2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım hayırlı olsun.
Rabbim analı babalı büyütsün

Hadi hayırlısı,güzel haberlerinizi alırız inşallah. Allah kolaylık versin

Gözün aydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Bizimde son 5 gün Allah izin verirse,ama geçmek bilmiyor sanki

Hayirli haberler bekliyoruz senden
Sağlikla ve kolaylikla atlatasin canim insallah

Ay ne güzel haber hayirli uğurlu olsun, Allah anali babali büyütsün canim
Bir an evvel taburcu olursunuz insallah. Darisi haftaya bana
Sagolun hepiniz arkadaşlar
Küçük isyankar hanımefendi ile uğraşmaktan bırakın siteye girmeyi, uyumayı dahi unuttum.

Herkes iyi değil mi?

Vatana millete ve ailesine hayirli bir evlat olsun , sana da gecmis olsun . Seni merak edip profiline baktim son msjlarindan gordum dogumun gerceklesmis insallah diger hersey yolundadir .
Sağol cnm Allah razı olsun
Hersey yolunda demektir evimize de geldik alisacagiz yeni düzenimize❣

Aaa güzel tarih , sezaryen olacak o zaman. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

02.02.2022 tarihinde doğum gerçekleşti ve az sonra da sünnete giriyoruz. Allah izin verirse de öğleden sonra evimize yolculuk var.

Darısı tüm evlat hasreti çekenlere

Kızlar tam da bu konuyla ilgili bir yazı görmüştüm, hiç telaş yapmanıza gerek yok paylaşayım sizinlede. Bu sayfa baya eğitici şeyler paylaşıyor sizde takip edebilirsiniz :)

Eklentiler

• 9BEDF1F8-A729-4FBE-855A-B79C8DF6A0FB.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 119
Ama doğru düzgün sütüm yok ki hani ucunu tutuyorum gelmiyor ya ne bileyim, eşime diyeyim de alsın pompa o zaman almamıştım ben gerek olmaz belki diye

Çok şükür huysuzluğu falan yok. Teşekkür ederim

Kızlar alıntı bile yapamadım msjlarinizdan ya, doğru düzgün uyuyamıyorum bende uyanıyor sürekli paşam bide ağrılarım oluyor hala zor kalkıyorum inşallah geçer de rahatça bakarım oğluma, 2 subatcilar ve tüm doğum yapan annelerim inşallah herkes iyidir

Tahmini doğum tarihine doğduğu tarihi giriyorsun canım
Sağol cnm
Ah cnm ya aynen bende öyle, daha bugün rahatca elime aldım telimi.
Ağrılar bende de çok, rahimde yapisklik vardı uzun sürdü ameliyat.

Sağol cnm

Ah cnm ya aynen bende öyle, daha bugün rahatca elime aldım telimi.
Ağrılar bende de çok, rahimde yapisklik vardı uzun sürdü ameliyat.
Zeynep hayırlı olsun senin de. :) Kan durumu sorun yaratmadı değil mi? Ben de 7’sinde gireceğim operasyona da.

Zeynep hayırlı olsun senin de. :) Kan durumu sorun yaratmadı değil mi? Ben de 7’sinde gireceğim operasyona da.
Sağol cnm.
9.4 ile girdiğim doğumdan 8.9 ile çıktım. Çıktıktan hemen sonra 2 ünite kan verildi. Sıkıntı olmadı bende insllah sende de olmaz..

Ama doğru düzgün sütüm yok ki hani ucunu tutuyorum gelmiyor ya ne bileyim, eşime diyeyim de alsın pompa o zaman almamıştım ben gerek olmaz belki diye
Kiwinin elektrikli pompası var hem fiyatı uygun, hem benim hayatımı kurtardı bi bak istersen ona portatifte bişey hemen elinin altında kullanabilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…