2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bugün sağlık ocağından aradılar oğlumun topuk kanı sonucuna göre tsh 7nin üstünde çıkmış tekrar kan verdik bugün. Ebe ben ilaç kullandığım için hata da olmuş olabilir dedi ama böyle bi durumu yaşayan var mı aranızda

Kızlar hastanedeyim.

Hemşire 3 kilo olmasını beklerler diyor çıkarmak için.
E kaç gün kalacağız öyle olursa. 2300 şuan. 700 gramı 2 günde almayacağı belli yani. 2 3 gün diyorlardı bize hep.
Bu uygulama mantıklı mı ya ben o kadar kalamam ki

Aynen kuzum ayarladım böyle olmazdı 10 şubatta geleceksin dedik siz karar veremezsiniz dedi bize oğluşum
Canım geç okudum durumun nedir. Bana da 10 Şubat dendi ertesi 2 gün böyle belirti yaşadım sabah karşı da nişanlım geldi öğlene doğum yaptım ben sen nasılsın tüm sayfaları okuyamadım

Selamlar kızlar nasılsın doğum yaptığım günden beri giremedim uğur beyin sürekli uyku emme gaz çıkarma seansları olduğu için fırsat bulamıyorum 2 şubatta doğum yapan arkadaşlar ağrılarınız var mı hala ilk doğumumda sanki daha az ağrım vardı bunda daha fazla. Kan sulandırıcı olduğum için bir gün önce akşam karnıma bastırdılar kan pohtıları düşsün diye aklım çıktı onunda ağrı da etkisi var sanırım bizden sonra doğum yapan arkadaşlarım varsa rabbim analı babalı sağlıkla büyütün inşallah

Sağol cnm

Ah cnm ya aynen bende öyle, daha bugün rahatca elime aldım telimi.
Ağrılar bende de çok, rahimde yapisklik vardı uzun sürdü ameliyat.
Benimde var cnm ya bende diyorum kist mi etkiledi ondan mi kötüyüm acaba, doktorum bakmış kiste patlamış müdahale etmeye gerek yok demiş, seninkine müdahale oldu mu cnm

merhabalar kızlar benim kız da kolik oldu. colex kullandık bizde çok işe yaradı.baya bir rahatlattı geceleri uyuyabiliyoruz. o da biz de nefes aldık.

Sütüm yetmiyor mama takviyesi başladık hem emziriyorum hem mama veriyorum

Haftalık 240 gr almış olması gerekiyor en az canım. Doktorumuz bize öyle demişti. İyi beslenirse haftada 400 gr alabilir maximum diye biliyorum bizim öyle oldu

merhabalar kızlar benim kız da kolik oldu. colex kullandık bizde çok işe yaradı.baya bir rahatlattı geceleri uyuyabiliyoruz. o da biz de nefes aldık.
Canım colinox vermiş doktor da bize. Dün rahat uyudu ama bugun yine sancısı oldu ağlamalar oldu. Sanırım herkese her damla işe yaramıyormus. Eğer devam ederse değiştiricem ben de . Peki sizin damlada içtikten sonra ağzında değişk bir koku oluyormu?

2 kilo olması beklenir diye biliyordum ben ,oğlumda öyle olmuştu. Her hastane farkli uygulama yapıyor, kendi iyiyse o kiloyu evde çok rahat alır aslında.
Aynı soruyu sabahtan beri kendime soruyorum,... ilkinde bu kadar ağrım olmadı hemen ayağa kalktım,bu defa mümkün değil iyiyim diyemiyorum
Hep ağrım var ayağa kalkmak filan çok zor.
Benimde var cnm ya bende diyorum kist mi etkiledi ondan mi kötüyüm acaba, doktorum bakmış kiste patlamış müdahale etmeye gerek yok demiş, seninkine müdahale oldu mu cnm
Ameliyat sırasında sordum kistler ne olmuş diye,yumurtaliklar tertemiz erimiş kistlerin dedi.

Haftalık 240 gr almış olması gerekiyor en az canım. Doktorumuz bize öyle demişti. İyi beslenirse haftada 400 gr alabilir maximum diye biliyorum bizim öyle oldu

2 kilo olması beklenir diye biliyordum ben ,oğlumda öyle olmuştu. Her hastane farkli uygulama yapıyor, kendi iyiyse o kiloyu evde çok rahat alır aslında.

Valla anlamadım. 2 3 gün deyip şimdi dalga geçer gibi 3 kilo derlerse sinir olurum.

Yani aslında öyle bişey yok 2 kilo ve üzerini sağlıklı ise çıkarıyorlar ama sen her hemşireye inanma. Yeni doğan yoğun bakım doktoru ile görüş en net bilgiyi o verir sana hemşireler hep farklı farklı konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…