2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Epidural yapılınca annenin ıkınma refleksi azalıyor diyorlar, o kısımda sıkıntı yaşadınız mi peki
Odadayken buyuk tuvaletim geldi dedim. Dediler ki imkansiz lavman yaptik o bebegi itme refleksi. Sonra beni dogumhaneye aldilar. Dogumhanede hasta yatagindan catala yuruyerek ciktim. Sonra ben onlarin beni ikinacagim zaman yonlendirmelerini istedim. Onlar soylediler hazirlan, ikin diye. Dogumhanede 45 dakika kadar kaldim toplamda. Benim doktor standart herkese 2-3 dikislik epizyo aciyor anladigim kadariyla, sonradan konustugum, ayni doktorda dogum yapan tum arkadaslarim 2 3 dikislik epizyotomileri oldugunu soyledi.

Ben zorla uyandırdım bugun, hemşireler 2 saatte 1 diyor, zamanla daha cok mu acilicak arası

Benim de 3 saatte bir uyandır dedi
Ama oğlum kendisi 2.30 saatte bezen 3 saatte bir kendi uyanıyor

Zamanla 4-5 saatte çıkacak
Önemli olan doyup kilo alması

Dün gece emzirmenin üzerine sağdığım sütten 60 cc verdim 4 saat uyanmadı.

İlk oğlanda kimyon veriyordum faydası oluyordu
Bir de özel bir masaj vardı onu yapınca da güzel gaz yapıyordu

Bi de bio gia diye bir damla vardı o da iyi geliyordu

Şimdi ki sıpa daha 6 günlük gaz olayına başlamadık

Emzik ve kundak kullanmayi denediniz mi?

Kızlar kendimi çok stresli hissediyorum bu stresi yönetmeyi basaramiyorum.
Sütüm çok azaldı.
Stresle baş edebilmem için ne önerirsiniz.
Ne yapıyorsam olmuyor.
Şimdi öncelikle derin bi nefes al ve arkana yaslan.
Kendine ve sütüne İnan ardından;
Solgarın süt artırıcı takviyesi var günde 6 taneye kadar içebiliyorsun ondan al.
Hipp stell tea emziren anne çayı al günde 3 fincan tüket.
Bol su ve sakin kafa şart.
Akşam yemeğinde mutlaka çorba ve bol yeşillikli salatayı ihmal etme.
Yavrunu her fırsatta emzir.
Bende gün sonunda bakıyorum memeler iyice yumuşamış bi aklımdan geçiyor yetmiyor mu diye sonra diyorum yetiyordur kilo kaybı yaşamayana kadar devam üzülme pes etme.
Boza iç bulabildikçe oda süt yapıyor hemşire söylemişti içiyorum ben eşim aldıkça. Öyle böyle yeteceğiz çocuklarımıza, ben kızımda çok çabuk pes ettim ve mamaya başladım hiç emziremedim gibi, o yüzden bunda çok uğraşıyorum ve kimse yetersiz hissedip mamaya sarılsın istemiyorum ben ettim siz etmeyin diyorum. İçeceği bir kaşık anne sütü bir biberon mamadan daha faydalı bunu unutmadan çokça üstüne düş emzirdikçe çoğalacak inşallah inanıyorum sende İnan

Emzik ve kundak kullanmayi denediniz mi?
Emziği versem öyle bi alır ki daha da bırakmaz öyle bi izlenimi var ama ben korkuyorum kızım emmeyi bırakmıştı Buda bırakır diye emziğe başvuramıyorum. Her emme ihtiyacında beni istiyor zor oluyor emzikle rahat edebilirdim ama işte o zaman emme aralığı uzar diye şimdilik başlamadım. Kundak denedim daha çok ağladı eli kolu hiç rahat durmayan bi bebek sıkıntıya gelemiyor gibi geldi rahat edeceğini düşündüm ama öyle olmadı maalesef

Bio gaia kullandım kızımda biliyorum onu, doktoruna bi danışırım şimdi sap sımpleks kullanıyoruz. Valla değerini bil şu zamanların benimki boşuna 8 aylık doğmamış herkes uyur gazı olmaz haftasına gelene kadar dedi ama hiç öyle olmadı kuduruk bişey resmen

Donemsel bir ihtiyac gozuyle de bakabilirsiniz emzige. 1 ay sonra kullanmayi birakirsiniz misal henuz daha cok kucukken. Ben ilk kizimda emzik tutturamamistim, kundaklar pilates topunun uzerinde minik minik ziplardik. Oyle sakinlesirdi.

Belim agriyor. Umarim sadece bel agrisidir. Henuz daha hic dogurasim yok. Soyle iki haneli gunler bi gelsin lutfen.

Oturduğumuz sitenin indirimi olduğu halde indirim uygulamıyor son ay fiyat yükseltti 3500 TL ekledi fiyat üzerine müdürle görüşmek istediğimiz de hastane müdürü hastanede olmasına rağmen yalan söyledi burda değil diye son anda 2. Kez tuvalete girmek için içeri girdiğimde müdürü farkettim doktorum başka hastane ile anlaşmalı yani doğumu başka hastanenin doğumhanesinde yapacaktık bugün o hastaneyi aradık ve doğum fiyatının 3500 TL daha uygun olduğunu söyledi
Meğer bize verilen fiyatta epidural iğne için bile kâr payı konulmuş ..az para değil maalesef üzüldüm haliyle yapacak birşey yok takdir Allah’tan

Evet eliyle uyardiktan sonra kendisi soylemisti 3 cm aciklik var simdi serum ile suni sanci verebilirler demisti. Ama ben 42+5 deydim , elimle uyarmasam ilac koyup sana cok cektirirlerdi demisti.
Maşallah canım 42+5 e kadar dayanabilsem belki doğar benim ki

Ben de baskı hissetmeye başladıktan 4 gün sonra aniden suyum geldi ana sancı yoktu nişan geldi, 2,5 cm açılmadan sonra sancı başladı

Canım ben de artk bırakmak istiyorum mamayı. Meme uçlarım kötü halde 1 saatte emse sanki hiç doymamıs gibi çığlığı basıyor. Bu sefer meme uçlarım fena oluyor çünkü beyfendi damağında eziyor meme ucumu. Kavga ediyoruz her emme başında vallahi çok zormus bu emzirme durumu. Kahverengi kısmı komple ağzına alsa sorun kalmayacak ama yapmıyor inatçı keçi

Ise yarar mi bilmiyorum ama ben bu videoyu cok begendim. Dil bilinmese de anlasilir sekilde bence.

Bu ne yahu dolandırıcı mı doktor mu belli değil

Bizde veriyoruz su cnm bakalım bugün knt var inşlh azalmıştıremzirmeyde sıklaştırdım

Ben de kavuştum Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ağrılarım başladı benimde

Gözünüz aydın , sağlıkla büyüyüp tıpış tıpış yürüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…