Evet canım ben ilk oğlumda denediğim için yazmıştım. Birde soğan kavurup üzerine yumurta kırıp yemek de sütü artırıyor demişlerdi, denemek de fayda var.Başka bir arkadaşta tereyağında hurmayı kavurup üstüne ceviz atıp yemek de sütü artırıyor yazmıştı forumda. Benim aklımın bir köşesinde duruyor sana da fikir olsun
Hadi gözün aydın canımSelam kızlar, bu sabah 10.31 de doğum yaptım. 38+3. Gece saat 1de birden ağrılarım başladı. sabah 6bucukta hastanedeydim. kontrol nst fln derken oğlum dünyaya geldiAllah şükürler olsun, ne güzel bir mucize, halen inanamıyorum darısı inşallah bekleyenlere
Benim de ayın 16 sında olacak doğumum hayırlısıylaKac kisi kaldik dogurmayanbenim 17 subat ti tarihim 19 subat olarak fikir degistirdi doktorum ayy bugun cati muayenesi yapti bana elle, boyle bi aci yok ya nasil dayandiniz
Maşallah... Benim de ilk günler öyleydi hatta 5 ml geldiği günü biliyorum...şimdi arttı çok şükür...doktorum bir damlada gelse onu bebeğine ver mutlaka demişti bende bir damlayı bile kuveze gonderdigimi bilirim...stres yapmayın sakin artacak zamanlaCanlar şunu danışmak istiyorum. Benim iki memeden pompa ile 15 ml süt geliyor. Şuan 3. Günüm. Görümcem 42 yasında doğurdu ve tiroit hastası. Aaa ben de bile 30 ml geliyordu deyince canım sıkıldı. Umarım artar. Kaygı arttıkça süt azalıyor. Ama çevre de sağolsun herkes damızlık inek gibi maşallah.
Herkes doktor herkes emzirme danışmanıCanlar şunu danışmak istiyorum. Benim iki memeden pompa ile 15 ml süt geliyor. Şuan 3. Günüm. Görümcem 42 yasında doğurdu ve tiroit hastası. Aaa ben de bile 30 ml geliyordu deyince canım sıkıldı. Umarım artar. Kaygı arttıkça süt azalıyor. Ama çevre de sağolsun herkes damızlık inek gibi maşallah.
Az önce çatı muayenesi oldum haklıymışsın çok acıdıaci esigi diyelim ondan sen normal dogurabiliyosun ben sezaryen
Çıldırmak üzereyken bile kahkaha atabilecek kadar karmaşık duygular yaşadığımız bir dönemden geçiyoruz,yetmezmiş gibi her kafadan bir ses...Bir bitmediler haaaaHerkes doktor herkes emzirme danışmanısutumun az olduğunu duyan herkes arayıp bir öneride bulunuyor tamam belki iyi niyetle ama birde kaç cc geliyor diye soruyor takviye yapacak herhalde. Birde göbeğin kalmış diyenler var 10 gün olmuş doğum yapalı 10 günde manken olmamı bekliyorlar valla çıldıracağım
Peki sonuç? Gelesi varmıymış bebişin?Az önce çatı muayenesi oldum haklıymışsın çok acıdı
Ay bunu ben yazdım sandım biranHerkes doktor herkes emzirme danışmanısutumun az olduğunu duyan herkes arayıp bir öneride bulunuyor tamam belki iyi niyetle ama birde kaç cc geliyor diye soruyor takviye yapacak herhalde. Birde göbeğin kalmış diyenler var 10 gün olmuş doğum yapalı 10 günde manken olmamı bekliyorlar valla çıldıracağım
"Yetmiyorsa sen mi emzireceksin?" diyesim geliyor benim bu tiplere. Keşke ağzımıza geleni söyleyebilsek biz deHerkes doktor herkes emzirme danışmanısutumun az olduğunu duyan herkes arayıp bir öneride bulunuyor tamam belki iyi niyetle ama birde kaç cc geliyor diye soruyor takviye yapacak herhalde. Birde göbeğin kalmış diyenler var 10 gün olmuş doğum yapalı 10 günde manken olmamı bekliyorlar valla çıldıracağım
Canlar şunu danışmak istiyorum. Benim iki memeden pompa ile 15 ml süt geliyor. Şuan 3. Günüm. Görümcem 42 yasında doğurdu ve tiroit hastası. Aaa ben de bile 30 ml geliyordu deyince canım sıkıldı. Umarım artar. Kaygı arttıkça süt azalıyor. Ama çevre de sağolsun herkes damızlık inek gibi maşallah.
Tamam canım çok sağolcanım benimde azdı, burda söylemişlerdi incir kürü diye, inciri komposto gibi yapıp içtim gün içinde canım istedikce, annem süt yapsın diye bol bol sütlaç yaptı günde 2 3 kase yedim,dereotu, hurma yiyorum, birde bol bol su, gerçekten çok farketti, özellikle incir ve sütlaç mutlaka tavsiye ediyorum
Karnı toksa dert etme cnm yapar dahaKızlar ya öğleden beri kuzum doğru düzgün çiş ve kaka yapmadı ne yapabilirim
Emzirmelern nasıl canım? Bizde de oluyordu bazen sonra dolu dolu yapıyorduKızlar ya öğleden beri kuzum doğru düzgün çiş ve kaka yapmadı ne yapabilirim
Hayırlısı olsun canım, benm ki 3,300 dü doğduğunda.Bu gün kontrole gittim. 53cm 3.700kg veee hiç sancım yokpazartesiden itibaren gün aşırı kontrole gireceğim artık. Bu haftada doğuramazsam haftaya suni sancı Zaten 4 kiloya ulaşıcak nasıl doğurcam bilmem Kiloda artı eksi tahmin muhaberti var ya, inşallah eksidedir de ödemden falan yanlış ölçüyordur
Ayyy kıyamamAz önce çatı muayenesi oldum haklıymışsın çok acıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?