- 17 Mayıs 2021
- 44
- 14
- 3
- 32
Yahu son haftaya gelince asagi inmesi gerekmiyor mu bebeklerin?
Benim kız kaburgamın içine girdi iyice ,çıkışı yanlış yerde arıyor
Kızlar merhaba bebeğim çok şükür küvezden çıktı 3 gündür yanımda ama beslenek için uyandıramıyorum uyandırmak için işe yarayan bir yöntem varmı bildiğiniz kilosu düşük daha çok zayıflıycak diye endişeleniyorum.
Kızlar beni biliyorsunuz oğlan erken doğunca küvezdi kendi hastalığımdı bakamadım hiç buraya sadece erken doğum yapan arkadaşları merak edip arada girip onları okuyup cevap verip çıktım. Kimler doğum yaptı hiç haberim yok umarım herkes iyidir ve vaktinde alıyorsunuzdur kucaklarınıza. Size bir sorum olacak, oğlumun yüzünde hep sivilceler çıktı annem dolgunluk kilo alacak ondan diyor eşim çocuk sıcaklamış diyor doktoru önemli değil bişey kullanmaya gerek yok diyor Ananem pis biri görmüş diyor ki eve daha hiç kimseyi sokmadım bunu kafadan eliyorum. Sizinkilerde var mı sivilce ucu beyaz beyaz minik minik heryerinde var yüzünün
Artık belirli bi haftadan sonra sadece itme ve gerilme oluyor zaten.Kızlar bugün bebeğim hareket etmiyor ama sadece itiyor geriliyor sanki kasık ağrım var adet sancısı gibi hafiften belim ağrıyor bilemedim doğum böyle başlar mı.
2 subatta sezeryan olacağım, 31 ocakta son ignemi yapacağım.Kan sulandırıcı iğne olanlar sezeryandan kaç gün önce bıraktınız iğneyi yada bırakcaksınız
Sezaryenden 1 gece önce vurulmayı bırakcam ben kızımda da öyle yapmıştımKan sulandırıcı iğne olanlar sezeryandan kaç gün önce bıraktınız iğneyi yada bırakcaksınız
Sağol canım haklısın sadece beslenmesi içinde uyandıramıyorum onun dışında sorun yok aslında.Gözün aydın canım. Bez açmanın işe yaradığını biliyorum. İlk çocuğumda çok uyuyor diye hastanede almıştık soluğu,doktor güldü 2 gün sonra uyumuyor diye gelirsiniz diye. Sarılık gibi rahatsızlığı falan yoksa uyusun bırak hatta sende bu durumu değerlendir uyu.
Ozaman uyanıyor sonra biraz emiyor yine uyuyorBenim de doğum sancısı ile bebek indi
O yüzden normal, herkeste hemen aşağı inmiyor
Tek yöntem o bez açılacak
Ben öyle uyandırıyorum
Bezi açıyorum, aşırı sinirlenip uyanıyor Öyle emziriyorum
Bizim de var, ilk hastane odasında Kİ muayene eden çocuk dr sıcaktan ısıya alışıyor
Sıcaktan sivilceye benzer şeyler çıkar korkma dedi
Yarın ilk kontrolümüz var tekrar soracağım
Ozaman uyanıyor sonra biraz emiyor yine uyuyor
Yaa inanki bende tam yazacaktım, bi tuhaf oldum ben ya lohusalık mi bu ağlayasım geliyor ağlıyorum azcik rahatlıyorum ama yok böyle içim daralıyor yaDoğuma 2 gün kaldı, evde eşim, k.validem ve oğlum var. Günlerdir dışarı çıkmadım yerler buz çünkü.
Arada öyle bi cinnet geliyor ki üçünü el ele tutuşturup evden yollayasim var ,lohusalik Loading...
Hadi bakalım hayırlısı inşallahSayfa hata veriyordu o yüzden alıntılama yapamadım kızlar hepinize teşekkür ederim beklemedeyim şuanda hafif hafif ağrılar gidip geliyor vajinada batma hissi karnımda sertleşme oluyor bi gelişme olursa yazacağım
İnşallah ya istiyorum dua ediyorumHadi bakalım hayırlısı inşallah
Gruptaki İlk normal doğumu ben yaptım artık birileri devamını getirmeli
Ya evet,sürekli ağlıyorum saçma sapan.Yaa inanki bende tam yazacaktım, bi tuhaf oldum ben ya lohusalık mi bu ağlayasım geliyor ağlıyorum azcik rahatlıyorum ama yok böyle içim daralıyor ya
Normal o zaman yasadiklarimizYa evet,sürekli ağlıyorum saçma sapan.
Az önce hastane valizini açıp kontrol ettim son kez ağlaya ağlaya
Benim 10 günüm var bugün durup durup ağladım içime sıkıntı geldi çantamı da yerleştirmedim daha her şey hazır amaYa evet,sürekli ağlıyorum saçma sapan.
Az önce hastane valizini açıp kontrol ettim son kez ağlaya ağlaya
Heyecan ve stres birbirine karışıyor galibaa.Benim 10 günüm var bugün durup durup ağladım içime sıkıntı geldi çantamı da yerleştirmedim daha her şey hazır amaçok heyecanlı ve stresliyim daha önce sorunlu hamilelik lerim oldu sürekli dua ediyorum sağ salim kucağımıza alıp büyütelim diye eşim şaşkın beni izliyor
Daha doğurmadım kiYaptırdık biz canım, kimliği için başvuruda bulundunuz demi işlemler ondan sonra oluyor çünkü. Aşısı 1. Ayda olacak. İlk aşıları 1 aylık iken. 5. Gün kontrolü dışında bir daha 1 aylık iken gidiyorsun başka bir sorununuz yoksa.
Benimde arkadaşımın bebeğinde oldu ve çok yoğundu. Sıcaktan dedi doktor. Bebişlerin gözenekleri bizimki gibi değil ya ondan. Tog tablosu diye bir şey var, internette görsellerden bak. Ev sıcaklığı 20dereceden düşük değilse bir zıbın bir uyku tulumu fazlasıyla yeterli.Yani aslında çok giydirmiyorum bir askılı zıbın bir uzun kollu zıbın en üste de tulum ben 2 kat bi atlet bi pijama olarak, oda +1 fazla. Ama ne bileyim biraz daha evi serin tutayım bakayım fark edecek mi o zaman bi gözlemciyim
Ayy iyi şükür yalnız değilmisimNormal o zaman yasadiklarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?