Karnım toplanıp sertleşip duruyordu. Ağrıyı yatış işlemleri yapılırken hissetmeye başladım kasıklarıma bir şey saplanır gibiBaşka ağrın sizin var mıydı? Ay inşallah artık alalım der bana da
İnşlh cnm moralimi yüksek tutmaya çalışıyorumBelli de sezaryen iyi gelecek cnm verilen ilaçlar falan iyi düşün inşallah çok iyi olsun
Yaptım cnm ama benimki kuru öksürük değil maalesef.yazmıyım mide bulandırmıyım anladın sen.Oksuruge tereyağı pekmez ve bitter çikolata iyi geliyor. İmkanın varsa mutlaka ye ben çok faydasını gördüm.
Aynı aynı... 2 damla çiş için mahvoluyosun dimiAynen valla bide çişim gelmiyor mu o sıra iki büklüm oluyorum ya gidip gelirken
Sertleşme sıklığı neydi?Karnım toplanıp sertleşip duruyordu. Ağrıyı yatış işlemleri yapılırken hissetmeye başladım kasıklarıma bir şey saplanır gibi
Yoruluyor insan canım normal insanın canından can oluşuyor rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsinSorucam canım, belki o bekleyecek ama annesi duramıyor ki
Boşuna cennet serilmemis annelerin ayakları altına... Amin canım amin inşallah.Yoruluyor insan canım normal insanın canından can oluşuyor rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Aynen öyle ya rabbim yardımcımiz olsun su bi hafta da su gibi akıp geçsin inşallahAynı aynı... 2 damla çiş için mahvoluyosun dimi
Sertleşme sıklığı neydi?
Benimki de sana çok benziyor ya hayırlara çıksın inşallah
Amin kuzum inşallah ❣Aynen öyle ya rabbim yardımcımiz olsun su bi hafta da su gibi akıp geçsin inşallah
C.tesi 11 dk.da 3 olunca acile gittik işte. O zaman da sancı çıktı. Dün akşam çok sıktı. Bugün yine az gibiydi ama süre tutmadım. Nst'de bugün 5-6 dk.da bir gibiydi galibaSertleşme sıklığı neydi?
Benimki de sana çok benziyor ya hayırlara çıksın inşallah
Şimdi bende süre tutuyorum 8 dk da oldu bakalım bidaha olacak mı düzenli mi takip edicemC.tesi 11 dk.da 3 olunca acile gittik işte. O zaman da sancı çıktı. Dün akşam çok sıktı. Bugün yine az gibiydi ama süre tutmadım. Nst'de bugün 5-6 dk.da bir gibiydi galiba
Bana doktorum günde iki tane dedi tatlımKızlar ıhlamur icebiliyor muyuz
Ay hadi inşallah sağlıkla al kuzunu kucağına inşallahKızşar bugün öğleden sonra kontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Hayırlı sağlıklı doğumlar canımKızşar bugün öğleden sonra kontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Ay hadi inşallah sağlıkla al kuzunu kucağına inşallah
Amin inşallah güzel haberlerle gelebilirim kızlarHayırlı sağlıklı doğumlar canımyaz bize de mis kokuluna kavuşunca
Bence depend al canım, ped sızdırabilir hem depend külot ped gibi olduğu için sen rahat edersin, eve gelince de kullanırsın ilk günler
Çoğu kimse hastane verdi demiş yetti kanama durumuna bağlı aslında bir paket aldım ben iki günden çok kullanan pek yk gibi yorumlardan anladığım kadarı ile sonra normal ped geçiliyor bende gece pedi aldım bir de ilk doğumda çok aşırı kanamam olmamıştı bende de o zaman hastane verdiği yetti
Ben kullandım canım ama hastane verdi.
Ekstradan almadım depend.
İdare ettim açıkçası pedle.
Bende almamıştım cnm hastanede 3 tane kullandım sonra normal gece pedine geçtim.amamher doğum bir olmaz diye duruma o zaman bakcam baktım yetmiyor öyle alıcam depend
Ben iyi ki almısım dependi. Çok rahat ettm. Kanamam çok oldu 3.gunden sonra gece pedine geçtm hastanede bile dependi kullandm dikişleri sarıp sarmalıyor
hastaneye sordum veriyorlarmış artık durumuma görede aldırırım normal gece pedi koydum valize zaten ilkimde aldım hiç kullanmadım durdu durdu en son atmıştım boşunada almak istemiyorumBen aldım canım ama hastane veriyosa gerek olmayabilir ilk gün çok kanamam geldi sonra azaldı ben rahat olduğu için evde de kullanıyorum ama ped de kullanılabilir
Onlar sivilce değil işte canım aynısını 5 sene önce yaşadım, bebeklerin iç vücut ısısı daha farklı, kalın geliyor kıyafetleri, yine de doktoruna sor ama sen bakalım o ne diyecekİnce giydirmeye calısıyorum canım. 25 derecede 2 kat giydiriyorum. Bir de üstüne müslin bezi.
Ona rağmen çkkıyor ama ucu beyaz iltisihaplı sivilce gibi burun kenarlarında da
Sağlıkla kucağına al inşallah canımKızşar bugün öğleden sonra kontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Amin inşallahSağlıkla kucağına al inşallah canım
Gözün aydın. Boşuna çıktı o korkular çok şükür. Allah sağlıklı, uzun ömürler versin, analı babalı büyüsünMerhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükürçok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?