2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende az yiyorum ya belki onun etkisi.
Ben aralarda yoğurt süt falan sürekli bir şeyler yiyip içeyim en iyisi çok sağol canım
Bol sıvı tüketip uyuman lazım canım, telaş ve stres yapma. Uyku ve su sütü artıran en önemli 2 şey derler

Evet su çok önemliymiş çok teşekkür ederim şimdi içmeye başlayacağım hemen
İnşallah bir gelseydi emecek inanıyorum.
Bugün meditasyon yapacağım rahatlamak için
Çok gerildim bu süt olayına da.

Rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Üzülme canım,bol su iç ve dinlenmeye çalış. Tahin pekmez tüketebilirsin yada malt içeceklerden tüketebilirsin. Moralini yüksek tut.
Maşallah,hayırlı evlat olsun inşallah. Sana da acil şifalar dilerim.
Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsun şubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Aa ne ara yaptın doğum? Maşallah,Rabbim hayırlı evlat eylesin.

Tahin pekmez çoğaltıyor mu?
Yiyeyim o zaman mutlaka.
Çok sağol canım
Canım boza da sütü çoğaltır diyorlar bende içtim bolca bikaçgün etki ettimi bilmiyorum:)

suyu bolca tüket diyorlar biliyorsun benim bebişte küvezde sağıyorum sürekli 3 kilo olana kadar eve çıksa bile 10 dk yı geçmesin dediler emzirme süresi bebek zayıf enerji kaybetmesin diye onun için bir süre daha sağmaya devam edicem.

Üzme kendini streste etkiliyor canım bide düzenli uyku diyorlar ama bende yapamıyorum malesef.

Benim azaldı... Sagmaya devam et... Sonra arttı... Boza, tahin, hoşaf aklıma ne gelse ağzıma atiyorum surekli

Gözünüz aydın saglijla büyüsün insallah

Nerden alicam nasıl bakılıyor hiç bilmiyorum
Sabahları geliyor azıcık baş parmak kadar su gibi
Kırtasiyede oluyor.
Baş parmak gibiyse su değildir zaten.
Önceki geceki rekor deliksiz uyku çocuğun bize hediyesiymiş meğer. Bu gece de ters rekorla 40 dk uyudum
Yaa bende bikac saat uyudum, cok ağrım oldu birazdan doktor kontrolü var ve ne oldu bil...
Gram ağrım kalmadi
Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsun şubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Kiğzzz sessiz sessiz gittin doğurdun demek bravo valla. Sağlıkla büyüt oğlunu inşallah. Nasıl geçti?
Bide hazır ol kritik soruyu soruyorum. Adı ne oldu
Aynı durum bende de iki gündür boğaz enfeksiyonu oldum öksürük de başladı toplam 6 saat iki günde bana rekor sinirlerim gerilmeye başladı
Ay canım çok geçmiş olsun.

Bir an önce normal düzenine dönsün inşallah
Sizde sınır 3 kilo mu.

Düzenli uyku süt sağarken mümkün değil ki ya.
Bugün yine bir alarmı duymamışım mesela.
Buna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum.
Şimdi sagdim yatıp uyusam 1 saat beni daha kötü afallatıyor.
Bebek gelince inşallah sesini duyup hemen kalkabilirim

KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen

Cnm krem bilmiyorum ama kendi sütünle sil gogsunu emzirmeden önce ve hemen sonra.
Gözün aydın, sağlıkla büyüsün ❣

Tek tek alıntı yapamadım, hepinize çok teşekkür ederim
3.600 gr doğdu oğlum sağlığı hamd olsun iyi
Doğumda şovu yutmuş ama çok değil dedi şu an yanımda az önce de emzirdim
Emiyor ama dolu mu boş mu bilmiyorum

Dün tüm gün çalışmıştım dışarda, akşam eve geldim yine Bilgisayar başında çalıştım
1 gibi uyudum, 3:55 de uyandım çok sıkıştım wc gidemeden altıma kaçırdım ama öyle aşırı değil
4:08 de ilk sancı girdi ama çok kısa sürdü
Saat 5:15 e kadar düzensiz ama kısa aralıklarla sert şekilde sancılarım devam etti
Evden çıkıp hastaneye gelmemiz içeriye girip uzanmam ile doğurmam bir oldu

Hastane ve dr şok, evde niye çektin sancıyı diyor
İyi de evde 1.30 saat çektim ama nasip işte

Ay harika yaa maşallah ❣

siz ne zaman doğum yaptınız kaçırdım galiba, sağlıcakla kavuşun inşallah bebeğinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…