2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda çok şükür. 37+2. İlk defa haftasından önde çıktı 38+1 olarak.
Son 2 haftada ilk defa fazla kilo almış oğluşum, döndüğünden beri daha iyi kilo alıyor sanırım artık canı istediği zaman gelebilir

Maşallah canım. Normal doğum mu bekleyeceksiniz?

Kontrol ediyorum canım. Bide sen emzirdikten sonra kalan sütü sağıyor musun ? Bugun hemşire bana kalan sütünü sağ dedi de
İlk zamanlar sağıyordum canım artık sağmıyorum sürekli emziriyorum çünkü. Meme ucum çok kötü oldugunda sağıyorum. 20 dk emmezse sağman gerekiyor evet. Ön sütü alıp geri kalan yağlı kısım kalıyormuş yoksa doymuyormus

Hanımlar şunu aldım ama kokusu çok fazla , bebeğe zararlı olur mu acaba bilemedim

Güzel de kokuyor ama çok

Evet canım arabadayken mışıl mışıl gerçekten. Tamam bi bakayım müziklere pış pış sesi açıyorum bana mısn demiyor ben de düşünüyordum ne açsam da alıştırsam diye

Ben sezaryen sonrası taburcu olmadan ultrasonda baktı doktorum. Uzak olduğumuz için artık ultrasona gerek yok demişti. Git canım kontrole normalde 5.gün gidiliyor

Ben dove almıştım markette denk geldim sıfır kokuydu. Sürüyorum bebişe yumusacık yapıyor cildini memnun kaldım özellkle kokuusz olmasını beğendim şampuanlarıda öyle

Ben aslında ebebek in kendi losyonunu almıştım bebeğe , güzel sevdim ama aylardır kendi göbeğime sürüyorum bitirdim Sitesinde de kalmamıştı bunu alayım dedim , bir garip geldi bebek teni için bana .

Dove bakayım ben de öyleyse .

Hanımlar şunu aldım ama kokusu çok fazla , bebeğe zararlı olur mu acaba bilemedim

Eki Görüntüle 3000458

Güzel de kokuyor ama çok
Cok kimyasal degil mi? Zeytin yagi ya da hindistan cevizi yagi falan kullansaniz ilk zamanlar. Dun bir slayt gordum de masaj icin yenilebilir duzeyde yag kullanin diye yaziyordu.

Bu aşağıdaki bayan temiz içerikli ürünler paylaşıyor bakmak istersen marketteki bir çok ürünü kullanmayı asla önermiyor kendi de biyoloji okumuş bende burt bee sarı olanı aldım canım diğerlerine göre pahalı ama bereketli bayağı gidiyor diyorlar

Eklentiler

• 3E9CA186-6557-4E2E-B9EE-9106C6229877.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 60
Burts bee kullandik biz kizimda bir sene gitti bir tup

Güzel bi önerebiliceğin pompa var mı peki canım sanki göğüslerim yumuşadı gibi hissediyorum da bende

Kızlar ya saçma gelicek belki ama sanki benim göğüslerim çok yumuşadı Işın tedavisi görene kadar semsertti ve süt akıyordu göğüslerimden niye böyle olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…