Bende az yiyorum ya belki onun etkisi.Benim ilkinde sutum vardi, ona guvendim, acikmadim da bir gun ona da guvendim, yemedim. Sut aninda gitti. Cok bozuldum. Ne yaptik o gun hatirlamiyorum ama yemek yedim, sonra uyudum, sonra sut geri geldi. Yani artar sut miktari, endise etmeyin, guzelce yiyin, mumkun oldugu kadar dinlenin.
Bol sıvı tüketip uyuman lazım canım, telaş ve stres yapma. Uyku ve su sütü artıran en önemli 2 şey derler
İnşallah bir gelseydi emecek inanıyorum.Çoğalır cnm merak etme,bol sıvı almaya devam et.stresi çıkar hayatından ve incir kürü yap.
Sagmakla bebeğin emmesi de süt oranını büyük oranda değiştiriyor. Bebegin düzenli emmeye basldiginda da çoğalacak.
Rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızşar bugün öğleden sonra kontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Üzülme canım,bol su iç ve dinlenmeye çalış. Tahin pekmez tüketebilirsin yada malt içeceklerden tüketebilirsin. Moralini yüksek tut.Kızlar azalmaya başlayan süt tekrardan çoğalır mi?
İkidir sağıyorum git gide az gelmeye başladı.
Kızım için protein tozu aldık anne sütüne katılıyor. Sütüm kesilirse kullanamazlar çok korkuyorum çok kötü oldum gecenin bu saati
Maşallah,hayırlı evlat olsun inşallah. Sana da acil şifalar dilerim.Merhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükürçok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla
Aa ne ara yaptın doğum? Maşallah,Rabbim hayırlı evlat eylesin.Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Hadi gozunaydin canım benim Rabbim ayırmasın hep güzel gunleriniz olsunSanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Amin inşallah. Çok sağ olRabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Tahin pekmez çoğaltıyor mu?Üzülme canım,bol su iç ve dinlenmeye çalış. Tahin pekmez tüketebilirsin yada malt içeceklerden tüketebilirsin. Moralini yüksek tut.
İnşallah canım. Allah razı olsunhuzurunmeraklisi cagilbilgin kızlar gözünüz aydın Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına N Neal sen den de güzel haberler bekliyoruz bugün
Canım boza da sütü çoğaltır diyorlar bende içtim bolca bikaçgün etki ettimi bilmiyorum:)Tahin pekmez çoğaltıyor mu?
Yiyeyim o zaman mutlaka.
Çok sağol canım
Benim azaldı... Sagmaya devam et... Sonra arttı... Boza, tahin, hoşaf aklıma ne gelse ağzıma atiyorum surekliKızlar azalmaya başlayan süt tekrardan çoğalır mi?
İkidir sağıyorum git gide az gelmeye başladı.
Kızım için protein tozu aldık anne sütüne katılıyor. Sütüm kesilirse kullanamazlar çok korkuyorum çok kötü oldum gecenin bu saati
Gözünüz aydın saglijla büyüsün insallahMerhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükürçok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla
Kırtasiyede oluyor.Nerden alicam nasıl bakılıyor hiç bilmiyorum
Sabahları geliyor azıcık baş parmak kadar su gibi
Yaa bende bikac saat uyudum, cok ağrım oldu birazdan doktor kontrolü var ve ne oldu bil...Önceki geceki rekor deliksiz uyku çocuğun bize hediyesiymiş meğer. Bu gece de ters rekorla 40 dk uyudum
Kiğzzz sessiz sessiz gittin doğurdun demek bravo valla. Sağlıkla büyüt oğlunu inşallah. Nasıl geçti?Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Ay canım çok geçmiş olsun.Aynı durum bende de iki gündür boğaz enfeksiyonu oldum öksürük de başladı toplam 6 saat iki günde bana rekor sinirlerim gerilmeye başladı
TebriklerSanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Bir an önce normal düzenine dönsün inşallahCanım boza da sütü çoğaltır diyorlar bende içtim bolca bikaçgün etki ettimi bilmiyorum:)
suyu bolca tüket diyorlar biliyorsun benim bebişte küvezde sağıyorum sürekli 3 kilo olana kadar eve çıksa bile 10 dk yı geçmesin dediler emzirme süresi bebek zayıf enerji kaybetmesin diye onun için bir süre daha sağmaya devam edicem.
Üzme kendini streste etkiliyor canım bide düzenli uyku diyorlar ama bende yapamıyorum malesef.
Cnm krem bilmiyorum ama kendi sütünle sil gogsunu emzirmeden önce ve hemen sonra.KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen
Ay harika yaa maşallah ❣Tek tek alıntı yapamadım, hepinize çok teşekkür ederim
3.600 gr doğdu oğlum sağlığı hamd olsun iyi
Doğumda şovu yutmuş ama çok değil dedi şu an yanımda az önce de emzirdim
Emiyor ama dolu mu boş mu bilmiyorum
Dün tüm gün çalışmıştım dışarda, akşam eve geldim yine Bilgisayar başında çalıştım
1 gibi uyudum, 3:55 de uyandım çok sıkıştım wc gidemeden altıma kaçırdım ama öyle aşırı değil
4:08 de ilk sancı girdi ama çok kısa sürdü
Saat 5:15 e kadar düzensiz ama kısa aralıklarla sert şekilde sancılarım devam etti
Evden çıkıp hastaneye gelmemiz içeriye girip uzanmam ile doğurmam bir oldu
Hastane ve dr şok, evde niye çektin sancıyı diyor
İyi de evde 1.30 saat çektim ama nasip işte
Ben emzirme döneminde sürekli tükettim ve ciddi anlamda farkediyordu.Bol bol süt,afiyet şifa olsun canımTahin pekmez çoğaltıyor mu?
Yiyeyim o zaman mutlaka.
Çok sağol canım
siz ne zaman doğum yaptınız kaçırdım galiba, sağlıcakla kavuşun inşallah bebeğinizleCanım boza da sütü çoğaltır diyorlar bende içtim bolca bikaçgün etki ettimi bilmiyorum:)
suyu bolca tüket diyorlar biliyorsun benim bebişte küvezde sağıyorum sürekli 3 kilo olana kadar eve çıksa bile 10 dk yı geçmesin dediler emzirme süresi bebek zayıf enerji kaybetmesin diye onun için bir süre daha sağmaya devam edicem.
Üzme kendini streste etkiliyor canım bide düzenli uyku diyorlar ama bende yapamıyorum malesef.
Çok sevindim inşallah bana da fayda eder canım benimBen emzirme döneminde sürekli tükettim ve ciddi anlamda farkediyordu.Bol bol süt,afiyet şifa olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?