2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla o biraz biberona alışmış heralde sende inat et bu inadın sonu Zafer korkma. Anne memesine yakın diye bi biberon yok biberon biberondur meme zoruna gider sonra işte.. çok zor insan o ağladıkça ağlamak istiyor ama onun da seninde iyiliğiniz için bi şekilde alıştırmak zorundasın. İnstagramda emzirme danışmanları var yardım alabilirsin bende süt konusunda yetersizlik yaşarsam yardım alacağım aklında bulunsun özellikle döne hanım var tv yede çıktı o kadın. Bi takibe al istersen başa çıkamazsan bi danışmanlık al onlar daha doğru yol gösterirler sana

Arkadaşlar bebeğine özel sağlık sigortası yaptıran var mı? Ortalama ne kadar ve neleri kapsıyor acaba
Bende yaptıracağım doğduğu gün doğum kağıdı ile başvurunca avantajlı oluyor diye biliyorum kapsama kısmına gelince paket seçenekleri vardır büyük ihtimalle

Yok canım 2300 olmasını bekliyoruz.
Olunca servise çıkacağız. Bir sıkıntı olmazsa sonra eve geleceğiz
Bugün de iyi kilo almış inşallah devam eder
Kuzum bi kere kilo aldı mı gerisi geliyor korkma. Benim oğlumda kilo verdi başta sonra almaya başlayınca çıkardılar ki kilosu iyi doğmuştu ama ona rağmen çokta almadı ilk doğum kilosunun üzerine +60 gr eklenmişti sadece 8 günün sonunda. Aslında çok çok az ama işte kilosu iyi doğduğu için sıkıntı etmeyip çıkardılar evde emzire emzire yavrum daha yeni kendine geldi 20 günlük olmamıza rağmen, alır oda merak etme bu hafta gelir 2.300 e eminim

Arkadaşlar bebeğine özel sağlık sigortası yaptıran var mı? Ortalama ne kadar ve neleri kapsıyor acaba
Biz yaptırdık canım. Tam olarak neleri kapsadığını bilmiyorum eşim daha iyi biliyor ben kendi derdimden pek ilgilenmedim o kısımla. Ama yenidoğan bebeklerin daha fazla diye biliyorum ödemesi, sürekli kontrolleri özel aşıları testleri vs oluyor ya ondan sebep sanırım. Acıbadem sigorta bizimkisi bu arada, memnunuz. Ben medicana da doğum yaptım oğlum 8 gün kğvezde kaldı ve 1 kuruş para ödemeden evimize döndük. Normalde doğum 16 bin civarı ödemesi oluyordu sigortamız olmasaydı. Bebeğe de mutlaka yaptırın gerçekten çok mantıklı bu devirde

Hanımlar biberonları, pompaları falan ne zaman kaynattınız? Hastaneden eve gelince yapmak daha sağlıklı olmaz mı? Şimdi steril edeceğim sonra yine dolapta duracak, kullanılacağı zaman tekrar elden geçirmek gerekmeyecek mi?
Bir de hastaneye gümüş kalkan mı götürsem silikon kalkan mı? Gümüş silikona nazaran minicik, gayet konforlu duruyor.

Bide Kızlar ya doğum yaptı durumunu nasıl ayarlıyoruz burda alakasız oldu ama
Canım profil ayarlarından oluyor
Ben 1 hafta kala kaynatıp paketledim ve öyle çantaya koydum canım.

Teşekkür ederim canım

Benimde 2 kg bebeğim çok küçük olduğu için 3 kilo olana kadar emdirmemi önermediler canım enerji harcamasın diye en fazla iki göğsü 10 dk.veriyorum makineyle sağıyorum arada mama veriyorum.
Duş yoğun bakımda yaptırıyorlardı bizde bugün yaptırdık yine uyuyor şuan2. De belki bizimkide açılır nekadar sürdü peki bu durum sizde

İnşallah canım benim
Bazen gerçekten çok iyi alıyor bugün de öyleydi. Pazara kadar bir gelişme olur gibi geliyor bana

Sağol canım öyle valla doktor mama takviyesi önerince mecbur biberonla veriyorum şırıngayla aşırı zor oluyor. 20 cc yi 45 dk da anca bitiriyoruz . Biberonu uykusunda vermeye calısıyorum bakalım alıştırmaya calısıcam takibe alıym canım sağolasın

İnşallah
Ben emzirmeyi mi beceremiyorum yoksa uyanmadigi için mi bir türlü tam olduramadim anlamadım ya
Emince güzel emiyor.
Yok kesin uyuduğundandır canım. Ben son 1 haftaya kadar uykusuyla uğraşıyodum. Yeni yeni sarılık bitince kendine geldi. Uyanık oldugunda öyle bir güzel alıyor ki. Uykusundan uyandırıp emzirmek tam işkence oluyor benm için. O yüzden hiç uyusun istemiyorum . Dün nedense ilk defa hiç uyumadı hep meme istedi . O da çok yordu beni aama en azından güzel beslendi . İnsallah küvezden çıkınca düzeni oturtcaksınız canım beraber

Maşallah düzene girecek zamanla demek ki
Gözüm korkmuyor değil eve geçince

Maşallah düzene girecek zamanla demek ki
Gözüm korkmuyor değil eve geçince
Korkma sakın gözünün önünde oldugunda hersey daha kolay oluyor ben de cok korkuyordum doğurmadan evvel. Ama korkulacak bişey yokmus . tek tük sağlık problemi hariç. O da ana yüreği zaten normal üzülmemiz ağlamamız sağlığı yerinde olsun da tek basına misler gibi bakarsın

Çok doğru en onemlisi sağlık
Bı bakicaz buyumusler

Kızlar bugün bebeğim hareket etmiyor ama sadece itiyor geriliyor gibi sanki kasık ağrım var adet sancısı gibi hafiften belim ağrıyor bilemedim doğum böyle başlar mı.

Askılı zıbının üstüne uzun kollu zıbın giydirmişsin, bir de tulum mu giydirdin ? Naptın kız Ece tulum fazla olmuş, tecrübelisin de bu konularda ama dalgınlığına geldi herhalde sen dediğimi yap ve değişimi gör

Ben steril edip kilitli poşetlerle valize koydum gelince yine yaparım
silikon kalkan almadım ben gümüşün yorumları daha iyi onu alacağım tatlım

Kızlar bugün bebeğim hareket etmiyor ama sadece itiyor geriliyor sanki kasık ağrım var adet sancısı gibi hafiften belim ağrıyor bilemedim doğum böyle başlar mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…