2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Başka bir arkadaşta tereyağında hurmayı kavurup üstüne ceviz atıp yemek de sütü artırıyor yazmıştı forumda. Benim aklımın bir köşesinde duruyor sana da fikir olsun
Evet canım ben ilk oğlumda denediğim için yazmıştım. Birde soğan kavurup üzerine yumurta kırıp yemek de sütü artırıyor demişlerdi, denemek de fayda var.

Hadi gözün aydın canım darısı bize olsun inşallah

Maşallah... Benim de ilk günler öyleydi hatta 5 ml geldiği günü biliyorum...şimdi arttı çok şükür...doktorum bir damlada gelse onu bebeğine ver mutlaka demişti bende bir damlayı bile kuveze gonderdigimi bilirim...stres yapmayın sakin artacak zamanla

Herkes doktor herkes emzirme danışmanı sutumun az olduğunu duyan herkes arayıp bir öneride bulunuyor tamam belki iyi niyetle ama birde kaç cc geliyor diye soruyor takviye yapacak herhalde. Birde göbeğin kalmış diyenler var 10 gün olmuş doğum yapalı 10 günde manken olmamı bekliyorlar valla çıldıracağım

Çıldırmak üzereyken bile kahkaha atabilecek kadar karmaşık duygular yaşadığımız bir dönemden geçiyoruz,yetmezmiş gibi her kafadan bir ses...Bir bitmediler haaaa

Bi arkadaş sormuştu ama kim olduğunu hatırlayamadım çantaya iyi ki koymuşum dediğim şeyler göğüs pedi göğüs ucu kremi ve bence ilk emzirmeden sonra başlanmalı kesinlikle emzirme atleti bolca incir hurma dut kurusu ben bebek için çok yedek koymuştum hiç ihtiyaç olmadı ama olabilir kendiniz için mutlaka hırka ve çok fazla terliyorsunuz belki küçük bir havlu olabilir ensenize koymak için çünkü o terin üzerinizde kurulmaması çok önemli birde emzirme yastığını götürsem çok iyiyimiş bana söylediler ama çok büyük ve hastaneye girmesin yıkanması zor diye götürmemiştim ama olsa çok rahat edermişim

Ay bunu ben yazdım sandım biran

"Yetmiyorsa sen mi emzireceksin?" diyesim geliyor benim bu tiplere. Keşke ağzımıza geleni söyleyebilsek biz de

Ay cok pardon da salak mı ne. Yeni doğum yapmış kadına denilecek şey mi bu? Herkesin bedeni aynı mı da ürettiği süt de aynı olsun.
Sıkma canını, bol bol sağmaya bak. Memeleri uyardıkça süt üretimi de artar. Olmazsa da olmasın kendini üzme dünyanın sonu mu? Bebeğinle arandaki bağın, sevginin tadını çıkart.

Tamam canım çok sağol sütlaç yapayım hemen ay o kdar cok sey yiyorum ki gebelkte almadğm kiloyu alıcam

Bu gün kontrole gittim. 53cm 3.700kg veee hiç sancım yok pazartesiden itibaren gün aşırı kontrole gireceğim artık. Bu haftada doğuramazsam haftaya suni sancı Zaten 4 kiloya ulaşıcak nasıl doğurcam bilmem Kiloda artı eksi tahmin muhaberti var ya, inşallah eksidedir de ödemden falan yanlış ölçüyordur

Hayırlısı olsun canım, benm ki 3,300 dü doğduğunda.
250si ödemmiş ama kafası kocamandı. Doktorum bunu normal doğursaydın çok dikişin olurdu çıkmasıda zor olurdu demişti kafası önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…