- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
Tesadüfün böylesi, benimde şuan kahverengi akıntım var birden panik olmaya başladımevet canım dr demişti,kanlı veya pembemsi akıntı olur diye,uyandığımda çamaşırda kahverengi kan vardı , hala az az geliyor
Amin canimİnşallah ya şu mübarek günde çok dua ettim rabbim herkese kavuşmayı nasip etsin
Maşallah canım. Normal doğum mu bekleyeceksiniz?Kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda çok şükür. 37+2. İlk defa haftasından önde çıktı 38+1 olarak.
Son 2 haftada ilk defa fazla kilo almış oğluşum, döndüğünden beri daha iyi kilo alıyor sanırımartık canı istediği zaman gelebilir
İlk zamanlar sağıyordum canım artık sağmıyorum sürekli emziriyorum çünkü. Meme ucum çok kötü oldugunda sağıyorum. 20 dk emmezse sağman gerekiyor evet. Ön sütü alıp geri kalan yağlı kısım kalıyormuş yoksa doymuyormusKontrol ediyorum canım. Bide sen emzirdikten sonra kalan sütü sağıyor musun ? Bugun hemşire bana kalan sütünü sağ dedi de
Evet canım arabadayken mışıl mışıl gerçekten. Tamam bi bakayım müziklere pış pış sesi açıyorum bana mısn demiyor ben de düşünüyordum ne açsam da alıştırsam diyeCanım sakin ol biraz,bak iyiymiş bebeğin. Çok iyi anlıyorum bir an önce kavuşmak istiyorsun ama her şerde vardır bir hayır. İnşallah yarın sağ salim varırsın mis kokulunun yanına.
Kolik çok zor bir durum gerçekten. Küçük oğlumda kolikti gaz şurubuna rağmen sancıları oluyordu. Daha önce de söylemiştim Buzuki Orhan'ın anne karnındaki seslerden oluşan müziklerini dinletmek uyumasını kolaylaştırıyordu. Bazen de arabayla dolaşıyorduk motorun sesi ve sarsıntı rahatlatıyordu .
Allah kolaylık versin canım. Büyüklerimiz der ya çocuk hasta olacağına kendin ol daha iyi diye. Rabbim acil şifalar versin İnşallah. Ağzını karbonatlı suyla silmek işe yarıyor diye duymuştum.
Bu markada cok katkı maddesi var diye duymustum canım. İstersen bebeğin bi bölgesine dene alerjik yapmazsa içine siniyorsa kullanHanımlar şunu aldım ama kokusu çok fazla , bebeğe zararlı olur mu acaba bilemedim
Eki Görüntüle 3000458
Güzel de kokuyor ama çok
Ben sezaryen sonrası taburcu olmadan ultrasonda baktı doktorum. Uzak olduğumuz için artık ultrasona gerek yok demişti. Git canım kontrole normalde 5.gün gidiliyorİlk doğumda yırtık biraz fazlaydı
Doğum sabahı dr gelip Altan muayene edip bastırmıştı kan durumuna baktı
1 hafta sonra da muayene çağırıp ultrasonla baktı
İçinde bir şey kalmış mı diye
Doktorumdan memnun kaldığım için bu hamileliğimde de aynı dr seçtim, perşembe son kez kontrolüm vardı ama ben perşembe direkt sancı ile doğuma gittim, dr gelemden doğum oldu
Bu kadın doktoru ne Altan muayene etti
Nede beni bi daha çağırdı
Şimdi gidip muayene olsam mı kalsam mı bilemedim
Diğer adamla süreci sonlandırmadığıma da ayrı üzülüyorum
Bu markada cok katkı maddesi var diye duymustum canım. İstersen bebeğin bi bölgesine dene alerjik yapmazsa içine siniyorsa kullan
Ben dove almıştım markette denk geldim sıfır kokuydu. Sürüyorum bebişe yumusacık yapıyor cildini memnun kaldım özellkle kokuusz olmasını beğendim şampuanlarıda öyleKendime kullanayım öyleyse riske girmeyelim .
Ben dove almıştım markette denk geldim sıfır kokuydu. Sürüyorum bebişe yumusacık yapıyor cildini memnun kaldım özellkle kokuusz olmasını beğendim şampuanlarıda öyle
Cok kimyasal degil mi? Zeytin yagi ya da hindistan cevizi yagi falan kullansaniz ilk zamanlar. Dun bir slayt gordum de masaj icin yenilebilir duzeyde yag kullanin diye yaziyordu.Hanımlar şunu aldım ama kokusu çok fazla , bebeğe zararlı olur mu acaba bilemedim
Eki Görüntüle 3000458
Güzel de kokuyor ama çok
Cok kimyasal degil mi? Zeytin yagi ya da hindistan cevizi yagi falan kullansaniz ilk zamanlar. Dun bir slayt gordum de masaj icin yenilebilir duzeyde yag kullanin diye yaziyordu.
Bu aşağıdaki bayan temiz içerikli ürünler paylaşıyor bakmak istersen marketteki bir çok ürünü kullanmayı asla önermiyor kendi de biyoloji okumuş bende burt bee sarı olanı aldım canım diğerlerine göre pahalı ama bereketli bayağı gidiyor diyorlarBen aslında ebebek in kendi losyonunu almıştım bebeğe , güzel sevdim ama aylardır kendi göbeğime sürüyorum bitirdimSitesinde de kalmamıştı bunu alayım dedim , bir garip geldi bebek teni için bana .
Dove bakayım ben de öyleyse .
Emmesi daha iyi diye sağmadim cnm ya malt içecek rezene falan aldırdım eşime inşallah çoğalır bakalımSağıyor musun benimde gelmemişti sürekli sağdım 2 saatte bir öyle geldi canım
Burts bee kullandik biz kizimda bir sene gitti bir tupBu aşağıdaki bayan temiz içerikli ürünler paylaşıyor bakmak istersen marketteki bir çok ürünü kullanmayı asla önermiyor kendi de biyoloji okumuş bende burt bee sarı olanı aldım canım diğerlerine göre pahalı ama bereketli bayağı gidiyor diyorlar
Güzel bi önerebiliceğin pompa var mı peki canım sanki göğüslerim yumuşadı gibi hissediyorum da bendeİlk zamanlar sağıyordum canım artık sağmıyorum sürekli emziriyorum çünkü. Meme ucum çok kötü oldugunda sağıyorum. 20 dk emmezse sağman gerekiyor evet. Ön sütü alıp geri kalan yağlı kısım kalıyormuş yoksa doymuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?