- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
Biz 7.30 da giriş yaptik,13.00 da girecegim doğuma. Saatler önce sonda takıldı ya cok zorluyor beni acı değil ama rahatsızlık hissi veriyor.
Haha hadi bakalımÇok isterim herşey hazır ağda mı yaptırdım misler gibi gelebilir artık bebişim
Yaaa en büyük korkumBiz 7.30 da giriş yaptik,13.00 da girecegim doğuma. Saatler önce sonda takıldı ya cok zorluyor beni acı değil ama rahatsızlık hissi veriyor.
Bizde daha yatış yapamadık ya ufak çaplı kriz yaşadık hastane ile yer yok diyorlar, eşim baya sinirlendi Allah'tan doktorum çözdü oda temizleniyor simdiBugun dogumlar icin yoğun bi gün oldugundan oyle yapmis olabilirler. Keske daha gec yapsalarmis ama ya sabir de sen
Bir saatten az kaldi dayan canim
Alttan kontrol ediliyorBu açılmayı nasıl kontrol ediyorlar? Alttan falan mı bakıyorlar ya da nstde mi çıkıyor
Çok şükür geldi bebiş.Ama 1 dikişim açıldıağrım çok bebekte sarılık yüksek emme refleksi henüz yok.Soran merak eden herkese çok teşekkür ederim.Darısı sizlere olsun kendime geldikçe yazarim
bebeğim doğdu çok şükür küveze girmedi 2.5 kilo rahimde yapışma fazlaydı o kısımları temizleyip dikiş atmislar rahmi komple almadılar çok şükür 3.5 saat sürmüş çok ter dökmüş doktorum allah razı olsun küçük olduğu için tam emme refleksi yok ama biberonla mamayı güzel yiyor kizlar çok mutluyum korkularım cok fazlaydi allahıma şükürler olsunyarın doğum yapan arkadaşlarım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım şimdi sana benm sürecimi anlatsam ağlarız hep beraberDoğuran arkadaşlar sarılık için neler yapıyorsunuz.dün bakıldı 13 çıktı sınırdaymış 2 gün sonra gene bakacaklar yükselirse mama takviyesi yaparız dedi.hiç mama veresin yok gecem gündüzüm karıştı sürekli emziriyprum düzelsin diye.o kadar stres yaptım ki dün tansiyonum tavan yaptı acile gitmek zorunda kaldım
Ay canım ya niye erkenden taktılar kiBiz 7.30 da giriş yaptik,13.00 da girecegim doğuma. Saatler önce sonda takıldı ya cok zorluyor beni acı değil ama rahatsızlık hissi veriyor.
Canımmm sağlıkla bebişini alıp evine dönersin insallahGünaydın kızlarrabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 2 subatcilar bugun cok heyecanlıyım birazdan gidicez bizde hastaneye
canım ben sarılıktan çok çektim. Hemde taze olduğu için sana katılamıcam. Birincisi bebek sarılıktan ötürü Zayıflıyor. İkincisi sürekli karsında ölü gibi uyuyor o kadar canın yanıyor ki uyandıramıyorsun gözler hep baygın şekilde rengi sapsarı resmen hastalıklı sabahtan akşama kadar uyuyor . Aç olsa dahi memeyi ağzında yuvarlayıp uyuyor yine. Bunlar cok kötü seyler benm sahsen psikolojim bozuldu. Sarılık bitmesine rağmen ben uyuyamıyorum emzirmem lazım kafasındaym suanda. Çünkü korkuyorum özellkle ışın tedavisi o kadar zor ki gözlerini kapatmaya calıstık kapatamadık o kadar cok ağladı ki tüm gece parmağımı verdim ağzına . Yani umarım kimse yaşamaz bu süreçleri. Saat başı emzirmeye calısın çünkü idrarla atması gerekiyorSarılık her bebekte oluyor. Artık günümüzde sarılıktan ölen bebek yok. Yanlış anlamayın ama lohusalık duygusallığı ile biraz büyütüyor muyuz acaba?Bebeğin midesi doğduğunda inanılmaz küçük oluyor, zaten sürekli mıkırdanıp emmesi bundan. Annenin memeleri bebeğin ağzı dili tükürüğü kordineli çalışıyor. Emmesi çabalaması gereken zamanda biz mama verirsek meme uyarımı yeterli gelmediğinden süt üretimi hız kazanamıcaktır. Memeler bebeğe göre süt ve üretiyor. Ten tene meme temasını da otomatik azaltmış oluyoruz mama vererek. Kafam benim de çok karışık ama gene de bunlar değişmez doğrular. Hatırlatayım dedim. Herkesin korkusu yanlış yapmak. Belki sadece memelerimize ve bebeklerimize güvensek ve gerisini yaşayarak deneyimlesek daha rahat geçecek...
Saat kactaydi randevunuz ?Teşekkür ederim haber vereceğim heyecanla bekliyoruz
HahahahBende bu hafta yaptıracak sabahın 5 inde kendim halletmek zorunda kaldım
Canım gittim geldim .. kanala inmemiş hala açılma yok yumuşama yok alttan muayene etti Rahmi uyaralım biraz dedi baya derine gitti eğer çarşambaya kadar gelmezse çarşamba yatışını yapacağız riske atamayız plesenta yaşlanmış dedi suni deneriz ben dedim ki eğer kafası kanala girmemiş olursa ben suni istemiyorum ben öyle deyince doktor bende bu plesentayla tavsiye etmiyorum dediSaat kactaydi randevunuz ?
Alttan bakıyorlar canımBu açılmayı nasıl kontrol ediyorlar? Alttan falan mı bakıyorlar ya da nstde mi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?