2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ohh gozun aydin dikkat et yine de cook
Çok sağol canım evde maskeli geziyorum hatta mümkün olduğunca odamdayım tek başıma kv ye dedim maske tak diye.
İnşallah canım sıkıntı yoktur. Tıkanıklık normal galiba ama sen dr ile görüş ya da okyanus suları falan var eczanede ondan sık.
Gunaydin kizlarrr iyi haftasonlari ben doktor kontrolune gidiyorum insallah tarih verirse bakalim hayirli haberlerle donerim umarim bi duanizi aliriz
İnşallah canım ben de gidicem 11 de randevum var bakalım Pazartesi idi günümüz ne olacak ne diyecek. Hayırlı haberlerle gelelim inşallah

Canım gözün aydın öncelikle... bak sağ salim kurtuldunuz ne güzel darısı bize inşallah. Evet kuvez olayi canını sıkıyor zor biliyorum ama sende bu 1 haftada toparlanirsin sonra bebeginle ilgileneceksin zaten. Kendini yıpratıp sütüne engel olma kuzum
Evet ya 4 kişiden ikisi hasta su aralar. Normal bi griptir sen stres yapma kendine

canım cok geçmiş olsun umarım hemen atlatır ilaçlarla. sen sakin olmaya calış. annenler gelse dicem onları da riske atamazsın. eşini aileisnin yanına göndersen aklın onda kalacak.

Bugün fotoğraf çekimim var,
Bana özel kıyafet dikildi , kuaför ayarlandı, fotoğrafçı arkadaşlar, mekan planlandı ammmaaa gel gör ki ankarada yoğun kar başlandı
Gitsek mi gitmesek mi arada kaldı
Bugün yaptık yaptık, yapmadık daha da kalır o

güzel haberini bekliyorum canım

Allahım beterinden saklasın bebeklerimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin , sizinde doğunca akciğer problemi olmuş muydu ? Ağzından akciğerine hortum sallamışlar Solunum desteğine bağlanmış öyle görünce gece çok fena oldum

yap canım ya içinde kalmasın. kar olsa nolacak yavaş yavaş gidersiniz. ben de iyi ki yaptırmısım diyorum. hele ki sen yani terzi söküğünü öü dikemicek

Ah canım neyseki küvezde güvende az sabırla bebeğine kavuşacaksın ağlaman çok normal rabbim yardımcın olsun

Aa tüh kötü denk gelmiş..
Yaptir bence ama çok dikkat et üşütme kendini. 5 dk da bir arabaya gir ve ısın.

Canım Allah razı olsun , detayları hemen yukarıda ilk gördüğüme rkadaşalrın yorumların altına yazdım 36+2 de acil sezeryan kararı verildi alındı bebeğim şuan yenidoğan yoğunbakımında.
Canım en kısa zamanda kavuşursun inşallah miniğine. Allah analı babalı büyütsün.

Ay herkes hasta ya istersen evden çıkma gene olan oluyor rabbim son günler de yardımcımız olsun sağlıkla bitirelim inşallah şu günleri

Ah canım çok büyük gelmiş geçmiş olsun , allahım inşallah bana da hayırlısla çocuma kavuşmayı nasip etsin , gün gece gördüm ağzından hortum salmışlar ciğerine solunum desteğine bağlanmış , bugün bi ara çıkarırız kendi nefes çalışmasını yaptırırız demişler eşime . Sabah dek uyuyamadım, sabaha katlı kapıdan sanırım bir bebek geçti bişey oldu bebek ağlama sesi duyunca ağlamaya başladım derken tutamadım kendimi bağıra bağıra ağladım karnım acıya acıya alayım acısını yaşatma yavruma diye diye bugün taburcu olucam ben o burda kalacak . Dualarınızı bekliyorum

Hay aksi ya kar da da üşürsün ama çok güzel fotoğraflar çıkar

İnşallah canım
Şimdi biraz daha iyi Dr a sorayım birde ıhlamur falan içeyim bugün bakalım
Yaptır cnm içinde kalmasın sıkı sıkı giyin gidene kadar yolda da yavaş yavaş gidin Allahın izni ile hiçbir şey olmaz dışarda mı çekim yapacaktınız

Kizlarrr ciktim ben de 2.550 olmus kizcem 17subat su anlik belirlenen tarihimiz Allah bir mani vermez kizim erken gelmek istemezse simdi nst ye baglandik bekliyorum bakalim bir daha ne zaman gel dicek diye durumlar boylee hepinize tesekkur ederim
Maşallah canım sana da dr un benim gibi son tarihten 10 gün öncesini vermiş hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde gelsin minikler

Cok geçmiş olsun cnm inşallah korona değildir

Çok geçmiş olsun canım , aynı durumdayız eşim gitti hastaneye test verdi negatif çıktı inşallah sizinde öyledir

yap canım ya içinde kalmasın. kar olsa nolacak yavaş yavaş gidersiniz. ben de iyi ki yaptırmısım diyorum. hele ki sen yani terzi söküğünü öü dikemicek

Aa tüh kötü denk gelmiş..
Yaptir bence ama çok dikkat et üşütme kendini. 5 dk da bir arabaya gir ve ısın.

Hay aksi ya kar da da üşürsün ama çok güzel fotoğraflar çıkar

Allah razı olsun kızlar, biraz cesaret geldi yaaa
Platoda çekim yapacağım arkadaşımın mekanı zaten, bahçeside güzel karın altında bi iki poz alırım
3-4 tane de meslektaşım gelecek, zaten dedim bana 15-20 dakika yeter çok bile
hepiniz bi kere bir video sahnesi alsanız yeter
fotoğrafçı adam için 3-4 poz yeterli oluyor

Allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun inşallah
Kizlarrr ciktim ben de 2.550 olmus kizcem 17subat su anlik belirlenen tarihimiz Allah bir mani vermez kizim erken gelmek istemezse simdi nst ye baglandik bekliyorum bakalim bir daha ne zaman gel dicek diye durumlar boylee hepinize tesekkur ederim
Oh büyümüş bile. Bizimki daha yeni 2500'lere geldi. Haftaya çağırır seni tekrar muhtemelen. Hadi bakalım tarihiniz de hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…