2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kardeşimin kızı 12 günlük. Hamileliginin başından beri doktor çok iri bebek,3 hafta önde gidiyor ,normal doğum yapamazsın çatın müsaade etmez bu kilodaki bebege dedi. Doğumdan 1 gün önce 3600 ölçüldü ultrasonda... kızımız doğdu 3 kilo 600 gram yanılma payı oldu. Minyon bi bebek.
Yani hiç inanmıyorum o yüzden ölçümlere. Tahmini sonuçta, yeterki sağlıkla olsunlar, kilo alınır elbette.

Evet artık son bir gün kaldı Allah’ın izniyle kavuşmaya Öksürük hala geçmedi nasıl olcak bilmiyorum dikişlerim çok acıcak cuma sabah inşlh kollarımda olcak oğluşum
Yarın kaçta? Allah kolaylık versin cnm ,sağlıkla kavusun inşallah.

Artık dogurmak istiyorum agrilara dayanamıyorum. Alttan çıkacak gibi hareketler yapıyor bebeğim. Yarın kontrolüm var ay 2 şubatı beklemeyelim artık alın dicem yaa
Hepimizin sinirleri harap oldu.Şubat annelerine nazar deydi

Yarın kaçta? Allah kolaylık versin cnm ,sağlıkla kavusun inşallah.
Cuma 9 diye konuştuk gece 12 oldu saydım ben
Bu arada benimde 2 gündür çok ağrım var hem belim hem çatım dehşet ağrıyo evde doğurcam diye korkuyorum.günüm yakın diye sabrediyorum

Ya bu ağrılar normal mi acaba? Hakikaten değil 1 hafta 1 gün duracak halim kalmadı benim artik
Bende bazen diyorum normal mi acaba diye ya bakalım cuma son kontrolüm var ne dicek doktorum ama bende cok zorlanıyorum artık, bide benim ara ara karnıma kramp giriyor su sıra, yatınca geçiyor diye rahatlıyorum biraz

Artık dogurmak istiyorum agrilara dayanamıyorum. Alttan çıkacak gibi hareketler yapıyor bebeğim. Yarın kontrolüm var ay 2 şubatı beklemeyelim artık alın dicem yaa
Benim de dün alttan çıkacak gibiydi. Meğer çok aşağı inmiş. Belki seni de bekletmez doktorun. O baskıyla zor cidden iki büklüm oluyor insan

Benim de bu akşam karnım kasılıyo ve taş gibi oldu, aşağı doğru bir his var ama bel ağrım falan yok. Ara ara olan bir şey değil 2saattir falan var kesintisiz Bu ne ola ki?

Hepimizin sinirleri harap oldu.Şubat annelerine nazar deydi

Cuma 9 diye konuştuk gece 12 oldu saydım ben
Bu arada benimde 2 gündür çok ağrım var hem belim hem çatım dehşet ağrıyo evde doğurcam diye korkuyorum.günüm yakın diye sabrediyorum
Benimde bikac gündür çok fena. Yarın belli olur normal mi değil mi.. heran dogacakmis gibi bi tuhaf yaa
Bende bazen diyorum normal mi acaba diye ya bakalım cuma son kontrolüm var ne dicek doktorum ama bende cok zorlanıyorum artık, bide benim ara ara karnıma kramp giriyor su sıra, yatınca geçiyor diye rahatlıyorum biraz
Yarın belli olur buraya da yazarım normal mi bakalım.ay o krampta zor
Benim de dün alttan çıkacak gibiydi. Meğer çok aşağı inmiş. Belki seni de bekletmez doktorun. O baskıyla zor cidden iki büklüm oluyor insan
Başka ağrın sizin var mıydı? Ay inşallah artık alalım der bana da

Evet artık son bir gün kaldı Allah’ın izniyle kavuşmaya Öksürük hala geçmedi nasıl olcak bilmiyorum dikişlerim çok acıcak cuma sabah inşlh kollarımda olcak oğluşum
Oksuruge tereyağı pekmez ve bitter çikolata iyi geliyor. İmkanın varsa mutlaka ye ben çok faydasını gördüm.

Ya bu ağrılar normal mi acaba? Hakikaten değil 1 hafta 1 gün duracak halim kalmadı benim artik
Yarın Dr na sor cnm inşllah normal ağrılardır vaktini bekler
Benim de bu akşam karnım kasılıyo ve taş gibi oldu, aşağı doğru bir his var ama bel ağrım falan yok. Ara ara olan bir şey değil 2saattir falan var kesintisiz Bu ne ola ki?
Yürüyüş yapabilsem belki iyi gelir cnm bir de ayağının altına sıcak su torbası koy belki gaz sancısı dır. Ben karnım kaasılonca evin içinde yürüyorum hafifliyor

Sorucam canım, belki o bekleyecek ama annesi duramıyor ki

Aynen valla bide çişim gelmiyor mu o sıra iki büklüm oluyorum ya gidip gelirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…