
Gunaydin kizlarrr iyi haftasonlari ben doktor kontrolune gidiyorum insallah tarih verirse bakalim hayirli haberlerle donerim umarim bi duanizi aliriz
güzel haberlerle gel inşallah canim, bugün benimde kontrolüm var

Sabah sabah burun tıkanıklığı ile uyandım inşallah grip olmam daha zaten 10 gün önce grip atlattım biraz ağırdı ilaçta alamıyoruz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik rabbim sağlıkla şu süreci atlamayı nasip etsin hepimize covıd de tedirgin ediyor 3 doz aşı var ama işte yine bulaşabiliyor

Geçmiş olsun. İnşallah mevsimsel bir şeydir de hemen geçip gider
Gunaydin kizlarrr iyi haftasonlari ben doktor kontrolune gidiyorum insallah tarih verirse bakalim hayirli haberlerle donerim umarim bi duanizi aliriz
Hadi kızını gör, güzel haberlerle gel
Geçmiş olsun. Burun tıkanıklığı olmazsa olmazımız ya inşallah öyle hastalıkla alakalı bir şey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…