Hayırlı olsunEki Görüntüle 3000617
02.02.2022 tarihinde doğum gerçekleşti ve az sonra da sünnete giriyoruz. Allah izin verirse de öğleden sonra evimize yolculuk var.
Darısı tüm evlat hasreti çekenlere
Aynen kuzum ayarladım böyle olmazdıŞükür kavuşturanagözün aydin canim, hayirlisiyla eve gidersiniz insallah
Maşallah canim, seninki kendiliginden 2şubati secti, tebriği hakediyor
Hayirlisiyla eve gidin insallah, hayirli uğurlu olsun
Amin inşallah darisi bize
Hayirli uğurlu olsun, gözün aydin
Ağrilarim en kisa zamanda geçer inşallah
Canım geç okudum durumun nedir. Bana da 10 Şubat dendi ertesi 2 gün böyle belirti yaşadım sabah karşı da nişanlım geldi öğlene doğum yaptım ben sen nasılsın tüm sayfaları okuyamadımMerhaba kizlar benim doğumu da doktor 9 şubat olarak güncelledi. Kizimin suyu halen alt sinirdaymis, nstde de sancim cikmadi.
Ama doktordan geldiğimizden beri her ayağa kalktiğimda vajina ve makata şiddetli baski ve batma hissediyorum. İki sn sonra da belime biçaklar saplaniyor. Kalkamadan geri yerime oturuyorum. Neden böyle oluyor fikriniz var mi? Wc ye bile ayaklarimi yere sürterek gidiyorum, zorla
Benimde var cnm ya bende diyorum kist mi etkiledi ondan mi kötüyüm acaba, doktorum bakmış kiste patlamış müdahale etmeye gerek yok demiş, seninkine müdahale oldu mu cnmSağol cnm
Ah cnm ya aynen bende öyle, daha bugün rahatca elime aldım telimi.
Ağrılar bende de çok, rahimde yapisklik vardı uzun sürdü ameliyat.
Tamam canım bi bakayımKiwinin elektrikli pompası var hem fiyatı uygun, hem benim hayatımı kurtardı bi bak istersen ona portatifte bişey hemen elinin altında kullanabilirsin
Tamam canım yaptım şükürEvet canım telefondan yaptım ben
merhabalar kızlar benim kız da kolik oldu. colex kullandık bizde çok işe yaradı.baya bir rahatlattı geceleri uyuyabiliyoruz. o da biz de nefes aldık.Kızlar bizim bebiş kolik başlangıcı olabilirmiş. Kaç gündür ağlama krizlerine giriyor sürekli kaskatı kesiliyor vucudu. Kucağıma alıp meme vermeden susmuyor. Karnı tok biliyorum ama yine de memede sakinleşiyor. Çok geriliyor sürekli uykuda. Doktora gittik bugun gaz damlası verdi. Bir ay kullancaksın dedi. Krize girdiğinde soyundurup ten teması yapcaksın dedi. Off en cok korktuğum şeydi kolik bebek nolur hemen geçsin
Sütüm yetmiyorKızlar alıntı bile yapamadım msjlarinizdan ya, doğru düzgün uyuyamıyorum bende uyanıyor sürekli paşam bide ağrılarım oluyor hala zor kalkıyorum inşallah geçer de rahatça bakarım oğluma, 2 subatcilar ve tüm doğum yapan annelerim inşallah herkes iyidir
Merhaba hanımlar. Bugün kimin doğumu vardı hatırlayamadım bir türlü
Haftalık 240 gr almış olması gerekiyor en az canım. Doktorumuz bize öyle demişti. İyi beslenirse haftada 400 gr alabilir maximum diye biliyorum bizim öyle olduKızlar hastanedeyim.
Hemşire 3 kilo olmasını beklerler diyor çıkarmak için.
E kaç gün kalacağız öyle olursa. 2300 şuan. 700 gramı 2 günde almayacağı belli yani. 2 3 gün diyorlardı bize hep.
Bu uygulama mantıklı mı ya ben o kadar kalamam ki
Canım colinox vermiş doktor da bize. Dün rahat uyudu ama bugun yine sancısı oldu ağlamalar oldu. Sanırım herkese her damla işe yaramıyormus. Eğer devam ederse değiştiricem ben de . Peki sizin damlada içtikten sonra ağzında değişk bir koku oluyormu?merhabalar kızlar benim kız da kolik oldu. colex kullandık bizde çok işe yaradı.baya bir rahatlattı geceleri uyuyabiliyoruz. o da biz de nefes aldık.
2 kilo olması beklenir diye biliyordum ben ,oğlumda öyle olmuştu. Her hastane farkli uygulama yapıyor, kendi iyiyse o kiloyu evde çok rahat alır aslında.Kızlar hastanedeyim.
E kaç gün kalacağız öyle olursa. 2300 şuan. 700 gramı 2 günde almayacağı belli yani. 2 3 gün diyorlardı bize hep.
Aynı soruyu sabahtan beri kendime soruyorum,... ilkinde bu kadar ağrım olmadı hemen ayağa kalktım,bu defa mümkün değil iyiyim diyemiyorumSelamlar kızlar nasılsın doğum yaptığım günden beri giremedim uğur beyin sürekli uyku emme gaz çıkarma seansları olduğu için fırsat bulamıyorum2 şubatta doğum yapan arkadaşlar ağrılarınız var mı hala ilk doğumumda sanki daha az ağrım vardı bunda daha fazla. Kan sulandırıcı olduğum için bir gün önce akşam karnıma bastırdılar kan pohtıları düşsün diye aklım çıktı onunda ağrı da etkisi var sanırım bizden sonra doğum yapan arkadaşlarım varsa rabbim analı babalı sağlıkla büyütün inşallah
Ameliyat sırasında sordum kistler ne olmuş diye,yumurtaliklar tertemiz erimiş kistlerin dedi.Benimde var cnm ya bende diyorum kist mi etkiledi ondan mi kötüyüm acaba, doktorum bakmış kiste patlamış müdahale etmeye gerek yok demiş, seninkine müdahale oldu mu cnm
Haftalık 240 gr almış olması gerekiyor en az canım. Doktorumuz bize öyle demişti. İyi beslenirse haftada 400 gr alabilir maximum diye biliyorum bizim öyle oldu
2 kilo olması beklenir diye biliyordum ben ,oğlumda öyle olmuştu. Her hastane farkli uygulama yapıyor, kendi iyiyse o kiloyu evde çok rahat alır aslında.
Haklısın cnm 2300 olmasını bekliyorsun ne vakittir. Şimdi servise mı çıkardılar hala kuvezde mı?Valla anlamadım. 2 3 gün deyip şimdi dalga geçer gibi 3 kilo derlerse sinir olurum.
Servisteyiz canım yanımda artıkHaklısın cnm 2300 olmasını bekliyorsun ne vakittir. Şimdi servise mı çıkardılar hala kuvezde mı?
Yani aslında öyle bişey yok 2 kilo ve üzerini sağlıklı ise çıkarıyorlar ama sen her hemşireye inanma. Yeni doğan yoğun bakım doktoru ile görüş en net bilgiyi o verir sana hemşireler hep farklı farklı konuşuyorKızlar hastanedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?