2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar berbat bi gece geçirdik cok tıkalı oğlumun Burnu serum fizyolojik aldık fayda etmedi, burun aspiratöruyle acmaya çalışıyoruz, hic kıyamıyorum ağlayıp duruyo ya bide sarılık değerimiz 13 emzirmem lazım ama cok zor emiyor

Geçmiş olsun canım. Bazı çocuk Dr ları bebk tıkalı olduğunda kendileri temizliyor daha etkili olduğunu duydum. Sarılık bizimde 13 çıkmıştı mama takviyesi yaptım biberonu çekemez diye düşünüyorsan kaşıkla yavaş yaval verebilirsin hatta sütünü de sağıp o şekilde verebilirsin o zMan tıkanmaz. Oda da buhar makinesi çalıştırabilirsin ya da su kaynatıp koy hava nemli olursa daha az tıkanıklık olur tez zamanda şifa versin rabbim

Yemin ederim aynısı oldu sırayla aradılar
Bana kimse mama verme demedi Dr dışında hatta herkes ver dedi çünkü kızımda cahillikten aç kaldı çocuk bir ayda verdiği 400 gr la beraber 900 gr aldı sürekli ağlıyordu 17 değerle sarıldıktan foto terapi aldı Bunu benimle yaşayanlar hastaneye yine de mama götür ne olur olmaz bir daha aynı şeyleri yaşama dedi

Cok sagol cnm, yengem çocuk hastanesinde çalışıyor, baktı gerek yok doktora şimdilik dedi, odaya koyucam aklımda, mama da veriyorum arada

Çok teşekkürler canım bilgiler için hepsini yapmaya calısıyorum Hersey bebişler için

Aa canım doğurdunmu tebrik ederim
Sağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu maşallah

Merbaha kizlar bende 40+0 haftalık gebeyim cinsiyeti kız olmasına rağmen ne sancı ne açılma var artık çok sıkıldım geceleri uyuyamıyorum vajinaya baskı var hurma yiyorum merdiven inip cikiyorum sıcak duş aliyorum ama yok bana mısın demiyor doktor çatı muayenesi yaptı normal doğum olacağını söyledi ama ne lekenme ne Nisan geldi sizin onerecegin yöntemler var mı suni sancıyla değil kendi sancımla doğurmak istiyorum

Durumlarimiz ayni, bunlar disinda cinsel iliski ve perine masaji da yapabilirsin zorlanmazsan

Ben de 39+5te ayni durumdayim :)

Aa canım doğurdunmu tebrik ederim
Sağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu maşallah
Teşekkür ederim canım cuma günü geldi oğluşum
Zencefil sancıları tetikliyormuş. Taze zencefil bal ile, veya papatya çayı ile tüketebilirsn ek olarak.

Geçmiş olsun canım, bitti gitti çok şükür atlattın. O kadar ağrı sızı olacak tabi ki kolay değil ben de sancıyı bekliyorum, her gece kendimi dinliyorum resmen, yalancı kasılma bile yok bu aralar. Yürüyüşlere devam edeceğim, gelmezse suni sancıyla başlayacaz bakalım. Minik oğlunla sana sağlıklı ömürler dilerim canım

Bizimki de 2620 doğdu 2330'a kadar düştü. Fototerapiyle mamaya ve anne sütünü sağıp kaşık biberonla vermeye başladık. Biraz toparlayınca ikisini de bıraktırdı doktor. Sizinki de hızla toparlar inşallah

Canım hastanede ebe bana bu damlayı vermişti bunu kullandım bi de karadut pekmezi içtim. Aktardan bitki çayı almıştım onları içtim öyle arttı biraz sütüm çok şükür

Eklentiler

• 2B939173-9E2F-4530-A75B-77E5C162F48D.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 33
Yemin ederim aynısı oldu sırayla aradılar
Ayni durumu 2-3 gundur yasiyorum. 8 subatta sezaryen oldum. Ilk 2 gün sütüm çok azdı. Çocukta sarılık başlangıcı olunca formül mama verdim. Hala aman kızım emzirmeden vazgeçmeciler. Yahu herhalde emzirmek isterim. En temizi, en doğalı. Tek zorluğu formul mamada 3 saatte bir beslerken memede bir saat hatta bazen yarim saatte bir istemesi, daha sık uyanması. Ama bir annenin memesinden az hatta hiç süt gelmiyorsa ay benden fışkırıyordu yok 2 sene emzirdim gibi laflar destek değil nispet oluyor. Ha bir de aman strese girme sütün kesilirciler sanki bunca taze anne keyfine strese giriyor.

Ay şu "Sütüm fışkırıyordu"num hastasıyım. Öz annemle kavga ettim bu yüzden. İyi niyetle de söylense acayip baskıya sebep oluyor

Kızlar her emzirmede bir memeyi mi veriyorsunuz yoksa ikisini de mi?
Kaç dakika emiyorlar emdikleri o sırada yetiyor mu?
Tek göğsümü veriyorum zaten 15-20 dk da bir memeye aldığım için sağ sol fark etmiyor artık oyuncak etti oğlan beni. Emzik niyetine ağzında tutmak istiyor hep emmesede. Bibs in kauçuk emziğini sipariş verdim kullanan var mı merak ediyorum ? Meme reddi falan yaşanmaz inşallah sonrasında

Ay şu "Sütüm fışkırıyordu"num hastasıyım. Öz annemle kavga ettim bu yüzden. İyi niyetle de söylense acayip baskıya sebep oluyor
O benide strese sokuyor yok çarşaflar ıslanıyormuş sabah kalktıklarında yok biriyle sarılınca açıdan çığlık atıyorlarmış yok çamaşırları sırılsıklam oluyormuş. Ne çamaşırım ıslandı, ne çarşafım ıslandı, ne canım yandı. Hatta göğüslerim sertleşmiyor bile yumuşacık içleri bomboş gibi. Ama oğlumun kilo alımı gayet iyi maşallah demek ki var. Demek ki herkesin ki aynı olmak zorunda değilmiş. Göğüslerim yumuşacık diye sütüm yok sandım hep bu duyduklarımdan sonra. Telaşlı uykusuz bi anneye Nasıl bi algı yaratıyorlar baskı yaratıyorlar farkında bile değiller.

Ben de bekliyorum canım, 39+1 im. Ne sancı var ne ağrı, her gece acaba bu gece gelir mi diye bekliyorum, beni de zorluyor artık. Benim de perşembe çatı muayenem var, bakalım ne diyecek doktor, belki tetikler de doğururum diyorum, kendi gelmezse suni sancıyla başlatacaklar doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…