Hayırlısyla sağ Salim girin çakın şimdiden güle güle büyütün canım en güzel duyguBende 3 ten 6 ya kadar uyudum. Kizim hiç uyumadi, bence hissetti bugün doğacağını.
Günaydın herkese, 7 bucukta hastanede olacağız
Hayırlısıyla sağlıkla Allah kavuştursun canımGünaydın kızlarrabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 2 subatcilar bugun cok heyecanlıyım birazdan gidicez bizde hastaneye
Hakkınızda hayırlısı cnm sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet ya bekledim sancı için çünkü bebeğim hareketliydi sadece vajinada batma hissi çok yaşadım nişandan sonra bende bügün doktora gidicem bakalım inşallah açılma olmuştur yoksa benim de bu son hafta bebeği riske atamam diyor doktor
Hayırlısı olsun canımsizin bebek tarihini kendisi ayarladı
Belli mi olur belki bugün sende doğum yaparsın
Şimdiden hayırlı doğumlar canım sana da. Sende tarihi yakaladın ne güzel. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruzKızlar doğuma alacaklar beni öğleye doğru karar verildibugün doğum yapacak olan arkadaşlar sağ salim hep beraber kucağımıza alalım inşallah
Allah razı olsun canımŞimdiden hayırlı doğumlar canım sana da. Sende tarihi yakaladın ne güzel. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Şimdiden hayırlı doğumlar canım sana da. Sende tarihi yakaladın ne güzel. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Ay ne güzel dedin dua et inşallah inşallahHayırlısı olsun canımsizin bebek tarihini kendisi ayarladı
Belli mi olur belki bugün sende doğum yaparsın
Ben akşamüstü doğum yapacağım sen benden önce dogurabilirsinAy ne güzel dedin dua et inşallah inşallah
Sana da hayırlı olsun canımKızlar doğuma alacaklar beni öğleye doğru karar verildibugün doğum yapacak olan arkadaşlar sağ salim hep beraber kucağımıza alalım inşallah
Çok isterim herşey hazır ağda mı yaptırdım misler gibi gelebilir artık bebişimBen akşamüstü doğum yapacağım sen benden önce dogurabilirsin
Bende bu hafta yaptıracak sabahın 5 inde kendim halletmek zorunda kaldımÇok isterim herşey hazır ağda mı yaptırdım misler gibi gelebilir artık bebişim
Alıştık canım çok şükür, başlarda çok zordu hala daha bir düzen kuramadık ama beklediğimden daha iyi geçiyor çok şükürNe güzel sizin adınıza o zamanİyiyim canım, doğum 4 Şubat Cuma günü kısmetse, son hazırlıkları yapıyoruz, heyecanlıyım ve biraz da yorgun senin nasıl gidiyor, 2 çocuklu yeni hayata alıştınız mı ?
Bu açılmayı nasıl kontrol ediyorlar? Alttan falan mı bakıyorlar ya da nstde mi çıkıyorEvet ya bekledim sancı için çünkü bebeğim hareketliydi sadece vajinada batma hissi çok yaşadım nişandan sonra bende bügün doktora gidicem bakalım inşallah açılma olmuştur yoksa benim de bu son hafta bebeği riske atamam diyor doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?