2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Biz koliğiz canım ağlama krizleri uyumamalar.. birde şimdi az önce pamukçuk olduğunu gördüm ağzında. Oda huzursuz eder napıcam bilmiyorum çıkmaza girdim yetişemiyorum

Canım üzme kendini ki sütün gitmesin inşallah bi yolunu bulup gidebilirsin kızının yanına

Çok germe kendini lütfen, bak servise çıkıyor
Bu iyiye işaret, inşAllah hayırlı güzle bir yol bulur yanına gidersin. Sakin ol ki prensesin hissetsin

Canım cok sevindim. Tek sorun kar olsun gidersin insallah kolaycana. Stres yapma lütfen inan ki çok etkiliyor sütümüze. Pozitif düşün

Hastaneyi aradim anlattım.
Sen hiç kendini riske atıp gelme bugün dediler.
Odası zaten ayrılmış yarın gelirsin dediler.
Aksi gibi elektrik gitti süt de sagamiyorum.
İnşallah çabuk gelir de sütümü sağarım en azından

Biz koliğiz canım ağlama krizleri uyumamalar.. birde şimdi az önce pamukçuk olduğunu gördüm ağzında. Oda huzursuz eder napıcam bilmiyorum çıkmaza girdim yetişemiyorum
Off rabbim dermansız hastalık vermesin ama gerçekten çok zor susmuyor emmeden susmuyor pamukçukta kötüymüş dikkat et memeye yara da yapıyormus canım karbonatlı su ile ağzını sil diyordu siteden bazıları. Okumustum bi araştırsan

Ah canım ya rabbim kolaylık versin insallah

Hâlâ bir belirti yok mu merdiven cikip inmeyi bir deneyin . Birde o gelen akinti nişan degil miymis ?
Valla akıntıyı söylemedim bile , az önce yürüyüşten geldim merdiven çıktım bide sabahtan beri şeffaf akıntı geliyordu az az
Şimdi baktım beyaz akıntı gelmiş bebek toplanıyor sağ tarafta

Insallah gelir kendi sancilarin . Benim 2 gun sancim vardi bugun yok cok ilginc seyler oluyor anlamadim .
Sancilarin gelirse haber verirsin

Ben ilk cocugumda meme sert olup tutamadigi zaman once memeyi sagar sonra cocugu emzirirdim. Cok daha basarili olmustu bu yontem o gunleri kotarmada. Tabi her cozum her kosul icin ise yaramiyor.

Kontrol ediyorum canım. Bide sen emzirdikten sonra kalan sütü sağıyor musun ? Bugun hemşire bana kalan sütünü sağ dedi de

Canım sakin ol biraz,bak iyiymiş bebeğin. Çok iyi anlıyorum bir an önce kavuşmak istiyorsun ama her şerde vardır bir hayır. İnşallah yarın sağ salim varırsın mis kokulunun yanına.
Kolik çok zor bir durum gerçekten. Küçük oğlumda kolikti gaz şurubuna rağmen sancıları oluyordu. Daha önce de söylemiştim Buzuki Orhan'ın anne karnındaki seslerden oluşan müziklerini dinletmek uyumasını kolaylaştırıyordu. Bazen de arabayla dolaşıyorduk motorun sesi ve sarsıntı rahatlatıyordu .
Allah kolaylık versin canım. Büyüklerimiz der ya çocuk hasta olacağına kendin ol daha iyi diye. Rabbim acil şifalar versin İnşallah. Ağzını karbonatlı suyla silmek işe yarıyor diye duymuştum.

İlk doğumda yırtık biraz fazlaydı
Doğum sabahı dr gelip Altan muayene edip bastırmıştı kan durumuna baktı
1 hafta sonra da muayene çağırıp ultrasonla baktı
İçinde bir şey kalmış mı diye

Doktorumdan memnun kaldığım için bu hamileliğimde de aynı dr seçtim, perşembe son kez kontrolüm vardı ama ben perşembe direkt sancı ile doğuma gittim, dr gelemden doğum oldu

Bu kadın doktoru ne Altan muayene etti
Nede beni bi daha çağırdı

Şimdi gidip muayene olsam mı kalsam mı bilemedim

Diğer adamla süreci sonlandırmadığıma da ayrı üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…