2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kan sulandırıcı iğne olanlar sezeryandan kaç gün önce bıraktınız iğneyi yada bırakcaksınız

Yahu son haftaya gelince asagi inmesi gerekmiyor mu bebeklerin?
Benim kız kaburgamın içine girdi iyice ,çıkışı yanlış yerde arıyor

Benim de doğum sancısı ile bebek indi
O yüzden normal, herkeste hemen aşağı inmiyor

Tek yöntem o bez açılacak
Ben öyle uyandırıyorum
Bezi açıyorum, aşırı sinirlenip uyanıyor Öyle emziriyorum

Bizim de var, ilk hastane odasında Kİ muayene eden çocuk dr sıcaktan ısıya alışıyor
Sıcaktan sivilceye benzer şeyler çıkar korkma dedi
Yarın ilk kontrolümüz var tekrar soracağım

Kızlar bugün bebeğim hareket etmiyor ama sadece itiyor geriliyor sanki kasık ağrım var adet sancısı gibi hafiften belim ağrıyor bilemedim doğum böyle başlar mı.
Artık belirli bi haftadan sonra sadece itme ve gerilme oluyor zaten.
Valla cnm öyle başlayabilir artık şu aşamadan sonra hersey doğum belirtisi olabilir.
Kan sulandırıcı iğne olanlar sezeryandan kaç gün önce bıraktınız iğneyi yada bırakcaksınız
2 subatta sezeryan olacağım, 31 ocakta son ignemi yapacağım.

Sağol canım haklısın sadece beslenmesi içinde uyandıramıyorum onun dışında sorun yok aslında.

Ozaman uyanıyor sonra biraz emiyor yine uyuyor

Yaa inanki bende tam yazacaktım, bi tuhaf oldum ben ya lohusalık mi bu ağlayasım geliyor ağlıyorum azcik rahatlıyorum ama yok böyle içim daralıyor ya

Doğum yapanlar bu hamilelikten kalma kemik ağrısı normal mi
Hala kemiklerim çok ağrıyor, hala sağa sola dönemiyorum
Beş dakika uzansam her yerim kitleniyor sanki

Hadi bakalım hayırlısı inşallah
Gruptaki İlk normal doğumu ben yaptım artık birileri devamını getirmeli

Hadi bakalım hayırlısı inşallah
Gruptaki İlk normal doğumu ben yaptım artık birileri devamını getirmeli
İnşallah ya istiyorum dua ediyorum annem aradı az önce hiç konuşmamıştık bugün dedi ki içime his düştü geldi gelecek bebek iyi misin dedi anneler hissediyor galiba birazcık ütüsü varmış onları yapmış sırf bebek gelirse İstanbul’a gelmek zorunda diye

Yaa inanki bende tam yazacaktım, bi tuhaf oldum ben ya lohusalık mi bu ağlayasım geliyor ağlıyorum azcik rahatlıyorum ama yok böyle içim daralıyor ya
Ya evet,sürekli ağlıyorum saçma sapan.
Az önce hastane valizini açıp kontrol ettim son kez ağlaya ağlaya

Ya evet,sürekli ağlıyorum saçma sapan.
Az önce hastane valizini açıp kontrol ettim son kez ağlaya ağlaya
Benim 10 günüm var bugün durup durup ağladım içime sıkıntı geldi çantamı da yerleştirmedim daha her şey hazır ama çok heyecanlı ve stresliyim daha önce sorunlu hamilelik lerim oldu sürekli dua ediyorum sağ salim kucağımıza alıp büyütelim diye eşim şaşkın beni izliyor

Heyecan ve stres birbirine karışıyor galibaa.
Bi belirsizlik var yani sonuçta bi ameliyat. Ay bi güzelce dogursaydik.

Daha doğurmadım ki teşekkürler
Benimde arkadaşımın bebeğinde oldu ve çok yoğundu. Sıcaktan dedi doktor. Bebişlerin gözenekleri bizimki gibi değil ya ondan. Tog tablosu diye bir şey var, internette görsellerden bak. Ev sıcaklığı 20dereceden düşük değilse bir zıbın bir uyku tulumu fazlasıyla yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…