Benim ilkinde sutum vardi, ona guvendim, acikmadim da bir gun ona da guvendim, yemedim. Sut aninda gitti. Cok bozuldum. Ne yaptik o gun hatirlamiyorum ama yemek yedim, sonra uyudum, sonra sut geri geldi. Yani artar sut miktari, endise etmeyin, guzelce yiyin, mumkun oldugu kadar dinlenin.Kızlar azalmaya başlayan süt tekrardan çoğalır mi?
İkidir sağıyorum git gide az gelmeye başladı.
Kızım için protein tozu aldık anne sütüne katılıyor. Sütüm kesilirse kullanamazlar çok korkuyorum çok kötü oldum gecenin bu saati
Bol sıvı tüketip uyuman lazım canım, telaş ve stres yapma. Uyku ve su sütü artıran en önemli 2 şey derlerKızlar azalmaya başlayan süt tekrardan çoğalır mi?
Kızım için protein tozu aldık anne sütüne katılıyor. Sütüm kesilirse kullanamazlar çok korkuyorum çok kötü oldum gecenin bu saati
Gözün aydın cnm,sağlıkla büyüsün inşallah.Merhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükürçok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla
Çoğalır cnm merak etme,bol sıvı almaya devam et.stresi çıkar hayatından ve incir kürü yap.Kızlar azalmaya başlayan süt tekrardan çoğalır mi?
Nerden alicam nasıl bakılıyor hiç bilmiyorumSu birden gelir cnm anlarsın mutlaka.
Emin olamıyorsan turnusol kağıdı alip bakarsın, rengi değişiyor ise amniyon sıvısı dır
Önceki geceki rekor deliksiz uyku çocuğun bize hediyesiymiş meğer. Bu gece de ters rekorla 40 dk uyudumÇevremdeki insanlar: şomdodon bol bol uyu
Ben: olur
Saat 05.54
Aaa gözün aydınSanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Hakikaten sonunda şu sayfada normal doğum yapan birini gördümSanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Gozunuz aydin, saglikla buyutunSanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Teşekkür ederimGözün aydın cnm,sağlıkla büyüsün inşallah.
Çoğalır cnm merak etme,bol sıvı almaya devam et.stresi çıkar hayatından ve incir kürü yap.
Sagmakla bebeğin emmesi de süt oranını büyük oranda değiştiriyor. Bebegin düzenli emmeye basldiginda da çoğalacak.
Amin canım şükür bu günümüzeAmin inşallahSağ olasın
Gözün aydın. Boşuna çıktı o korkular çok şükür. Allah sağlıklı, uzun ömürler versin, analı babalı büyüsün
gözün aydın canım sağlıcakla büyütünMerhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükürçok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşALLAHMerhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükürçok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla
Aynı durum bende de iki gündür boğaz enfeksiyonu oldum öksürük de başladı toplam 6 saat iki günde bana rekor sinirlerim gerilmeye başladıÇevremdeki insanlar: şomdodon bol bol uyu
Ben: olur
Saat 05.54
aaa gözün aydın canımSanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Doğum yaptınmı canım yazılanları okuyamadım gözün aydın sağlıkla büyütünSanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Tamam canım cok sağolOnlar sivilce değil işte canım aynısını 5 sene önce yaşadım, bebeklerin iç vücut ısısı daha farklı, kalın geliyor kıyafetleri, yine de doktoruna sor ama sen bakalım o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?