Az daha sabır canım 1 haftan kaldı inşallahArtık dogurmak istiyorumagrilara dayanamıyorum. Alttan çıkacak gibi hareketler yapıyor bebeğim. Yarın kontrolüm var ay 2 şubatı beklemeyelim artık alın dicem yaa
Ya bu ağrılar normal mi acaba? Hakikaten değil 1 hafta 1 gün duracak halim kalmadı benim artikAz daha sabır canım 1 haftan kaldı inşallah
Yarın kaçta? Allah kolaylık versin cnm ,sağlıkla kavusun inşallah.Evet artık son bir gün kaldı Allah’ın izniyle kavuşmayaÖksürük hala geçmedi nasıl olcak bilmiyorum dikişlerim çok acıcak cuma sabah inşlh kollarımda olcak oğluşum
Hepimizin sinirleri harap oldu.Şubat annelerine nazar deydiArtık dogurmak istiyorumagrilara dayanamıyorum. Alttan çıkacak gibi hareketler yapıyor bebeğim. Yarın kontrolüm var ay 2 şubatı beklemeyelim artık alın dicem yaa
Cuma 9 diye konuştuk gece 12 oldu saydım benYarın kaçta? Allah kolaylık versin cnm ,sağlıkla kavusun inşallah.
Bende konuşup duruyorum bak oğlum her yer buz aman ha geleyim demeGerçekten öyle oldu.
Şubat'ta olanlarda hemen acele edecek gibi duruyor
Bende bazen diyorum normal mi acaba diye ya bakalım cuma son kontrolüm var ne dicek doktorum ama bende cok zorlanıyorum artık, bide benim ara ara karnıma kramp giriyor su sıra, yatınca geçiyor diye rahatlıyorum birazYa bu ağrılar normal mi acaba? Hakikaten değil 1 hafta 1 gün duracak halim kalmadı benim artik
Benim de dün alttan çıkacak gibiydi. Meğer çok aşağı inmiş. Belki seni de bekletmez doktorun. O baskıyla zor cidden iki büklüm oluyor insanArtık dogurmak istiyorumagrilara dayanamıyorum. Alttan çıkacak gibi hareketler yapıyor bebeğim. Yarın kontrolüm var ay 2 şubatı beklemeyelim artık alın dicem yaa
Aynen azıcık sabretsinBende konuşup duruyorum bak oğlum her yer buz aman ha geleyim deme
Belli de sezaryen iyi gelecek cnm verilen ilaçlar falan iyi düşün inşallah çok iyi olsunEvet artık son bir gün kaldı Allah’ın izniyle kavuşmayaÖksürük hala geçmedi nasıl olcak bilmiyorum dikişlerim çok acıcak cuma sabah inşlh kollarımda olcak oğluşum
Hepimizin sinirleri harap oldu.Şubat annelerine nazar deydi
Benimde bikac gündür çok fena. Yarın belli olur normal mi değil mi.. heran dogacakmis gibi bi tuhaf yaaCuma 9 diye konuştuk gece 12 oldu saydım ben
Bu arada benimde 2 gündür çok ağrım var hem belim hem çatım dehşet ağrıyo evde doğurcam diye korkuyorum.günüm yakın diye sabrediyorum
Yarın belli olur buraya da yazarım normal mi bakalım.ay o krampta zorBende bazen diyorum normal mi acaba diye ya bakalım cuma son kontrolüm var ne dicek doktorum ama bende cok zorlanıyorum artık, bide benim ara ara karnıma kramp giriyor su sıra, yatınca geçiyor diye rahatlıyorum biraz
Başka ağrın sizin var mıydı? Ay inşallah artık alalım der bana daBenim de dün alttan çıkacak gibiydi. Meğer çok aşağı inmiş. Belki seni de bekletmez doktorun. O baskıyla zor cidden iki büklüm oluyor insan
Şubat bebeleri hepsi bir olup isyan çıkardı galibaBenim de bu akşam karnım kasılıyo ve taş gibi oldu, aşağı doğru bir his var ama bel ağrım falan yok. Ara ara olan bir şey değil 2saattir falan var kesintisizBu ne ola ki?
Oksuruge tereyağı pekmez ve bitter çikolata iyi geliyor. İmkanın varsa mutlaka ye ben çok faydasını gördüm.Evet artık son bir gün kaldı Allah’ın izniyle kavuşmayaÖksürük hala geçmedi nasıl olcak bilmiyorum dikişlerim çok acıcak cuma sabah inşlh kollarımda olcak oğluşum
Yarın Dr na sor cnm inşllah normal ağrılardır vaktini beklerYa bu ağrılar normal mi acaba? Hakikaten değil 1 hafta 1 gün duracak halim kalmadı benim artik
Yürüyüş yapabilsem belki iyi gelir cnm bir de ayağının altına sıcak su torbası koy belki gaz sancısı dır. Ben karnım kaasılonca evin içinde yürüyorum hafifliyorBenim de bu akşam karnım kasılıyo ve taş gibi oldu, aşağı doğru bir his var ama bel ağrım falan yok. Ara ara olan bir şey değil 2saattir falan var kesintisizBu ne ola ki?
Sorucam canım, belki o bekleyecek ama annesi duramıyor kiYarın Dr na sor cnm inşllah normal ağrılardır vaktini bekler
Yürüyüş yapabilsem belki iyi gelir cnm bir de ayağının altına sıcak su torbası koy belki gaz sancısı dır. Ben karnım kaasılonca evin içinde yürüyorum hafifliyor
Aynen valla bide çişim gelmiyor mu o sıra iki büklüm oluyorum ya gidip gelirkenBenimde bikac gündür çok fena. Yarın belli olur normal mi değil mi.. heran dogacakmis gibi bi tuhaf yaa
Yarın belli olur buraya da yazarım normal mi bakalım.ay o krampta zor
Başka ağrın sizin var mıydı? Ay inşallah artık alalım der bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?