Canım hayırlı olsun.
Rabbim analı babalı büyütsün
Hadi hayırlısı,güzel haberlerinizi alırız inşallah. Allah kolaylık versin
Gözün aydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Bizimde son 5 gün Allah izin verirse,ama geçmek bilmiyor sanki
Canım bana hastanede ebe 2 saatte 1 emzir dedi ben saat başı emziriyodum. O zaman çenesi çok yorulur küçük daha dedi ama 5 dk anca emiyo öyle dolu dolu emmiyo dediğimde o zaman saat başı verebilirsin demişti. Sen kimseyi umursama bebeğini en iyi sen anlarsın. Annem derdi hep anne olunca anlarsın diye çok doğruymuş
Sağ salim doğur inşallah canımgüzel haberlerini bekliyoruz
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımağrılar geçince her şey o kadar güzel oluyo ki
Canım üzme kendini ki sütün gitmesin inşallah bi yolunu bulup gidebilirsin kızının yanına
Canım hayırlı olsunmaşallah suphanallah prensese ağrıların geçer insallah tez zamanda.benm ilk gün çok aşırı oldu ağrım ikinci gün iyiydim ağrı kesici bile istemedim. İnsallah ayaklan bi an evvel
Sagolun hepiniz arkadaşlarHayirli haberler bekliyoruz senden
Sağlikla ve kolaylikla atlatasin canim insallah
Ay ne güzel haberhayirli uğurlu olsun, Allah anali babali büyütsün canim
Bir an evvel taburcu olursunuz insallah. Darisi haftaya bana
Sağol cnm Allah razı olsunVatana millete ve ailesine hayirli bir evlat olsun , sana da gecmis olsun . Seni merak edip profiline baktim son msjlarindan gordum dogumun gerceklesmis insallah diger hersey yolundadir .
Hayırlı olsun,sağlıkla büyütelim her birimiz inşallah ❣
Tahmini doğum tarihine doğduğu tarihi giriyorsun canımHamilelik günlüğünü nasıl yaptınız kızlar?
Kızlar tam da bu konuyla ilgili bir yazı görmüştüm, hiç telaş yapmanıza gerek yok paylaşayım sizinlede. Bu sayfa baya eğitici şeyler paylaşıyor sizde takip edebilirsiniz :)Valla benimde yumuşacık oldular oğlum hastanedeysen sağıyordum o zaman çok sertti. Çocuk eve geldi yumuşadılar.. pes etmedim mamaya başvurmadım sürekli emziriyorum yumuşak dahi olsa napiyim. Hep sert olmuyor demek ki
Ama doğru düzgün sütüm yok ki hani ucunu tutuyorum gelmiyor ya ne bileyim, eşime diyeyim de alsın pompa o zaman almamıştım ben gerek olmaz belki diyeSağdıkça hormonlar uyarılır ve süt üretimin artar canım sadece dikkat etmen gereken bebeği emzirdikten sonra en geç yarım saat içinde sağman diğer türlü bebeğim sütünü sağmış olursun yoksa. Bi dene istersen çoğalmasının en kolay yolu o çünkü. Birde solgarın süt artırıcı takviyesini kullanıyorum ben hap şeklinde günde 6 adete kadar içiliyor bi araştır istersen
Çok şükür huysuzluğu falan yok. Teşekkür ederimBen üçüncüyü bekliyorum ins . Memenin yumuşaklığının süt ile ilgisi yok ben 2 sene emzirdim kimi zaman yumuşak kimi zaman sertti . Siz endişe etmeyin huysuz değilse aglamiyorsa vardır bebek çeker sütü
Kızlar tam da bu konuyla ilgili bir yazı görmüştüm, hiç telaş yapmanıza gerek yok paylaşayım sizinlede. Bu sayfa baya eğitici şeyler paylaşıyor sizde takip edebilirsiniz
Telefondan yapılıyor mu o canım bende olmadı bi türlü deTahmini doğum tarihine doğduğu tarihi giriyorsun canım
Sağol cnmTahmini doğum tarihine doğduğu tarihi giriyorsun canım
Ah cnm ya aynen bende öyle, daha bugün rahatca elime aldım telimi.Kızlar alıntı bile yapamadım msjlarinizdan ya, doğru düzgün uyuyamıyorum bende uyanıyor sürekli paşam bide ağrılarım oluyor hala zor kalkıyorum inşallah geçer de rahatça bakarım oğluma, 2 subatcilar ve tüm doğum yapan annelerim inşallah herkes iyidir
Zeynep hayırlı olsun senin de. :) Kan durumu sorun yaratmadı değil mi? Ben de 7’sinde gireceğim operasyona da.Sağol cnm
Ah cnm ya aynen bende öyle, daha bugün rahatca elime aldım telimi.
Ağrılar bende de çok, rahimde yapisklik vardı uzun sürdü ameliyat.
Sağol cnm.Zeynep hayırlı olsun senin de. :) Kan durumu sorun yaratmadı değil mi? Ben de 7’sinde gireceğim operasyona da.
Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canımHamilelik günlüğünü nasıl yaptınız kızlar?
Sagol cnm ❣❣Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
Kiwinin elektrikli pompası var hem fiyatı uygun, hem benim hayatımı kurtardı bi bak istersen ona portatifte bişey hemen elinin altında kullanabilirsinAma doğru düzgün sütüm yok ki hani ucunu tutuyorum gelmiyor ya ne bileyim, eşime diyeyim de alsın pompa o zaman almamıştım ben gerek olmaz belki diye
Evet canım telefondan yaptım benTelefondan yapılıyor mu o canım bende olmadı bi türlü de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?