2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende krem hic ise aramamisti. Aventin kalkanini kullanmaya basladim bir iki gune duzeldi yaralar.

Güzel bi önerebiliceğin pompa var mı peki canım sanki göğüslerim yumuşadı gibi hissediyorum da bende
Canım ben 5 sene önce lansinohun tekli elektrikli göğüs pompasını almıştım, ben çok memnun kaldım, şimdi yine onu kullanacak. Manuel olanınıda güzel diyorlardı. Ama bazı özel hastanelerde kiralanabiliyor bildiğim kadarıyla. Bi dene ona göre de satın alabilirsin.

Bende manuel olanı var işe yaramıyor bence. Hastanede kalırken elektrikli olandan 2 kere sağım yaptırdılar 120 ml süt çıkmıştı göğüslerimden manuel olanda 60 ml 2 göğüsten. Gerçi iki üç gündür göğüslerimde yumuşadı sanki oda var

Kızlar 5 sene önce sezeryan olunca 3 gün sütüm gelmedi, pek sevgili kayınvalidecim tereyağında çekirdekleri temizlenmiş hurmaları kavurdu, yumuşaması için birazda su koydu, sonra içine bir avuç ceviz koyup kavurdu ve sıcak sıcak yedirdi. Ogün geliceğimi vardı sütümün gerçekten bu karışım sayesinde mi oldu yarım saati bulmadı sütüm geldi, her yapıp yediğimde çoğaldı gerçi benim sütüm çok açık renkti ama yinede sütümü arttırdı. Denemenizi tavsiye ediyorum

Güzel bi önerebiliceğin pompa var mı peki canım sanki göğüslerim yumuşadı gibi hissediyorum da bende
Canım ben aylar önce kiwi marka elektrikli pompa almıstım. A101 e gelmişti. Yorumlar gayet güzel beğenmeyende var. Benim işimi görüyor sütü sonuna kadar sağıyor. Modları vs var.
Çok pahalı bişeye gerek yok bence. Bir araştır istersen

Benimde hastaneden ilk geldiğim günlerde çok sertti göğüslerim sonra yumuşadı bir daha hiç öyle olmadı.

Medikallerden de kiralanabiliyor elektrikli pompa. Ben öyle yaptım kullandım hep. Bebek gelince vereceğiz

5. haftada kanamam başladı 12. haftaya kadar ondan sonra plesenta hep aşağı yerlesimliydi çıkabilir dedi doktorum 2. hamilelikti çünkü detaylı ultrasonda tamamen rahime kapali olduğu görüldü 26. haftada yine bir kanama geçirdim her hafta detaylı ultrasona girmek zorunda kaldım normal kadın doğumcular kabul etmedi hep perinatologda devam ettim. Plesentada rahime doğru damarlar gözlendi hatta mesaneye kadar doktorum riske atmadan 36 haftada aldı ama yapışıklık olan yerlerintemizlemis resimleri gösterdi gerçekten ucuz kurtulmuşum normal doğum gibi olmuyor acısı hala devam ediyor kalkmakta zorlanıyorum ama atlataagim. Sizde endişelenmeyin bir risk varsa doktorunuz görüp sizi bilgilendirirdi. Sağlıklı kolay doğumunuz olur ins

Gözün aydın canım ne güzel bebisine emsin biz uyku halinden bir türlü uyanamıyoruz. Sağlıkla büyüt kızını

Emmesi daha iyi diye sağmadim cnm ya malt içecek rezene falan aldırdım eşime inşallah çoğalır bakalım
Sağdıkça hormonlar uyarılır ve süt üretimin artar canım sadece dikkat etmen gereken bebeği emzirdikten sonra en geç yarım saat içinde sağman diğer türlü bebeğim sütünü sağmış olursun yoksa. Bi dene istersen çoğalmasının en kolay yolu o çünkü. Birde solgarın süt artırıcı takviyesini kullanıyorum ben hap şeklinde günde 6 adete kadar içiliyor bi araştır istersen

Ah sağlıkla büyüsün prenses gözün Aydın canım

Sagsiniz ya her şey hallolur ins . Darısı bizlere . Benim de ins cuma sezaryenim .sizin epidural mi oldu genel mi ?

Bizim oglanda memeci çıktı, dün sabaha kadar uyaniktim güzelde kakasını vs yaptı ve bizi taburcu ettiler, evimizde ilk gecemiz ve durmuyor illa memede yatacak eve geldikten sonra bir kez kaka yaptı baya fazlaydı sonrada hiç yapmadı acaba sütüm yetmiyor mu? Hastanede kan şekeri iyi çıktı ama. Annemde aç olsa gazı olsa hiç uyumaz göğsünde uyuyor diyor göğüs uçlarım için mecburen emzik vermeye başladı cuk cuk emiyor

Kızlar ya saçma gelicek belki ama sanki benim göğüslerim çok yumuşadı Işın tedavisi görene kadar semsertti ve süt akıyordu göğüslerimden niye böyle olmuş olabilir
Valla benimde yumuşacık oldular oğlum hastanedeysen sağıyordum o zaman çok sertti. Çocuk eve geldi yumuşadılar.. pes etmedim mamaya başvurmadım sürekli emziriyorum yumuşak dahi olsa napiyim. Hep sert olmuyor demek ki

İlk bebekte bende bilmiyorum çok bişey ondan telaş yapıyorum

Vatana millete ve ailesine hayirli bir evlat olsun , sana da gecmis olsun . Seni merak edip profiline baktim son msjlarindan gordum dogumun gerceklesmis insallah diger hersey yolundadir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…