Amiin inşallah cok teşekkür ederimGözünüz aydın , sağlıkla büyüyüp tıpış tıpış yürüsünler
Amiin canım hepimizinkini inşallahHayirli olsun Allah analı babalı büyütsün
Amin canım saglıkla buyutelim bebişlerimizi hepimizHayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amiin inşallah canım rabbim senide hayırlısıyla kurtarsın saglıkla bebişine kavusÖncelikle geçmiş olsun,ardından gözünüz aydın. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah
Maşallah. Gözünüz aydın, Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah
Hep elinden aldılar canım maalesefBizimde bugün kontrolümüz var inşallah daha da düşmüştür. Topuk kanıda verememiştim onu da vericez sağlık ocağına . Hep elinden kan alınarak mı ölçüm yaptılar sizede ? İlk topuk kanı verdirmeye gidicez sonra çocuk doktoruna gidicezde tedirginim o yüzden bugün topuk kanından sonra bi kere daha canı yansın istemiyorum
Evet canım hamileyken almıstım ama büyük geliyor ağzına. Onun bedenleri mi var bilemedim tek ölçüydü aldığımda. Emiyor ağzına büyük geliyor baya o yüzden yapamadkSilikon göğüs ucu denedin mi canım? Denemediysen bi dene bakalım öyle alacak mı
Çok yararlı bir video. Ben de aynılarını yapmaya calsııyorum. Ama benm bebek yarımcık açıyor ağzını. Ben açmaya calısıyorum yok imkansız o kadar az açıyor ki .Ise yarar mi bilmiyorum ama ben bu videoyu cok begendim. Dil bilinmese de anlasilir sekilde bence.
Kanı aldılar canımHep elinden aldılar canım maalesefel çook canı acıtıyor ama maalesef işte. Memeyi alınca unutur annesi dayanıklı olalm
Benim de son sekiz çok heyecanlıyım sizin sezaryen mi normal mi olacakHadi hayırlısı,güzel haberlerinizi alırız inşallah. Allah kolaylık versin
Gözün aydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Bizimde son 5 gün Allah izin verirse,ama geçmek bilmiyor sanki
Güzel haberlerle gelin inşallahKizlar dua edin sağlıkla kavuşayım yavruma, nişanım geldi dr a gidiyoruz, heyecan korku sevinç hepsi bi arada
Canım bana hastanede ebe 2 saatte 1 emzir dedi ben saat başı emziriyodum. O zaman çenesi çok yorulur küçük daha dedi ama 5 dk anca emiyo öyle dolu dolu emmiyo dediğimde o zaman saat başı verebilirsin demişti. Sen kimseyi umursama bebeğini en iyi sen anlarsın. Annem derdi hep anne olunca anlarsın diye çok doğruymuş1 hafta sonrası niye 11e yülseldi acaba değeri yavrumun bende yükselicek diye çok endişeliyim meme verme ile ilgili ne yapsam bilmiyorum bütün herkes bi saatte bi ver diyo doktor 2 saatte bir annemin birkaç günlüğüne işi var diye kayınvalidem yanımda ona kalsa 2 saatte bir bile uyandırmama laf ediyor çocuk uyuyo diye özel hastanede Işın tedavisi gördük diye bir ton laf yedik kocama götürmeyin kontrole zaten beyazladı çocuk diyor kafayı yedirtecek bana
Sağ salim doğur inşallah canımKizlar dua edin sağlıkla kavuşayım yavruma, nişanım geldi dr a gidiyoruz, heyecan korku sevinç hepsi bi arada
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımMerhaba herkese❣
Dün 13.00 da kızıma kavuştum çok şükür.
Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum, darisi geride kalanların başına.
Biz iyiyiz, kızım biraz fazla memeci o yüzden gece hiç uyutmadi benibenimde ağrılarım var,onlar geçince hersey daha da yoluna girmiş olacak inşAllah.
Canım üzme kendini ki sütün gitmesin inşallah bi yolunu bulup gidebilirsin kızının yanınaKızlar kızımı servise çıkaracaklar beni cagirdilar ama o kadar kar var ki gidemiyorum
Taksiler çıkmıyor
Otobüs nerden geliyor gidiyor onu çözmeye çalışıyorum
Çok mutsuzum kızımın yanına gitmek istiyorum artık
Hâlâ bir belirti yok muMaşallah canım 42+5 e kadar dayanabilsem belki doğar benim ki
Kızlar kızımı servise çıkaracaklar beni cagirdilar ama o kadar kar var ki gidemiyorum
Taksiler çıkmıyor
Çok geçmiş olsun. Büyük ihtimal bizim de o değerlerde. 2 kez baktırdım ben de şimdiye kadar canım. O değerler normalmiş karaciğerden anca atılıyormus sarılık. Biz bol bol besleyelim çişli bezlerini kontrol et mutlaka çiş rengi açık renk olsunKanı aldılar canım1 şubatta da değer 11di bugünde 11 çıktı telaş yapmayın dedi doktor 1 ay sonra kontrole getirin dedi ama takip edicez tabi
Canım cok sevindim. Tek sorun kar olsun gidersin insallah kolaycana. Stres yapma lütfen inan ki çok etkiliyor sütümüze. Pozitif düşünKızlar kızımı servise çıkaracaklar beni cagirdilar ama o kadar kar var ki gidemiyorum
Taksiler çıkmıyor
Canım hayırlı olsunMerhaba herkese❣
Biz iyiyiz, kızım biraz fazla memeci o yüzden gece hiç uyutmadi benibenimde ağrılarım var,onlar geçince hersey daha da yoluna girmiş olacak inşAllah.
Kizlar dua edin sağlıkla kavuşayım yavruma, nişanım geldi dr a gidiyoruz, heyecan korku sevinç hepsi bi arada
Merhaba herkese❣
Sağıyor musun benimde gelmemişti sürekli sağdım 2 saatte bir öyle geldi canımOğlum da sevdi memede durmayı ama sütüm gelmiyor benim ya mecburen mama veriyoruz cok az emiyor, sarılık olmasın verin mama dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?