2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Silikon göğüs ucu denedin mi canım? Denemediysen bi dene bakalım öyle alacak mı

Bizimde bugün kontrolümüz var inşallah daha da düşmüştür. Topuk kanıda verememiştim onu da vericez sağlık ocağına . Hep elinden kan alınarak mı ölçüm yaptılar sizede ? İlk topuk kanı verdirmeye gidicez sonra çocuk doktoruna gidicezde tedirginim o yüzden bugün topuk kanından sonra bi kere daha canı yansın istemiyorum

Donemsel bir ihtiyac gozuyle de bakabilirsiniz emzige. 1 ay sonra kullanmayi birakirsiniz misal henuz daha cok kucukken. Ben ilk kizimda emzik tutturamamistim, kundaklar pilates topunun uzerinde minik minik ziplardik. Oyle sakinlesirdi.
Ya alışınca bıraktıramam gibi geliyor.. bende kucağımda pışpışlayıp uyutuyorum kendi kendşne sallanan salıncak aldık denedim kustu midesini bulandırdı galiba. Onuda kullanamıyorum şuan

Epidural yapılınca annenin ıkınma refleksi azalıyor diyorlar, o kısımda sıkıntı yaşadınız mi peki
Hayır ben yaşamadım mesela. Eğer epidural takmasalardı ben ağlıyordum doğurmayacağım çok canım yanıyor diye bence taktır rahatla ben ilkinde taktırmadım salaklık etmişim boşuna çekmişim onca acıyı..

1 hafta sonrası niye 11e yülseldi acaba değeri yavrumun bende yükselicek diye çok endişeliyim meme verme ile ilgili ne yapsam bilmiyorum bütün herkes bi saatte bi ver diyo doktor 2 saatte bir annemin birkaç günlüğüne işi var diye kayınvalidem yanımda ona kalsa 2 saatte bir bile uyandırmama laf ediyor çocuk uyuyo diye özel hastanede Işın tedavisi gördük diye bir ton laf yedik kocama götürmeyin kontrole zaten beyazladı çocuk diyor kafayı yedirtecek bana

Çocuğunuzu sağ salim kucaginiza almanıza çok sevindim benim de haftaya cuma ins doğumum sezaryen olacak . Plesantanin yapışık olduğunu ne zaman anladınız doğumdan önce mi ve nasıl ? Benim üçüncü doğum o yüzden çok endişeliyim malesef

Oğlum da sevdi memede durmayı ama sütüm gelmiyor benim ya mecburen mama veriyoruz cok az emiyor, sarılık olmasın verin mama dediler

tesekkur ediyorum bayanlar

Ben de baskı hissetmeye başladıktan 4 gün sonra aniden suyum geldi ana sancı yoktu nişan geldi, 2,5 cm açılmadan sonra sancı başladı
Bende ne su gelmesi, ne nişan ne de sancı yok sadece 1 haftadır iyice aşağıda baskı yapıyor kanala girmiş o kadar

Merhaba herkese❣
Dün 13.00 da kızıma kavuştum çok şükür.
Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum, darisi geride kalanların başına.

Biz iyiyiz, kızım biraz fazla memeci o yüzden gece hiç uyutmadi beni benimde ağrılarım var,onlar geçince hersey daha da yoluna girmiş olacak inşAllah.

Ohhh Şubat bebeleri patır patır geliyor

Emzikliğiniz kutlu olsun Sağlıkla büyütün

Canım hayırlı olsun.
Rabbim analı babalı büyütsün

Kizlar dua edin sağlıkla kavuşayım yavruma, nişanım geldi dr a gidiyoruz, heyecan korku sevinç hepsi bi arada
Hadi hayırlısı,güzel haberlerinizi alırız inşallah. Allah kolaylık versin
Gözün aydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Bizimde son 5 gün Allah izin verirse,ama geçmek bilmiyor sanki

Canım benm kv de bi sürü laf etmiş eşime. Ona kalsa sadece su vererek geçen birşey sarılık. Annem ise niye uyandırıyorum diye bi ton laf ediyordu. Ya emmesi lazım diyordum anlamıyorlardı. Doktor 2 saatte bir dedi anca öyle anladı annem.
Ben saatte bir vermeye calısıyodum cunku uyanması zaten yarım saati buluyordu. Memeyi alana kadar bir saati buluyordu uğraşlar. Gece 2 saatte bir ver ama gündüz her fırsatta emzirmeye calıs. Ben saat başı emziriyordum artık uyku namına bişey kalmamıstı. 15 dk uyuyup alarmım çalıyordu. Şimdi artık 3 saat uyumaya basladım yeni yeni. Burada amaç çok emip sarılığı çiş yoluyla vücuttan atması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…