2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim ilkinde sutum vardi, ona guvendim, acikmadim da bir gun ona da guvendim, yemedim. Sut aninda gitti. Cok bozuldum. Ne yaptik o gun hatirlamiyorum ama yemek yedim, sonra uyudum, sonra sut geri geldi. Yani artar sut miktari, endise etmeyin, guzelce yiyin, mumkun oldugu kadar dinlenin.

Hanimlar dogum yapan tum arkadaslari cok tebrik ediyorum. Saglik ve mutlulukla buyutmek nasip olsun.

Ben de kizima hosgeldin panosu hazirladim az once. Dun aklima geldi dedim cocugun hosgeldin fotografi icin birseyi yok :) bugun malzeme alip birlestirdim 2 dakikada

Eklentiler

• FBB3BF0E-99CA-4C87-B386-DBC0FE5D13B4.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 62
Bol sıvı tüketip uyuman lazım canım, telaş ve stres yapma. Uyku ve su sütü artıran en önemli 2 şey derler

Gözün aydın cnm,sağlıkla büyüsün inşallah.
Çoğalır cnm merak etme,bol sıvı almaya devam et.stresi çıkar hayatından ve incir kürü yap.
Sagmakla bebeğin emmesi de süt oranını büyük oranda değiştiriyor. Bebegin düzenli emmeye basldiginda da çoğalacak.

Su birden gelir cnm anlarsın mutlaka.
Emin olamıyorsan turnusol kağıdı alip bakarsın, rengi değişiyor ise amniyon sıvısı dır
Nerden alicam nasıl bakılıyor hiç bilmiyorum
Sabahları geliyor azıcık baş parmak kadar su gibi

Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsun şubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Aaa gözün aydın Şubatı bekleyen artık yok gibi ama ilk normal doğum ne güzel haber oldu. Allah sağlıkla, huzurla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin

gözün aydın canım sağlıcakla büyütün

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşALLAH

Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsun şubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
aaa gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla , inşallah içine sinen bir ismi de olsun müsait olunca nasıl geçti anlatır mısın, bende bi sıkıntı olmazsa inş normal yapacağım, çok heyecanlı

Onlar sivilce değil işte canım aynısını 5 sene önce yaşadım, bebeklerin iç vücut ısısı daha farklı, kalın geliyor kıyafetleri, yine de doktoruna sor ama sen bakalım o ne diyecek
Tamam canım cok sağol Bu hafta gideceğiz muayeneye dediğin gibidir büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…