2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hadi hayırlısı bakalım, kolaylıkla kavuş inşallah bebegine artık gelebilirler stres yok :)
Subata kimse kalmadı cidden, haftaya kadar bakalım kimler daha doğuracak sağlıkla olsun da hiç önemi yok zamanın.

Kızlar ıhlamur icebiliyor muyuz
Ihlamur için kesin bilgi bulamamıştım ben de. Onun yerine papatya ve rezene çayı içiyorum. Günde Maximum 2 bardak. Eğer senin de işini görüyorsa bunları dene

Amin inşallah. Doktora "Çok küçük değil mi?" dedim. "Buraya kadar zor tuttuk. Keyfi almıyoruz, kendi durmuyor" dedi

canım sağlıcakla kavuşun inşallah

Ihlamur için kesin bilgi bulamamıştım ben de. Onun yerine papatya ve rezene çayı içiyorum. Günde Maximum 2 bardak. Eğer senin de işini görüyorsa bunları dene
Valla ben de cesaret edemiyorum, limonlu su falan içiyorum hasta olmaktan korkuyorum ya doğuma bir hafta kaldı diye

Sağlıcakla kucağına al inşallah canım güzel haberler ver bze
Benim dr um günde 2 fincana kadar içebilirsin demişti benim içtiğim zamanlar oldu
Kızlar bende bugün bebek hareketlerini az hissediyorum diye dr aradım , hemen gel dedi, gittik daha içeri girer girmez hareketlendi ve ultrasonda bize dil çıkardı
Bu ara bende bir gün çok hissediyorsam bir gün az hissediyorum ultrasonda baya hareketli görünüyor Dr um sen bazı hareketleri hissetmiyorsun dedi sıpmıyorlar galiba artık

Bu ara bende bir gün çok hissediyorsam bir gün az hissediyorum ultrasonda baya hareketli görünüyor Dr um sen bazı hareketleri hissetmiyorsun dedi sıpmıyorlar galiba artık
bende yeri darsa iyice hissederiz diye düşündüm ama öyle değilmiş bide benim nts 100 leri gören sancılarım çıktı dr önemli değil dedi düzensiz diye heralde, ama ben hiç ağrı falan hissetmedim yine , bebekte tekme atıyordu ondan mı öyle çıkıyor onu da bilmiyorum

Kızlar bende bugün bebek hareketlerini az hissediyorum diye dr aradım , hemen gel dedi, gittik daha içeri girer girmez hareketlendi ve ultrasonda bize dil çıkardı
Ay insanı utandırır bu bebekler
Geçen hafta aynı sebeple bende apar topar gittim. Sorun yoktu Allah'tan...
Dağa az ama hala hareketler, yerleri kalmadı artık.

Bende öyle düşünüyordum ama datalfıkça daha sakin kalıyorlar benim kızım çok hareketli olmadığından onu hatırlamıyorum bu bebeğim nispeten daha hareketli olunca farklı geliyor Benimde dün ilk defa 75 i gördüm ama düzenli gelmesi gerektiği için önemsemedi sadece bel ağrım vardı. Nst çeken hemşireye sordum sancı 200 de çıksa düzenli değilse doğumun başladığını göstermez dedi

Dualarımız seninle cnm.sağlıkla kavuş bebeğine

Rabbim kolaylık versin sağlıkla al insallah kuzunu kucağına

Ben 6. Ayımda ciğerlerimle alakalı hastaneye yatmıştım. Taburcu olduktan sonra doktor bol bol ıhlamur içmemi söylemişti ciğerlerin rahatlaması için. Kadın doğum doktorumda herhangi bir zarar görmedi, rahatlıkla içebilirsn demişti.

Amin inşallah. Doktora "Çok küçük değil mi?" dedim. "Buraya kadar zor tuttuk. Keyfi almıyoruz, kendi durmuyor" dedi
Ne kadardı en son kilosu? Gerçi organları tam gelişmişse -ki bu haftada artık tam gelişmiş sayılıyor bebişler - kilonun önemi yok.
Yani doktorum öyle demişti, ben de en son hastaneye gittiğimde 2200dü, hep küçük bebek diyorlar:) diyorum bünyesi kuvvetli olsun, sağlıklı olsun küçük olsun farketmez, doğan büyüyor zaten :)

Dualarımız seninle cnm.sağlıkla kavuş bebeğine
Amin inşallah. Senin gününü beklerken benimki dayanamadı öne atladı
Rabbim kolaylık versin sağlıkla al insallah kuzunu kucağına
Amin inşallah
Bugün 2700 dedi ama çok emin olamıyor. Bunlar hep yaklaşık dedi. Hep minyon bebek diyor zaten. İki doz ciğer geliştirici iğne olmuştum 20 gün önce. Bugün bir daha yaptılar. İnşallah sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün hepimizinkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…