- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Silikon göğüs ucu denedin mi canım? Denemediysen bi dene bakalım öyle alacak mıCanım ben de artk bırakmak istiyorum mamayı. Meme uçlarım kötü halde 1 saatte emse sanki hiç doymamıs gibi çığlığı basıyor. Bu sefer meme uçlarım fena oluyor çünkü beyfendi damağında eziyor meme ucumu. Kavga ediyoruz her emme başında vallahi çok zormus bu emzirme durumu. Kahverengi kısmı komple ağzına alsa sorun kalmayacak ama yapmıyor inatçı keçi
Bizimde bugün kontrolümüz var inşallah daha da düşmüştür. Topuk kanıda verememiştim onu da vericez sağlık ocağına . Hep elinden kan alınarak mı ölçüm yaptılar sizede ? İlk topuk kanı verdirmeye gidicez sonra çocuk doktoruna gidicezde tedirginim o yüzden bugün topuk kanından sonra bi kere daha canı yansın istemiyorumYok canım bortu arkadasımızaydı katılmıyorum lafım. Gerçi o da mantıklı doğruları söylüyor ama işte durum öyle olunca insan sakin ve zamana bırakamıyor.
Ben de seninle aynı şeyleri yasadım 1 gece yattık ışın tedavisi için 17 den 8e düşmüştü bir gecede. 1 hafta sonrası yine 11 e yükseldi yine ama bu sefer bol emzirme azıcık su ve günde 3 kez mama ile atlattık. Sarılık kaldıysa bile azaldığını düşünüyorum. Sen saat başı emzirmeye calıs uykusuzluk nedir bilmezdim benm de hayatım alt üst oldu bağışıklık sistemim çöktü resmen
Ya alışınca bıraktıramam gibi geliyor.. bende kucağımda pışpışlayıp uyutuyorum kendi kendşne sallanan salıncak aldık denedim kustu midesini bulandırdı galiba. Onuda kullanamıyorum şuanDonemsel bir ihtiyac gozuyle de bakabilirsiniz emzige. 1 ay sonra kullanmayi birakirsiniz misal henuz daha cok kucukken. Ben ilk kizimda emzik tutturamamistim, kundaklar pilates topunun uzerinde minik minik ziplardik. Oyle sakinlesirdi.
Hayır ben yaşamadım mesela. Eğer epidural takmasalardı ben ağlıyordum doğurmayacağım çok canım yanıyor diye bence taktır rahatla ben ilkinde taktırmadım salaklık etmişim boşuna çekmişim onca acıyı..Epidural yapılınca annenin ıkınma refleksi azalıyor diyorlar, o kısımda sıkıntı yaşadınız mi peki
1 hafta sonrası niye 11e yülseldi acaba değeri yavrumun bende yükselicek diye çok endişeliyim meme verme ile ilgili ne yapsam bilmiyorum bütün herkes bi saatte bi ver diyo doktor 2 saatte bir annemin birkaç günlüğüne işi var diye kayınvalidem yanımda ona kalsa 2 saatte bir bile uyandırmama laf ediyor çocuk uyuyo diye özel hastanede Işın tedavisi gördük diye bir ton laf yedik kocama götürmeyin kontrole zaten beyazladı çocuk diyor kafayı yedirtecek banaYok canım bortu arkadasımızaydı katılmıyorum lafım. Gerçi o da mantıklı doğruları söylüyor ama işte durum öyle olunca insan sakin ve zamana bırakamıyor.
Ben de seninle aynı şeyleri yasadım 1 gece yattık ışın tedavisi için 17 den 8e düşmüştü bir gecede. 1 hafta sonrası yine 11 e yükseldi yine ama bu sefer bol emzirme azıcık su ve günde 3 kez mama ile atlattık. Sarılık kaldıysa bile azaldığını düşünüyorum. Sen saat başı emzirmeye calıs uykusuzluk nedir bilmezdim benm de hayatım alt üst oldu bağışıklık sistemim çöktü resmen
Çocuğunuzu sağ salim kucaginiza almanıza çok sevindim benim de haftaya cuma ins doğumum sezaryen olacak . Plesantanin yapışık olduğunu ne zaman anladınız doğumdan önce mi ve nasıl ? Benim üçüncü doğum o yüzden çok endişeliyim malesefbebeğim doğdu çok şükür küveze girmedi 2.5 kilo rahimde yapışma fazlaydı o kısımları temizleyip dikiş atmislar rahmi komple almadılar çok şükür 3.5 saat sürmüş çok ter dökmüş doktorum allah razı olsun küçük olduğu için tam emme refleksi yok ama biberonla mamayı güzel yiyor kizlar çok mutluyum korkularım cok fazlaydi allahıma şükürler olsunyarın doğum yapan arkadaşlarım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Oğlum da sevdi memede durmayı ama sütüm gelmiyor benim ya mecburen mama veriyoruz cok az emiyor, sarılık olmasın verin mama dedilerŞimdi en az 1 ay 2 saatte bir canım, sonra 3-4 e kadar uzar biz 25 günlük olduk hala alarm kurup kalkıyorum gerçi gerek de kalmıyor bu ara hep memede hiç uyumuyo ama olsun uyusada kalkarım yani toparlayıp iyice ele avuca gelene kadar bu böyle gider
Odadayken buyuk tuvaletim geldi dedim. Dediler ki imkansiz lavman yaptik o bebegi itme refleksi. Sonra beni dogumhaneye aldilar. Dogumhanede hasta yatagindan catala yuruyerek ciktim. Sonra ben onlarin beni ikinacagim zaman yonlendirmelerini istedim. Onlar soylediler hazirlan, ikin diye. Dogumhanede 45 dakika kadar kaldim toplamda. Benim doktor standart herkese 2-3 dikislik epizyo aciyor anladigim kadariyla, sonradan konustugum, ayni doktorda dogum yapan tum arkadaslarim 2 3 dikislik epizyotomileri oldugunu soyledi.
tesekkur ediyorum bayanlarHayır ben yaşamadım mesela. Eğer epidural takmasalardı ben ağlıyordum doğurmayacağım çok canım yanıyor diye bence taktır rahatla ben ilkinde taktırmadım salaklık etmişim boşuna çekmişim onca acıyı..
Bende ne su gelmesi, ne nişan ne de sancı yokBen de baskı hissetmeye başladıktan 4 gün sonra aniden suyum geldi ana sancı yoktu nişan geldi, 2,5 cm açılmadan sonra sancı başladı
Herkes parasına bakıyor canım işteBu ne yahu dolandırıcı mı doktor mu belli değil
Özellikle ayağa kalkınca vajinada inanılmaz bir ağırlık ve ağrı hissi oluyo canım. Bildiğin oraya baskı uygulanıyor hissi ve tuvaletin geldiğinde daha da artıyor o baskılamaBaski hissetmek ne demek? Vajinada aci hissi mi?
Ah bi görsem kanala girdiğini .. ekstra bişey yaptınız mı doğum için diğer belirtileriniz neydiBen de baskı hissetmeye başladıktan 4 gün sonra aniden suyum geldi ana sancı yoktu nişan geldi, 2,5 cm açılmadan sonra sancı başladı
Sağlıkla kavus inşallah bebeğineKizlar dua edin sağlıkla kavuşayım yavruma, nişanım geldi dr a gidiyoruz, heyecan korku sevinç hepsi bi arada
Merhaba herkese❣
Dün 13.00 da kızıma kavuştum çok şükür.
Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum, darisi geride kalanların başına.
Biz iyiyiz, kızım biraz fazla memeci o yüzden gece hiç uyutmadi benibenimde ağrılarım var,onlar geçince hersey daha da yoluna girmiş olacak inşAllah.
Sağ salim al kucağına canım Rabbim güzelce kavuştursun siziKizlar dua edin sağlıkla kavuşayım yavruma, nişanım geldi dr a gidiyoruz, heyecan korku sevinç hepsi bi arada
Canım hayırlı olsun.Merhaba herkese❣
Biz iyiyiz, kızım biraz fazla memeci o yüzden gece hiç uyutmadi benibenimde ağrılarım var,onlar geçince hersey daha da yoluna girmiş olacak inşAllah.
Hadi hayırlısı,güzel haberlerinizi alırız inşallah. Allah kolaylık versinKizlar dua edin sağlıkla kavuşayım yavruma, nişanım geldi dr a gidiyoruz, heyecan korku sevinç hepsi bi arada
Gözün aydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Bizimde son 5 gün Allah izin verirse,ama geçmek bilmiyor sankiMerhaba herkese❣
Canım benm kv de bi sürü laf etmiş eşime. Ona kalsa sadece su vererek geçen birşey sarılık. Annem ise niye uyandırıyorum diye bi ton laf ediyordu. Ya emmesi lazım diyordum anlamıyorlardı. Doktor 2 saatte bir dedi anca öyle anladı annem.1 hafta sonrası niye 11e yülseldi acaba değeri yavrumun bende yükselicek diye çok endişeliyim meme verme ile ilgili ne yapsam bilmiyorum bütün herkes bi saatte bi ver diyo doktor 2 saatte bir annemin birkaç günlüğüne işi var diye kayınvalidem yanımda ona kalsa 2 saatte bir bile uyandırmama laf ediyor çocuk uyuyo diye özel hastanede Işın tedavisi gördük diye bir ton laf yedik kocama götürmeyin kontrole zaten beyazladı çocuk diyor kafayı yedirtecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?