2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oksuruge tereyağı pekmez ve bitter çikolata iyi geliyor. İmkanın varsa mutlaka ye ben çok faydasını gördüm.
Yaptım cnm ama benimki kuru öksürük değil maalesef.yazmıyım mide bulandırmıyım anladın sen.
Hiç bişi fayda etmiyor o lanet şey rahat çıkmadığı için habire öksürtüyor.

Aynen valla bide çişim gelmiyor mu o sıra iki büklüm oluyorum ya gidip gelirken
Aynı aynı... 2 damla çiş için mahvoluyosun dimi
Karnım toplanıp sertleşip duruyordu. Ağrıyı yatış işlemleri yapılırken hissetmeye başladım kasıklarıma bir şey saplanır gibi
Sertleşme sıklığı neydi?
Benimki de sana çok benziyor ya hayırlara çıksın inşallah

Aynı aynı... 2 damla çiş için mahvoluyosun dimi

Sertleşme sıklığı neydi?
Aynen öyle ya rabbim yardımcımiz olsun su bi hafta da su gibi akıp geçsin inşallah

Sertleşme sıklığı neydi?
C.tesi 11 dk.da 3 olunca acile gittik işte. O zaman da sancı çıktı. Dün akşam çok sıktı. Bugün yine az gibiydi ama süre tutmadım. Nst'de bugün 5-6 dk.da bir gibiydi galiba

C.tesi 11 dk.da 3 olunca acile gittik işte. O zaman da sancı çıktı. Dün akşam çok sıktı. Bugün yine az gibiydi ama süre tutmadım. Nst'de bugün 5-6 dk.da bir gibiydi galiba
Şimdi bende süre tutuyorum 8 dk da oldu bakalım bidaha olacak mı düzenli mi takip edicem

Ay hadi inşallah sağlıkla al kuzunu kucağına inşallah

Hayırlı sağlıklı doğumlar canım yaz bize de mis kokuluna kavuşunca

Bence depend al canım, ped sızdırabilir hem depend külot ped gibi olduğu için sen rahat edersin, eve gelince de kullanırsın ilk günler

Ben kullandım canım ama hastane verdi.
Ekstradan almadım depend.
İdare ettim açıkçası pedle.

Bende almamıştım cnm hastanede 3 tane kullandım sonra normal gece pedine geçtim.amamher doğum bir olmaz diye duruma o zaman bakcam baktım yetmiyor öyle alıcam depend

Ben iyi ki almısım dependi. Çok rahat ettm. Kanamam çok oldu 3.gunden sonra gece pedine geçtm hastanede bile dependi kullandm dikişleri sarıp sarmalıyor

Ben aldım canım ama hastane veriyosa gerek olmayabilir ilk gün çok kanamam geldi sonra azaldı ben rahat olduğu için evde de kullanıyorum ama ped de kullanılabilir
hastaneye sordum veriyorlarmış artık durumuma görede aldırırım normal gece pedi koydum valize zaten ilkimde aldım hiç kullanmadım durdu durdu en son atmıştım boşunada almak istemiyorum

İnce giydirmeye calısıyorum canım. 25 derecede 2 kat giydiriyorum. Bir de üstüne müslin bezi.
Ona rağmen çkkıyor ama ucu beyaz iltisihaplı sivilce gibi burun kenarlarında da
Onlar sivilce değil işte canım aynısını 5 sene önce yaşadım, bebeklerin iç vücut ısısı daha farklı, kalın geliyor kıyafetleri, yine de doktoruna sor ama sen bakalım o ne diyecek

Sağlıkla kucağına al inşallah canım

Merhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükür çok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla

Sağlıkla kucağına al inşallah canım
Amin inşallah Sağ olasın
Gözün aydın. Boşuna çıktı o korkular çok şükür. Allah sağlıklı, uzun ömürler versin, analı babalı büyüsün

Kızlar azalmaya başlayan süt tekrardan çoğalır mi?
İkidir sağıyorum git gide az gelmeye başladı.
Kızım için protein tozu aldık anne sütüne katılıyor. Sütüm kesilirse kullanamazlar çok korkuyorum çok kötü oldum gecenin bu saati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…