2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bügün Mübarek üç ayların başlangıcı, Raceb ayının ilk günü Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah , anne olmayı isteyen herkese nasip olsun Bugün doğuma gircek olanlar Allah yar ve yardımcınız olsun, bol bol dua edin yavrularımızın ömrü bu gün gibi hayırlı bereketli olsun inşallah

Biz 7.30 da giriş yaptik,13.00 da girecegim doğuma. Saatler önce sonda takıldı ya cok zorluyor beni acı değil ama rahatsızlık hissi veriyor.

Bugun dogumlar icin yoğun bi gün oldugundan oyle yapmis olabilirler. Keske daha gec yapsalarmis ama ya sabir de sen
Bir saatten az kaldi dayan canim

Doğuran arkadaşlar sarılık için neler yapıyorsunuz.dün bakıldı 13 çıktı sınırdaymış 2 gün sonra gene bakacaklar yükselirse mama takviyesi yaparız dedi.hiç mama veresin yok gecem gündüzüm karıştı sürekli emziriyprum düzelsin diye.o kadar stres yaptım ki dün tansiyonum tavan yaptı acile gitmek zorunda kaldım

Bugun dogumlar icin yoğun bi gün oldugundan oyle yapmis olabilirler. Keske daha gec yapsalarmis ama ya sabir de sen
Bir saatten az kaldi dayan canim
Bizde daha yatış yapamadık ya ufak çaplı kriz yaşadık hastane ile yer yok diyorlar, eşim baya sinirlendi Allah'tan doktorum çözdü oda temizleniyor simdi

Gözünüz aydın hanımlar , sağlıkla büyütün miniklerinizi inşallah

Canım şimdi sana benm sürecimi anlatsam ağlarız hep beraber
Sarılıktan coook cektim. Fototerapi gördü seviyesi 17 ye yükselince. O kadar zordu ki benm ağlamaktan sütüm azaldı.
Sizin de Baya yüksek çıkmış daha fazla artmaması için mutlaka saatte bir alarm kur zorla uyandır ve emzir. Emmiyorsa mama kaçınılmaz oluyor ben de mama kullandım günde 3 defa verdim 60cc
Çişle atması gerekiyor sarılığı düzgün emmezse çişide olmuyor

Ben hem saat başı emzirmeye calıstım hem mama verdim hem de Kayınvalidemler annemler su vermemi söyledi. Başta çok karşı çıktım. Baktım olacak gibi değil söylediklerini yaptım. Günde 3-4 çay kaşığı kaynatılmış ılınmış su verdim ağzına. Çok şükür şimdi sarılığımız bitti hala vardır belki ama vucuttan zor atılan birşeymiş zaten . Şimdi acıktığında uyanıyor emiyor

Biz 7.30 da giriş yaptik,13.00 da girecegim doğuma. Saatler önce sonda takıldı ya cok zorluyor beni acı değil ama rahatsızlık hissi veriyor.
Ay canım ya niye erkenden taktılar ki ben özellkle uyardım spinal anesteziyi verdikten sonra takın diye. Anesteziyi yaptılar bekleyin uyussun öyle takın demiştim doktoruma korkudan. Neyse belki şimdi doğmuştur bile miniğin

Günaydın kızlar rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 2 subatcilar buguncok heyecanlıyım birazdan gidicez bizde hastaneye
Canımmm sağlıkla bebişini alıp evine dönersin insallah
Çok heyecanlı çok güzel bir his
Emzirmenin verdiği duygu apayrı birşey hadi güzel haberlerini bekliyoruz

canım ben sarılıktan çok çektim. Hemde taze olduğu için sana katılamıcam. Birincisi bebek sarılıktan ötürü Zayıflıyor. İkincisi sürekli karsında ölü gibi uyuyor o kadar canın yanıyor ki uyandıramıyorsun gözler hep baygın şekilde rengi sapsarı resmen hastalıklı sabahtan akşama kadar uyuyor . Aç olsa dahi memeyi ağzında yuvarlayıp uyuyor yine. Bunlar cok kötü seyler benm sahsen psikolojim bozuldu. Sarılık bitmesine rağmen ben uyuyamıyorum emzirmem lazım kafasındaym suanda. Çünkü korkuyorum özellkle ışın tedavisi o kadar zor ki gözlerini kapatmaya calıstık kapatamadık o kadar cok ağladı ki tüm gece parmağımı verdim ağzına . Yani umarım kimse yaşamaz bu süreçleri. Saat başı emzirmeye calısın çünkü idrarla atması gerekiyor cagilbilgin

Saat kactaydi randevunuz ?
Canım gittim geldim .. kanala inmemiş hala açılma yok yumuşama yok alttan muayene etti Rahmi uyaralım biraz dedi baya derine gitti eğer çarşambaya kadar gelmezse çarşamba yatışını yapacağız riske atamayız plesenta yaşlanmış dedi suni deneriz ben dedim ki eğer kafası kanala girmemiş olursa ben suni istemiyorum ben öyle deyince doktor bende bu plesentayla tavsiye etmiyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…