Haber et cn ,Allah yardımcımız olsun❣Valla bilmiyorum ama ebe suyun sa geliyor gibi dedi az azbakalım hala nst deyiz
Sağol cnm Allah razı olsun ❣Saglikli dogumlar diliyorumgüzel haberlerle dönün inşallah
Saglikli dogumlar diliyorumgüzel haberlerle dönün inşallah
Sizin ve bebeğinizin hakkinda hayirlisi olsun, güzel haberlerle dönün inşallah
Sizin ve bebeğinizin hakkinda hayirlisi olsun, güzel haberlerle dönün inşallah
Amin kızlar inşallahHaber et cn ,Allah yardımcımız olsun❣
Sağol cnm Allah razı olsun ❣
Teşekkür ederim haber vereceğim heyecanla bekliyoruzBazen nişan gelsede uzun sürebiliyormus. Bende de sizinki gibi bir akinti geldi. Ama benim günüme daha varyarin doktorunuz ne diyecek bende merak ettim. Hayirlisi olsun hakkinizda , haberlerinizi bekliyorum . Saglicakla bebis
Yok canım kırmızı değil çok açık mukus rengiKırmızı miydi gelen akıntı cnm
Nasılsın cnm iyi misin? Hadi hayırlısı doğum mu başladı yoksa ?Kızlar günaydın saat 4.30 da pembe lekelenme oldu hastaneye geldik nst çekiliyoruz hafif sancı var galiba bende 2 şubatçılara katılcam bana da dua eder misiniz  normalde 10 şubattı
Valla bir aksilik olmazsa bende normal doğumu bekliyorum, dona kalan ben de olabilirim erkek bebekler daha geç geliyorlarmışGünaydın kızlar doğum yapacak bütün arkadaşlara dua ediyorum inşallah güzel geçer doğumunuzÇok şükür kavuşuyorsunuz darısı bekleyenlere inşallah sona kalan dona kalır diyerekten ben normal doğumu beklerken sona kalmam bol bol sütünüz olur şenlensin burası güzel haberlerinizi bekliyoruz
İyiyim cnm nst de hafif sancı çıkıyor sezaryende alacak sanırım haber bekliyorum Dr daNasılsın cnm iyi misin? Hadi hayırlısı doğum mu başladı yoksa ?
Ayy hadi hayırlısıBende 3 ten 6 ya kadar uyudum. Kizim hiç uyumadi, bence hissetti bugün doğacağını.
Günaydın herkese, 7 bucukta hastanede olacağız
Benimde böyle açık pembe mukus şeklinde geldi muayene yaptıramadım korkudanYok canım kırmızı değil çok açık mukus rengi
Benimde erkek canım bütün aile şuan doğum haberi bekliyorValla bir aksilik olmazsa bende normal doğumu bekliyorum, dona kalan ben de olabilirim erkek bebekler daha geç geliyorlarmışbu zamana kadar doğurmamak için elimizden geleni yaptık şimdi de acaba ne zaman doğurcam stresine girmeye başladım
Ayy seninki de geliyor maşallahİyiyim cnm nst de hafif sancı çıkıyor sezaryende alacak sanırım haber bekliyorum Dr da
İnşallah kuzum. Dr tam alıyorum sezaryene dese benimde aklım yatışacak. Beklemek meraklandırıyorAyy seninki de geliyor maşallahseninde güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Evet ya bekledim sancı için çünkü bebeğim hareketliydi sadece vajinada batma hissi çok yaşadım nişandan sonra bende bügün doktora gidicem bakalım inşallah açılma olmuştur yoksa benim de bu son hafta bebeği riske atamam diyor doktorBenimde böyle açık pembe mukus şeklinde geldi muayene yaptıramadım korkudanşimdi bekliyoruz sezaryen olacam galiba. Bende seni merak ediyordum nişandan beri hala bekliyorsun değil mş
Ay bilmez miyim canım bak bende bişi yok heyecandan yatamıyorum günlerdir seni düşünemiyorum hastanede hafif sancıyla doğum kararı beklemekİnşallah kuzum. Dr tam alıyorum sezaryene dese benimde aklım yatışacak. Beklemek meraklandırıyor
Hayırlısı olsun canımİyiyim cnm nst de hafif sancı çıkıyor sezaryende alacak sanırım haber bekliyorum Dr da
Belli mi olur belki bugün sende doğum yaparsınEvet ya bekledim sancı için çünkü bebeğim hareketliydi sadece vajinada batma hissi çok yaşadım nişandan sonra bende bügün doktora gidicem bakalım inşallah açılma olmuştur yoksa benim de bu son hafta bebeği riske atamam diyor doktor
Rabbim anali babalı büyütsün cnm, insalalh atlatırsın sıkıntılarını..Çok şükür geldi bebiş.Ama 1 dikişim açıldıağrım çok bebekte sarılık yüksek emme refleksi henüz yok.Soran merak eden herkese çok teşekkür ederim.Darısı sizlere olsun kendime geldikçe yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?