Bende krem hic ise aramamisti. Aventin kalkanini kullanmaya basladim bir iki gune duzeldi yaralar.İlk zamanlar sağıyordum canım artık sağmıyorum sürekli emziriyorum çünkü. Meme ucum çok kötü oldugunda sağıyorum. 20 dk emmezse sağman gerekiyor evet. Ön sütü alıp geri kalan yağlı kısım kalıyormuş yoksa doymuyormus
Canım ben 5 sene önce lansinohun tekli elektrikli göğüs pompasını almıştım, ben çok memnun kaldım, şimdi yine onu kullanacak. Manuel olanınıda güzel diyorlardı. Ama bazı özel hastanelerde kiralanabiliyor bildiğim kadarıyla. Bi dene ona göre de satın alabilirsin.Güzel bi önerebiliceğin pompa var mı peki canım sanki göğüslerim yumuşadı gibi hissediyorum da bende
Bende manuel olanı var işe yaramıyor bence. Hastanede kalırken elektrikli olandan 2 kere sağım yaptırdılar 120 ml süt çıkmıştı göğüslerimden manuel olanda 60 ml 2 göğüsten. Gerçi iki üç gündür göğüslerimde yumuşadı sanki oda varCanım ben 5 sene önce lansinohun tekli elektrikli göğüs pompasını almıştım, ben çok memnun kaldım, şimdi yine onu kullanacak. Manuel olanınıda güzel diyorlardı. Ama bazı özel hastanelerde kiralanabiliyor bildiğim kadarıyla. Bi dene ona göre de satın alabilirsin.
Evt, beklemedeyim artık :)Maşallah canım. Normal doğum mu bekleyeceksiniz?
Canım ben aylar önce kiwi marka elektrikli pompa almıstım. A101 e gelmişti. Yorumlar gayet güzel beğenmeyende var. Benim işimi görüyor sütü sonuna kadar sağıyor. Modları vs var.Güzel bi önerebiliceğin pompa var mı peki canım sanki göğüslerim yumuşadı gibi hissediyorum da bende
Benimde hastaneden ilk geldiğim günlerde çok sertti göğüslerim sonra yumuşadı bir daha hiç öyle olmadı.Güzel bi önerebiliceğin pompa var mı peki canım sanki göğüslerim yumuşadı gibi hissediyorum da bende
5. haftada kanamam başladı 12. haftaya kadar ondan sonra plesenta hep aşağı yerlesimliydi çıkabilir dedi doktorum 2. hamilelikti çünkü detaylı ultrasonda tamamen rahime kapali olduğu görüldü 26. haftada yine bir kanama geçirdim her hafta detaylı ultrasona girmek zorunda kaldım normal kadın doğumcular kabul etmedi hep perinatologda devam ettim. Plesentada rahime doğru damarlar gözlendi hatta mesaneye kadar doktorum riske atmadan 36 haftada aldı ama yapışıklık olan yerlerintemizlemis resimleri gösterdi gerçekten ucuz kurtulmuşum normal doğum gibi olmuyor acısı hala devam ediyor kalkmakta zorlanıyorum ama atlataagim. Sizde endişelenmeyin bir risk varsa doktorunuz görüp sizi bilgilendirirdi. Sağlıklı kolay doğumunuz olur insÇocuğunuzu sağ salim kucaginiza almanıza çok sevindim benim de haftaya cuma ins doğumum sezaryen olacak . Plesantanin yapışık olduğunu ne zaman anladınız doğumdan önce mi ve nasıl ? Benim üçüncü doğum o yüzden çok endişeliyim malesef
Gözün aydın canım ne güzel bebisine emsin biz uyku halinden bir türlü uyanamıyoruz. Sağlıkla büyüt kızınıMerhaba herkese❣
Dün 13.00 da kızıma kavuştum çok şükür.
Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum, darisi geride kalanların başına.
Biz iyiyiz, kızım biraz fazla memeci o yüzden gece hiç uyutmadi benibenimde ağrılarım var,onlar geçince hersey daha da yoluna girmiş olacak inşAllah.
Sağdıkça hormonlar uyarılır ve süt üretimin artar canım sadece dikkat etmen gereken bebeği emzirdikten sonra en geç yarım saat içinde sağman diğer türlü bebeğim sütünü sağmış olursun yoksa. Bi dene istersen çoğalmasının en kolay yolu o çünkü. Birde solgarın süt artırıcı takviyesini kullanıyorum ben hap şeklinde günde 6 adete kadar içiliyor bi araştır istersenEmmesi daha iyi diye sağmadim cnm ya malt içecek rezene falan aldırdım eşime inşallah çoğalır bakalım
Ah sağlıkla büyüsün prensesMerhaba herkese❣
Biz iyiyiz, kızım biraz fazla memeci o yüzden gece hiç uyutmadi benibenimde ağrılarım var,onlar geçince hersey daha da yoluna girmiş olacak inşAllah.
Sagsiniz ya her şey hallolur ins . Darısı bizlere . Benim de ins cuma sezaryenim .sizin epidural mi oldu genel mi ?5. haftada kanamam başladı 12. haftaya kadar ondan sonra plesenta hep aşağı yerlesimliydi çıkabilir dedi doktorum 2. hamilelikti çünkü detaylı ultrasonda tamamen rahime kapali olduğu görüldü 26. haftada yine bir kanama geçirdim her hafta detaylı ultrasona girmek zorunda kaldım normal kadın doğumcular kabul etmedi hep perinatologda devam ettim. Plesentada rahime doğru damarlar gözlendi hatta mesaneye kadar doktorum riske atmadan 36 haftada aldı ama yapışıklık olan yerlerintemizlemis resimleri gösterdi gerçekten ucuz kurtulmuşum normal doğum gibi olmuyor acısı hala devam ediyor kalkmakta zorlanıyorum ama atlataagim. Sizde endişelenmeyin bir risk varsa doktorunuz görüp sizi bilgilendirirdi. Sağlıklı kolay doğumunuz olur ins
Ben de beklemedeyim, normal doğumEvt, beklemedeyim artık :)
Valla benimde yumuşacık oldular oğlum hastanedeysen sağıyordum o zaman çok sertti. Çocuk eve geldi yumuşadılar.. pes etmedim mamaya başvurmadım sürekli emziriyorum yumuşak dahi olsa napiyim. Hep sert olmuyor demek kiKızlar ya saçma gelicek belki ama sanki benim göğüslerim çok yumuşadı Işın tedavisi görene kadar semsertti ve süt akıyordu göğüslerimden niye böyle olmuş olabilir
İlk bebekte bende bilmiyorum çok bişey ondan telaş yapıyorumValla benimde yumuşacık oldular oğlum hastanedeysen sağıyordum o zaman çok sertti. Çocuk eve geldi yumuşadılar.. pes etmedim mamaya başvurmadım sürekli emziriyorum yumuşak dahi olsa napiyim. Hep sert olmuyor demek ki
Vatana millete ve ailesine hayirli bir evlat olsun , sana da gecmis olsun . Seni merak edip profiline baktim son msjlarindan gordum dogumun gerceklesmis insallah diger hersey yolundadir .Merhaba herkese❣
Ben üçüncüyü bekliyorum ins . Memenin yumuşaklığının süt ile ilgisi yok ben 2 sene emzirdim kimi zaman yumuşak kimi zaman sertti . Siz endişe etmeyin huysuz değilse aglamiyorsa vardır bebek çeker sütüİlk bebekte bende bilmiyorum çok bişey ondan telaş yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?