2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Öncelikle geçmiş olsun,ardından gözünüz aydın. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah

Maşallah. Gözünüz aydın, Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah
Amiin inşallah canım rabbim senide hayırlısıyla kurtarsın saglıkla bebişine kavus

Hep elinden aldılar canım maalesef el çook canı acıtıyor ama maalesef işte. Memeyi alınca unutur annesi dayanıklı olalm

Silikon göğüs ucu denedin mi canım? Denemediysen bi dene bakalım öyle alacak mı
Evet canım hamileyken almıstım ama büyük geliyor ağzına. Onun bedenleri mi var bilemedim tek ölçüydü aldığımda. Emiyor ağzına büyük geliyor baya o yüzden yapamadk

Ise yarar mi bilmiyorum ama ben bu videoyu cok begendim. Dil bilinmese de anlasilir sekilde bence.

Çok yararlı bir video. Ben de aynılarını yapmaya calsııyorum. Ama benm bebek yarımcık açıyor ağzını. Ben açmaya calısıyorum yok imkansız o kadar az açıyor ki .
Bir de benm memem çok büyük değil doluyor sertleşiyor. Sertleşince koyu kısımını yamultup sokmam da imkansızlaşıyor. Ne yapacağm hiç bilemedim.

Kızlar kızımı servise çıkaracaklar beni cagirdilar ama o kadar kar var ki gidemiyorum
Taksiler çıkmıyor
Otobüs nerden geliyor gidiyor onu çözmeye çalışıyorum
Çok mutsuzum kızımın yanına gitmek istiyorum artık

Canım bana hastanede ebe 2 saatte 1 emzir dedi ben saat başı emziriyodum. O zaman çenesi çok yorulur küçük daha dedi ama 5 dk anca emiyo öyle dolu dolu emmiyo dediğimde o zaman saat başı verebilirsin demişti. Sen kimseyi umursama bebeğini en iyi sen anlarsın. Annem derdi hep anne olunca anlarsın diye çok doğruymuş
Kizlar dua edin sağlıkla kavuşayım yavruma, nişanım geldi dr a gidiyoruz, heyecan korku sevinç hepsi bi arada
Sağ salim doğur inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım ağrılar geçince her şey o kadar güzel oluyo ki
Canım üzme kendini ki sütün gitmesin inşallah bi yolunu bulup gidebilirsin kızının yanına

Çok germe kendini lütfen, bak servise çıkıyor
Bu iyiye işaret, inşAllah hayırlı güzle bir yol bulur yanına gidersin. Sakin ol ki prensesin hissetsin

Kanı aldılar canım 1 şubatta da değer 11di bugünde 11 çıktı telaş yapmayın dedi doktor 1 ay sonra kontrole getirin dedi ama takip edicez tabi
Çok geçmiş olsun. Büyük ihtimal bizim de o değerlerde. 2 kez baktırdım ben de şimdiye kadar canım. O değerler normalmiş karaciğerden anca atılıyormus sarılık. Biz bol bol besleyelim çişli bezlerini kontrol et mutlaka çiş rengi açık renk olsun

Canım cok sevindim. Tek sorun kar olsun gidersin insallah kolaycana. Stres yapma lütfen inan ki çok etkiliyor sütümüze. Pozitif düşün

Canım hayırlı olsun maşallah suphanallah prensese ağrıların geçer insallah tez zamanda.benm ilk gün çok aşırı oldu ağrım ikinci gün iyiydim ağrı kesici bile istemedim. İnsallah ayaklan bi an evvel

Kızlar bizim bebiş kolik başlangıcı olabilirmiş. Kaç gündür ağlama krizlerine giriyor sürekli kaskatı kesiliyor vucudu. Kucağıma alıp meme vermeden susmuyor. Karnı tok biliyorum ama yine de memede sakinleşiyor. Çok geriliyor sürekli uykuda. Doktora gittik bugun gaz damlası verdi. Bir ay kullancaksın dedi. Krize girdiğinde soyundurup ten teması yapcaksın dedi. Off en cok korktuğum şeydi kolik bebek nolur hemen geçsin

Kizlar dua edin sağlıkla kavuşayım yavruma, nişanım geldi dr a gidiyoruz, heyecan korku sevinç hepsi bi arada

Hayirli haberler bekliyoruz senden
Sağlikla ve kolaylikla atlatasin canim insallah

Ay ne güzel haber hayirli uğurlu olsun, Allah anali babali büyütsün canim
Bir an evvel taburcu olursunuz insallah. Darisi haftaya bana

Oğlum da sevdi memede durmayı ama sütüm gelmiyor benim ya mecburen mama veriyoruz cok az emiyor, sarılık olmasın verin mama dediler
Sağıyor musun benimde gelmemişti sürekli sağdım 2 saatte bir öyle geldi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…