- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Emziriyorum hep en fazla 2 saatte bir canımKarnı toksa dert etme cnm yapar daha
Emziriyorum ama gelmedi bi türlü. En son böyleydi.Emzirmelern nasıl canım? Bizde de oluyordu bazen sonra dolu dolu yapıyordu
400 gram farketti bizde. 3400 du son kontrolde 3 kilo doğdu. Tam net ölcülmüyo illa yanılma oluyor.Bu gün kontrole gittim. 53cm 3.700kg veee hiç sancım yokpazartesiden itibaren gün aşırı kontrole gireceğim artık. Bu haftada doğuramazsam haftaya suni sancı Zaten 4 kiloya ulaşıcak nasıl doğurcam bilmem Kiloda artı eksi tahmin muhaberti var ya, inşallah eksidedir de ödemden falan yanlış ölçüyordur
Tutup birden çok yapacaktır o zman sen takip et canımEmziriyorum hep en fazla 2 saatte bir canım
Bitmezler daha da artarak devam edeceklerÇıldırmak üzereyken bile kahkaha atabilecek kadar karmaşık duygular yaşadığımız bir dönemden geçiyoruz,yetmezmiş gibi her kafadan bir ses...Bir bitmediler haaaa
Mama verme onlar hep yapay diyorlar"Yetmiyorsa sen mi emzireceksin?" diyesim geliyor benim bu tiplere. Keşke ağzımıza geleni söyleyebilsek biz de
ben çok ilginç şekilde hem yiyip hem zayifliyorum şuan , ameliyat ödemleri yeni gidiyor galibaTamam canım çok sağolsütlaç yapayım hemen ay o kdar cok sey yiyorum ki gebelkte almadğm kiloyu alıcam
Emzirdigimiz için oluyor sanırım.ben çok ilginç şekilde hem yiyip hem zayifliyorum şuan , ameliyat ödemleri yeni gidiyor galibakilo alsakta veririz boşver canım sonra veririz, minnaklarimiz doysun da
Sancılarım vardı dr ya yatış yapıp normal beklicez ya hemen sezaryen ama başı iri çok zorlar alalım dedi 3 gibi sezeryana girdim kavuştuk bebişimlePeki sonuç? Gelesi varmıymış bebişin?
Emziriyorum ama gelmedi bi türlü. En son böyleydi.
Evet canım. Çıkarmadığı zaman uyku arasında çok huzursuzlanıyor.Her emzirmeden sonra gazını cikariyormusunuz? Benim ki uykudan uyanıyor gaz çıkartırken yeniden başa sarıyoruz sonra.
Gözün aydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallahSancılarım vardı dr ya yatış yapıp normal beklicez ya hemen sezaryen ama başı iri çok zorlar alalım dedi 3 gibi sezeryana girdim kavuştuk bebişimle
Bir memeden emziriyorum canım. En az yarım saat emzirmeye çalış dedi bana bebek hemşiresi. İyi emen bebek ortalama 2-3 saat uyurmuş. Bizimki bazen 15 dk emiyor uyuyup kalıyor uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor. Ama 1 saat sonra başlıyor aranmayaKızlar her emzirmede bir memeyi mi veriyorsunuz yoksa ikisini de mi?
Kaç dakika emiyorlar emdikleri o sırada yetiyor mu?
Uzun uyuması doydugu anlamına mı gelir o zaman kesinEvet canım. Çıkarmadığı zaman uyku arasında çok huzursuzlanıyor.
Gözün aydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah
Bir memeden emziriyorum canım. En az yarım saat emzirmeye çalış dedi bana bebek hemşiresi. İyi emen bebek ortalama 2-3 saat uyurmuş. Bizimki bazen 15 dk emiyor uyuyup kalıyor uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor. Ama 1 saat sonra başlıyor aranmaya
Kafa ölçüsü neydi hatırlıyor musun? Bpd ve Hc galiba kafa ölçüsü. Sınır kaç acaba?Hayırlısı olsun canım, benm ki 3,300 dü doğduğunda.
250si ödemmiş ama kafası kocamandı. Doktorum bunu normal doğursaydın çok dikişin olurdu çıkmasıda zor olurdu demiştikafası önemli
Ay inşallah benimkide yanlış ölçüdürde kolay doğururum ya400 gram farketti bizde. 3400 du son kontrolde 3 kilo doğdu. Tam net ölcülmüyo illa yanılma oluyor.
Herkes de her şeyi ne kadar çok biliyor. Bana da önce mama verme mama öcü dediler. Çocuk kilo verip sarılık olunca da "mama ver"ciler başladıMama verme onlar hep yapay diyorlarsagdiğım 15 cc süt ile nasıl doyacak bunu anlamıyorlar
Kaka yapmayabilir ama çiş yapması gerekiyor canım bolca emzir çiş renginede dikkat etEmziriyorum ama gelmedi bi türlü. En son böyleydi.
Canım bpd önden bi kaç gün gidiyordu. Ultrasonda doğumdan 4 önce 3 kg çıkmıştı ben 3300 doğurdumKafa ölçüsü neydi hatırlıyor musun? Bpd ve Hc galiba kafa ölçüsü. Sınır kaç acaba?
Peki son ultrason değeriyle tuttu mu doğum kilosu???
Ay inşallah benimkide yanlış ölçüdürde kolay doğururum ya
DOĞURAN ANNELER SORUM SİZE;
***Son ultrasonda doktorun ölçtüğü kilo ile doğum kilolarınız harfiyen tuttu mu? Daha az kiloda mı yoksa daha fazla kiloda mı doğdu bebişleriniz?
***4 kilo civarı ve üstü normal doğum yapanımız var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?