2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Şimdi şöyle 35+2 de doğdu, ememedi hiç çekemedi memeyi yani küvezde de beslenmemiş pek bi kaç gün destekli beslenmiş çıkmasına yakın kendisi beslenmeye başlamıştı. Çıkmadan önce yani 8 gün sonra beni emzirmeye çağırdılar baktık emdi aldık eve geldik. Ama tabiki canı cini pek yoktu yeni yeni kendine geldi ki 21 günlük olduk düşün.. emmesi için baya dürtükledim hep alarm kurdum geceleri atlamayayım öğünleri diye. Şimdi son 1 haftadır kendine geldi. Ağlıyor gaz sancıları tutuyor alarm kuruyorum ama o alarmdan 5-10 dk önce kalkıyor falan. Yani hepsi yoluna gidiyor canım biraz sabır ve dirayet lazım asla pes etme memeyi de hep vermeye çalış ki bilsin o sıcaklığı biberona alışmasın. Geçici bi süreç 1 hafta 10 güne tamamen oturur bilinci kilo aldıkça gaz sancıları vs hepsi yoklamaya başlar canım

İnşallah canım benim
Bazen gerçekten çok iyi alıyor bugün de öyleydi. Pazara kadar bir gelişme olur gibi geliyor bana
Olur olur aniden artık çıkabilirsiniz derler sürprizlerin en alasını yaşarsın. Ben emzirmeye diye gittim yarın taburcu edicez dediler dünyalar benim olmuştu hiç ummuyordum en erken 2 gün sonra çıkarırlar diye gidip ertesi gün oğlumu alıp dönmüştüm

Hadi bakalım hayırlısı inşallah
Gruptaki İlk normal doğumu ben yaptım artık birileri devamını getirmeli
canım sen doğuma hazırlık gibi bir şey yapmışmıydin squat, yürüyüş gibi falan ? Ben yapıyorum ama açılma falan hala yok, dr gününü dolduracak dedi ama gelmezse diyede endişe başladı bende

Ama bizim ev çok büyük ısınmıyor tulumu da ince yani normal geldi bana şimdi bi daha düşünüyorum askılı yani atlet, uzun kollu zıbın ince tulum. Makul ya bizimkiler erken doğdu beybisi vücudunda olması gereken yağ miktarı henüz o aşamada değil doktor bi kat fazlasını giydir dedi öyle yaptım

Ah tamam hayırlı doğumlar o zaman canımcım
Banada sıcaktan olması daha mantıklı geliyor doktor bişey demedi neden olduğu ile alakalı ama telefondan çok bilgi veremedi heralde gidinceye kadar evin ısısına dikkat edeyim en iyisi

Yaa ne güzel olmuş
İnşallah bizde de öyle olur.
Ben de servise çıkardıktan sonra kilo verirse geri almasınlar bizden diye korkuyorum

canım sen doğuma hazırlık gibi bir şey yapmışmıydin squat, yürüyüş gibi falan ? Ben yapıyorum ama açılma falan hala yok, dr gününü dolduracak dedi ama gelmezse diyede endişe başladı bende

aktiftim son güne kadar çalıştım hatta sabahında 5-6 saat ayaktaydım akşamına sancılandım
ama özelikle yaptığım bi spor olmadı, doğum hızlı oldu

ilk cocukta ılık suyun altında squart yapardım,günüm yaklaştığı için eşimle birlikte oldum tetikliyor diye,
doğumun olduğu gün 4-5 km yürüdüm o azcık uzun ve ıkınmalı geçmişti.

ayyy canım benim heyecanla bekliyorum resmenn bu forumda ilk hamile haberini aldığım arkadaşım sendinn
sağlıkla ilerlesin süreçç sağlıkla da kucağına al miniğiniii <3

Biliyorum canım senin yaşadığın sürecide çok şükür geçti gitti inşALLAH bizde kilo alırız böyle olunca daha çok zayıflıycak diye korkuyorum haklısın sabırlı olmam lazım.

Ellerimde gebelikten dolayı sinir sıkışması oldu. Resmen bileklerimin sancısından yatamıyorum geceleri. Nörolojiye gideceğim ancak bu durumda boşuna gidersin dedi dr.um ilaç vermez film çekemez. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Tedavi olan ya da karpal tünel sendromu

Aynısı bende var. Ellerim şişiyo, parmaklarım şişiyo kasılıyo kapatıp açamıyorum. Doktor normal dayan dedi. Ellerni kuruturmuş gibi salla biraz iyi geliyor.

İlk zamanlar ne kadar zamanda 1 kurdun alarm cnm? Benimyl yengem saatte 1 emzir diyor ama 2 saatte bir diye okudum forumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…