2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla bilmiyorum ama ebe suyun sa geliyor gibi dedi az az bakalım hala nst deyiz
Haber et cn ,Allah yardımcımız olsun❣
Sağol cnm Allah razı olsun ❣

Haber et cn ,Allah yardımcımız olsun❣

Sağol cnm Allah razı olsun ❣
Amin kızlar inşallah gelecekse de sağlıkla huzurla gelsin sizlere de sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah güzel haberlerle döneriz bugün

Günaydın kızlar doğum yapacak bütün arkadaşlara dua ediyorum inşallah güzel geçer doğumunuz Çok şükür kavuşuyorsunuz darısı bekleyenlere inşallah sona kalan dona kalır diyerekten ben normal doğumu beklerken sona kalmam bol bol sütünüz olur şenlensin burası güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar günaydın saat 4.30 da pembe lekelenme oldu hastaneye geldik nst çekiliyoruz hafif sancı var galiba bende 2 şubatçılara katılcam bana da dua eder misiniz  normalde 10 şubattı
Nasılsın cnm iyi misin? Hadi hayırlısı doğum mu başladı yoksa ?

Valla bir aksilik olmazsa bende normal doğumu bekliyorum, dona kalan ben de olabilirim erkek bebekler daha geç geliyorlarmış bu zamana kadar doğurmamak için elimizden geleni yaptık şimdi de acaba ne zaman doğurcam stresine girmeye başladım

Benimde erkek canım bütün aile şuan doğum haberi bekliyor inşallah bizim içinde güzel ilerler herşey benimde erkek bebeğim olacak

Benimde böyle açık pembe mukus şeklinde geldi muayene yaptıramadım korkudan şimdi bekliyoruz sezaryen olacam galiba. Bende seni merak ediyordum nişandan beri hala bekliyorsun değil mş
Evet ya bekledim sancı için çünkü bebeğim hareketliydi sadece vajinada batma hissi çok yaşadım nişandan sonra bende bügün doktora gidicem bakalım inşallah açılma olmuştur yoksa benim de bu son hafta bebeği riske atamam diyor doktor

İyiyim cnm nst de hafif sancı çıkıyor sezaryende alacak sanırım haber bekliyorum Dr da
Hayırlısı olsun canım sizin bebek tarihini kendisi ayarladı
Belli mi olur belki bugün sende doğum yaparsın

Rabbim anali babalı büyütsün cnm, insalalh atlatırsın sıkıntılarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…