2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
400 gram farketti bizde. 3400 du son kontrolde 3 kilo doğdu. Tam net ölcülmüyo illa yanılma oluyor.
Emziriyorum hep en fazla 2 saatte bir canım
Tutup birden çok yapacaktır o zman sen takip et canım

Kızlar herkese merhabalar bugün kontrolüm vardı. Ayın 22sinde sezaryen olacaktım ama baskı varmış o yüzden doğum 15ine geri çekildi. Yani üç günüm kaldı Dua edin sağlıkla gelsin yavrucağım Allah henüz doğum yapmamış tüm annelere sağlıklı doğumlar nasip etsin,içinde de bana

Tamam canım çok sağol sütlaç yapayım hemen ay o kdar cok sey yiyorum ki gebelkte almadğm kiloyu alıcam
ben çok ilginç şekilde hem yiyip hem zayifliyorum şuan , ameliyat ödemleri yeni gidiyor galiba kilo alsakta veririz boşver canım sonra veririz, minnaklarimiz doysun da

Her emzirmeden sonra gazını cikariyormusunuz? Benim ki uykudan uyanıyor gaz çıkartırken yeniden başa sarıyoruz sonra.

Kızlar her emzirmede bir memeyi mi veriyorsunuz yoksa ikisini de mi?
Kaç dakika emiyorlar emdikleri o sırada yetiyor mu?

Emziriyorum ama gelmedi bi türlü. En son böyleydi.

gazı döneme geçiyorlar canım, bizimde 2 gün önce böyleydi 2 gün yapmadı sonrası maşallah
kayısı kompostosu yap blendırdan geçirip iç ikinize de faydası güzel olur :)

Her emzirmeden sonra gazını cikariyormusunuz? Benim ki uykudan uyanıyor gaz çıkartırken yeniden başa sarıyoruz sonra.
Evet canım. Çıkarmadığı zaman uyku arasında çok huzursuzlanıyor.
Sancılarım vardı dr ya yatış yapıp normal beklicez ya hemen sezaryen ama başı iri çok zorlar alalım dedi 3 gibi sezeryana girdim kavuştuk bebişimle
Gözün aydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah
Kızlar her emzirmede bir memeyi mi veriyorsunuz yoksa ikisini de mi?
Kaç dakika emiyorlar emdikleri o sırada yetiyor mu?
Bir memeden emziriyorum canım. En az yarım saat emzirmeye çalış dedi bana bebek hemşiresi. İyi emen bebek ortalama 2-3 saat uyurmuş. Bizimki bazen 15 dk emiyor uyuyup kalıyor uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor. Ama 1 saat sonra başlıyor aranmaya

Uzun uyuması doydugu anlamına mı gelir o zaman kesin

Hayırlısı olsun canım, benm ki 3,300 dü doğduğunda.
250si ödemmiş ama kafası kocamandı. Doktorum bunu normal doğursaydın çok dikişin olurdu çıkmasıda zor olurdu demişti kafası önemli
Kafa ölçüsü neydi hatırlıyor musun? Bpd ve Hc galiba kafa ölçüsü. Sınır kaç acaba?
Peki son ultrason değeriyle tuttu mu doğum kilosu???
400 gram farketti bizde. 3400 du son kontrolde 3 kilo doğdu. Tam net ölcülmüyo illa yanılma oluyor.
Ay inşallah benimkide yanlış ölçüdürde kolay doğururum ya

DOĞURAN ANNELER SORUM SİZE;

***Son ultrasonda doktorun ölçtüğü kilo ile doğum kilolarınız harfiyen tuttu mu? Daha az kiloda mı yoksa daha fazla kiloda mı doğdu bebişleriniz?
***4 kilo civarı ve üstü normal doğum yapanımız var mıydı?

Mama verme onlar hep yapay diyorlar sagdiğım 15 cc süt ile nasıl doyacak bunu anlamıyorlar
Herkes de her şeyi ne kadar çok biliyor. Bana da önce mama verme mama öcü dediler. Çocuk kilo verip sarılık olunca da "mama ver"ciler başladı

Canım bpd önden bi kaç gün gidiyordu. Ultrasonda doğumdan 4 önce 3 kg çıkmıştı ben 3300 doğurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…